- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.821
Bayrama kalmasaydi iyiydi aslindaAl bndende o kadar canmArtik hayirlisi baklam bekliyorzz dort gozle
suan gece 12 yi gectigine gore tatlim tam 38+0 oldum dogumum yani kuzuma kavusmam da 38+1 iken olcakKaç haftalıksın cnm tam olarak
Evet ben spinal oldum ve olmadan önce 7 adet tahlil istendiDoktor öyle dedi tahlil yapılacak önce dedi bi sıkıntı çıkmazsa istediğini secebilirsin dedi sezaryen olanlar bilgilendirirse iyi olurdu @lolita555beniim ve başka bilen varsa
6 kez deneme çok iddialı olmuş canım yaolmuyosa olmuyordur beden bu kadar çok deneme yaptılarkiYaaa ilk defa duyuyorum bu yöntemi tam benlikmis aslında ama benim belden geçen sefer altı defa deneyip uyusturamadilar su an oturup kalkamiyorum onun acisini cekiyorum 5 yildir bir daha belden hayatta risk alamam
Çok saolasin canim yapicamlavinza ben otu duymadım ama geçen annemle konuştum bana insikak süresini suya oku 7 defa ve doğuma kadar o sudan iç dedi , ilk dogunumda kendisi yanımdaydı yapmıştık dogumum kolaydı şükür. Bu sefer ben kendim yaparım Bugün Yarın. Sifasi Allah'tan Insallah
Nasıl kullanıldığını biliyomusun canim hangi duaların okundugunuBen anneanneme umreden getirttim canim ama kullanmak nasip olmayacak. Cunku sezeryan olacagim.
oyyy masallah sana da kuzuna da canim rabbime sukur sen benden once kavustun kuzuna allahim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin. bol sütler nasip etsin. insallah tez zamanda agrilarin gecer toparlanirsinKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
Rabbim yardimcin olsun canim insallah sag salim meleklerimize kavusuruz bizde bekliyoruz halabugun hamileligimin son gunu ve kızlar gerçekten cokkkk tuhafım saat 4 den beri ayaktayim uyku haram oldu korkunc ruyalar gordum sonra kalktim corba yaptim makine calistirdim elbiseleri yikadim derken el ayak davul gibi zor attim kendimi koltuga yarin bu saatlerde hastanede olcam cok stres yapyom
Canım valla içime öyle dert olmuştu ki.. Bunda konuşmana çok sevindim.. Kadınlara yapılana dayanamıyorum.. İnşallah bu evladında herşey gönlünce olur..Sorma canım kızım şu an 35 aylık oldu inan son 1 yılda düzeldi yemek yemeyi tamamen reddetti düşün 2 yaşına girdiğin de kızım 10 kilo falandı şimdi 14 kiloyu geçtik çok şükür. Şu an tekrar hamileyim önce eşime dedim anneni karıştırma özellikle sen müdahale edersen bana ilk işim seni boşamak olur dedim. Kv nin yüzüne de dedim.kesinlikle karışamazsın artık eskiden oğlunu aldın yanına diye senin dediğin oldu bu sefer dünya aleme seni rezil ederim dedim ki cocuk niye seni emmedi diye soran herkese kv yüzünden dedim şimdi ben ne yaptım ki cocugun iyiliğini istedim diyor halen üste çıkmaya çalışıyor.
Dediğin doğru sütü olmayan annelere hiç bir lafım yok zaten doğumdan sonra ilk günler süt yoğun gelmez sık sık emzirmekte yarar var bol bol su için rezene çayı için yemeklerinize kimyon katın bebeğiniz kolay gaz çıkarır. Gerekirse herkesi evden kovalayın nerede cokluk orada bilmem ne derler lohusa halinizle bir de şuursuzlarla uğraşmayın.
Doktor moralimi bozduğundan beri yazamadım pek canım.. Ama sağolsun arkadaşlar doktor ismi vermişlerdi.. Dün o doktora gittim.. Direk muayene ederken, ne güzel başı aşağıda normal doğum pozisyonunu almış dedi.. Şaşırdım.. Hiç nasıl bir doğum istiyorsun demedi.. Belki ben sezaryen diyecektim ve o böyle dediği için rahatsız olacaktım.. Ama umursamadı.. Yani derdi, kendi rahatlığı değildi.. Memnun oldum bu yüzden.. Bizde doğuma gelirsen ebeler kontrol eder, vakti gelince beni ararlar dedi.. Yani gece gelecekte olsa, rahatsız değildi.. İçimi rahatlattı yani.. En azından aksilik olmazsa normali deneyebileceğim.. Yine çatı muayenesi yaparken, aaa ne güzel çatın var dedi.. Tabi açılman yokta dedi.. Zaten normalde 40ım, diğer doktor satı yakaladı demişti.. Bende geç döllenme vardı normalde.. Bu doktor geç döllenmeye göre söyledi.. Bu durumda 38'in içindeyim.. Yani doktor, sağolsun baya baya beni 10 dk da normal doğum havasına soktu.. Mutluyum çok şükür..A aeengineer kuzum nerelerdesin göremedim iletilerini falan yada gözümden mi kaçtıNe yaptın var mı bi değişiklik sende sancı ağrı sızı
Ne yaptın canım geçti mi?Kızlar benim sancım geliyor sanki anlayamıyorum ilk gebeliğim sabahtan beri belin ağrıyordu yattım ama geçmedi iftardan sonra daha kötü oldum 10 buçukta yattım ama sancı uyandırdı gene bebeğim hareketli ama vajinama doğru oturduğum yerde sancı hissediyorum normal mi yalancı sancı mı anlamadım ya
Kız bende dün yazdığın mesajı alıntılıyordum, bir gece ansızın gelebilir diye.. Sm2014'te öyle diyordu, gece gitmişti hastaneye.. Dikkat et sende bir gece gidersin yazacaktım ama doğum olmuş bile maşallah.. 6cm'e kadar iyi açılmışsın valla.. Allahtan sancın vardı ki açılmanda doğumunda hızlı olmuş, çok şükür.. Gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah, sağlıkla, sıhhatle..Kizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
140-160 arasında olanlar, kalp atışı canım.. En üstteki.. En alttaki 20'lerde seyreden düz çizgi de sancıların..Ben de dün devlet Hastanesi'ne tiroid testi yaptırmaya gittim.doktor nst ye de koydu ilk defa.iyi dedi ama ben birşey anlamadım.sanci dediğiniz alttaki %30yazanlarmi kızlar yoksa pulse 76bpm falan yazıyor onlar miEki Görüntüle 2155062
Hadi gözün aydın canım.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Ağrın, sızın da geçer inşallah kısa zamanda..Kizlar merhaba ben de dun dogum yaptim. 38+2yken. 3 kilo dogdu kizim. Aslinda sezaryen icin 13 hazirana gun almistk.yani o zaman 39 haftalik olmus oluyordum. 2 3 gundur gece ayni saatlerde adet sancisi gbi sancim oluyordu. Dun gece de baya sancim oldu kalktm lavaboya gidecektm cok hafif bi sizinti geldi ic camasirima tutamadm. Esim de korktu geldi lavaboya. Idrar gibi degildi. Sonra da nisanim geldi :/ tabi sezaryen icin gun alinca normal dogum sancilarindan cok korktum. Sancı sıkligım baya azaldi tabi elim ayagima dolasti hemen hastaneye gttik. Nst de sancilar baya yuksek cikti dogum sancisi dediler. Hemen doktorumu aradilar ve doktorum geldi. O sanci beni braz da olsa yordugu icn ameliyathane yolu gozume cok guzel gorundu hic korkmadm belime igne yapildi saniyesnde sancim kesildi zaten. Sonra doktorum geldi. Bebegimin aglama sesini duyduktan sonra bi anda uyutuldm. Ayni zamanda doktor miyomumu da almayi dusunuyordu. Miyom derinde olunca beni uyutmak istemisler. Uyandigimda ilk bebegimi sordm iyi dediler goremeynce korktm tabi bi de anestezi aldigm icn kendime anca gelebildm. Bebegin gayet iyi dediler. Bi de kustum uyaninca ama hayal meyal hatirliyorm ruya gibiydi ameliyathane sonrasi. Sonra odaya alindm melek kizimi getirdiler onu izlemeye doyamadim oyle ki guzel canim kizim..
Miyomum oldugu icin en bastan beri sezaryen fikrine adapte olmustm ama son 2 ay doktorm miyomn cok buyuk olmadigini normal dogum yapabilcegimi soyledi. Bi ara kendimi normal doguma adapte etsem de son zamanlarda tekrar korkup vazgectim. Ameliyat sonrasi doktorumla konustugumuzda doktor miyomun sadece yarisini aldigini soyledi. Diger yarisi gomulu oldugu icin tuplere zarar vermemek adina yarisina dokunmamis. Sezaryenle mantikli bi karar almissin cunku miyomun sekli de farkliydi zaten normal dogum yapamazmissin her halukarda sezaryene alirmisiz dedi. En azindan normal dogurabilirmiydm diye dusunmeme gerek kalmadi. Zaten onemli olan miniklerin bi sekilde dunyaya gelmesiymis yontemin cok bi onemi yok benm icin. Ama dikis agrilarm sizliyor taniki zorluklarini yasiyorum.
Ay teşekkürler canım sıfır sancı nerdeyse bekleyecegiz herhalde.galiba benim kız gununu bekleyecek hayirlisi.diyirum dışarıda duracağına içeride dursun.ama tabi kendi bilir hayirlisi.bu gidişle bayram sonuna kalır140-160 arasında olanlar, kalp atışı canım.. En üstteki.. En alttaki 20'lerde seyreden düz çizgi de sancıların..
Hadi gözün aydın canım.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Ağrın, sızın da geçer inşallah kısa zamanda..
Aynen canım.. Bende de sancı vardı çalışırken, izne ayrıldım sancılar düştü.. Valla bende yatıyorum ama o kadar sıkıcı ki cidden.. İşe gidesim var.. Bende bu zamana kadar yürüdüm, hurma yedim.. Şuan bırakacağım, bayrama denk gelir diye.. Bence de az daha içerde bekleyebilirler.. Hem biraz daha büyürler.. Aslında kız bebek beklemez derler amaAy teşekkürler canım sıfır sancı nerdeyse bekleyecegiz herhalde.galiba benim kız gununu bekleyecek hayirlisi.diyirum dışarıda duracağına içeride dursun.ama tabi kendi bilir hayirlisi.bu gidişle bayram sonuna kalır
Ama zaten daha ilk izin hafta değişik bir duygu boşluktayim.esim ise giderken peşinden gidesim var
Bu sene kizlar rahat beklemiyor gibi.icerde kipir kıpır yolu bulamıyor minnoşAynen canım.. Bende de sancı vardı çalışırken, izne ayrıldım sancılar düştü.. Valla bende yatıyorum ama o kadar sıkıcı ki cidden.. İşe gidesim var.. Bende bu zaman arkadaş yürüdüm, hurma yedim.. Şuan bırakacağım, bayrama denk gelir diye.. Bence de az daha içerde bekleyebilirler.. Hem biraz daha büyürler.. Aslında kız bebek beklemez derler ama
Maşallah cnm. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Haziran annelerinin normal doğum haberleri ard arda gelmeye başladı ne güzel.Kizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?