- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.721
Canım hamilelikte her ay düzenli bakılması gerekiyor diye biloyorum ben her ay kan veriyorum sırf bunu için ilaclarim düzenleniyorAnnemde de var hashimato, onda cok terleme yapiyor. Yani terlemeyle anliyor dr.a gidiyor ilac dozu muhakkak degisiyor o zaman. Ama bende bi etki olmadi hic farketmedim. Anti tpo falan tavan bende fakat tsh.a etki etmiyor henuz. 6 ayda bir takip edilmesi gerek ama ben bazen ihmal ediyorum. Hashimato cok yaygin anladigim kadariyla.
Ben benSuna bakk sen şaşırtmiş sizi annesi :)) valla aynı karışık duygular bende de var hem tedirginlik hem mutluluk içim içime sığmıyor bende bi yere sığmaz oldum yani farkli:))) doktora dedim tedirginlik var diye seni anlıyorum ama her şey senin elinde sen kolau yaparsın diye gazladi bakalım neler olacak hayirlisiyla bi kavussak cennet kokularimiza... bide ben çok asiri terlemeye başladım rahatsız edıci boyutta bildigin akiyo yani böyle bi durum yaşayan var mı gece ortunmuyorum zaten
Aaaa benimde 18 haziran kismetseMasallah :) hayirli dogum olsun insallah. Benim kız pozisyonundan şaştı, ters makat döndü. Dr.bu haftalarda olmasi zor ama olmus dedi. Normale donmesi de cok zor dedi.. Annesine cekmis:) ben de makat gelis oldugum icin sezeryan ile dogmusum, hayirlisi. 18 haziranda dogum olacak nasipse. Cok heycanliyim:) Hem sezeryandan korkuyorum, hem sabirsizlaniyorum.. cok karisik duygular.
Rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtarırsın insallah guzel haberlerini bekliyoruzBen Allah kismet edrse saat yarin sabah 7 de hastanede olacam 7.40 gibi ameliyata alinacam .heyecan varrrrrr tabiiiiiAllah hepimize doğum öncesi ve sonrası yardım etsin.
Allah yardımcınız olsun canim bir avazda kurtarırsın insallah aynı korku bendede var arkamda bir minik bırakıcam diyeSelam kızlar
Yarın sabah bizde kavuşuyoruz inşallah minik oğlumuza
Sanki ilk gibi çok heyecanlı ve stresliyim busefer. Çünkü 2yasinda oğlum var onuda dusunuyorum devamlı. Hatta şuanda yanımda öğle uykusunu uyuyor :)
İnşallah herşey beklediğimden kolay gecer
Bu sorunun cevabını bende cok merak edıyorum bazısı uzun kollu gıydırılır dıyor bazısı kısa kollu bıseyler aldım ama hangısınden daha cok alacagıma karar veremedımDogum yapan anneler bebek leri nasıl giydiriyorsunuz havalar sıcak alt üst uzun kollu hastane çıkışlarından ne kadar süre giydiridiniz benim doğum olmadı ama merak ettim
38. Haftam bitmek üzere. Ben genelde hareket halindeyim yeni izne ayrıldım. Son zamanlarda ayaklarım çok şişmeye başladı. Yürüyünce belim çok ağrıyor. Henüz sancı hissetmiyorum ama nst de 40 ın üstünde 3 sancım çıktı.Merhaba. Kaçıncı haftadasın? Ben iki haftadır yürümekte epey zorlanıyorum. Yemek yapamıyorum. 5-6 dk ayakta kalsam bacaklarıma müthiş yük biniyor ve düşecek gibi oluyorum . Sandalyeyi ocağın başına koyup yemeği öyle yapıyorum ancak. Gece terlemesi, saat başı tuvalete gitme, sancı, kasılma, kasık ağrısı, akıntı, uykusuzluk, ayak şişmesi... Ne ararsan var yani. İlk hamileliğim o kadar rahattı ki bunda feleğim şaştı. Suyum çok fazla ve 13 kilo almama rağmen 25-30 kg almış gibiyim. O da yürüyüşümü çok etkiliyor .
Ayni sekilde kan ter icinde kaliyorum. Gun icinde de oyle oluyor ama. Hamileligin son haftalarina bagliyorum. Havalar isindikca evde kendimi ordan oraya atiyorum. Gece atlet ile yatiyorum hic ortunmeden o bile fazla geliyor. Eylulde falan dogum yapacaklara Allah sabir versin.Ben tiroid bezleri hızlı çalışanlarda terleme oluyor diye biliyordum.ilacinin dozu fazla geliyorsa ya da o da terleme yapabilir.ama demekki değişiyor.ben normalde hiç ısınmam ama hamilelikte beni çok ateş basıyor . geceleri hiç ortunmuyorum yanıyorum resmen .
Sıcak beni de mahvediyor. Evim zaten Güney cephede duramıyorum sıcaktan. Her gün duş alıyorum başka türlü serinleyemiyorumEvi surekli temiz tutmaya çalışıyorum artk eğilip kalkması güç oluyor dogum olsa da rahatlasam diyorum çünkü çok sıcak dışarı da cikilmiyo evde de bi tane yaramaz oğlum var masallah surekli karıştırıyor
Benim doktorum da biz haziriz ne zaman gelsin dedi, ben de dedimki ben daha hazir degilim :)) zaten gebeler ilk aylarda hemen dogsun ister, doguma yakin dogurmucam derler dediSuna bakk sen şaşırtmiş sizi annesi :)) valla aynı karışık duygular bende de var hem tedirginlik hem mutluluk içim içime sığmıyor bende bi yere sığmaz oldum yani farkli:))) doktora dedim tedirginlik var diye seni anlıyorum ama her şey senin elinde sen kolau yaparsın diye gazladi bakalım neler olacak hayirlisiyla bi kavussak cennet kokularimiza... bide ben çok asiri terlemeye başladım rahatsız edıci boyutta bildigin akiyo yani böyle bi durum yaşayan var mı gece ortunmuyorum zaten
En son gecen ay bakildi bana da canim. Normaldi. Aslinda bi ara saglik ocagina gidip kan versem iyi olur. Ama normalde hamilelikten once hep ihmal etmisimdir takibi.Canım hamilelikte her ay düzenli bakılması gerekiyor diye biloyorum ben her ay kan veriyorum sırf bunu için ilaclarim düzenleniyor
Aaaaa ne guzelAaaa benimde 18 haziran kismetse
Evet bende merak ediyorum. Ilk bebek ve tecrubesizlik var, cevremde de her kafadan bir ses cikiyor. Uzun kollu penye tulumlari var ama en çok kisa kollu citcitli badileri var genelde hep kisa kollu aldim yaza denk geldigi icin.Dogum yapan anneler bebek leri nasıl giydiriyorsunuz havalar sıcak alt üst uzun kollu hastane çıkışlarından ne kadar süre giydiridiniz benim doğum olmadı ama merak ettim
Bebekler doğdukları zaman 4 gün üşürlermiş ben 1 hafta uzun alt üst giydirip sonra kısa kol ev içinde olcaz hem sıcak öyle düşünüyorum bakcaz artuk doguncaEvet bende merak ediyorum. Ilk bebek ve tecrubesizlik var, cevremde de her kafadan bir ses cikiyor. Uzun kollu penye tulumlari var ama en çok kisa kollu citcitli badileri var genelde hep kisa kollu aldim yaza denk geldigi icin.
Benim de aynı güney cephe durulmuyo heryeri açtım oda tozlanıyorSıcak beni de mahvediyor. Evim zaten Güney cephede duramıyorum sıcaktan. Her gün duş alıyorum başka türlü serinleyemiyorum
Kalan parça kaç günde düştü? Bizimki hala duruyo.cumartesiye kadar bekliycez Cumartesi düşmezse götürücez dr a.Benim de bebegimde parça kaldı canım. Bizim 4.gun düşmüştü göbek. Bekledim hiç dokunmadım kanama olmadı. Ama yikadim normal bi şekilde. Sonradan kendi kendine düştü
Baya sonra düştü canım 20 gün sonra falan. Hiç dokunma kendiliginden düşer eğer iltihap koku falan yoksaKalan parça kaç günde düştü? Bizimki hala duruyo.cumartesiye kadar bekliycez Cumartesi düşmezse götürücez dr a.
Rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtarırsın insallah guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?