2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar doğum yapanlar
Bebeklerinizi yikarken ne kullandınız
Yıkama lifimi yıkama süngerimi
Yoksa elinizle şampuanlayip hemen durulayip cikardinizmi
Merhabalar öncelikle bebeginizi sık olarak yıkıyorsanız her seferinde şampuan kullanmayın. Yıkama süngerinin en yumuşak olanından alabilirsiniz. Lif biraz sert gelebilir cildine.

kizlarrrrr
ben bi gelemedim aklimda sizde naptilar neler oldu diye paket yaptiramadim bir turlu yenilenmedi. yarin doktora gitcem son muayne. pazar dogum demisti belli olmaz yarin dogum der. bebislerine kavusanlara allahim saqlikli sihatli buyutmek nasip etsin bol bol sutler nasip etsin rabbimmm
benim gibi dogum bekleyenlere de kolay dogumlar nasip etsin cok agliyorum kac gundur bunaliyorum allahim ewladimi kucagima saglikli sihatli almayi nasip etsin insallah

reoc hosbuldum balim ayin 10 u dedi doktor dogumum icin yarin muayneye gidicem ya o zaman belli olcak bakalim insallah guzel seyler soyler. aglamama gelince kendi kendime bunaliyorum sacma sacma seylere bile agliyorum heralde stres yapiyorum gun yaklasti iyice

Selam kızlar galiba sayılı kişi mi kaldık doğurmayan daha haziran in ortasını görmeden . Bugün nts ye girdim ağrım çıktı . Daha dönmemiş doğum kanalına girmemiş onlar yalancı sancılar dedi . Düzenli olunca önemliymiş filan filan . Pazartesi alttan muayne edecek o zaman da tam 38 oluyorum herşeyin hayırlısı . Bu hafta 100 gr almış ya üzüldüm

Bebek büyüdükçe ultrason cihazlarindaki sapma ihtimali de büyüyor merak etme ufak bir ölçüm hatası öyle bir sonuç verebilir aynı cihazda gerileme görülüyorsa o zaman doktorunu uyarirsin o zaman daha dikkatli bakar sknti yapma bence

Inan çok kötü hissediyorum zaten sütüm yok bebek mememi tutup ememiyor bebeğim ac diye üzülüyorum. Sezaryen dikislerim acıya aciys emzirmeye çalışıyorum . Ama hicbirsey yapmıyor musum ben suçluymusum bu durumdan hissi veriyor . . "Çocuk aç ben ağlayacam bakamayacam yüzüne " diyerek gitti odadan Annesiyim ben onun ben hic üzülüyorum sanki.
Emson bebeğim emmiyor sütüm gelmiyor başımda ki baskıdan ağladım. Eşimde " sen lohusasin üzülmemen lazi m herkese ağzının payını ver" dedi . Veremem ki bilmiyor sankiv

Ben elimden geleni yapiyorum süt alamasa mama alir dersin ilk mama alan sadece bbiz degiliz dersin.ama tabi sen yine emzirme odakli ol.aile sağlik merkezlerinde hemsirelerden bu konuda yardim da alabilirsin.Allah yardımcımız olsun.

Haber ver muayeneden sonra. Ben de biraz endişeliyim. Sanki bir şeyler eksik olacakmış gibi. En çok da kızım ben yokken sefil olur mu sorusu aklımda. Yanında kalacak kişiyi ayarladın mı? Sen hastanedeyken oğluna kim bakacak?
Aaa zeytin okudukça kızdım sana resmen. Sen annesisin o bebeğin, aç kalmasını ister misin? Kv sana resmen psikolojik işkence uyguluyor sen de susuyorsun. Odada kalamazmış da meme ucun yokmuş da... Herkese bebek aç demesine ne demeli? Niye sessiz kalıp sütünü daha fazla etkilemesine izin veriyorsun? Eşin de yanında bak. Ya kv dediklerini takma ya da ağzının payını ver canım. Sen sustukça bu konuşmalar bitmez. Daha çocuk hasta olunca bir çocuğa bakamadı, çocuğu hasta etti teranesi var. Bitmez bu kötülemeler. O yüzden şimdiden kendini ezdirme.

çok güzel anlatmışsın melikemiz hayırlı evlat olsun inşallah

Kisa kollu zibin icin daha cok kucuk degilmi cnm ya???
Neden küçük olsun anlamadım? Üşür diye mi dedin? Yani evin sıcaklığına göre durabilir bence bizim ev güneş almıyor ama öğlen gibi yine de çok sıcak olursa ben çıkarıyorum üzerini o şekilde bırakıyorum biraz ama tam gün değil tabiki

Kızlar ben çok özür diliyerek söylüyorum acayip ishal oldum 5. Sanırım bugün . Doğum yapanlar bilir acaba doğumun habercisi mı ?
Bende olmustu 34.haftada 2 gun surmustu. Dr.um yediklerimden olabilecegini soylemisti, hergun patates haslama, muz, yogurt, leblebi falan tuketmistim. bi de ilac yazmisti bitkiselmis probiyotik bi ilac. Oyle kesilmisti. Ama bazen dogum habercisi olabildigini de okumustum.

Ha şöyle ya,paşa paşa yapacak kuzum kafanda senaryo kurma.Bekliyorum skorlarını güzel anne."Let the game start" :)Kazanan sen olacaksın
Esim dun aksam dirdirima dayanamadi sanirim, annesine demiski erken degil mi gelmek icin sıkılmıcak mısın burada demis annesine. Haftaya cuma gelmeye karar vermis kv.doguma 3 gun kala... abisi ve babasini lohusayken evde kalmalarini istemedigimi, uygun bir dille ailesine soylemesini istedim esimden.. bakalim o olayi da cozersek insallah..

Kızlar bugün kan verdim tsh 5 olmuş ilk defa bu kadar yüksek yorum yapabilecek olan var mı cumartesi kontrol terleme ve ağız suyu akıntı oluyor bu aralar
Geceleri terleme ve agiz suyu bende de oluyor. Tiroid hic aklima gelmemisti. Son haftalar normaldir belki oyle cikmasi canim. Ilk donemlerde ilac falan veriyolar yuksekse bebekte zeka geriligine sebep olabiliyor. Ama son haftalarda bir zarari olabilecegini sanmam. Sen yine de dr.una danisip bizimle de paylas canim. Merak ettim.

Merhaba kızlar 1 haftadır yaAmadım. 31 mayıs itibariyle benim için maraton başladı. Kendi sancımla Normal doğum yaptım, kan testinde enfeksiyon çıktığı için epidural yapmadılar. Gece 3 te sıklaştı sancılarım ama gelen sancılar çok çok canımı yakmıyordu drum gelip suyumu patlattığı anda sancıların şiddeti arttı. Saat 10 da kucağıma aldım bebeğimi. Dikiş atılırken canım yandı biraz ama sonra sıfır ağrı sızı. Korkmayın kuzlar yani.
Yanınıza 3 tane bebek için kıyafet alın tulum çok işe yarıyor. Depend gerçekten çok kullanışlı normal doğum yapanlar için.
Kendinize çok çok iyi bakın, henüz doğum yapmamış arkadaşlar işi gücü bırakıp uyuyun:)

Canım bende de oluyor ağlama zaman yaklaştıkça birde herşeye sinir oluyorum hiç birşey kaldıramıyorum şimdiden lohusa depresyonuna mı girdik ne

Gözün aydın canım seni merak ediyordum Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

İlaç kullanıyorum en baştan canım ama bu kadar yükselmemişti tiroit terletirmiş. Ama haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…