2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben elimden geleni yapiyorum süt alamasa mama alir dersin ilk mama alan sadece bbiz degiliz dersin.ama tabi sen yine emzirme odakli ol.aile sağlik merkezlerinde hemsirelerden bu konuda yardim da alabilirsin.Allah yardımcımız olsun.
Mamayi doktor vermedi süt emzirdikce gelir emzireceksin diye cok sukur bugün sag gomsumu emiyor nedense sol göğsümu kavrayamadi yoksa sağlık ocağına gidecektkm ebeler gostersin diye

Haklisin canim da kötü olmak istemem yoksa iyi insandir sagolsun yemekleri falan yapar sadece bu dediklerinin beni kötü etkilediğini farkında bile degil. Bugün telefonda ben olsam şimdiye doyururdum dedi. Üzülüp etkilenecegimi düşünemiyor. Bu emzirme benim icin başarısız olacam korkusu icinde emzirmeme sebep oldu.

Üzüldüm canim yaşadıklarına Allaha çok şükür Eşim biliyor kim haklı kim haksız ondan yanimds

Ayyy öylemi hadi bir avazda kurtarırsın insallah canım az kalmış seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz

Beraberiz o zaman bende 2gün önce gittim sanci yoktu acilma vardi sen alttan muayene oldun mu canim

Gunlerimz ayni mi canm :)gebelik takvimin yok bilemedm.
Baklidi canm cok acitti ebe.O zaman iste bi parmak acilmam cikti Sanci zatn yoğ beklmedym Bakildimi sna alttan

Merhaba kızlar burayı uzun süredir takip ediyorum kızımda cok bilgilenmiştim şimdide oğluşum için fikir almak için buralardayım :) normalde 7 temmuz ama sezeryan olacagı için doktorum 27 hazirana gün verdi haziran annesi olucam inşallah Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar benim sancım geliyor sanki anlayamıyorum ilk gebeliğim sabahtan beri belin ağrıyordu yattım ama geçmedi iftardan sonra daha kötü oldum 10 buçukta yattım ama sancı uyandırdı gene bebeğim hareketli ama vajinama doğru oturduğum yerde sancı hissediyorum normal mi yalancı sancı mı anlamadım ya

Benimkiler lise öğrencisi ama yine de bırakmak istemedim. Sizin bırakmak istememeniz çok normal

Gunlerimz ayni mi canm :)gebelik takvimin yok bilemedm.
Baklidi canm cok acitti ebe.O zaman iste bi parmak acilmam cikti Sanci zatn yoğ beklmedym Bakildimi sna alttan
Benimde 1parmak varmis canim kardesimde 1.5 cm falandir dedi hem korkuyorum hemde dogsun istiyorum

Kaç haftalıksın cnm tam olarak

Benim de 11inde ama bir haftalıkken alın miyor muydu o kan

Dinlenince ya da pozisyon degistirince gecmiyorsa gerçek sancısıdır. Belden karına doğru vuruyor.

Dinlenmeyle geçmiyor galiba anlattığına göre canım,ancak sıklığının ve kasılma süresinin artıyor olması gerek.karnın taş gibi sert oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…