2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben Allah kismet edrse saat yarin sabah 7 de hastanede olacam 7.40 gibi ameliyata alinacam .heyecan varrrrrr tabiiiiiAllah hepimize doğum öncesi ve sonrası yardım etsin.

Ben Allah kismet edrse saat yarin sabah 7 de hastanede olacam 7.40 gibi ameliyata alinacam .heyecan varrrrrr tabiiiiiAllah hepimize doğum öncesi ve sonrası yardım etsin.
Ayyy Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle görelim o anları da ınsalllah aminn.. epidural mi olacak canım sezeryan in

Canım benim ki normal dogum olduğu için belki başka seçeneklerde vardır

Ilk kez duyuyorum ben, arkadaslarim kendi talebine gore spinal yada genel oldular. Oyle birsey varsa bilgimiz olsun bari.
Doktor öyle dedi tahlil yapılacak önce dedi bi sıkıntı çıkmazsa istediğini secebilirsin dedi sezaryen olanlar bilgilendirirse iyi olurdu lolita555 beniim ve başka bilen varsa

Selam kızlar
Yarın sabah bizde kavuşuyoruz inşallah minik oğlumuza
Sanki ilk gibi çok heyecanlı ve stresliyim busefer. Çünkü 2yasinda oğlum var onuda dusunuyorum devamlı. Hatta şuanda yanımda öğle uykusunu uyuyor :)
İnşallah herşey beklediğimden kolay gecer

Doktor öyle dedi tahlil yapılacak önce dedi bi sıkıntı çıkmazsa istediğini secebilirsin dedi sezaryen olanlar bilgilendirirse iyi olurdu lolita555 beniim ve başka bilen varsa
Ben ilk dogumumda spinal secmiştim canım hatta doktorum genelde öyle yapıyormuş. Ama bu sefer anestezi doktoruyla karar veriyorsunuz dedi doktorum oyuzden bende tam bilmiyorum olacakları ama yine spinal istiyorum ve genelde hastanede öyle yapıyormuş. Fazla stres sıkıntı yapan yada spinal tutmayanlara genel yapıyorlar sanırım

Bende aynı buna benzer aldım dun. Bakalım doktora sorup zamanını takarim.

Kızlar doktor kafana göre genel ya da Spinal anestezi isteyemezsin tahlil yapılıp ona göre karar verilir dedi. Bu tahliller nedir ? Bileniniz var mi
Tahliller rutin oluyo canım ama anestezi uzmanı karar verdiği için anestezi şekline öyle demiştir sanıyorum.belinde fıtık vs sıkıntı yoksa spinal genel anesteziden risksiz olduğundan ve bebek de etkilenmesin diye spinal yapıyolar diye biliyorum

İnşallah canım Allah yardımcın olsun,sağlıkla kucağına al inşallah

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

çok sevindim canım benim güzel haberine ne güzel rahat bir doğum olmuş şükür,gözün aydın kuzucum.Takipleyeceğiz sizi bizde inşallah.

Merhaba kızlar. Dün annem geldi temizliğimi bitirdik. Hastane çantamı da hazırladık. Son haftalar gerçekten zormuş. Yürümekte bile zorlanıyorum artık . Doğum yapmayanlar sizlerde durumlar nasıl
Merhaba. Kaçıncı haftadasın? Ben iki haftadır yürümekte epey zorlanıyorum. Yemek yapamıyorum. 5-6 dk ayakta kalsam bacaklarıma müthiş yük biniyor ve düşecek gibi oluyorum . Sandalyeyi ocağın başına koyup yemeği öyle yapıyorum ancak. Gece terlemesi, saat başı tuvalete gitme, sancı, kasılma, kasık ağrısı, akıntı, uykusuzluk, ayak şişmesi... Ne ararsan var yani. İlk hamileliğim o kadar rahattı ki bunda feleğim şaştı. Suyum çok fazla ve 13 kilo almama rağmen 25-30 kg almış gibiyim. O da yürüyüşümü çok etkiliyor .

Merhaba doğum yapanlar olmuş baya geçmişi okudum da allah analı babalı büyütsün bol bol süt olsun yavrulara. Benimde kontrolüm yarın bakalım gün vericem dedi anestezi uzmanı ile gorusturecekmis birde. Benim ilk doğumum ve mecbur sezeryan olmak zorundayım. Beyincik sarkması var bende yıllar önce ıkınma tehlikeli diye normal doğum yapamazsın demişlerdi. O yüzden sezeryan olacağım ama anestezi şeklini düşünüyorum.bir yandan komple bayılmak istemiyorum. Bir yandan epidural ve spinal de çok baş ağrısı oluyor diye duydum. Onu düşünüyorum. Son zamanlarda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Kendi doktorum özel muayehanesi vardı. Hastanelere geliyor doğum icin hamileliğimin başından beri sordum hangi hastaneler diye normalde acıbadem liv international da yaptırıyor çünkü başka seçeneği var mı diye. O hastanelerin doğum paraları malum onu karşılayacak bütçem ne yazık ki yok. Özel sağlık sigortamda yok. Bende durumu izah ettim sana yakın hastaneye gelirim demişti. 32.haftaya kadar birlikte geldik doktorla bana kalkmış gelemem diyor. Çok moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok mecburen başka doktora gittim. Özel gop hastanesinde volkan beye gitmeye başladım.. 35 haftalıkken bu defa da suyunda önceye göre yüksek oranda azalma olmuş dedi haftalık kontrol etmem lazım dedi bebek te 10 günde 500 gr almıştı bir önceki kontrolde 35 haftalıkken gittiğimde 2 haftada 100 gr almış deyince bende moral alt üst oldu. Doktor degistirdigime de pişman oldum bi yandan diğer doktora da kızdigim için gidemedim. Plasenta yaşlanması olabilir dedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Neyse gittik, suyunda azalma olmamış gayet iyi dedi 500 gr da almış 3 kilo olmuş dedi..ben rahatladım tabi bu defa da nst de bebek hareketi gozukmedi bir daha bir böyle giderse bugün alırız dedi. Doğurana kadar bu stres bitmeyecek sanırım. Allah'tan nst yi tekrarlayınca hareketi çıktı. Işte şimdi yarın kontrolum var bakalım ne dicek..uzun oldu ama sizlere içimi dökmek istedim. 4.gebeligim daha öncesinde 2 kimyasal bir dış gebelik yaşamıştım. Kan pihtilasmasi çıktı bu gebelikte de hem coraspin hemde clexane kullandım. Clexane 12.haftada kestik. Tüm bunlara rağmen moral olarak stressiz bir hamilelik geçirdim. Vesveselerden uzak durdum. Ama şu sin 1 ayda yaşadıklarım doğumla ilgili ihtimaller su azalması kilo alımı vs beni deforme etti. Umarım her şey güzel olur. Her hafta doğuracakmış açık sezeryane alınacakmış gibi gidiyorum kontrollere yüreğim hep ağzımda. Aranızda benim gibi şeyler yaşayanlar var mı tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim hepimizi hayırlısı ile yavrularına kavuştursun inşallah

Heyecan değilde korku var bende gün yaklaştıkça benim kaçasım geliyor geriye doğru ...nedense doğurmak istemiyorum.. ilk önceleri bebeği merak ediyodum çok heycanliydim şimdi gün yaklaştıkça içimde saçma bir korku var sadece ...

Merhaba kızlar. Dün annem geldi temizliğimi bitirdik. Hastane çantamı da hazırladık. Son haftalar gerçekten zormuş. Yürümekte bile zorlanıyorum artık . Doğum yapmayanlar sizlerde durumlar nasıl
Evi surekli temiz tutmaya çalışıyorum artk eğilip kalkması güç oluyor dogum olsa da rahatlasam diyorum çünkü çok sıcak dışarı da cikilmiyo evde de bi tane yaramaz oğlum var masallah surekli karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…