2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
:)) guldurdun vallahi saka degil. Bakalim not alcam topladigim puanlari sonrada bildircem burdan sana :) aç kalcak degil ya illaki mecbur kalip bisey yapmak zorunda kalacaktir. Oyle umuyorum yani.. yada yemek icin esimin isten gelmesini bekleyecek o da bir ihtimal bakalim beni neler bekliyor.

Gercekten nasil bu kadar gamsiz olabiliyorlar anlamak mumkun degil. Ama benim tahammulum pek yok, sabredebilecegimi sanmiyorum hoş seyler olmayacak gibi hissediyorum..

tam Ausencia 'dan beklenilecek bi doğum hikayesi olmuş MasaAllah ya Rabbim analı babalı büyütsün insaAllah çok sevimlidir eminin minnosun . .

Umarım herşey gönlünce olur .
Tabi sen de bizleri bilgilerinden tecrübelerinden hoş sohbetinden mayruk ettin unutmadık sanma
Sag salim büyüt insaAlalh kızını Allahım hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin insaAllah

Ausencia Hayırlı olsun canım çok şükür bebeğine kavuştun, Doğum hikayene bayıldım ve okudukça kendimi gördüm , görmek istedim deyim :) Bn de aynı senin gibi yalnız , Bir oğlan bir eş hayırlısıyla kızımı da kucağıma aldım mı şükürler olsun Rabbime. Insallah kolay dogumlarimiz olur . Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah yeni aile uyenizle.

Evet canim humana çayı iciyordum doktorum bir dr sut gelmediyse diye damla yazmisti ondan iciyorum cok sukur yava syavas grlmeye basladi. Bir gun kaldik dun taburcu olduk cok sukur ams yarin tekrar kontrolumuz var insaALLAH tekrarlamaz

nasıl heyecanla okudum yaşadım sanki öyle güzel anlatmışsın size allah hayırlı evlat versin ins. Her gününüz bir öncekinden daha güzel olsun

Sen anlattın beni afakanlar bastı valla o nasil iş öyle lohusa kadının yanına bütün sülale geliyor bir kişi gelsin oda işini yapacak sana yardım edicek biri hem erkeğin lohusa kadının yanında ne işin var ya şöyle eşine bu süreçte sadece annemi istiyorum kendime gelene kadarda( ki bu süreç en az 20 gün sürüyor )kimseyi misafirde dahil kabul edemem de valla ben ilk lohusaligimda çok çektim bunda hiç kimseye müsemma gostermiycem küsen küssün bu ne ya

Ausencia canım arkadaşım ağlattın beni okurken cok duygulandım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrüde bahtıda güzel olsun minik kızının...herşey o güzel gönlüne göre olsun insallah ...

İşte beklenen mesaj, senin yazınla gelmesine ayrıca sevindim. Çok duygulandirdin bizi harika bir doğum olmuş gözün aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Adıyla yaşasın ne güzel de ismi varmış

Canım geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun kuzucugun

Kesinlikle haklısın. . Ben şuan amerikadayim.. burda sormuyolar bile sezeryan mi normal dogum mu die. Direk normale göre adapte ediyolar seni bebek makat gelisliyse sezeryan yapiyolar. Arkadaşımın ikizleri vardi riskliydi ona bile sen normal yapmak istiyorum dersen ben buna varim demişti. . Turkiyede gak dedin sezeryan guk dedin sezeryan.. haa türkiyenin gözünu seveyim.. her kontrolde ultrasona giriyorsun bebeğini goruyosun boyunu kilosun ogreniyosun.. burda 2 aydır 1 kere ultrasona girdim.. muayeneye sağlık ocagi gibi bi yere gidiyosun ebe seni muayene ediyo karnımı mezurayla ölçüyor, bide bi cihazla kalp atisini dinliyo, idrar testi bitti.. bana tüm hamilelik boyunca 2 kere ultrasona girersen sanslisin demişti. . Ben ultrason resimlerini gösterince şok olmustu.. 38+3 um hala hiç nst ye girmedim. . Girmedende dogurucam sanirim

Gözün aydın canım,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Inan lohusa olmadan depresyonuna girdim bile.. Kv. 2 gun sonra gelecekmis meger esim aradi da oyle ogrendik dusun soylemiyor bile... dogumdan sonra da abisi ve babasi da gelecekmis.. esimle konustum ama cok pasif cok etkisiz kaliyor gelmeyin diyemiyor elbette lohusanin yaninda erkekgin ne isi var yatili, biz boyle biliyoruz ama herkes ayni incelikte dusunemiyor malesef.. simdi anlayacagin kv.yi hem karnim burnumda doguma 10 gun kalaya kadar cekecegim, hem dogum sonrasi kayinpeder ve abi cekecegim.. Sabir diliyorum Rabbimden...

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım kızınla ogluşunla uzun ve saglıklı ömürler versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…