2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay valla saatini hiç sormadım sabahtan gelirsin demisti haftaya ki kontrolde sorayım beni spinal uyusturmuyor cnm malesef o yüzden genel olucak kismetse ama uyanması pek sıkıntılı oluyor onunda korkumu oda ne
Benim sabah 8:30'da olacak canim. Ilk dogum, spinal uygun olacak mi hic bilmiyorum ama test vs yaparlar mi acaba bunun icin?

kızlar selam..kasılmayla adet sancısı arasındaki fark nasıl oluyor? bende 3 gündür tam olarak adet olmuşum gibi sancılar var ama doktora ve ebeye göre bunların doğumla ilgisi yok çünkü açılma su nişan vs. yok. bazıları 3 hafta kadar adet sancısı çektiğini söylemiş nasıl dayanılır bu sancılara 3 hafta bilmiyorum. ebe doğum sancısı belden gelir karnın sertleşir duramazsın böyle falan diyor. belki doğum sancısı değil ama ağrı kesici almadan şiddetli adet sancısı çekmek nasıl bir şeyse şu an onu yaşıyorum. böyle bir şey tecrübe eden oldu mu aranızda? yalancı sancı dedikleri bu mu? kasılmayla arasındaki farkı anlamıyorum sanırım bende kasılma yok sadece sancı var.

Nasıl kullanıldığını biliyomusun canim hangi duaların okundugunu
Yok canim bilmiyorum ama istedigin dulari okuyabilirsin bence. Ama ben soyle biliyorum, simdiden koymuyorsun suya. Dogum belirtin olup hastaneye giderken suya koyuluyor, o suda acildikca dogumun kolaylasiyor gibi bir inanis var cunku. Suyundan icildigini de bilmiyorum acikcasi. Dogum gerceklestiginde de sudan cikarilmasi gerekiyor hemen.

En alttaki 20 nin üstündeki çizgi sancı kısmı canım,sancın yok

Son düzenleme:
Maaşallah gözün Aydın canım ne güzel ne kadar hızlı olmuş, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

sağlıkla kavuş inşallah benim son 12 gün ama ben şimdiden uyuyamıyorum heyecandan

Başladım canım bir ilaca 3. Gün bugün gecmedi ya çok kötüyüm canım hiçbirşey yemek istemiyor, çok halsiz kaldım

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza benimde sezeryan 39+0 da bende korkuyorum önce gelirse diye ikinci sezeryan olacağı için ama seni okuyunca rahatladım güle güle büyüt bebeğini bol sütlü günler

Bir bu eksikti. Basur oluşmuş. İki gündür zaten acı vardı ama ihtimal vermemiştim. Kabız değilim. Aksine günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum. Basur olan arkadaşlar vardı grupta. Doğum sonrası geçer mi? Şu an ne yapabilirim? Doğumdan sonra tuvalete çıkamama sorunu olursa basur daha da can yakacak diye korkuyorum Of yaaa!

Kızlar ya benim nst de sancı (tacco mudur nedir o kısım ) hep 70in üstünde ama doktor sancim yok diyor . Bir gece acile gitmsjtim sancim vardı 50 nin üstündeydi yatış verdilerdi . Aklım karıştı

Ayy o çok kötü bende hamileliğin basında olmuştum canım bitkisel bir ilaç var dışkıyı yumusatiyor onu kullan o rahatlatıyor birde orası kuru kalmasın kremler var onlardan kullan çok geçmiş olsun..

Günaydın güzel haziran anneleri artık çok fazla kişi kalmadık çoğumuz doğurdu bizimde son 12 gün heyecandan uyuyamadım dün gece, birde arkadaşlarım süpriz babyshower yapmışlar dün doğumdan önce son kez toplu halde görüşelim dedik bi gittim süslemişler falan çok duygulandım sağlıkla kavuşuruz umarım hepimiz

Cok guzel olmus canim :) boyle dusunceli arkadaslarin oldugu icin sanslisin. Benim de 10 gun kaldi. Hayirlisiyla gelsin minnoslar.

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, bol bol sütlü günler dilerim sana ve bebisine :) Artık darısı başımıza inşallah

hoş gelmiş minik prenses :) zor olsada ağrı sızı , meleklerimizi kucağımıza alınca unutuluyor. Bundan sonrası böl bol sütlü , keyifli günler dilerim size de :)

A aeengineer canım çok sevindim doktorunun seni cesaretlendirmesine ve senin istediğin normal doğumdan yana olmasına İnşallah bundan sonrası hayırlısı ile sancilarin gelsin ve rahat bir şekilde doğumun olsun canım. Ben de bekliyorum bakalım , oğlum 38. Haftada doğmuştu bakalım kızım ne zaman gelecek ama bu aralar adet sancısı gibi ağrılar , kasılmalar dikkat çekici bir şekilde arttı umarım bir hafta sonra gelir :)) Artık sabırsızlanıyorum ve çok yorgun hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…