2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ömürlü olsun inşallah benimde doğumum böyle olur hepimizin de normal istiyenlerinde

cnm benim ya gozun aydin rabbim sizi bir omur ayirmasin cok sukur kurtuldun

Kızlar ya benim nst de sancı (tacco mudur nedir o kısım ) hep 70in üstünde ama doktor sancim yok diyor . Bir gece acile gitmsjtim sancim vardı 50 nin üstündeydi yatış verdilerdi . Aklım karıştı
Canım sancı Doğum sancısı olduğunda dağ tepe gibi oluyor görüntüsü düzensiz sancılarda kalp atışı gibi azıcık yükselip iniyor,tepeleme değilse 70 olmuş 100 olmuş Doğum sancısı olarak bakılmıyor diye biliyorum

Canım çok şükür kısa sürmüş ben de tık yok deyip duruyordun birdenbire olmuş bitmiş her şey :)

Benimde 38+4 canım kız bekliyorum :) bugün toplanma ve az kasılmalar var gibi gelip giden ama düzenli değil öyle tetikte bekliyorum
Doğum hikayelerini okudukça artik hadi gelsin diyor insan :)))) artik ruyalarima giriyor cidden. Benim de bir yerde toplanma çok var
Benimkide kız canım 37+4 teyim
38+7 olduk bizde :) son zamanlar yavaş geçiyor

Hayırlı cumalar kızlar. Oğlumun göbeği bu durumda 16 gün oldu daha içerdeki parça düşmedi.yarın dr a gidicez.
Canım çok temiz görünüyor kızarıklık şişlik akıntı vs bişey yok.bence %70 lik alkolü günde 3 kez damlat hızlı kuruyup düşmesini sağlar.illaki düşecektir, sağlık ocağına falan danıştın mı hiç?

Hayırlı olsun canım benim de ağrılarım var adet ağrısı gibi nst de sancılarım çıktı dün . Sen de böyle olunca bana da olabilir şimdi .benim de suyum gelirse normal doğum u denerim ama bizde kimsede önce şu gelmiyor günlerce çekilen sancı oluyor. Hayırlı evlat olsun inşallah

Amin canım inşallah.. Bakalım benim sata göre geç döllenme var.. İnşallah ya hemen ya bayramdan sonra gelir..
Amin canım inşallah, hepimizin kolay doğumları olur.. Çok şükür, hastane biraz kalabalık filan ama sırf bu desteği için giderim.. Oğlanlar haftasını doldurur derler ama bekletmemiş seninki :) ikinci de kolay ve erken olduğuna göre, seninde yakın o zaman.. İnşallah bir avazda kurtulalım..

Yaa geleceği zamanı bilmek de bambaşka sağlıkla kavuş melegine inşallah canım ❤
yemek bile yiyemiyorum. heycan korku panik sakarlık halimi bi görsen zaten dombili gibi sis heryerim. evde is birakmama pesindeyim daha yapamam edemem diyorum. ewe gelince mis gibi olsun diyorum. bilmiyorum canim bi yonden guzel bi yonden keske biraz daha bekleseydi bi hafta falan diyorum kimsesiz olunca ana baba akraba olmayinca insan elli tane sey dusunuyo agliyorum kimsem olmuycak yanimda esim ogluma bakabilcekmi diye dusunuyorum kaynanam yanima gelcek ben yaninda rahat edemiycem sezeryan olunca gaz cikarmasi tuwalete gitmesi üst degistirmek gerekiyo terledikce ben ondan cekinirim esim hic duramiyo zawallim ay desem bembeyaz oluyo

Dışkı yumuşak canım. Hatta ishal gibi olduğundan acaba tahriş mi oldu diyordum ama meğer basurmuş. Geçme ihtimali var diyorsun yani. Şu an çok yanıyor ve acıyor. Yerimden kalkarken çok fenayım. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. İnşallah acıyı azaltır an azından. Sağ olasın bilgilendirdiğin için.

Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah herşey gönlünce kolay geçer evet hafta olarak erken degilmi neden acil alınması mi gerekti yarın bu saatlerde

Calisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.

Drdan geldik. Doğum ptesi olacak inşallah. Bugün ben de tahlil yaptırdım. Anestezi dru istedi. Öğle arası olduğundan anestezi uzmanıyla görüşemedik . Yarın gidip konuşacağız. Saat kesinleşecek. Bu tontiş bekler inşallah . NSTde bir tane 55lik sancı çıktı. 100e dek normal gerçi ama son günlerde sancılar arttı. Umarım bekler minnoş. Basur yüzünden canım çok acıyor. Onu da keşke halledebilsem birkaç güne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…