- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.681
Hmmm o zaman ihmal etme canim belki ilacin dozunu degistirir dr. Bende de hashimato var, ama tsh.a henuz olumsuz etki etmedigi icin ilacsiz kontrollerim yapiliyor.İlaç kullanıyorum en baştan canım ama bu kadar yükselmemişti tiroit terletirmiş. Ama haber ederim
Merhaba mesajını okudum da kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Sen yine çok şanslısın esin senin yanında duruyor benim kv eşimi çok doldurdu süt konusunda ki benim sütüm vardı kiloda alıyordu. Ama kv benim bebeğimi emzirmemi hiç istemedi sürekli eşimi üstüme saldı sütten kessin mama versin diye çok direndim ağladım bebeğimi sadece 5 ay emzirebildim en son eşimle boşanma noktasına geldik mecbur kaldım ağlaya ağlaya mama verdim hem kızımın hem benim hakkıma girdiler eşim ve o pislik kv sen sen ol asla izin verme haddini bildir kv ne susma sakın esin yanındayken bu fırsatı tepme bebeğini sütünden mahrum etmeInan çok kötü hissediyorum zaten sütüm yok bebek mememi tutup ememiyor bebeğim ac diye üzülüyorum. Sezaryen dikislerim acıya aciys emzirmeye çalışıyorum . Ama hicbirsey yapmıyor musum ben suçluymusum bu durumdan hissi veriyor . . "Çocuk aç ben ağlayacam bakamayacam yüzüne " diyerek gitti odadanAnnesiyim ben onun ben hic üzülüyorum sanki.
Emson bebeğim emmiyor sütüm gelmiyor başımda ki baskıdan ağladım. Eşimde " sen lohusasin üzülmemen lazi m herkese ağzının payını ver" dedi . Veremem ki bilmiyor sankiv
Merhaba, NST de tam olarak nasıl bir işlem yapılıyor? Nasıl bakılıyor sancıya? Ne oluyor tam olarak?Selam kızlar galiba sayılı kişi mi kaldık doğurmayan daha haziran in ortasını görmeden . Bugün nts ye girdim ağrım çıktı . Daha dönmemiş doğum kanalına girmemiş onlar yalancı sancılar dedi . Düzenli olunca önemliymiş filan filan . Pazartesi alttan muayne edecek o zaman da tam 38 oluyorum herşeyin hayırlısı . Bu hafta 100 gr almış ya üzüldüm
Hasimato bende de var ama bizimki yerleriyle diye biliyorum.cunku terletmesi için tiroid bezinin fazla çalışması lazım ama bizim zaten az çalışıyor terletme olmaz.Hmmm o zaman ihmal etme canim belki ilacin dozunu degistirir dr. Bende de hashimato var, ama tsh.a henuz olumsuz etki etmedigi icin ilacsiz kontrollerim yapiliyor.
Merhaba, NST de tam olarak nasıl bir işlem yapılıyor? Nasıl bakılıyor sancıya? Ne oluyor tam olarak?
Merhaba, NST de tam olarak nasıl bir işlem yapılıyor? Nasıl bakılıyor sancıya? Ne oluyor tam olarak?
KIZLAR merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim 3 kilo civarı çıktı çok sevindim . 3 u bulamaz diye korkuyordum . Nst de ufak düzenli sancılarım çıktı arada hissediyorum. Pazartesiye sezaryen günü verildi . Bi kaç gündür heyecandan uyuyamıyorum
Canım korseyi sezeryandan kaç gün sonra takacaksinBlackbluee1 canım korse sormuştun ben bunu aldım sezeryan sonrası takcam deyince veriyorlar,ilk doğumumda sarmıştım bi süre sonra normal korselerden takmıştım ama bu sefer bunu aldım iyi gibi bakalım
Annemde de var hashimato, onda cok terleme yapiyor. Yani terlemeyle anliyor dr.a gidiyor ilac dozu muhakkak degisiyor o zaman. Ama bende bi etki olmadi hic farketmedim. Anti tpo falan tavan bende fakat tsh.a etki etmiyor henuz. 6 ayda bir takip edilmesi gerek ama ben bazen ihmal ediyorum. Hashimato cok yaygin anladigim kadariyla.Hasimato bende de var ama bizimki yerleriyle diye biliyorum.cunku terletmesi için tiroid bezinin fazla çalışması lazım ama bizim zaten az çalışıyor terletme olmaz.
Ilk kez duyuyorum ben, arkadaslarim kendi talebine gore spinal yada genel oldular. Oyle birsey varsa bilgimiz olsun bari.Kızlar doktor kafana göre genel ya da Spinal anestezi isteyemezsin tahlil yapılıp ona göre karar verilir dedi. Bu tahliller nedir ? Bileniniz var mi
Masallah :) hayirli dogum olsun insallah. Benim kız pozisyonundan şaştı, ters makat döndü. Dr.bu haftalarda olmasi zor ama olmus dedi. Normale donmesi de cok zor dedi.. Annesine cekmis:) ben de makat gelis oldugum icin sezeryan ile dogmusum, hayirlisi. 18 haziranda dogum olacak nasipse. Cok heycanliyim:) Hem sezeryandan korkuyorum, hem sabirsizlaniyorum.. cok karisik duygular.Kızlar merhaba bizimde geçen salı kontrol vardı bebis kanala girmiş 1 haftaya doğar dedi doktorumuz. 3280gram olmuş beni de bi heyecan ve tedirginlik sardı ınsallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz :)) daha foto cekinicez inş o zamana kadar dayanır minik paşamdogurmayanlar sizler ne alemdesiniz heyacn var mı heyacn
Ben tiroid bezleri hızlı çalışanlarda terleme oluyor diye biliyordum.ilacinin dozu fazla geliyorsa ya da o da terleme yapabilir.ama demekki değişiyor.ben normalde hiç ısınmam ama hamilelikte beni çok ateş basıyor . geceleri hiç ortunmuyorum yanıyorum resmen .Annemde de var hashimato, onda cok terleme yapiyor. Yani terlemeyle anliyor dr.a gidiyor ilac dozu muhakkak degisiyor o zaman. Ama bende bi etki olmadi hic farketmedim. Anti tpo falan tavan bende fakat tsh.a etki etmiyor henuz. 6 ayda bir takip edilmesi gerek ama ben bazen ihmal ediyorum. Hashimato cok yaygin anladigim kadariyla.
Suna bakk sen şaşırtmiş sizi annesi :)) valla aynı karışık duygular bende de var hem tedirginlik hem mutluluk içim içime sığmıyor bende bi yere sığmaz oldum yani farkli:))) doktora dedim tedirginlik var diye seni anlıyorum ama her şey senin elinde sen kolau yaparsın diye gazladi bakalım neler olacak hayirlisiyla bi kavussak cennet kokularimiza... bide ben çok asiri terlemeye başladım rahatsız edıci boyutta bildigin akiyo yani böyle bi durum yaşayan var mı gece ortunmuyorum zatenMasallah :) hayirli dogum olsun insallah. Benim kız pozisyonundan şaştı, ters makat döndü. Dr.bu haftalarda olmasi zor ama olmus dedi. Normale donmesi de cok zor dedi.. Annesine cekmis:) ben de makat gelis oldugum icin sezeryan ile dogmusum, hayirlisi. 18 haziranda dogum olacak nasipse. Cok heycanliyim:) Hem sezeryandan korkuyorum, hem sabirsizlaniyorum.. cok karisik duygular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?