- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.341
Sen bunları dr una anlatırsan zaten sezaryene yönlendirecektir. Bu kadar hassas biriysen hiç deneme derim senin için macera olur. Muhtemelen doğumun sancı kısmında vazgeçip sezaryene alın beni diyeceksin ve hem sancı çekip hem sezaryen olacaksın.denemek istersen karar senin.normal doğum yapan arkadaşlar görürse cevap yazsın lütfen çok sevinirim.
ben pansumanda bile acıdan ve korkudan bayılıp nöbet geçirir tarzda kasılan biriyim. normal doğum deneyeyim mi yine de? daha önce vajinal ultrasonda da bayılıp 20 dk kendime gelemediğim olmuştu.
doğum anında ilahi bir güç geliyor mu
Inan csnim ben de bilmiyorum mahvettiler resmen. Kime sorsam amelyatta uyusukken yapmislar.bu hastanede niye boyle yaptilar anlamiyorum. Bi an once toparlanip ogluma iyi bakmak istoyorumCanım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt evladını, çok çok geçmiş olsun nasıl böyle birşeyi atlamışlar aklım almadı
Canım bence bebeğin yapısına bağlı bu çünkü senin yukarıda yazdıklarından çok daha fazlasını yiyorum ama bebeğim zayıf az kilo alıyor . Doktor bana ya plasenta küçük ya da senin rahmin dar dedi . Bazı rahimler bebeği çok iyi beslermis seninki onlardan olabilir . Doktor senin asla dört kilo bi bebek doguracagini düşünmüyorum dedi annemin er en kilolu bebeği 3400 doğmuş yapısal benceCanım ben 3 yere gittim özel devlet Üniversitesi aynı hafta aynı kiloyu ölçmüşler di o yüzden cihaz yanıldı mı bilmiyorum ama şeker falan da çıkmadı bende hiç kilo almamışım sadece bebeğim çok kilo almış ona şaşırdım doktor şekerli yeme dikkat et yediklerine dedi
Evet canım eğer ki Doğum anında bayilirsan doğal olarak ikinamazsin ve bebekte strese girer o arada o yüzden hakkında hayırlısı olsun ama ben yine de riske atma derim.üç kere normal doğum yapmış bir arkadaşım da aynısını söyledi. teşekkür ederim cevabın için. kendimde hiç o cesareti gücü göremiyorum doktor da cesaret vermezse ve bayıldığımda risk olacağını söylerse o zaman sezaryen isteyeceğim.
Sagol canim benim yok bende seker yoktu canimÇok geçmiş olsun canım inş en kısa sürede iyileşirsin sağlıkla büyüt oğlunu bu arada sen de şeker vardı demi bitti mi diyetin şimdi
Amin insaALLAH canim benim ALLAH razi olsun ben de anlamadim alttan sokup yukari kadsr elleeini yittiler neymis rahmi ariyormus nerde diye bir de kani bosalttiriyomus. Hem onden soltu hem arkadan bir de ilac verdiler. Neye ugradigimi sasirdim. Kimse anlattigimdsn etkilensin istemiyorum ama ben sadece kendi hastanemde yasadim bunu baska kimseden duymadim boyle biseyGeçmiş olsun cnm çok çekmişsin gerçekten ama sezeryan biraz öyle acılı sancılı bişey malesef benimde ilk bebegimde karnımdan bastırarak çıkarmışlardi ama alttan ellerini sokmalarina hiç anlam veremedim o nasıl iştir yaağrıların 10 gün kadar sürer sonra her işini kendin yapmaya başlarsın canim Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun kuzucuğunun sanada acil şifalar diliyorum canim
Hata degil bilerek yapiyorlarmis canim doktor ugrasmsk istemiyo herhalde ameliyat ortaminda. Cunku benden sonra yan odslars gelen sezeryanle gelen tum hastalara bu islem yapildi bagiriyordu zavallilar hep. Annem bile inanamadi 17 yil once kiz kardesimi sezeryanla dunyaya getiren kadin diyo ki bana ameliyathanede uysuukken yapıldı hic aci duymadim bunlar napiyo diyoCanim öncelikle gözün aydin saglikla büyüt yavrunu ve çok büyük geçmiş olsun çok kızdım, sinir oldum ben burdan sen yaşamıssin bide nasıl böyle bir hata yapabilirler acı cektirmisler resmen yaRabbim acilarini hafifletsin tez zaman da sifani verir insallah. Bol bol sütünde gelir emzırirsin bebeginede sifa olursun üzülme hiç iyi olmana bak.
Kizlar sezeryandan sonra odaniza ciktiginizda pijamanizin sadece ustunu mu giydiriyorlar? Sonta takiliyken dogal olarak altimiza bisey giydirmiyolardir.. peki kanama nereye gidiyor yatak batmaz mi?
Evet şuan için bu kilosu fazla normal Doğum istiyorum biraz dikkat etcem bakalımNe guzel canım tombis bebisin olcak ama 4 u gecmese iyi olur kimi yer lerde 4 u gecince sezaryen yapiyorlar . bende aslinda hiç kilo almadim sayılır 71 'le hamile kaldım sonra 10 kilo verdim kusma ishalden şimdi 70 kilo yum bebişim almadi görünüyor ama ben aldım bide ben devlete gidiyorum olabilir yani
Ilk defa böyle Bisey duyuyorum zaten içini açıyorlar o sırada o kanı hangi akla hizmet temizlemeyip bu eziyeti reva görüyorlar anlamadım hiç .keşke daha önce Orda doğum yapanlara sorup arastirsaydin . Canım bebeğin iyi olacak inşallah çoğu bebek sarılık oluyor etrafımda da gördüğüm kadarıyla. Stres yapma iyi olacakHata degil bilerek yapiyorlarmis canim doktor ugrasmsk istemiyo herhalde ameliyat ortaminda. Cunku benden sonra yan odslars gelen sezeryanle gelen tum hastalara bu islem yapildi bagiriyordu zavallilar hep. Annem bile inanamadi 17 yil once kiz kardesimi sezeryanla dunyaya getiren kadin diyo ki bana ameliyathanede uysuukken yapıldı hic aci duymadim bunlar napiyo diyo
Olabilir canım ztn karnım okdr büyüdüki çatır çatır çatladım ben 3800 doğmuşum 56 cm belki bana çekti oğlum bilemiyorum bgn ztn orda hamike kızlardan en iri genişleyen ben duruyordum millet 20 kilo almış benim kadar değil ben 12 kilo aldım ama maşallah ene boyaCanım bence bebeğin yapısına bağlı bu çünkü senin yukarıda yazdıklarından çok daha fazlasını yiyorum ama bebeğim zayıf az kilo alıyor . Doktor bana ya plasenta küçük ya da senin rahmin dar dedi . Bazı rahimler bebeği çok iyi beslermis seninki onlardan olabilir . Doktor senin asla dört kilo bi bebek doguracagini düşünmüyorum dedi annemin er en kilolu bebeği 3400 doğmuş yapısal bence
Canım çok çok geçmiş olsun çabuk toparlanır bebişinle sevgi dolu anlar geçirirsin inş.kötü tecrübelerin olmuş bunun için çok üzüldüm Rabbim tez unuttursun çektiklerini.anladığım kadarıyla senin çok kanaman olmuş bu nedenle arkadan ilaç vermeleri ve rahimde biriken fazla kanı boşaltmalarıAmin insaALLAH canim benim ALLAH razi olsun ben de anlamadim alttan sokup yukari kadsr elleeini yittiler neymis rahmi ariyormus nerde diye bir de kani bosalttiriyomus. Hem onden soltu hem arkadan bir de ilac verdiler. Neye ugradigimi sasirdim. Kimse anlattigimdsn etkilensin istemiyorum ama ben sadece kendi hastanemde yasadim bunu baska kimseden duymadim boyle bisey
Canım sen de benim gibi olmuşsun 35 te 3185 gramdi benimki de şimdi 4050 gram oldu kafası da 10 cm oldu bu hafta normal doğum hayal gibi tatlı yeme hamur işi yeme vitamin haplarını bırak meyveyi az ye dedi doktor bana da ama hiç tatlı ymedigimy hafta 500 gram aldı arada yedigin hafta 200 gram aldı yani bebek biraz kafasına göre buyuyorOlabilir canım ztn karnım okdr büyüdüki çatır çatır çatladım ben 3800 doğmuşum 56 cm belki bana çekti oğlum bilemiyorum bgn ztn orda hamike kızlardan en iri genişleyen ben duruyordum millet 20 kilo almış benim kadar değil ben 12 kilo aldım ama maşallah ene boya
Canım benimde aynı kafası na büyük derdi bgn doktora normal Doğuma engel mi dedim Yok dedi ama daha 36 haftadayız yani meyveyi bırakacak bende akşamları yemiycemCanım sen de benim gibi olmuşsun 35 te 3185 gramdi benimki de şimdi 4050 gram oldu kafası da 10 cm oldu bu hafta normal doğum hayal gibi tatlı yeme hamur işi yeme vitamin haplarını bırak meyveyi az ye dedi doktor bana da ama hiç tatlı ymedigimy hafta 500 gram aldı arada yedigin hafta 200 gram aldı yani bebek biraz kafasına göre buyuyor
anladim canim. Ben ameliyattan cikar cikmaz bu sonta sebebiyle elbise gecelik gibi birsey almistim diz alti. Onu giymek mantikli olur mu acabaHasta bezi bağlıyorlar ve arada kontrol ediyorlar kanama çok mu anormal bı durum var mı diye ,pijamanin üstünü giyiyorsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?