- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.801
Beraberiz o zaman39+2 canm az kaldi 40 haftaya bakalm 40 dolunca gidicem hastaneue
Mamayi doktor vermedi süt emzirdikce gelir emzireceksin diye cok sukur bugün sag gomsumu emiyor nedense sol göğsümu kavrayamadi yoksa sağlık ocağına gidecektkm ebeler gostersin diyeBen elimden geleni yapiyorum süt alamasa mama alir dersin ilk mama alan sadece bbiz degiliz dersin.ama tabi sen yine emzirme odakli ol.aile sağlik merkezlerinde hemsirelerden bu konuda yardim da alabilirsin.Allah yardımcımız olsun.
Haklisin canim da kötü olmak istemem yoksa iyi insandir sagolsun yemekleri falan yapar sadece bu dediklerinin beni kötü etkilediğini farkında bile degil. Bugün telefonda ben olsam şimdiye doyururdum dedi. Üzülüp etkilenecegimi düşünemiyor. Bu emzirme benim icin başarısız olacam korkusu icinde emzirmeme sebep oldu.Haber ver muayeneden sonra. Ben de biraz endişeliyim. Sanki bir şeyler eksik olacakmış gibi. En çok da kızım ben yokken sefil olur mu sorusu aklımda. Yanında kalacak kişiyi ayarladın mı? Sen hastanedeyken oğluna kim bakacak?
Aaa zeytin okudukça kızdım sana resmen. Sen annesisin o bebeğin, aç kalmasını ister misin? Kv sana resmen psikolojik işkence uyguluyor sen de susuyorsun. Odada kalamazmış da meme ucun yokmuş da... Herkese bebek aç demesine ne demeli? Niye sessiz kalıp sütünü daha fazla etkilemesine izin veriyorsun? Eşin de yanında bak. Ya kv dediklerini takma ya da ağzının payını ver canım. Sen sustukça bu konuşmalar bitmez. Daha çocuk hasta olunca bir çocuğa bakamadı, çocuğu hasta etti teranesi var. Bitmez bu kötülemeler. O yüzden şimdiden kendini ezdirme.
Üzüldüm canim yaşadıklarına Allaha çok şükür Eşim biliyor kim haklı kim haksız ondan yanimdsMerhaba mesajını okudum da kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Sen yine çok şanslısın esin senin yanında duruyor benim kv eşimi çok doldurdu süt konusunda ki benim sütüm vardı kiloda alıyordu. Ama kv benim bebeğimi emzirmemi hiç istemedi sürekli eşimi üstüme saldı sütten kessin mama versin diye çok direndim ağladım bebeğimi sadece 5 ay emzirebildim en son eşimle boşanma noktasına geldik mecbur kaldım ağlaya ağlaya mama verdim hem kızımın hem benim hakkıma girdiler eşim ve o pislik kv sen sen ol asla izin verme haddini bildir kv ne susma sakın esin yanındayken bu fırsatı tepme bebeğini sütünden mahrum etme
Yok cnm sezeryan benimkide 18 haziranda alicak kismetse 39+1 de38+1 olmus olucak kuzum iste o zamana yarindan sonra kucagimda senin dogum normalmi
Ayyy öylemi hadi bir avazda kurtarırsın insallah canım az kalmış seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzBende 37+2 in :)) pazartesi 11 haziran saat 9:30 da hastaneye yatış yapılacak
Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla herk ziyaret.bu arada kızlar diğer hafta doğum yapacaklar topuk kanı almak için üç gün sonra sağlık ocağına gitmek lazım.haberiniz olsun bayrama denk gelirse
Ne yapacaksınız onu ayarlayın.ben sağlık ocağına gittim ebe arefe günü çağırdı topuk kanı için sabah gideceğiz Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa
Beraberiz o zamanbende 2gün önce gittim sanci yoktu acilma vardi sen alttan muayene oldun mu canim
insallah hayirlisiyla sende kavusursun yawruna canim...Yok cnm sezeryan benimkide 18 haziranda alicak kismetse 39+1 de
Benimkiler lise öğrencisi ama yine de bırakmak istemedim. Sizin bırakmak istememeniz çok normalBenim gibi dusunmussunuz .Ben de bırakamadım cocuklari .Gebeligim agir gecti dr rapor vereyim dinlen dedikce reddettim. Cok sukur 32 ye kadar çocukları birakmadim .Gecen hafta ayrildim .Bir de benimkiler ozel egitim ogrencisi .Zaten zor alışıyorlar. Vicdanim rahat etmedi .
Ooo 20 gün baya çokmuş. Ben banyo yaptıramıyorum korkudan iltihap falan olcak diye. Sen banyo işini nasıl yaptın.? Su deydirdin mi oraya?Baya sonra düştü canım 20 gün sonra falan. Hiç dokunma kendiliginden düşer eğer iltihap koku falan yoksa
Benimde 1parmak varmis canim kardesimde 1.5 cm falandir dedi hem korkuyorum hemde dogsun istiyorumGunlerimz ayni mi canm :)gebelik takvimin yok bilemedm.
Baklidi canm cok acitti ebe.O zaman iste bi parmak acilmam cikti Sanci zatn yoğbeklmedym Bakildimi sna alttan
Insan basladigi isi bitirmek sonucunu gormek istiyor .Hayirli doğumlar diliyorum sevgili meslektaşımBenimkiler lise öğrencisi ama yine de bırakmak istemedim. Sizin bırakmak istememeniz çok normal
Zaten ufacık bi parçası kalmıştı canım kuru gibiydi yalnızca göbeğe yapisikti onemsemedim banyo yaptırdım bi sorun olmadıOoo 20 gün baya çokmuş. Ben banyo yaptıramıyorum korkudan iltihap falan olcak diye. Sen banyo işini nasıl yaptın.? Su deydirdin mi oraya?
@reoc
tatlim simdi buqun sabah 10 da gittim doktora bebis kipir kipirdi tabi ben bi gun oncesi deli gibi temizlik yaptim benim islerim hep ters olur diye cam kapi dolap bir yer birakmadan sildim. bugun bile alor korkusuyla sonra nst ye gectim sonra doktora gectim nst agri cikmisti 100 ler de ama hissetmedim.
hatta doktor ultrasonla bakarken bile cocuk toplaniyo agrin war olmasi lazim dedi yok dedim yarin sabah gel alalim seni dedi bebek asagi inmis normale pozizyonda ani bisi olmadan dedi.
tabi ben sokk istemiyom hemen demesini pazartesi olsa sole bole derken cumartesi ikna etti beni sabah 7 de gel ilk seni alcam dedi ben o panikle elimdeki parayla bebise kendime hastane icin falan herseyi yine aldim bide pesimde cinarla tabi cocukla mahfoldum ewe kendimi zor attim daha yeni bi gun sonra kavusyom ben napcam cok korkuyom 3 kiloyu gecti sukur korkulcak seyde degil esim izinli olcak cumartesiden sonra cinari dusunuyom ac kalirmi bakabilirlermi kayananam da olcak burdasezeryan nasil geccek dusuncesi yawrumun dusuncesi cok cabuk gecti diyom hep ben .den bole canim iste durumlar pakette yaptirdim sizle konusayim diye
Benimde 1parmak varmis canim kardesimde 1.5 cm falandir dedi hem korkuyorum hemde dogsun istiyorum
Bazıları uyuşmuyor muş duymuştum . Nadir ama olabiliyor.Yaaa ilk defa duyuyorum bu yöntemi tam benlikmis aslında ama benim belden geçen sefer altı defa deneyip uyusturamadilar su an oturup kalkamiyorum onun acisini cekiyorum 5 yildir bir daha belden hayatta risk alamam
Benim de 11inde ama bir haftalıkken alın miyor muydu o kanBende 37+2 in :)) pazartesi 11 haziran saat 9:30 da hastaneye yatış yapılacak
Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla herk ziyaret.bu arada kızlar diğer hafta doğum yapacaklar topuk kanı almak için üç gün sonra sağlık ocağına gitmek lazım.haberiniz olsun bayrama denk gelirse
Ne yapacaksınız onu ayarlayın.ben sağlık ocağına gittim ebe arefe günü çağırdı topuk kanı için sabah gideceğiz Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa
Dinlenince ya da pozisyon degistirince gecmiyorsa gerçek sancısıdır. Belden karına doğru vuruyor.Kızlar benim sancım geliyor sanki anlayamıyorum ilk gebeliğim sabahtan beri belin ağrıyordu yattım ama geçmedi iftardan sonra daha kötü oldum 10 buçukta yattım ama sancı uyandırdı gene bebeğim hareketli ama vajinama doğru oturduğum yerde sancı hissediyorum normal mi yalancı sancı mı anlamadım ya
Dinlenmeyle geçmiyor galiba anlattığına göre canım,ancak sıklığının ve kasılma süresinin artıyor olması gerek.karnın taş gibi sert oluyor mu?Kızlar benim sancım geliyor sanki anlayamıyorum ilk gebeliğim sabahtan beri belin ağrıyordu yattım ama geçmedi iftardan sonra daha kötü oldum 10 buçukta yattım ama sancı uyandırdı gene bebeğim hareketli ama vajinama doğru oturduğum yerde sancı hissediyorum normal mi yalancı sancı mı anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?