2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dikişler alınınca izin vermişti dr önceki doğumda bunda da sorar takarım canım.bir hafta sonra gibi oluyo
Bazı doktorlar bir iki gün sonra hemen taktırıyo bazıları da hiç onermiyor neye göre bilmiyorum.benim korsemde seninkine benziyor cırt cirtli sadece belden takılıyor ebebekten aldım üstünde doğumdan hemen sonra onerildigi yazmış altında doktor onayı da var .

Ben de Spinal istiyorum o ani görmek istiyorum bakalım inşallah öyle olur

Tamam canım sağol. Inşallah öyle olur .

Ayy canimm ilk ve normal mi :) bende de var o endişe ama sevinç mutluluk ve merak da eşlik ediyo

Valla canım galiba öyle yine merak var endişe de var her türlü yapabilecek miyim düşüncesi. zaten doktor dedi ko sancılar çok siddetlenirse epidural yaparız beraber karar veririz dedi korkma sen kolay yapacaksın dedi haydi insallahh diyorum bende

kanala girince 1 hafta da mi doğuyormuş . Benimki hiç bir şey demiyor .san cin olursa gel bu kadar

İlk bebeğin mi olacak? Bu haftaya kadar ne güzel çalışabilmişsin. İlk hamileliğimde suyum gelmeden 2 saat öncesine kadar dışarıda geziyordum ve ne sancı ne kasılma ne de başka sıkıntı yaşamıştım. Bu oğlan beni resmen yamulttu.

İlk bebeğim olacak. Öğretmenim bu zamana kadar çalıştım hatta bugün okulda karnelerini de imzaladım öğrencilerimin . Aslında son aya kadar gayet iyi gidiyordum son ay çok zor geçiyor sıcaklar da üstüne gelince çekilmez oldu

Ay canım gözün aydın. . Analı babalı büyütün inşallah.. Çok şükür normal olmuş.. Çokta uzun sürmemiş, suni de almamışsın.. Mis gibi.. 31 mayısta mı oldu doğum, 1 Haziranda mı?
Canım hiç doktor gitmediniz mi beraber? Belki doktor söyleyince kafaları basardı.. Nedir şu gelinlerden istenilen??

Gözünüz aydın canım.. Sizler büyüyorsunuz biz daha bekliyoruz.. Darısı vaktinde bizlere inşallah..
Bende de göğüs kalkanı var ama hangisini kullanıyoruz? Delikli, deliksiz? Ya da onu kullanırken göğüs nemli mi olacak kuru mu olacak?

kanala girince 1 hafta da mi doğuyormuş . Benimki hiç bir şey demiyor .san cin olursa gel bu kadar
Tahminen dedi canın bebeğin hareketini kontrol et günde 10 tekme dedi. Ben sancım 5 dk da bi olursa mi hastaneye geleyim dedim sen önce den gel bebeği sıkıntıya sokmayalim dedi

Selam kızlar, bizde kontroldeydik bugün kilosuna 3100 gr dedi. Bana saçma geldi ama artık takılmayacağım kilo mevzusuna 7 günde 600 grammı aldı yani saçma bence. Bebek aşağı inmiş hareketlerini kısıtla dedi. Hala çalışıyorum işten gelince yemek derdi canımı sıkıyor. Allahtan yarın son gün pazartesi 37+1 oluyoruz ayrılıyorum çok şükür. Haftasonu koltuk yıkamak için gelicekler pazartesiyede temizlik için birini ayarlayacağım. Camlar kapılar silinecek mutfak dolabı vestiyer tuvalet banyo yerler temizlenicek halılar serilecek. Evim 2+1 70 metrekare sizce yetistirebilirmi bir günde ? Şu işler hallolsa da dinlensem artık çok yoruldum

Gitmez olurmuyuz canım ozellikle doktor kv ye bir dünya kızdı sen karışma dedi çocuğun gelişimi gayet güzel dedi ki ayda 1 er kilo alıyordu ilk 3 ay sonra 750 gr a düştü bu çocuk tombalak gibi değil etleri bogum bogum değil diye sürekli eşimi doldurdu doktoru kim takıyor kv kendi bildiğini okudu biliyor musun canım en iyi mamaya başladık 5. Aydan sonra çocuk ayda sadece 200 300 gr almaya başladı ek gıdayı reddetti çocuğun zorla ağzına biberon tıkıyordu.

Buradan sesleniyorum bütün yeni doğum yapan annelere ne olursa olsun sütünüzü vermeye çalışın he gelmez o zaman maalesef mama verilir çocuğun hayatı için ama sütün var ama yaramıyor diyenlerin ağzına tuvalet terliğiyle vurun bir daha acmasinlar ağızlarını Allah bizi de evlatlarımızı da kör kütük cahil insanlardan korusun hepsinin canı cehenneme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…