- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.741
Bazı doktorlar bir iki gün sonra hemen taktırıyo bazıları da hiç onermiyor neye göre bilmiyorum.benim korsemde seninkine benziyor cırt cirtli sadece belden takılıyor ebebekten aldım üstünde doğumdan hemen sonra onerildigi yazmış altında doktor onayı da var .Dikişler alınınca izin vermişti dr önceki doğumda bunda da sorar takarım canım.bir hafta sonra gibi oluyo
Ben de Spinal istiyorum o ani görmek istiyorum bakalım inşallah öyle olurBen ilk dogumumda spinal secmiştim canım hatta doktorum genelde öyle yapıyormuş. Ama bu sefer anestezi doktoruyla karar veriyorsunuz dedi doktorum oyuzden bende tam bilmiyorum olacakları ama yine spinal istiyorum ve genelde hastanede öyle yapıyormuş. Fazla stres sıkıntı yapan yada spinal tutmayanlara genel yapıyorlar sanırım
Tamam canım sağol. Inşallah öyle olur .Tahliller rutin oluyo canım ama anestezi uzmanı karar verdiği için anestezi şekline öyle demiştir sanıyorum.belinde fıtık vs sıkıntı yoksa spinal genel anesteziden risksiz olduğundan ve bebek de etkilenmesin diye spinal yapıyolar diye biliyorum
Anladimm canimm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin haydi hayirlisiSipinal sezeryan olacam canim bu sefer.ilkinde genel olmuštum.uyanmakta zorlanmiştim bende enzim eksikliği olduğu icin .
Ayy canimm ilk ve normal mi :) bende de var o endişe ama sevinç mutluluk ve merak da eşlik ediyoHeyecan değilde korku var bende gün yaklaştıkça benim kaçasım geliyor geriye doğru ...nedense doğurmak istemiyorum.. ilk önceleri bebeği merak ediyodum çok heycanliydim şimdi gün yaklaştıkça içimde saçma bir korku var sadece ...
karnına bir cihaz bağlayıp kalp atışı ve rahim kasilmalarina bakıyorMerhaba, NST de tam olarak nasıl bir işlem yapılıyor? Nasıl bakılıyor sancıya? Ne oluyor tam olarak?
Valla canım galiba öyle yine merak var endişe de var her türlü yapabilecek miyim düşüncesi. zaten doktor dedi ko sancılar çok siddetlenirse epidural yaparız beraber karar veririz dedi korkma sen kolay yapacaksın dedi haydi insallahh diyorum bendeBenim doktorum da biz haziriz ne zaman gelsin dedi, ben de dedimki ben daha hazir degilim :)) zaten gebeler ilk aylarda hemen dogsun ister, doguma yakin dogurmucam derler dedihakkaten oyle. Ter olayi sicaklarin artmasiyla ve bizim son haftalar olmasi sebebiyle herkeste var sanirim. Ben de asiri derecede ter dokuyorum. Bol su icmek lazim.
kanala girince 1 hafta da mi doğuyormuş . Benimki hiç bir şey demiyor .san cin olursa gel bu kadarKızlar merhaba bizimde geçen salı kontrol vardı bebis kanala girmiş 1 haftaya doğar dedi doktorumuz. 3280gram olmuş beni de bi heyecan ve tedirginlik sardı ınsallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz :)) daha foto cekinicez inş o zamana kadar dayanır minik paşamdogurmayanlar sizler ne alemdesiniz heyacn var mı heyacn
İlk bebeğin mi olacak? Bu haftaya kadar ne güzel çalışabilmişsin. İlk hamileliğimde suyum gelmeden 2 saat öncesine kadar dışarıda geziyordum ve ne sancı ne kasılma ne de başka sıkıntı yaşamıştım. Bu oğlan beni resmen yamulttu.38. Haftam bitmek üzere. Ben genelde hareket halindeyim yeni izne ayrıldım. Son zamanlarda ayaklarım çok şişmeye başladı. Yürüyünce belim çok ağrıyor. Henüz sancı hissetmiyorum ama nst de 40 ın üstünde 3 sancım çıktı.
İlk bebeğim olacak. Öğretmenim bu zamana kadar çalıştım hatta bugün okulda karnelerini de imzaladım öğrencilerimin . Aslında son aya kadar gayet iyi gidiyordum son ay çok zor geçiyor sıcaklar da üstüne gelince çekilmez olduİlk bebeğin mi olacak? Bu haftaya kadar ne güzel çalışabilmişsin. İlk hamileliğimde suyum gelmeden 2 saat öncesine kadar dışarıda geziyordum ve ne sancı ne kasılma ne de başka sıkıntı yaşamıştım. Bu oğlan beni resmen yamulttu.
Ay canım gözün aydın. . Analı babalı büyütün inşallah.. Çok şükür normal olmuş.. Çokta uzun sürmemiş, suni de almamışsın.. Mis gibi.. 31 mayısta mı oldu doğum, 1 Haziranda mı?Merhaba kızlar 1 haftadır yaAmadım. 31 mayıs itibariyle benim için maraton başladı. Kendi sancımla Normal doğum yaptım, kan testinde enfeksiyon çıktığı için epidural yapmadılar. Gece 3 te sıklaştı sancılarım ama gelen sancılar çok çok canımı yakmıyordu drum gelip suyumu patlattığı anda sancıların şiddeti arttı. Saat 10 da kucağıma aldım bebeğimi. Dikiş atılırken canım yandı biraz ama sonra sıfır ağrı sızı. Korkmayın kuzlar yani.
Yanınıza 3 tane bebek için kıyafet alın tulum çok işe yarıyor. Depend gerçekten çok kullanışlı normal doğum yapanlar için.
Kendinize çok çok iyi bakın, henüz doğum yapmamış arkadaşlar işi gücü bırakıp uyuyun:)
Canım hiç doktor gitmediniz mi beraber? Belki doktor söyleyince kafaları basardı.. Nedir şu gelinlerden istenilen??Merhaba mesajını okudum da kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Sen yine çok şanslısın esin senin yanında duruyor benim kv eşimi çok doldurdu süt konusunda ki benim sütüm vardı kiloda alıyordu. Ama kv benim bebeğimi emzirmemi hiç istemedi sürekli eşimi üstüme saldı sütten kessin mama versin diye çok direndim ağladım bebeğimi sadece 5 ay emzirebildim en son eşimle boşanma noktasına geldik mecbur kaldım ağlaya ağlaya mama verdim hem kızımın hem benim hakkıma girdiler eşim ve o pislik kv sen sen ol asla izin verme haddini bildir kv ne susma sakın esin yanındayken bu fırsatı tepme bebeğini sütünden mahrum etme
Gözünüz aydın canım.. Sizler büyüyorsunuz biz daha bekliyoruz.. Darısı vaktinde bizlere inşallah..Merhaba kizlar malum bebisten dolayi yazmaya pek vaktim olmuyor. 28
Mayista dogum yapmstm 3. Gun evimize geldik ilk bir haftalık kontrolumzde sariligi 12 ckmsti 3 gun sonra bir daha gormek istedi neyseki azalmis . Gobegimiz 8.gun düştü cok sukur. Banyo yapmaktan buyuk keyif alan bir kizim var.uyku duzenide cok sukur iyi. Gece 2.5 saatte bir emziriyorum.gogus yaralari icin herkese gogus kalkanini tavsiye ederm .gogus ucunu nemli tuttugu icin ve herhangi bir sey temas etmedigi icin hic yara olmadi cok sukur. Gunduzleri sadece zibinla kaliyor. Geceleri ince alt ust giydiriyorum. Sariligi olan varsa mumkun mertebe gunde 15 dakika gunese tutsnlar bebisleri d vitamini aliyor ve daha cabuk atlatiyor bilginize. . Dogum yapacak arkadaslarada Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsn insallah
Ben bugün gittim dr a anestezi ile de görüşüp kan verdim daha önceki sezeryanı sordu kombine olduğumu söyledim bu sefer spinal mi olsam dedim ama anestezi dr u biz kombineyi tavsiye ediyoruz zaten dedi yine öyle olacak kısmetse.Tamam canım sağol. Inşallah öyle olur .
Tahminen dedi canın bebeğin hareketini kontrol et günde 10 tekme dedi. Ben sancım 5 dk da bi olursa mi hastaneye geleyim dedim sen önce den gel bebeği sıkıntıya sokmayalim dedikanala girince 1 hafta da mi doğuyormuş . Benimki hiç bir şey demiyor .san cin olursa gel bu kadar
Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah amin hepimizeKızlar bende doğum yaptım Allaha şükürler olsun sağlıklıyız ikimizde. Allahım herkese kolay doğum nasip etsin
geldim kuzum geldim ewe gecim dokulcem size yoldayim saat 11 den beri hastanedeyim catladim sicak yazcam cumartesi dogum sancim cikti yuksekAnneAslan kontrole gidecektin. Ne dedi dr? İyi misin?
Hayirli olsun canim Rabbim yavrunu bagislasin darisi basimiza artik:) nasil gecti dogumun anlatirmsiinKızlar bende doğum yaptım Allaha şükürler olsun sağlıklıyız ikimizde. Allahım herkese kolay doğum nasip etsin
Gitmez olurmuyuz canım ozellikle doktor kv ye bir dünya kızdı sen karışma dedi çocuğun gelişimi gayet güzel dedi ki ayda 1 er kilo alıyordu ilk 3 ay sonra 750 gr a düştü bu çocuk tombalak gibi değil etleri bogum bogum değil diye sürekli eşimi doldurdu doktoru kim takıyor kv kendi bildiğini okudu biliyor musun canım en iyi mamaya başladık 5. Aydan sonra çocuk ayda sadece 200 300 gr almaya başladı ek gıdayı reddetti çocuğun zorla ağzına biberon tıkıyordu.Ay canım gözün aydın. . Analı babalı büyütün inşallah.. Çok şükür normal olmuş.. Çokta uzun sürmemiş, suni de almamışsın.. Mis gibi.. 31 mayısta mı oldu doğum, 1 Haziranda mı?
Canım hiç doktor gitmediniz mi beraber? Belki doktor söyleyince kafaları basardı.. Nedir şu gelinlerden istenilen??
Gözünüz aydın canım.. Sizler büyüyorsunuz biz daha bekliyoruz.. Darısı vaktinde bizlere inşallah..
Bende de göğüs kalkanı var ama hangisini kullanıyoruz? Delikli, deliksiz? Ya da onu kullanırken göğüs nemli mi olacak kuru mu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?