2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yazıyı okurken aynı ben dedim.Aynı şeyleri yaşadım kaynanam da oyle ortaliklarda dolaniyordu memeucu yok bebek aç diye gelen gidene.artik enson dayanamadim agladim esime dedim herkese ne gerek var diyor diye o da gitti ve stres bitti sütüm geldi .bende kaldigi on gun surede hamilelikte aldigim kilolarin hepsi gitti valla kaynanam yuzundensana tavsiyem rahat ol ve inan sütün gelecegine.

Şükür canım atlatmışsın.. Sanki geçen ebe zorlamış ve sezaryen demişti diye hatırladım.. Hadi bakalım, hayırlısı.. Bende yarın gideceğim Naile hanıma.. İnşallah memnun kalırım
Bu arada nst ye bağlıyor mu doktor? Randevu aldım 12 ye ama işim çıktı.. 2 gibi emekte olmam lazım.. Randevuyu pazartesiden alınca iptalde etmek istemedim.. Nst işin içine girerse uzar mı bilemedim

Canim merhaba hatirladigim kadariyla senin de miyomun vardi. En som kac cm olmustu? Benim hamilelikte kuculdu suan 3.5 cm kendmi hep sezaryene adapte ettm doktor bana normalde yapabilirsn sadece braz zorlanirsin o kadar dedi bi ara dusundm ama kendime guvenim hic yok o yuzden vazgectim gun aldim..
Sen zorlandin mi miyom hamilelik boyunca sorun cikardimi kac cm oldu cok merak ettim.. hikayen de cok guzel. Rabbm guzel meleginizi size bagislasin.. hayirli olsun melek kizin

Merhabalar
Sudan hergün 1 yudum mu içeceksin?

Kizlar meryem ana otunu duyan var mı? Kullanan oldu mu? Birde dogumu kolaylaştırmak için ettiğiniz dualar var oldu mu? Korkuyorum
Canım ben 21 kere hergün "Rabbi hebli mines salihin" çekiyorum sonrada Türkçe dua ediyorum "Allahım sen evladım içinde benim içinde kolay doğum nasip et hayırlı günde hayırlı doktor ve hastane çalışanlarına denk getir evladımızı sağlıklıca kucağımıza aldığımızı göster.Hastaneye huzurla girip huzurla su gibi çıktığımızı da göster.
Birde hergün "ya Rakib "çekiyorum 312 tane Allahın isimlerinden yardımcımız ol yanımızda oldoğumda diyede dua ettim Türçe olarak canım.Bu arada az önce bana yazdıklarınıda okudum boşver sanki 2-3 haftada bir gidiyoruzda ne oluyor bizi anca strese sokuyorlar,normali sizin yaşadığınız şuanda bizde de böyle merkezler açılmaya başladı.Hatta Ödemişte devlet hastanesinde suda doğum uygulaması başlatılmış.Vay be dedim.

seni tekrar aramızda görmek çok güzel gözün aydın sağlıkla büyüt Melike ni

zeytin0919 canım yazmıştım sana ama gitmemiş sanırım sonrada yanlış alıntı yapmışım gözün aydın sağlıkla büyüt evladını, bende de göğüs ucu yok ben lansinoh uç çıkartıcı kullanmıştım baya çıkıyordu

Ausencia seni tekrar aramızda görmek çok güzel normal doğumu ne güzel anlatmışsın ne kadar güzel kavuşma hikayen var, sağlıkla büyüt Melike prensesi adıyla yaşasın

Merhabalar
Sudan hergün 1 yudum mu içeceksin?
Az önce yaptım Allah kabul etsin inşallah, Yok canım bir yudum değil normal bir bardak içersin, Annem içtiğin kadar üstüne eklersin dedi yani okuduğumuz suyu tamamen bitirmeyecegiz, ,içtikçe üstüne eklersin dedi annem ben de bir litrelik sürahiyi doldurup okudum

Kızlar bugün kan verdim tsh 5 olmuş ilk defa bu kadar yüksek yorum yapabilecek olan var mı cumartesi kontrol terleme ve ağız suyu akıntı oluyor bu aralar

Ayyyyyy Allah sana sabır versin
Kv anladıkta hadi kayınpeder ve abi nedir yaaa ne işleri var lohusa kadının yanında
Sen bebek emzireceksin,kanaman olacak icabında yatmak isteyeceksin eşine naz yapacaksin.bunlar nasıl insanlar hayret bişey.sabret allaha sığın bebeğine odaklan

Kızlar doğum yapanlar
Bebeklerinizi yikarken ne kullandınız
Yıkama lifimi yıkama süngerimi
Yoksa elinizle şampuanlayip hemen durulayip cikardinizmi

Evet canim aynen geçen ebe bakmıştı çok kötüydü korkudan ben kendim sezeryan istemiştim. Ama doktorum normale uygun dedi. Kolay doğuracaksın korkma vs dedi. Beni gazladi yani

Nst bağlıyor canım evet ama çok uzun sürmüyor 10 dakika yetiyor.

Ha şöyle ya,paşa paşa yapacak kuzum kafanda senaryo kurma.Bekliyorum skorlarını güzel anne."Let the game start" :)Kazanan sen olacaksın

Canim çok teşekkür ederim. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…