- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.841
Benim sabah 8:30'da olacak canim. Ilk dogum, spinal uygun olacak mi hic bilmiyorum ama test vs yaparlar mi acaba bunun icin?Ay valla saatini hiç sormadım sabahtan gelirsin demisti haftaya ki kontrolde sorayımbeni spinal uyusturmuyor cnm malesef o yüzden genel olucak kismetse ama uyanması pek sıkıntılı oluyor onunda korkumu oda ne
Yok canim bilmiyorum ama istedigin dulari okuyabilirsin bence. Ama ben soyle biliyorum, simdiden koymuyorsun suya. Dogum belirtin olup hastaneye giderken suya koyuluyor, o suda acildikca dogumun kolaylasiyor gibi bir inanis var cunku. Suyundan icildigini de bilmiyorum acikcasi. Dogum gerceklestiginde de sudan cikarilmasi gerekiyor hemen.Nasıl kullanıldığını biliyomusun canim hangi duaların okundugunu
Benim de 37 2 canım 2 gün var aramızdaBenimkide kız canım 37+4 teyim
En alttaki 20 nin üstündeki çizgi sancı kısmı canım,sancın yokBen de dün devlet Hastanesi'ne tiroid testi yaptırmaya gittim.doktor nst ye de koydu ilk defa.iyi dedi ama ben birşey anlamadım.sanci dediğiniz alttaki %30yazanlarmi kızlar yoksa pulse 76bpm falan yazıyor onlar miEki Görüntüle 2155062
Maaşallah gözün Aydın canım ne güzel ne kadar hızlı olmuş, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
sağlıkla kavuş inşallah benim son 12 gün ama ben şimdiden uyuyamıyorum heyecandanbugun hamileligimin son gunu ve kızlar gerçekten cokkkk tuhafım saat 4 den beri ayaktayim uyku haram oldu korkunc ruyalar gordum sonra kalktim corba yaptim makine calistirdim elbiseleri yikadim derken el ayak davul gibi zor attim kendimi koltuga yarin bu saatlerde hastanede olcam cok stres yapyom
Bende olmustu 34.haftada 2 gun surmustu. Dr.um yediklerimden olabilecegini soylemisti, hergun patates haslama, muz, yogurt, leblebi falan tuketmistim. bi de ilac yazmisti bitkiselmis probiyotik bi ilac. Oyle kesilmisti. Ama bazen dogum habercisi olabildigini de okumustum.
Kizlar merhaba ben de dun dogum yaptim. 38+2yken. 3 kilo dogdu kizim. Aslinda sezaryen icin 13 hazirana gun almistk.yani o zaman 39 haftalik olmus oluyordum. 2 3 gundur gece ayni saatlerde adet sancisi gbi sancim oluyordu. Dun gece de baya sancim oldu kalktm lavaboya gidecektm cok hafif bi sizinti geldi ic camasirima tutamadm. Esim de korktu geldi lavaboya. Idrar gibi degildi. Sonra da nisanim geldi :/ tabi sezaryen icin gun alinca normal dogum sancilarindan cok korktum. Sancı sıkligım baya azaldi tabi elim ayagima dolasti hemen hastaneye gttik. Nst de sancilar baya yuksek cikti dogum sancisi dediler. Hemen doktorumu aradilar ve doktorum geldi. O sanci beni braz da olsa yordugu icn ameliyathane yolu gozume cok guzel gorundu hic korkmadm belime igne yapildi saniyesnde sancim kesildi zaten. Sonra doktorum geldi. Bebegimin aglama sesini duyduktan sonra bi anda uyutuldm. Ayni zamanda doktor miyomumu da almayi dusunuyordu. Miyom derinde olunca beni uyutmak istemisler. Uyandigimda ilk bebegimi sordm iyi dediler goremeynce korktm tabi bi de anestezi aldigm icn kendime anca gelebildm. Bebegin gayet iyi dediler. Bi de kustum uyaninca ama hayal meyal hatirliyorm ruya gibiydi ameliyathane sonrasi. Sonra odaya alindm melek kizimi getirdiler onu izlemeye doyamadim oyle ki guzel canim kizim..
Miyomum oldugu icin en bastan beri sezaryen fikrine adapte olmustm ama son 2 ay doktorm miyomn cok buyuk olmadigini normal dogum yapabilcegimi soyledi. Bi ara kendimi normal doguma adapte etsem de son zamanlarda tekrar korkup vazgectim. Ameliyat sonrasi doktorumla konustugumuzda doktor miyomun sadece yarisini aldigini soyledi. Diger yarisi gomulu oldugu icin tuplere zarar vermemek adina yarisina dokunmamis. Sezaryenle mantikli bi karar almissin cunku miyomun sekli de farkliydi zaten normal dogum yapamazmissin her halukarda sezaryene alirmisiz dedi. En azindan normal dogurabilirmiydm diye dusunmeme gerek kalmadi. Zaten onemli olan miniklerin bi sekilde dunyaya gelmesiymis yontemin cok bi onemi yok benm icin. Ama dikis agrilarm sizliyor taniki zorluklarini yasiyorum.
Bir bu eksikti. Basur oluşmuş. İki gündür zaten acı vardı ama ihtimal vermemiştim. Kabız değilim. Aksine günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum. Basur olan arkadaşlar vardı grupta. Doğum sonrası geçer mi? Şu an ne yapabilirim? Doğumdan sonra tuvalete çıkamama sorunu olursa basur daha da can yakacak diye korkuyorumOf yaaa!
Bol bol su tuket ki susuz kalmasin vucudun. Havalar da sicak, ustune bir de ishal olunca zor ya :/ gecer cabucak insallah.Başladım canım bir ilaca 3. Gün bugün gecmedi ya çok kötüyüm canım hiçbirşey yemek istemiyor, çok halsiz kaldım
Cok guzel olmus canim :) boyle dusunceli arkadaslarin oldugu icin sanslisin. Benim de 10 gun kaldi. Hayirlisiyla gelsin minnoslar.Eki Görüntüle 2155095 Günaydın güzel haziran anneleri artık çok fazla kişi kalmadık çoğumuz doğurdu bizimde son 12 gün heyecandan uyuyamadım dün gece, birde arkadaşlarım süpriz babyshower yapmışlar dün doğumdan önce son kez toplu halde görüşelim dedik bi gittim süslemişler falan çok duygulandımsağlıkla kavuşuruz umarım hepimiz
Bol bol su tuket ki susuz kalmasin vucudun. Havalar da sicak, ustune bir de ishal olunca zor ya :/ gecer cabucak insallah.
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, bol bol sütlü günler dilerim sana ve bebisine :) Artık darısı başımıza inşallahKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
hoş gelmiş minik prenses :) zor olsada ağrı sızı , meleklerimizi kucağımıza alınca unutuluyor. Bundan sonrası böl bol sütlü , keyifli günler dilerim size de :)Kizlar merhaba ben de dun dogum yaptim. 38+2yken. 3 kilo dogdu kizim. Aslinda sezaryen icin 13 hazirana gun almistk.yani o zaman 39 haftalik olmus oluyordum. 2 3 gundur gece ayni saatlerde adet sancisi gbi sancim oluyordu. Dun gece de baya sancim oldu kalktm lavaboya gidecektm cok hafif bi sizinti geldi ic camasirima tutamadm. Esim de korktu geldi lavaboya. Idrar gibi degildi. Sonra da nisanim geldi :/ tabi sezaryen icin gun alinca normal dogum sancilarindan cok korktum. Sancı sıkligım baya azaldi tabi elim ayagima dolasti hemen hastaneye gttik. Nst de sancilar baya yuksek cikti dogum sancisi dediler. Hemen doktorumu aradilar ve doktorum geldi. O sanci beni braz da olsa yordugu icn ameliyathane yolu gozume cok guzel gorundu hic korkmadm belime igne yapildi saniyesnde sancim kesildi zaten. Sonra doktorum geldi. Bebegimin aglama sesini duyduktan sonra bi anda uyutuldm. Ayni zamanda doktor miyomumu da almayi dusunuyordu. Miyom derinde olunca beni uyutmak istemisler. Uyandigimda ilk bebegimi sordm iyi dediler goremeynce korktm tabi bi de anestezi aldigm icn kendime anca gelebildm. Bebegin gayet iyi dediler. Bi de kustum uyaninca ama hayal meyal hatirliyorm ruya gibiydi ameliyathane sonrasi. Sonra odaya alindm melek kizimi getirdiler onu izlemeye doyamadim oyle ki guzel canim kizim..
Miyomum oldugu icin en bastan beri sezaryen fikrine adapte olmustm ama son 2 ay doktorm miyomn cok buyuk olmadigini normal dogum yapabilcegimi soyledi. Bi ara kendimi normal doguma adapte etsem de son zamanlarda tekrar korkup vazgectim. Ameliyat sonrasi doktorumla konustugumuzda doktor miyomun sadece yarisini aldigini soyledi. Diger yarisi gomulu oldugu icin tuplere zarar vermemek adina yarisina dokunmamis. Sezaryenle mantikli bi karar almissin cunku miyomun sekli de farkliydi zaten normal dogum yapamazmissin her halukarda sezaryene alirmisiz dedi. En azindan normal dogurabilirmiydm diye dusunmeme gerek kalmadi. Zaten onemli olan miniklerin bi sekilde dunyaya gelmesiymis yontemin cok bi onemi yok benm icin. Ama dikis agrilarm sizliyor taniki zorluklarini yasiyorum.
Teşekkürler tatlım bekleyecegiz küçük hanimiEn alttaki 20 nin üstündeki çizgi sancı kısmı canım,sancın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?