2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım hamilelikte her ay düzenli bakılması gerekiyor diye biloyorum ben her ay kan veriyorum sırf bunu için ilaclarim düzenleniyor

Ben ben

Aaaa benimde 18 haziran kismetse

Allah yardımcınız olsun canim bir avazda kurtarırsın insallah aynı korku bendede var arkamda bir minik bırakıcam diye

Dogum yapan anneler bebek leri nasıl giydiriyorsunuz havalar sıcak alt üst uzun kollu hastane çıkışlarından ne kadar süre giydiridiniz benim doğum olmadı ama merak ettim
Bu sorunun cevabını bende cok merak edıyorum bazısı uzun kollu gıydırılır dıyor bazısı kısa kollu bıseyler aldım ama hangısınden daha cok alacagıma karar veremedım

38. Haftam bitmek üzere. Ben genelde hareket halindeyim yeni izne ayrıldım. Son zamanlarda ayaklarım çok şişmeye başladı. Yürüyünce belim çok ağrıyor. Henüz sancı hissetmiyorum ama nst de 40 ın üstünde 3 sancım çıktı.

Ayni sekilde kan ter icinde kaliyorum. Gun icinde de oyle oluyor ama. Hamileligin son haftalarina bagliyorum. Havalar isindikca evde kendimi ordan oraya atiyorum. Gece atlet ile yatiyorum hic ortunmeden o bile fazla geliyor. Eylulde falan dogum yapacaklara Allah sabir versin.

Sıcak beni de mahvediyor. Evim zaten Güney cephede duramıyorum sıcaktan. Her gün duş alıyorum başka türlü serinleyemiyorum

Benim doktorum da biz haziriz ne zaman gelsin dedi, ben de dedimki ben daha hazir degilim :)) zaten gebeler ilk aylarda hemen dogsun ister, doguma yakin dogurmucam derler dedi hakkaten oyle. Ter olayi sicaklarin artmasiyla ve bizim son haftalar olmasi sebebiyle herkeste var sanirim. Ben de asiri derecede ter dokuyorum. Bol su icmek lazim.

Canım hamilelikte her ay düzenli bakılması gerekiyor diye biloyorum ben her ay kan veriyorum sırf bunu için ilaclarim düzenleniyor
En son gecen ay bakildi bana da canim. Normaldi. Aslinda bi ara saglik ocagina gidip kan versem iyi olur. Ama normalde hamilelikten once hep ihmal etmisimdir takibi.

Dogum yapan anneler bebek leri nasıl giydiriyorsunuz havalar sıcak alt üst uzun kollu hastane çıkışlarından ne kadar süre giydiridiniz benim doğum olmadı ama merak ettim
Evet bende merak ediyorum. Ilk bebek ve tecrubesizlik var, cevremde de her kafadan bir ses cikiyor. Uzun kollu penye tulumlari var ama en çok kisa kollu citcitli badileri var genelde hep kisa kollu aldim yaza denk geldigi icin.

Evet bende merak ediyorum. Ilk bebek ve tecrubesizlik var, cevremde de her kafadan bir ses cikiyor. Uzun kollu penye tulumlari var ama en çok kisa kollu citcitli badileri var genelde hep kisa kollu aldim yaza denk geldigi icin.
Bebekler doğdukları zaman 4 gün üşürlermiş ben 1 hafta uzun alt üst giydirip sonra kısa kol ev içinde olcaz hem sıcak öyle düşünüyorum bakcaz artuk dogunca

Benim de bebegimde parça kaldı canım. Bizim 4.gun düşmüştü göbek. Bekledim hiç dokunmadım kanama olmadı. Ama yikadim normal bi şekilde. Sonradan kendi kendine düştü
Kalan parça kaç günde düştü? Bizimki hala duruyo.cumartesiye kadar bekliycez Cumartesi düşmezse götürücez dr a.

Merhaba kizlar malum bebisten dolayi yazmaya pek vaktim olmuyor. 28
Mayista dogum yapmstm 3. Gun evimize geldik ilk bir haftalık kontrolumzde sariligi 12 ckmsti 3 gun sonra bir daha gormek istedi neyseki azalmis . Gobegimiz 8.gun düştü cok sukur. Banyo yapmaktan buyuk keyif alan bir kizim var.uyku duzenide cok sukur iyi. Gece 2.5 saatte bir emziriyorum.gogus yaralari icin herkese gogus kalkanini tavsiye ederm .gogus ucunu nemli tuttugu icin ve herhangi bir sey temas etmedigi icin hic yara olmadi cok sukur. Gunduzleri sadece zibinla kaliyor. Geceleri ince alt ust giydiriyorum. Sariligi olan varsa mumkun mertebe gunde 15 dakika gunese tutsnlar bebisleri d vitamini aliyor ve daha cabuk atlatiyor bilginize. . Dogum yapacak arkadaslarada Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…