2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy gözün aydın benziyor hikayemiz benim de sancı nst de tavan yaptı ama ben hissetmedim doktor suyumu açınca çok şiddetlendi ama ben ıkınmayı beceremedim maalesef demiri çeke çeke mahvoldum hala kollarım ağrıyor.. ama değdi hepsine de kucağına alınca hepsi geçiyor..Çok şükür sen dr kavuştun. Sağlıklıca büyüt inşallah güzel kızını

Ay maşallah canım ne güzel bir doğum .Allah bize de nasip eder inşallah.duygulandim çok okurken.gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Yanında değildik ama dualarımız seninleydi hala dualarımız seninle güzel kalpli güzel anne

Maslalah ausum Allah o dua eden eli de eldiveni düşen o pamuk eli de ayırmasın ınslalah.
Ne güzel yazmışsın bana da ışık oldu. ayeti bilmiyordum hemen kaydettim.
Rabbim sizleri ayırmasın

Simdi sinirlerim bi kere bozuldu ya kac saattir durup durup agliyorum. Herkesin var iste bi derdi ama tamda boyle son haftalarda, dogumda, lohusalikta psikolojine zarar veren insanlardan uzak durmak istiyorsun. Boyle bi durum olunca da sakin kalamiyorum. Yoksa ben zaten oturup dusunmem bile onlari, durduk yere canimi sıkmam. Zaten farkli sehirde yasadiklari icin bnden uzak olduklari icin sukrederim. Simdi durumlar boyle olunca iste elden birsey gelmiyor, keske hic gelemeselerdi.. bugune kadar yanimda olmamislar simdi de olmasalardi ayak bagi.. o gelmiyolar gitmiyolar muhabbetleri bizde de hep oldu. Aslinda ayni sehirde otruyorduk biz evlendikten sonra bi kac ay icinde kacar gibi gittiler kizinin evine yakin, memlekete yerlestiler. Simdi bayram zamanlari beklemeye basliyolar.. bir defasinda annemler yazliktaydi biz onlarin yanina gittikte ogrenince telefonlarini kapatti acmadilar. Aylarca konusmadilar.. sonra da bana agzina geleni saydi telefonda. Afedersin ama siz uzakta dururken benim yanimda her kosulda ailem vardi kaya gibi.. iste bi sure sonra da tahammulun kalmiyor boyle insanlara. Umarim esimle aramizda bir probleme sebep olmazlar.

Ausencia canım ne güzel yazmışsın.Allah bağışlasın yavrunuzu,gözünüz aydın.İsmini çok duyuyorduk burda nihayet güzel haberini direkt kendinden almakta nasip oldu,kızlar seni çok anıyordu,seviliyorsun burada.İnşallah bize de Allah güzel doğumlar yazmıştır,tekrar tebrik ederim

Güzel anne güzel ausumuz çok duygulandırdın vallahi nasıl güzel bir doğum olmuş Rabbim kalbine göre vermiş Rabbim bundan sonrasında da her yolunu aydınlık etsin kolayca her şeyi atlat Güle güle büyüsün prenses sizinle beraber

Kv. Cuma gunu gelecekmis 2 gun sonra yani. esim arayipta ogrendi haberimiz bile yoktu yani haber verilmedi.. dogumdan once 10 gun kalacak, dogumdan sonra da babasi ve abisi falan gelecekmis, onlarinda ne kadar kalacaklarini bilmiyorum.. Anlayacagin beni pek iyi gunler beklemiyor malesef.

Masallah melike prensese cok sukur kurtulmussunuz canim Allah anali babali sağlıkla büyüsün inşallah darısı başımıza

Oyyy benim güzle yürekli ausum .canım arkadaşım sandalda olsa bukadar içten mi hissedilir bi sevinç , göz yaşları şelaleee be

Uzaklık işte , yakın olsam gelirdim be aus
Seninle birlikte yaşadım inan ben o günü

Allah evlatlarını ve eşini sana bağışlasın güzel anne, güzel yürekli arkadasim

Tatlım sen şuanda onların yaptıklarını kafanda evirip çeviriyorsun ve sürekli o dönemde yaşadığın haksızlıkları tekrar tekrar yaşıyorsun.Hatta belkide her düşünüşünde kendine yapılan haksızlıkları hatırlayıp üzülüyorsun yine aynı duyguları yaşıyorsun ve nefretin daha da çok bileniyor hatta onlara hadlerini bildiriyorsun kafanın içinde.(biliyorum çünkü bende sık sık bunu yaşıyorum) Aslında karşı tarafın bundan hiç haberi bile yok biliyorsun dimi bu sadece sana bebeğe ve belkide eşine zarar veriyor(çünkü insan böyle kurmaya başlayınca çenesini de çok tutamıyor) Yapma haketmiyorlar inan senin şuan döktüğün o göz yaşına değmiyorlar,sen üz onları gamsız ol hem böylece gerçekten hadlerini bildirmiş olursun hemde içinden oh çekersin haktır size dersin.Ama bu içinde bir sır olsun eşine bunu söyleme(ben her bir laf sokuşumda kvdeme -hakettiğinde-yürü be kızım diyorum 10 puan aldın,kvdemin yüzünün halini görmek herşeye değer,ha terbiyesizliğim hiç yok yeri gelince geçiriveriyorum sadece.Bak valla önceden hiç böle değildim şimdi değişik bir zevk bile alıyorum sanki)
Eşinde eminim zamanla farkedecektir dediğim gibi tatlı dil (iletişim)ve kadınlık.Ay ne olur ağlama kuzum ya

canım ausum.. yazdığın çoğu terimi anlamadım.. ama okurken heyecanlandım..

olsun ki heyecanı paylaştım.. seni seven kocaman yürekli o kadar çok insan var ki.. ne dualar edildi sen oradayken.. illa bedeni orada olmak lazım değil.. dualarımızla yanıbaşındaydık..

melek melike Yusuf.. düşünceli insani eşin.. kalbi yüreği dağ gibi sen.. ne güzel ailesiniz be..

radyasyon da varmış doğumda

ausum çok ama çok seviliyorsun ve hep seninleydik ve hep olacağız.

Şimdi o 4 kişilik ailenizle huzurla mutlulukla devam inşallah.. Rabbim bozmasın mutluluğunuzu.. cennet kokuluyu ve anasını görmeye en kısa sürede geleceğiz

Çok güzel yazmışsın adı da çok güzel .Rabbim hayırlı evlat eylesin

Maşallah ne güzel bir Doğum olmuş ben ne zorluklar çektşm ama şükğr sağ Salim kurtulduk

Benim
Benim kayınvalidem de tıpkı dediğin gibi hiçbişey den anlamaz ama akil verir bugün bebeğin altini her aldığında sabun sür dedi sen düşün gerisini. Hizmet filan etmiyorum zaten kizim fırsat vermiyo bi zahmet onlar bana baksin.Lohusa depresyonunu da dibine kadar yaşıyorum bu arada

ucurtma_avcisi kız bak soracam kaç puan topladın kv gidince.Eğer yemek yaptırmayı başarabilirsen bu gamsızlıkla 50 puan sana diğerleri de 10ar puan olsun temizlikte yaparsa oda 60 puan olsun,tamam mı.Hadi kuzum ya gül biraz düşünme önceki yaptıkları şeyleri kazanacağın puanları düşün.Ben senden yüksek bir puan bekliyorum ha.Kadınız biz yahu küllerimzden diriliriz unutma yavrum ya güçlüyüz biz cengaverim benim

Masallah cnm ne guzel anlatmissin.Cicegimi secmeden dogurmam demissim resmen Rabbim hayirli saglikli omurler nasip etsin size ve cumlemize.Sira artik biz doguramaynlarda:)

ayy nekadar guzel bi dogum gecirmissin massallah cokta guzel anlatmissin okurken gozlerim doldu resmen.. Rabbim sizi hic ayirmasin ve bizede boyle kolay doqumlar nasip eylesin insallah.. duayida solemen iy olmus bizlerede yardimci olur..

Ayy gözün aydın benziyor hikayemiz benim de sa

Maşallah Maşallah ne güzel bir hikaye ve ankatim oyle etkilendim ki 3.gebeligim diger ikisi sezeryanla maalesef resmen normal doğum istedim şuan sayenizde...
Keşke ilk doğumum da bu sekilde bir hikaye çıksaydı karşıma maalesef 12 yıl once idi ilklerin tecrübesizliği ve korkusu ile yapamadım 6.5 saat suni sanci çekmeme rağmen hiç açılmamısti rahim dr.suyn azalmış gitme demisti bilebilseydim kötü bişey olmaz daha acilma sancı yik evime giderdim kısmet böyleymiş neyse...
Sizin dua eden diliniz ve teslimiyetinize imrendim tavsiye ettiğiniz ayeti İnşallah bende okuyacağım temmuz annesi olucam kismetse...
Size ve ailenize kocaman bir Maşallah diyorum Rabbim huzur sağlık ve mutluluktan ayırmasın inşallah hayırlı olsun kiziniz

Yeminle dogurasim geldi ausum.
Musmutlu pamuk seker tadinda bi hayat diliyorum sana ogluna kizina ve degnek enistemize......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…