2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım hiç sorma ben de çatır çatır çatladım sanırım iç karnım dar biz ne yapacaz bu çatlakları kuzenim çatlaklar sonra buruşuk oluyor karnın yaşlılar gibi olacak dedi çok üzüldüm. Ben de 2 kilo doğmuşum çok zayifmisim acaba onla mi alakalı

Ben kendim 4200 doğmuşum eşim de 3900 ama bizim bebiş haftasına göre normal 3050, doktor iyi dedi.zaten ben de şeker var tatlı yemiyorum.meyve de günde iki porsiyon yanında bir süt ürünuyle birlikte.vitaminde hiç kullanmadım başından beri vermedi doktorum.yediklerine dikkat et yeter dedi.toplamda 10kg aldım.son 15gunde kilo almamisim.saglikla kucagimiza alalım da kilo önemli değil zayif şişman ne olursa artık.

Kızlar benimde kızım minyon gidiyor yapısal olduğunu düşünüyorum dr birşey demiyor bende çok takılmıyorum sağlıklı olduğu sürece hem kilosu hem boyu 2 hafta önce 35 haftalık iken 45cm 2460 tı Çarşamba kontrol var 37+0 da 2800 ancak olmuştur 3 3 200 olur Doğumda yeter biz onları bol bol emzirir kilo aldırırız evelallah

Ayy canım çok geçmiş olsun pompan varsa sağ bol bol hatta mümkünse pompa al elektrikli ve bebek emziriyor gibi 2 saatte bi sağ canım gece gündüz ve kendini üzmemeye çalış

Evet canım genetik valla sarkarsa ztn öyle buruşuk şarkacak o yüzden korse tak sende sarkmasın göbek

Ohh maaşallah kuzulara gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip

Kızlar sarılık için aklınızda bulunsun.doğum yaptıktan sonra sabah akşam yarımçay bardağı üzüm pekmezini sulandırıp için yükselmez hemen düşer.ben kızım ve oğlumda öyle yaptım.bundada içiyorum.kan şekerleri düştüğü için sarılık oluyor.pekmez ayarlıyor onu

Dimplesbaby bebeğe kilo aldıran şeyler zaten proteinler. Kahvaltıda yumurta, peynir ve süt olduğunu yazmışsın. Onlar kilo aldırıyordur. Meyvenin de porsiyonu tahminimizden az oluyor. 12 13 kiraz bir porsiyon, kivi boyutunda elma da 1 porsiyon... Düşündüğümüzden az yani. Meyvelerde şeker olduğu için o da kilo aldırmıştır. Fazla yiyorum demişsin ya. Karın büyüklüğünü hiç sorma. Ben de 13 kg aldım ama karnım 20-25 kg almış gibi . Suyum çok fazlaymış ve bebek iriymiş. Derim o kadar gerildi ki doğumdan sonra çok sarkacak ve nasıl toparlanacak diye düşünüyorum . Belki de sarkık kalacak.

Kendiniz içiyorsunuz demi bebeğe degil

Kan şekeri bebeğin düşmüyor mu ? pekmezi biz içcez bebeğinki nasıl yükseliyor sütten mi ?ben anlamadım canım ya nasıl oluyor daha açık anlatırmısın

Zaten o an bebek kafasıyla bastırdığı için kaka yapacakmışsın gibi oluyo ıkınınca zaten tuvaletin geliyo sanıyosun ama bebek geliyo..
Tabi tuvaletini yaparken ki ıkınmaya gire baya kuveytli olması gerek. Ben sorun yaşamadım. Sadece dikişlerim sıkıntı şuan o da çok değil zaten

Takacağım canım aldım da ne zaman takilmali herkes Bisey diyor bi hafta sonra takan var üç gün sonra takan var bi ay sonra bile takan var gerçi bi ay çok geç bence
Canım normal Doğum yaparsan hemen takarsın herhalde ama sezeryan da pek bilgim Yok doktoruna bir sorarsın

Canım aynen protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum sağlıklı diye ama çevremdeki Kadınlar da hep normal o kilo fln dedi valla meyve ben demek 10 porsiyon fln yiyorum hele yaz geldi karpuz çıktı çatlayana kdr yiyorum benim bebek ilk başta alttaydı üste çıkıca aşağıdaki çatlak olan göbeğim sanki löp löp duruyor Doğumdan sonra kesin sarkacak korse giyip yürüyüş yapmayı düşünüyorum bol bol Allah yardımcımız olsun şu doğumu bi atlatalım da

almilacm hemoroid bende de var aynı senin gibi endişe ediyorum ıkınma anında bir sorun olur mu diye,doktora danıştın mı bunu
Ben de aynı dertten muzdaribim.duruyor hemoroidim .durduğu yerde halen ictede var distada.normal doğumu bekliyorum ama korkmuyorda da değilim.zaten kafa büyük zorlar diyor herseferinde ama bakalım.hemoroid de bir yandan dert bir değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…