- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.761
Neler yaşamışsın yaa.. Yazık günah valla.. Eşinde gelse idi doktora keşke.. İnşallah tekrarlamaz canım..Gitmez olurmuyuz canım ozellikle doktor kv ye bir dünya kızdı sen karışma dedi çocuğun gelişimi gayet güzel dedi ki ayda 1 er kilo alıyordu ilk 3 ay sonra 750 gr a düştü bu çocuk tombalak gibi değil etleri bogum bogum değil diye sürekli eşimi doldurdu doktoru kim takıyor kv kendi bildiğini okudu biliyor musun canım en iyi mamaya başladık 5. Aydan sonra çocuk ayda sadece 200 300 gr almaya başladı ek gıdayı reddetti çocuğun zorla ağzına biberon tıkıyordu.
Buradan sesleniyorum bütün yeni doğum yapan annelere ne olursa olsun sütünüzü vermeye çalışın he gelmez o zaman maalesef mama verilir çocuğun hayatı için ama sütün var ama yaramıyor diyenlerin ağzına tuvalet terliğiyle vurun bir daha acmasinlar ağızlarını Allah bizi de evlatlarımızı da kör kütük cahil insanlardan korusun hepsinin canı cehenneme.
Ay valla saatini hiç sormadım sabahtan gelirsin demisti haftaya ki kontrolde sorayımAaaaa ne guzelsaat kacta peki? Spinal mi yoksa genel mi dusunuyorsun? Ben cok korkuyorum, cok heyecan yapiyorum.
Canım en iyisi kombineymis benim gittiğim hastanede kombine yok Spinal var genel varBen bugün gittim dr a anestezi ile de görüşüp kan verdim daha önceki sezeryanı sordu kombine olduğumu söyledim bu sefer spinal mi olsam dedim ama anestezi dr u biz kombineyi tavsiye ediyoruz zaten dedi yine öyle olacak kısmetse.
Sorma canım kızım şu an 35 aylık oldu inan son 1 yılda düzeldi yemek yemeyi tamamen reddetti düşün 2 yaşına girdiğin de kızım 10 kilo falandı şimdi 14 kiloyu geçtik çok şükür. Şu an tekrar hamileyim önce eşime dedim anneni karıştırma özellikle sen müdahale edersen bana ilk işim seni boşamak olur dedim. Kv nin yüzüne de dedim.kesinlikle karışamazsın artık eskiden oğlunu aldın yanına diye senin dediğin oldu bu sefer dünya aleme seni rezil ederim dedim ki cocuk niye seni emmedi diye soran herkese kv yüzünden dedim şimdi ben ne yaptım ki cocugun iyiliğini istedim diyor halen üste çıkmaya çalışıyor.Neler yaşamışsın yaa.. Yazık günah valla.. Eşinde gelse idi doktora keşke.. İnşallah tekrarlamaz canım..
Kızlar bilmesin kv göğüs ucunuz var mı yok mu, emiyor mu emmiyor mu? Geçin odaya, emzireceğim deyin çıksın odadan.. Ağladığında gazdan dersiniz.. Bu kadar detay bilmesinler cidden.. Kilitleyin kapınızı, onlar evde ise..
Yok canım ikinci ve sezeryan ben süreci bildiğim içinAyy canimm ilk ve normal mi :) bende de var o endişe ama sevinç mutluluk ve merak da eşlik ediyo
Görüşürüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallahKızlar bende doğum yaptım Allaha şükürler olsun sağlıklıyız ikimizde. Allahım herkese kolay doğum nasip etsin
Doğum iznini yaz tatiline denk geldiğinden kullanamayacaksın sanırım. Son ana kadar çalışmayıp 32. haftada ayrılsaydın keşke.İlk bebeğim olacak. Öğretmenim bu zamana kadar çalıştım hatta bugün okulda karnelerini de imzaladım öğrencilerimin . Aslında son aya kadar gayet iyi gidiyordum son ay çok zor geçiyor sıcaklar da üstüne gelince çekilmez oldu
Bekliyorum canım.geldim kuzum geldim ewe gecim dokulcem size yoldayim saat 11 den beri hastanedeyim catladim sicak yazcam cumartesi dogum sancim cikti yuksek
Maşallah size canım hayırlı ömürlü olsun kuzunKızlar bende doğum yaptım Allaha şükürler olsun sağlıklıyız ikimizde. Allahım herkese kolay doğum nasip etsin
Kombine ne yahu onuda ilk defa duyuyorum benCanım en iyisi kombineymis benim gittiğim hastanede kombine yok Spinal var genel var
Kızlar merhaba bizimde geçen salı kontrol vardı bebis kanala girmiş 1 haftaya doğar dedi doktorumuz. 3280gram olmuş beni de bi heyecan ve tedirginlik sardı ınsallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz :)) daha foto cekinicez inş o zamana kadar dayanır minik paşamdogurmayanlar sizler ne alemdesiniz heyacn var mı heyacn
Canim sen kacinci haftadasinOlmaz mi heyecan Canm zamanimzda klamsi bizim pasa heralde gelmicek
Anladimm canimm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin haydi hayirlisi
Anladim canım ya her şey güzel olacak insallahh minijlerimize odaklanalimYok canım ikinci ve sezeryan ben süreci bildiğim içinilkinde hiç bişey bilmiyosun gir çık en guzeli bilmeme.... şimdi birde arkamda bi minik bırakıyorum korkum ondan
Sana ne dedi cnim doktorun paşaların keyfi yerindeOlmaz mi heyecan Canm zamanimzda klamsi bizim pasa heralde gelmicek
Merhaba, hayirli doğumlar diliyorum .Spinalle uyusmayinca nasil bir islem uygulaniyor acaba ?Ay valla saatini hiç sormadım sabahtan gelirsin demisti haftaya ki kontrolde sorayımbeni spinal uyusturmuyor cnm malesef o yüzden genel olucak kismetse ama uyanması pek sıkıntılı oluyor onunda korkumu oda ne
Kombine nedir ?Canım en iyisi kombineymis benim gittiğim hastanede kombine yok Spinal var genel var
39+2 canm az kaldi 40 haftaya bakalm 40 dolunca gidicem hastaneueCanim sen kacinci haftadasin
Sana ne dedi cnim doktorun paşaların keyfi yerinde
Epidural + Spinal beraber uygilaniyormus beline bi katater takılıyor ordan ilaç veriliyor eve dönünce bile ağrı hiseedilmiyo yani kombine de ağrı çok daha geç ve az hissediliyorKombine ne yahu onuda ilk defa duyuyorum ben
Ay canım gözün aydın. . Analı babalı büyütün inşallah.. Çok şükür normal olmuş.. Çokta uzun sürmemiş, suni de almamışsın.. Mis gibi.. 31 mayısta mı oldu doğum, 1 Haziranda mı?
Canım hiç doktor gitmediniz mi beraber? Belki doktor söyleyince kafaları basardı.. Nedir şu gelinlerden istenilen??
Gözünüz aydın canım.. Sizler büyüyorsunuz biz daha bekliyoruz.. Darısı vaktinde bizlere inşallah..
Bende de göğüs kalkanı var ama hangisini kullanıyoruz? Delikli, deliksiz? Ya da onu kullanırken göğüs nemli mi olacak kuru mu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?