2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim bebiş geçen hafta yani 36. Hafta içinde 2800 dü bana da burada yazılan kg lara göre az geliyor,haftaya Doğum var en fazla 3000 gr doğacak herhalde.kızım da 3050 doğmuştu zaten dr normal diyor yapısal diyor kilo aldıracak herşeyi canım istemese de özenle yiyorum ama bu kadar oluyor.

Canım ben hiç kilo almamışım 1 aydır aynı kilodayım bebek kilo almış şekerim falan da Yok anlamadım doktor tatlı falan dikkat et yediklerine dedi

Benimde normal olcak fazla da kilo lü olsun istemiyorum aslında oğlum 3600 doğdu o kiloyu geçmesin diyorum zor olur die

Canım ben hiç kilo almamışım 1 aydır aynı kilodayım bebek kilo almış şekerim falan da Yok anlamadım doktor tatlı falan dikkat et yediklerine dedi
Bende 2 haftada 1 kilo aldım bebek 200 gr mi aldı ondan önceki hafta2 hafta da 400 gr almüsti ama +400 - 400 oynayabilir dedi doktor

Doğum anında ilahi bir güç geliyor mu derken ? Eğer korkmayan ve ağrı eşiği yüksek bir insansan zaten üstesinden geliyorsun Allah'ın izniyle, Rabbim kuvvet veriyor elhamdülillah ama korkuyorsan kendinde o gücü ve cesareti bulamıyorsan ve dediğin gibi vajinal ultrason da bile bayildiysan bence kendini zorlama canım, doktoruna da danış Belki seni rahatlatacak yöntemlerle yapabilirsin Onun harici yapabilecek herkese tabiki tavsiye ederim.

Kizlar bende dun gece sabaha kadar hic gitmedigim kadar lavaboya gttim..saatte bir gttim diyebilirm artik sinirden aglayacaktim. Hafif karnimin altinda sancilarm da oldu belime de vurdu ara ara oldu cok uykusuzm ilk kez boyle bi gece gecirdm. Ama suan herhsbgi bi agri falan yok. Normalde carsamba gdecektm ama bugun gidicem insallah

Canım bende dikkat esiyorum sabahları koca bir salata tabağı peynir fln yiyorum öğlen meyve akşam da normal bi tabak yemek yani niye. Öyle çıktı anlamadım şekerim falan da Yok 1 aydır ben hiç kilo almamışım aynı kilo da çıktım çocuk 2 haftada 800 gram almış nerdeyse şaşırdım başı büyük ztn inşlah daha çok almaz ne yesem diye düşünüyorum şimdi kara kara

Son haftalar da kilo cok alınıyor ben almak istemiyorum ama yediklerime dikkat etmiyorum pek diyet yapcam artk cunku 4 kilo aldmistim ilkinde son ayda veremedim 2 sene

Bende 2 haftada 1 kilo aldım bebek 200 gr mi aldı ondan önceki hafta2 hafta da 400 gr almüsti ama +400 - 400 oynayabilir dedi doktor
Ben hem özel de hem Üniversitesi de bide devlet hastanesinde 3 ünde ayni hafta gittim üçünde de aynı çıkmıştı o zaman dedim herhal de bu kilo doğru ölçüyorlar şaşırdım bu kadar kilo almasına 2 haftada acaba çok peynir süt ürünü tükettim ondan mı oldu şekerli şeyler sadece meyve biraz kaçırdım bu aralar geç saatlere malüm Ramazan ayı akşam eşim sürekli meyve istiyor bende dayanamıyorum yiyorum

Allah analı babalı büyütsün , evlatlarınıza ve size hayırlı uzun ömürler versin. İki doğum şeklini de tadan biri olarak nasıl değerlendiriyorsunuz? Hangisinde toparlanmak daha kısa sürdü?
Allah razı olsjn canım.normal Doğum da o an zor.ama toparlanması bundan biraz daha kolay.sezeryan da hiç bişiden haberin olmuyor .ama ilk kalkış ve 1 gün zor .ama karın ağrısı falan ıkısındede aynı.rabbim hayırlarla kurtarsın herkesi

Maşallah canım benimki o zaman 2600 du doktor 2800 olması gerekirdi demişti seninki biraz tombis her bebek farklıdır ama bazen hata payı da oluyor ölçülerde

Canım hamileyken diyet yapma hiç onerilmiyor bebek direk senden besleniyor hamur işi tatlıya dikkat et yeterli bence

Merhaba sana ve bebegine masallah benim kizim su an 36+3 gecen hafta 2750 idi acaba yedigin seyleri soyleyebilir misin ben de yiyeyim

Merhaba sana ve bebegine masallah benim kizim su an 36+3 gecen hafta 2750 idi acaba yedigin seyleri soyleyebilir misin ben de yiyeyim
Canım genelde sabahları hep aynı şeyi yiyorum 2 domates 1 salatalık yeşillik ve peynir yanına 1 bardak süt. Arada hafta içi 2 gün fln yumurta yapıp yiyorum öğlen bazen evde kalan yemek varsa onu yiyorum yoksa meyve yiyorum akşam da haftada 2 gün et yemeği diğer günler sebze yemeği yiyoruz yemekten sonra meyve yiyoruz ama her akşam acaba onlar mı kilo yaptı anlamadım

Maşallah canım benimki o zaman 2600 du doktor 2800 olması gerekirdi demişti seninki biraz tombis her bebek farklıdır ama bazen hata payı da oluyor ölçülerde
Canım ben 3 yere gittim özel devlet Üniversitesi aynı hafta aynı kiloyu ölçmüşler di o yüzden cihaz yanıldı mı bilmiyorum ama şeker falan da çıkmadı bende hiç kilo almamışım sadece bebeğim çok kilo almış ona şaşırdım doktor şekerli yeme dikkat et yediklerine dedi

üç kere normal doğum yapmış bir arkadaşım da aynısını söyledi. teşekkür ederim cevabın için. kendimde hiç o cesareti gücü göremiyorum doktor da cesaret vermezse ve bayıldığımda risk olacağını söylerse o zaman sezaryen isteyeceğim.

Ne guzel canım tombis bebisin olcak ama 4 u gecmese iyi olur kimi yer lerde 4 u gecince sezaryen yapiyorlar . bende aslinda hiç kilo almadim sayılır 71 'le hamile kaldım sonra 10 kilo verdim kusma ishalden şimdi 70 kilo yum bebişim almadi görünüyor ama ben aldım bide ben devlete gidiyorum olabilir yani

Kızlar merhaba kaç gündür giremiyorum maşallah doğumlar olmuş. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Baktım da hamilelik takvimim silinmiş duygulandim bir an :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…