- 12 Kasım 2017
- 122
- 248
- 18
- 39
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.701
Kızlar merhaba bizimde geçen salı kontrol vardı bebis kanala girmiş 1 haftaya doğar dedi doktorumuz. 3280gram olmuş beni de bi heyecan ve tedirginlik sardı ınsallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz :)) daha foto cekinicez inş o zamana kadar dayanır minik paşamdogurmayanlar sizler ne alemdesiniz heyacn var mı heyacn
Ayyy Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle görelim o anları da ınsalllah aminn.. epidural mi olacak canım sezeryan inBen Allah kismet edrse saat yarin sabah 7 de hastanede olacam 7.40 gibi ameliyata alinacam .heyecan varrrrrr tabiiiiiAllah hepimize doğum öncesi ve sonrası yardım etsin.
Ayyy Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle görelim o anları da ınsalllah aminn.. epidural mi olacak canım sezeryan in
Blackbluee1 canım korse sormuştun ben bunu aldım sezeryan sonrası takcam deyince veriyorlar,ilk doğumumda sarmıştım bi süre sonra normal korselerden takmıştım ama bu sefer bunu aldım iyi gibi bakalım
Dikişler alınınca izin vermişti dr önceki doğumda bunda da sorar takarım canım.bir hafta sonra gibi oluyoCanım korseyi sezeryandan kaç gün sonra takacaksin
Ben ilk dogumumda spinal secmiştim canım hatta doktorum genelde öyle yapıyormuş. Ama bu sefer anestezi doktoruyla karar veriyorsunuz dedi doktorum oyuzden bende tam bilmiyorum olacakları ama yine spinal istiyorum ve genelde hastanede öyle yapıyormuş. Fazla stres sıkıntı yapan yada spinal tutmayanlara genel yapıyorlar sanırım
Bende aynı buna benzer aldım dun. Bakalım doktora sorup zamanını takarim.Blackbluee1 canım korse sormuştun ben bunu aldım sezeryan sonrası takcam deyince veriyorlar,ilk doğumumda sarmıştım bi süre sonra normal korselerden takmıştım ama bu sefer bunu aldım iyi gibi bakalım
Tahliller rutin oluyo canım ama anestezi uzmanı karar verdiği için anestezi şekline öyle demiştir sanıyorum.belinde fıtık vs sıkıntı yoksa spinal genel anesteziden risksiz olduğundan ve bebek de etkilenmesin diye spinal yapıyolar diye biliyorumKızlar doktor kafana göre genel ya da Spinal anestezi isteyemezsin tahlil yapılıp ona göre karar verilir dedi. Bu tahliller nedir ? Bileniniz var mi
Olabilir tatlım unutmuşum normal doğum olduğunu satanlar biliyor zaten ona göre verirler sana o zamanCanım benim ki normal dogum olduğu için belki başka seçeneklerde vardır
İnşallah canım Allah yardımcın olsun,sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar
Yarın sabah bizde kavuşuyoruz inşallah minik oğlumuza
Sanki ilk gibi çok heyecanlı ve stresliyim busefer. Çünkü 2yasinda oğlum var onuda dusunuyorum devamlı. Hatta şuanda yanımda öğle uykusunu uyuyor :)
İnşallah herşey beklediğimden kolay gecer
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunMerhaba kızlar 1 haftadır yaAmadım. 31 mayıs itibariyle benim için maraton başladı. Kendi sancımla Normal doğum yaptım, kan testinde enfeksiyon çıktığı için epidural yapmadılar. Gece 3 te sıklaştı sancılarım ama gelen sancılar çok çok canımı yakmıyordu drum gelip suyumu patlattığı anda sancıların şiddeti arttı. Saat 10 da kucağıma aldım bebeğimi. Dikiş atılırken canım yandı biraz ama sonra sıfır ağrı sızı. Korkmayın kuzlar yani.
Yanınıza 3 tane bebek için kıyafet alın tulum çok işe yarıyor. Depend gerçekten çok kullanışlı normal doğum yapanlar için.
Kendinize çok çok iyi bakın, henüz doğum yapmamış arkadaşlar işi gücü bırakıp uyuyun:)
çok sevindim canım benim güzel haberine ne güzel rahat bir doğum olmuş şükür,gözün aydın kuzucumMerhaba kızlar 1 haftadır yaAmadım. 31 mayıs itibariyle benim için maraton başladı. Kendi sancımla Normal doğum yaptım, kan testinde enfeksiyon çıktığı için epidural yapmadılar. Gece 3 te sıklaştı sancılarım ama gelen sancılar çok çok canımı yakmıyordu drum gelip suyumu patlattığı anda sancıların şiddeti arttı. Saat 10 da kucağıma aldım bebeğimi. Dikiş atılırken canım yandı biraz ama sonra sıfır ağrı sızı. Korkmayın kuzlar yani.
Yanınıza 3 tane bebek için kıyafet alın tulum çok işe yarıyor. Depend gerçekten çok kullanışlı normal doğum yapanlar için.
Kendinize çok çok iyi bakın, henüz doğum yapmamış arkadaşlar işi gücü bırakıp uyuyun:)
Allah razı olsun canım inşallahİnşallah canım Allah yardımcın olsun,sağlıkla kucağına al inşallah
Merhaba. Kaçıncı haftadasın? Ben iki haftadır yürümekte epey zorlanıyorum. Yemek yapamıyorum. 5-6 dk ayakta kalsam bacaklarıma müthiş yük biniyor ve düşecek gibi oluyorum . Sandalyeyi ocağın başına koyup yemeği öyle yapıyorum ancak. Gece terlemesi, saat başı tuvalete gitme, sancı, kasılma, kasık ağrısı, akıntı, uykusuzluk, ayak şişmesi... Ne ararsan var yani. İlk hamileliğim o kadar rahattı ki bunda feleğim şaştı. Suyum çok fazla ve 13 kilo almama rağmen 25-30 kg almış gibiyim. O da yürüyüşümü çok etkiliyor .Merhaba kızlar. Dün annem geldi temizliğimi bitirdik. Hastane çantamı da hazırladık. Son haftalar gerçekten zormuş. Yürümekte bile zorlanıyorum artık . Doğum yapmayanlar sizlerde durumlar nasıl
Heyecan değilde korku var bende gün yaklaştıkça benim kaçasım geliyor geriye doğru ...Kızlar merhaba bizimde geçen salı kontrol vardı bebis kanala girmiş 1 haftaya doğar dedi doktorumuz. 3280gram olmuş beni de bi heyecan ve tedirginlik sardı ınsallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz :)) daha foto cekinicez inş o zamana kadar dayanır minik paşamdogurmayanlar sizler ne alemdesiniz heyacn var mı heyacn
Evi surekli temiz tutmaya çalışıyorum artk eğilip kalkması güç oluyor dogum olsa da rahatlasam diyorum çünkü çok sıcak dışarı da cikilmiyo evde de bi tane yaramaz oğlum var masallah surekli karıştırıyorMerhaba kızlar. Dün annem geldi temizliğimi bitirdik. Hastane çantamı da hazırladık. Son haftalar gerçekten zormuş. Yürümekte bile zorlanıyorum artık . Doğum yapmayanlar sizlerde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?