2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sen bunları dr una anlatırsan zaten sezaryene yönlendirecektir. Bu kadar hassas biriysen hiç deneme derim senin için macera olur. Muhtemelen doğumun sancı kısmında vazgeçip sezaryene alın beni diyeceksin ve hem sancı çekip hem sezaryen olacaksın.denemek istersen karar senin.

Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt evladını, çok çok geçmiş olsun nasıl böyle birşeyi atlamışlar aklım almadı
Inan csnim ben de bilmiyorum mahvettiler resmen. Kime sorsam amelyatta uyusukken yapmislar.bu hastanede niye boyle yaptilar anlamiyorum. Bi an once toparlanip ogluma iyi bakmak istoyorum

Canım bence bebeğin yapısına bağlı bu çünkü senin yukarıda yazdıklarından çok daha fazlasını yiyorum ama bebeğim zayıf az kilo alıyor . Doktor bana ya plasenta küçük ya da senin rahmin dar dedi . Bazı rahimler bebeği çok iyi beslermis seninki onlardan olabilir . Doktor senin asla dört kilo bi bebek doguracagini düşünmüyorum dedi annemin er en kilolu bebeği 3400 doğmuş yapısal bence

Evet canım eğer ki Doğum anında bayilirsan doğal olarak ikinamazsin ve bebekte strese girer o arada o yüzden hakkında hayırlısı olsun ama ben yine de riske atma derim.

Amin insaALLAH canim benim ALLAH razi olsun ben de anlamadim alttan sokup yukari kadsr elleeini yittiler neymis rahmi ariyormus nerde diye bir de kani bosalttiriyomus. Hem onden soltu hem arkadan bir de ilac verdiler. Neye ugradigimi sasirdim. Kimse anlattigimdsn etkilensin istemiyorum ama ben sadece kendi hastanemde yasadim bunu baska kimseden duymadim boyle bisey

Hata degil bilerek yapiyorlarmis canim doktor ugrasmsk istemiyo herhalde ameliyat ortaminda. Cunku benden sonra yan odslars gelen sezeryanle gelen tum hastalara bu islem yapildi bagiriyordu zavallilar hep. Annem bile inanamadi 17 yil once kiz kardesimi sezeryanla dunyaya getiren kadin diyo ki bana ameliyathanede uysuukken yapıldı hic aci duymadim bunlar napiyo diyo

Kizlar yazan herkese ayri ayri cevap yazamamis olabilirim ama hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dilekleri icin. Bugun oglumun doktor kontorlu vardi. Ben gidemedim hastane merkezde. Cok zoruma gdiiyo. Annem kiz kardesim esim gittiler. Yenidogan sariligi cikmis. Doktor yatis vermis ogluma simdi esimle annem beni almaya gelecekler nolur dua edin sutum gelsin oglum iyi olsun

Evet şuan için bu kilosu fazla normal Doğum istiyorum biraz dikkat etcem bakalım

Kizlar bebeklerinize banyo sonrasi sampuan haricinde losyon veya bebe yagi kullaniyormusunuz merak ettim birde kullanmak gerek mi???ben dalinle yikadim oglusumu.zaten gobusu kuvezde dusmustu.eve gelince hemen banyomuzu ettik❤

Ilk defa böyle Bisey duyuyorum zaten içini açıyorlar o sırada o kanı hangi akla hizmet temizlemeyip bu eziyeti reva görüyorlar anlamadım hiç .keşke daha önce Orda doğum yapanlara sorup arastirsaydin . Canım bebeğin iyi olacak inşallah çoğu bebek sarılık oluyor etrafımda da gördüğüm kadarıyla. Stres yapma iyi olacak

Olabilir canım ztn karnım okdr büyüdüki çatır çatır çatladım ben 3800 doğmuşum 56 cm belki bana çekti oğlum bilemiyorum bgn ztn orda hamike kızlardan en iri genişleyen ben duruyordum millet 20 kilo almış benim kadar değil ben 12 kilo aldım ama maşallah ene boya

Canım çok çok geçmiş olsun çabuk toparlanır bebişinle sevgi dolu anlar geçirirsin inş.kötü tecrübelerin olmuş bunun için çok üzüldüm Rabbim tez unuttursun çektiklerini.anladığım kadarıyla senin çok kanaman olmuş bu nedenle arkadan ilaç vermeleri ve rahimde biriken fazla kanı boşaltmaları

Sevgili anne adayları ve bebeklerini kucağına alan anneler biz de hamilelik serüvenini tamamladık.36+1 de suyumun gelmesiyle sezeryana alındım çok şükür ikizlerim sağlıkla dünyaya geldi küvezde 3 saat kalıp çıktılar ertesi gün evimize geldik korktuğum gibi olmadı maşallah kuzularımşimdi 3 günlük olduk bile hepinize sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım...

Canım sen de benim gibi olmuşsun 35 te 3185 gramdi benimki de şimdi 4050 gram oldu kafası da 10 cm oldu bu hafta normal doğum hayal gibi tatlı yeme hamur işi yeme vitamin haplarını bırak meyveyi az ye dedi doktor bana da ama hiç tatlı ymedigimy hafta 500 gram aldı arada yedigin hafta 200 gram aldı yani bebek biraz kafasına göre buyuyor

Canım benimde aynı kafası na büyük derdi bgn doktora normal Doğuma engel mi dedim Yok dedi ama daha 36 haftadayız yani meyveyi bırakacak bende akşamları yemiycem

Hasta bezi bağlıyorlar ve arada kontrol ediyorlar kanama çok mu anormal bı durum var mı diye ,pijamanin üstünü giyiyorsun sadece
anladim canim. Ben ameliyattan cikar cikmaz bu sonta sebebiyle elbise gecelik gibi birsey almistim diz alti. Onu giymek mantikli olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…