2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bncede kiloya takilma canim benim bebegimede 3200 dedi 3560 dogdu. Ultrasanda minicik fazla oynama kiloyu yanlis gosteriyor. Evin kucukmus bnce caliskan biri olursa rahatlkla bitirir isleri

Canım bende de oluyor ağlama zaman yaklaştıkça birde herşeye sinir oluyorum hiç birşey kaldıramıyorum şimdiden lohusa depresyonuna mı girdik ne
bilmiyom canim sacma seylere bile doluyo gozlerim sanki döwmüsler nasil akıyo göz yasim esimle konusuyom herseyine aliniyorum. adam yazik bisi de diyemiyo

Hadi bir avazda kurtarırsın insallah canım hiç korkma herşey çok güzel olucak ve Dogum hikayeni okuycaz burda hayırlı dogumlarin olsun dualarımız seninle

Genel anestezi yapıyorlar canım hiç korkma bi sıkıntı olmuyor yani
Insallah spinalle atlatirim .Cunku genel anesteziden cok zor uyanmistim o sacma atmosferi yeniden yasamak istemiyorum. Tabii en hayirlisi olsun hakkimizds .Allah once sizi bir avazda sonra da biz temmuz annelerini kurtarsin

Epidural + Spinal beraber uygilaniyormus beline bi katater takılıyor ordan ilaç veriliyor eve dönünce bile ağrı hiseedilmiyo yani kombine de ağrı çok daha geç ve az hissediliyor
Yaaa ilk defa duyuyorum bu yöntemi tam benlikmis aslında ama benim belden geçen sefer altı defa deneyip uyusturamadilar su an oturup kalkamiyorum onun acisini cekiyorum 5 yildir bir daha belden hayatta risk alamam

Evde çok sıkılırım diye devam ettim. Öğrencilerimi de yarı yolda bırakmak istemedim.
Benim gibi dusunmussunuz .Ben de bırakamadım cocuklari .Gebeligim agir gecti dr rapor vereyim dinlen dedikce reddettim. Cok sukur 32 ye kadar çocukları birakmadim .Gecen hafta ayrildim .Bir de benimkiler ozel egitim ogrencisi .Zaten zor alışıyorlar. Vicdanim rahat etmedi .

Bir kasilmam varki dunden beri sormayın kızlar bebek toplanıp duruyor yürürken çok kötü oluyorum artık çatı ağrısı mahvetti beni iki gündür bırak beni çıkıcam diyor sipa hastanede sancı çıkmıyor eve geliyorum duramıyorum agridan bu nasıl iştir anlayamadım ben

Hadi bir avazda kurtarırsın insallah canım hiç korkma herşey çok güzel olucak ve Dogum hikayeni okuycaz burda hayırlı dogumlarin olsun dualarımız seninle
sagoll canim benim tum hamile arkadaslar insallah saglikli sihatli guzel dogumlar yasarlar.Hemen kendime gelir gelmez yazarim dogum hikayemi

ayniiisini bende yasiyorum canim
doktor bunu yasayan hamileler cok dedi doktora gelince rahatliyo bizimkiler ewe gecince vur patlasin. allahtan benim buqun cikti nst de ama hic hissetmedim mesela

Benimde 38+4 canım kız bekliyorum :) bugün toplanma ve az kasılmalar var gibi gelip giden ama düzenli değil öyle tetikte bekliyorum

Benimkide kız canım 37+4 teyim

Ağrı eşiğin yüksek demek ki ağrıları hissetmedin. Kavuşuyorsun yavruna. İnsan arkada çocuk olunca çok hassas oluyor hakikaten . Ben de kızımı düşünüyorum . Sonra diyorum ki yanımda refakatçi varken kızım eşimle olacak. O da yemeğini bir şekilde yedirir. Olmadı arayıp yönlendiririm. Birkaç gün idare ederler. Sen de öyle düşün canım. Bugüne kadar çok güzel baktık yavrularımıza. Birkaç gün daha az bakılsa da sorun olmaz. Seni özledikçe de zaten eşin getirir. Kv de ilgilenir oğlunla. Allah'ın izniyle atlatırsın. Su akar yolunu bulur. Çok düşünmeyelim üstünde.

Benimkide kız canım 37+4 teyim
Bende 37+2 in :)) pazartesi 11 haziran saat 9:30 da hastaneye yatış yapılacak
Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla herk ziyaret.bu arada kızlar diğer hafta doğum yapacaklar topuk kanı almak için üç gün sonra sağlık ocağına gitmek lazım.haberiniz olsun bayrama denk gelirse
Ne yapacaksınız onu ayarlayın.ben sağlık ocağına gittim ebe arefe günü çağırdı topuk kanı için sabah gideceğiz Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…