2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Neler yaşamışsın yaa.. Yazık günah valla.. Eşinde gelse idi doktora keşke.. İnşallah tekrarlamaz canım..

Kızlar bilmesin kv göğüs ucunuz var mı yok mu, emiyor mu emmiyor mu? Geçin odaya, emzireceğim deyin çıksın odadan.. Ağladığında gazdan dersiniz.. Bu kadar detay bilmesinler cidden.. Kilitleyin kapınızı, onlar evde ise..

Aaaaa ne guzel saat kacta peki? Spinal mi yoksa genel mi dusunuyorsun? Ben cok korkuyorum, cok heyecan yapiyorum.
Ay valla saatini hiç sormadım sabahtan gelirsin demisti haftaya ki kontrolde sorayım beni spinal uyusturmuyor cnm malesef o yüzden genel olucak kismetse ama uyanması pek sıkıntılı oluyor onunda korkumu oda ne

Canım en iyisi kombineymis benim gittiğim hastanede kombine yok Spinal var genel var

Sorma canım kızım şu an 35 aylık oldu inan son 1 yılda düzeldi yemek yemeyi tamamen reddetti düşün 2 yaşına girdiğin de kızım 10 kilo falandı şimdi 14 kiloyu geçtik çok şükür. Şu an tekrar hamileyim önce eşime dedim anneni karıştırma özellikle sen müdahale edersen bana ilk işim seni boşamak olur dedim. Kv nin yüzüne de dedim.kesinlikle karışamazsın artık eskiden oğlunu aldın yanına diye senin dediğin oldu bu sefer dünya aleme seni rezil ederim dedim ki cocuk niye seni emmedi diye soran herkese kv yüzünden dedim şimdi ben ne yaptım ki cocugun iyiliğini istedim diyor halen üste çıkmaya çalışıyor.

Dediğin doğru sütü olmayan annelere hiç bir lafım yok zaten doğumdan sonra ilk günler süt yoğun gelmez sık sık emzirmekte yarar var bol bol su için rezene çayı için yemeklerinize kimyon katın bebeğiniz kolay gaz çıkarır. Gerekirse herkesi evden kovalayın nerede cokluk orada bilmem ne derler lohusa halinizle bir de şuursuzlarla uğraşmayın.

Ayy canimm ilk ve normal mi :) bende de var o endişe ama sevinç mutluluk ve merak da eşlik ediyo
Yok canım ikinci ve sezeryan ben süreci bildiğim için ilkinde hiç bişey bilmiyosun gir çık en guzeli bilmeme.... şimdi birde arkamda bi minik bırakıyorum korkum ondan

Doğum iznini yaz tatiline denk geldiğinden kullanamayacaksın sanırım. Son ana kadar çalışmayıp 32. haftada ayrılsaydın keşke.
geldim kuzum geldim ewe gecim dokulcem size yoldayim saat 11 den beri hastanedeyim catladim sicak yazcam cumartesi dogum sancim cikti yuksek
Bekliyorum canım.

Olmaz mi heyecan Canm zamanimzda klamsi bizim pasa heralde gelmicek

Ay valla saatini hiç sormadım sabahtan gelirsin demisti haftaya ki kontrolde sorayım beni spinal uyusturmuyor cnm malesef o yüzden genel olucak kismetse ama uyanması pek sıkıntılı oluyor onunda korkumu oda ne
Merhaba, hayirli doğumlar diliyorum .Spinalle uyusmayinca nasil bir islem uygulaniyor acaba ?
Canım en iyisi kombineymis benim gittiğim hastanede kombine yok Spinal var genel var
Kombine nedir ?

reoc
tatlim simdi buqun sabah 10 da gittim doktora bebis kipir kipirdi tabi ben bi gun oncesi deli gibi temizlik yaptim benim islerim hep ters olur diye cam kapi dolap bir yer birakmadan sildim. bugun bile alor korkusuyla sonra nst ye gectim sonra doktora gectim nst agri cikmisti 100 ler de ama hissetmedim.
hatta doktor ultrasonla bakarken bile cocuk toplaniyo agrin war olmasi lazim dedi yok dedim yarin sabah gel alalim seni dedi bebek asagi inmis normale pozizyonda ani bisi olmadan dedi.
tabi ben sokk istemiyom hemen demesini pazartesi olsa sole bole derken cumartesi ikna etti beni sabah 7 de gel ilk seni alcam dedi ben o panikle elimdeki parayla bebise kendime hastane icin falan herseyi yine aldim bide pesimde cinarla tabi cocukla mahfoldum ewe kendimi zor attim daha yeni bi gun sonra kavusyom ben napcam cok korkuyom 3 kiloyu gecti sukur korkulcak seyde degil esim izinli olcak cumartesiden sonra cinari dusunuyom ac kalirmi bakabilirlermi kayananam da olcak burda sezeryan nasil geccek dusuncesi yawrumun dusuncesi cok cabuk gecti diyom hep ben .den bole canim iste durumlar pakette yaptirdim sizle konusayim diye

Sana ne dedi cnim doktorun paşaların keyfi yerinde

Bn en son 29 mayista gittim cnm.Alttan baktilar bi parmak acilmam vardi ama sancim yoktu Sukur bnde bebiste iyiyiz.Nst te sancim cikmadi.Doktor ne zaman aancin olursa gle dedi.Haftaya da kontrol var dedi de bn gitmedm.Alttan bakicaklar yine aciyor ney yapiyim

Bndede ikisi var.ilk gunler delikli olani kullandim ama hep akitti sutu. Bi kac gundur deliksizi kullaniyorum daha rahat bence . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…