- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 670
- 723
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.781
Selam kızlar, bizde kontroldeydik bugün kilosuna 3100 gr dedi. Bana saçma geldi ama artık takılmayacağım kilo mevzusuna 7 günde 600 grammı aldı yani saçma bence. Bebek aşağı inmiş hareketlerini kısıtla dedi. Hala çalışıyorum işten gelince yemek derdi canımı sıkıyor. Allahtan yarın son gün pazartesi 37+1 oluyoruz ayrılıyorum çok şükür. Haftasonu koltuk yıkamak için gelicekler pazartesiyede temizlik için birini ayarlayacağım. Camlar kapılar silinecek mutfak dolabı vestiyer tuvalet banyo yerler temizlenicek halılar serilecek. Evim 2+1 70 metrekare sizce yetistirebilirmi bir günde ? Şu işler hallolsa da dinlensem artık çok yoruldum
bilmiyom canim sacma seylere bile doluyo gozlerim sanki döwmüsler nasil akıyo göz yasim esimle konusuyom herseyine aliniyorum. adam yazik bisi de diyemiyoCanım bende de oluyor ağlama zaman yaklaştıkça birde herşeye sinir oluyorum hiç birşey kaldıramıyorum şimdiden lohusa depresyonuna mı girdik ne
Genel anestezi yapıyorlar canım hiç korkma bi sıkıntı olmuyor yaniMerhaba, hayirli doğumlar diliyorum .Spinalle uyusmayinca nasil bir islem uygulaniyor acaba ?
Kombine nedir ?
Hadi bir avazda kurtarırsın insallah canım hiç korkma herşey çok güzel olucak ve Dogum hikayeni okuycaz burda hayırlı dogumlarin olsun dualarımız seninlereoc
tatlim simdi buqun sabah 10 da gittim doktora bebis kipir kipirdi tabi ben bi gun oncesi deli gibi temizlik yaptim benim islerim hep ters olur diye cam kapi dolap bir yer birakmadan sildim. bugun bile alor korkusuyla sonra nst ye gectim sonra doktora gectim nst agri cikmisti 100 ler de ama hissetmedim.
hatta doktor ultrasonla bakarken bile cocuk toplaniyo agrin war olmasi lazim dedi yok dedim yarin sabah gel alalim seni dedi bebek asagi inmis normale pozizyonda ani bisi olmadan dedi.
tabi ben sokk istemiyom hemen demesini pazartesi olsa sole bole derken cumartesi ikna etti beni sabah 7 de gel ilk seni alcam dedi ben o panikle elimdeki parayla bebise kendime hastane icin falan herseyi yine aldim bide pesimde cinarla tabi cocukla mahfoldum ewe kendimi zor attim daha yeni bi gun sonra kavusyom ben napcam cok korkuyom 3 kiloyu gecti sukur korkulcak seyde degil esim izinli olcak cumartesiden sonra cinari dusunuyom ac kalirmi bakabilirlermi kayananam da olcak burdasezeryan nasil geccek dusuncesi yawrumun dusuncesi cok cabuk gecti diyom hep ben .den bole canim iste durumlar pakette yaptirdim sizle konusayim diye
Insallah spinalle atlatirim .Cunku genel anesteziden cok zor uyanmistim o sacma atmosferi yeniden yasamak istemiyorum. Tabii en hayirlisi olsun hakkimizds .Allah once sizi bir avazda sonra da biz temmuz annelerini kurtarsinGenel anestezi yapıyorlar canım hiç korkma bi sıkıntı olmuyor yani
Yaaa ilk defa duyuyorum bu yöntemi tam benlikmis aslında ama benim belden geçen sefer altı defa deneyip uyusturamadilar su an oturup kalkamiyorum onun acisini cekiyorum 5 yildir bir daha belden hayatta risk alamamEpidural + Spinal beraber uygilaniyormus beline bi katater takılıyor ordan ilaç veriliyor eve dönünce bile ağrı hiseedilmiyo yani kombine de ağrı çok daha geç ve az hissediliyor
Evde çok sıkılırım diye devam ettim. Öğrencilerimi de yarı yolda bırakmak istemedim.Doğum iznini yaz tatiline denk geldiğinden kullanamayacaksın sanırım. Son ana kadar çalışmayıp 32. haftada ayrılsaydın keşke.
Bekliyorum canım.
Aminn aminn canım inşallahInsallah spinalle atlatirim .Cunku genel anesteziden cok zor uyanmistim o sacma atmosferi yeniden yasamak istemiyorum. Tabii en hayirlisi olsun hakkimizds .Allah once sizi bir avazda sonra da biz temmuz annelerini kurtarsin
Benim gibi dusunmussunuz .Ben de bırakamadım cocuklari .Gebeligim agir gecti dr rapor vereyim dinlen dedikce reddettim. Cok sukur 32 ye kadar çocukları birakmadim .Gecen hafta ayrildim .Bir de benimkiler ozel egitim ogrencisi .Zaten zor alışıyorlar. Vicdanim rahat etmedi .Evde çok sıkılırım diye devam ettim. Öğrencilerimi de yarı yolda bırakmak istemedim.
sagoll canim benim tum hamile arkadaslar insallah saglikli sihatli guzel dogumlar yasarlar.Hemen kendime gelir gelmez yazarim dogum hikayemiHadi bir avazda kurtarırsın insallah canım hiç korkma herşey çok güzel olucak ve Dogum hikayeni okuycaz burda hayırlı dogumlarin olsun dualarımız seninle
ayniiisini bende yasiyorum canimBir kasilmam varki dunden beri sormayın kızlar bebek toplanıp duruyor yürürken çok kötü oluyorum artık çatı ağrısı mahvetti beni iki gündürbırak beni çıkıcam diyor sipa hastanede sancı çıkmıyor eve geliyorum duramıyorum agridan bu nasıl iştir anlayamadım ben
Yaz tabi bekliyoruz merakla ...kaçinci haftada alicak tam seni ...aramızda 3 gün varsagoll canim benim tum hamile arkadaslar insallah saglikli sihatli guzel dogumlar yasarlar.Hemen kendime gelir gelmez yazarim dogum hikayemi
Benimde 38+4 canım kız bekliyorum :) bugün toplanma ve az kasılmalar var gibi gelip giden ama düzenli değil öyle tetikte bekliyorum38+6'yim. Kızlar hemen gelir diyorlardi. Ama hala ne bir sanci ne bir belirti bir şey yok. Elbette Allah'ın bir çizmiş olduğu izin, zaman var. Ama insan merak ediyor. Böyle neyin ne olacağını bilmeden de beklemek tuhaf. Kızları bekleyen var mi benim gibi
Aynen sipalar durmuyo bende şimdi gitsem en az 100 dur zatenayniiisini bende yasiyorum canim
doktor bunu yasayan hamileler cok dedi doktora gelince rahatliyo bizimkiler ewe gecince vur patlasin.allahtan benim buqun cikti nst de ama hic hissetmedim mesela
Benimkide kız canım 37+4 teyim38+6'yim. Kızlar hemen gelir diyorlardi. Ama hala ne bir sanci ne bir belirti bir şey yok. Elbette Allah'ın bir çizmiş olduğu izin, zaman var. Ama insan merak ediyor. Böyle neyin ne olacağını bilmeden de beklemek tuhaf. Kızları bekleyen var mi benim gibi
38+1 olmus olucak kuzum iste o zamana yarindan sonra kucagimda senin dogum normalmiYaz tabi bekliyoruz merakla ...kaçinci haftada alicak tam seni ...aramızda 3 gün var
reoc
tatlim simdi buqun sabah 10 da gittim doktora bebis kipir kipirdi tabi ben bi gun oncesi deli gibi temizlik yaptim benim islerim hep ters olur diye cam kapi dolap bir yer birakmadan sildim. bugun bile alor korkusuyla sonra nst ye gectim sonra doktora gectim nst agri cikmisti 100 ler de ama hissetmedim.
hatta doktor ultrasonla bakarken bile cocuk toplaniyo agrin war olmasi lazim dedi yok dedim yarin sabah gel alalim seni dedi bebek asagi inmis normale pozizyonda ani bisi olmadan dedi.
tabi ben sokk istemiyom hemen demesini pazartesi olsa sole bole derken cumartesi ikna etti beni sabah 7 de gel ilk seni alcam dedi ben o panikle elimdeki parayla bebise kendime hastane icin falan herseyi yine aldim bide pesimde cinarla tabi cocukla mahfoldum ewe kendimi zor attim daha yeni bi gun sonra kavusyom ben napcam cok korkuyom 3 kiloyu gecti sukur korkulcak seyde degil esim izinli olcak cumartesiden sonra cinari dusunuyom ac kalirmi bakabilirlermi kayananam da olcak burdasezeryan nasil geccek dusuncesi yawrumun dusuncesi cok cabuk gecti diyom hep ben .den bole canim iste durumlar pakette yaptirdim sizle konusayim diye
Bende 37+2 in :)) pazartesi 11 haziran saat 9:30 da hastaneye yatış yapılacakBenimkide kız canım 37+4 teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?