2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gece kasılmaları, sancılar ve kasık ağrıları arttı. Yürümek veya karnıma masaj bazen iyi geliyor ama yine de kıvranıyorum. Sizin böyle durumlarda yapıp etkili oldu dediğiniz şeyler var mı?

Hayirli olsun öncelikle canm.ve Allah kolaylk versin panik yapma bi sekilde o sut gelecek bebegin de annesini emecek.benm sutum makine ile indi.gogus ucumu da en cok cikaran silikon gogus ucu oldu.icecek olarak bol humana hosaf su vb

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun. ..meme ucu cikaricilar var onumu bi denesen ememesi sıkıntı kötü olmuş ya insallah bir an önce hallolur

Kızlar size iki sorum var merak ettiğim
1) akşam uyurken agizinizdan sel akiyor mu ?
2) o güzel lohusa pijamalarinizi hastanede doğumdan sonra mi giydiniz evdemi ?

Tükürük bezlerimiz cok caliyormus oule okumustum nette. Son haftalarda uykudayken uykumdan uyandıracak sekilde geliyor bazen. Çözümü var mi bilmem doktora da sormayı unutuyorum hep.

Kızlar size iki sorum var merak ettiğim
1) akşam uyurken agizinizdan sel akiyor mu ?
2) o güzel lohusa pijamalarinizi hastanede doğumdan sonra mi giydiniz evdemi ?
Aksam uyurken yastigimin yarisi su oluyor evet :/ daha onceden olmuyordu, son 1-2 haftadir falan oluyor. Hatta daha dun dusundum neden acaba diye, bagirsak kurtlari gece agizdan fazla su gelmesine sebep olabiliyor ondan suphelenmistim.

zeytin0919 canım gözün aydın çok şükür almışsın kucağına sağ salim ama üzüldüm yaşadıklarına ama Allahtan burda deneyimli kızlar varda akıl veriyorlar,bende çok şeyi burdan öğrenmeye çalışıyorum. Üzülme lütfen Sm214 ün dediği gibi zaten ilk başta değişik bir sıvı geliyormuş alıyordur onu Allahın izniyle

Kizlar en korktugum sey lohusa depresyonu.. dogum sonrasi stres durumu simdiden basladi o yuzden korkuyorum. Dogumdan sonra gercekten asabiyet, sinir, aglama ve tahammulsuzluk durumlari oluyor mu? Şöyleki ben kayinvalide, kayinpeder, gorumce hicbiriyle uyum saglayamiyorum normalde biraz farklilar cunku.. Anlayissizlar, ince dusunemiyorlar hicbirseyi. Baska sehirde yasiyorlar, sık gorusmedigimiz icin basım cok agirmiyor. Ama boyle bayram zamanlari bir araya geleceksek hep gerilmisimdir.. Gebeligim boyunca bir kez sormadilar bir ihtiyac var mi yapabilecegimiz birsey var mi diye.. Simdi dogum zamanimda gelecekler, 18 haziran gun verildi sezeryan icin ama ne zaman geleckleri bile muamma.. kac kisi gelecekleri muamma.. Kac gun kalacaklari muamma...Hicbirsey soylemiyolar onceden. Abisi gelecek mi, kp gelecek mi? Gorumcemin 2 kucuk cocugu var yaramaz onlar gelecek mi hicbisey belli degil. Evim ufak, lohusa iken nasil katlanirim bilmiyorum o durumda evde yatili erkek istemiyorum zaten.. Kv.cok hazirci, bir corba kaynatip getirmez oturup bekler.. Ben o durumda nasil yetisirim herseye? 20 dk.da bir sigara iciyor, sigarasina laf edeni azarliyor Ve cokkkkk fazla konusuyor durmadan ve yuksek sesle, bir sure sonra dinlemekten beynim uyusuyor ne yapacagim ben lohusalikta simdiden stres yasiyorum. Kendi annem onume getirir, onumden kaldirir bir ise sokmaz.. Ama kv. kendi annemden yaşça kucuk olmasina ragmen elini hicbirseye surmez. Bu yuzden annem de diyorki madem lohusa yanina geliyor, bir zahmet ilgi gostersin ben gelipte ona hizmet edemem... Napcam ben ya

Hiçbir şekilde onlara hizmet etmezseniz yani sofra kurulmaz herkes yemeğini kalkıp alırsa yatakları serilmez kendilerinin kurup kaldırması beklenirse çok kalmazlar belki...

Teşekkür ederim canım, yaptık valla :) bu oğlanlar fenaymis :)
Benim oglanada lazım pipiped bende her seferinde cişine maruz kalıyorum pamuk koyuyorum temizlerken bir nebze engelliyor
Ben de pamuğu bı deniyeyim o zaman :)
Gözün aydın canım hayırlı olsun, göğüs ucu cikaricilarla deneyip emzirsen iyi gelir belki

Hiçbir şekilde onlara hizmet etmezseniz yani sofra kurulmaz herkes yemeğini kalkıp alırsa yatakları serilmez kendilerinin kurup kaldırması beklenirse çok kalmazlar belki...
Dediginiz gibi evet ama kesin eşim dayanmaz makarna salata yapar yumurta kirar yine de yapar biseyler.. onlerine koyar kaldirir.. olan bana olacak tam dogum sonrasi dikislerin sıkıntısı, emzirecegim icin beslenme ihtiyacimin artmasi falan..

Sezaryen sonrası sen nasıl hizmet edeceksin ki bi süre en az on gün Bisey yapamazsın bence sen boşver kendilerine yetsinler onlar gidince de bi kadın tutarsın evi temizler huzurlu mutlu olmamız sütün gelmesi için çok önemliymiş stres sütü etkiler oyuzden bazen boşvermek lazım

Kızlar eve temizlikçi alicam yarım gün iki kişi gelecekler. 3+1 ev iki balkon var balkonlar cam kaplama ama balkon olan odalarda ekstra pencere yok. Camlar ve mutfak dolapları silincek. Yapılacak işleri çok buldular ağır mi sizce de? Yetişmez mi?

İyi de temizlikçi o yüzden geliyor,sadece süpürüp silecekse onu biz de yaparız zaten
Hiç fazla değil bence , tek kişi gelmişti bana kapıları dolapları camları cam balkonu falan hep temizledi

İyi de temizlikçi o yüzden geliyor,sadece süpürüp silecekse onu biz de yaparız zaten
Hiç fazla değil bence , tek kişi gelmişti bana kapıları dolapları camları cam balkonu falan hep temizledi
Tek kişi tüm gün mü gelmişti? Bence de çok değil ya birden kendimi ağır iş veriyoemusum gibi hissettim. Bunları yapsınlar da süpürme silme istemiyorum eşim de yapar onlari

Ben bi kadın çağırdım tüm gün geldi her şeyi de yaptı . Zaten dolap cam işleri için çağırdım yoksa evi süpürüp siliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…