- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.861
Ömürlü olsun inşallah benimde doğumum böyle olur hepimizin de normal istiyenlerindeKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah:)))Insan basladigi isi bitirmek sonucunu gormek istiyor .Hayirli doğumlar diliyorum sevgili meslektaşım
cnm benim ya gozun aydin rabbim sizi bir omur ayirmasin cok sukur kurtuldunKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
Canım ne tahliliydi bunlar peki hatırlıyor musunEvet ben spinal oldum ve olmadan önce 7 adet tahlil istendi
Canım sancı Doğum sancısı olduğunda dağ tepe gibi oluyor görüntüsü düzensiz sancılarda kalp atışı gibi azıcık yükselip iniyor,tepeleme değilse 70 olmuş 100 olmuş Doğum sancısı olarak bakılmıyor diye biliyorumKızlar ya benim nst de sancı (tacco mudur nedir o kısım ) hep 70in üstünde ama doktor sancim yok diyor . Bir gece acile gitmsjtim sancim vardı 50 nin üstündeydi yatış verdilerdi . Aklım karıştı
Canım çok şükür kısa sürmüş ben de tık yok deyip duruyordun birdenbire olmuş bitmiş her şey :)Kizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
Doğum hikayelerini okudukça artik hadi gelsin diyor insan :)))) artik ruyalarima giriyor cidden. Benim de bir yerde toplanma çok varBenimde 38+4 canım kız bekliyorum :) bugün toplanma ve az kasılmalar var gibi gelip giden ama düzenli değil öyle tetikte bekliyorum
38+7 olduk bizde :) son zamanlar yavaş geçiyorBenimkide kız canım 37+4 teyim
Canım valla içime öyle dert olmuştu ki.. Bunda konuşmana çok sevindim.. Kadınlara yapılana dayanamıyorum.. İnşallah bu evladında herşey gönlünce olur..
merhaba .icinizin ferahladigina sevindim bende.Naile hanima mi gittiniz.
yarin benimde operasyonum var .rabbim kurtarsin saglicakla hepimizi
Doktor moralimi bozduğundan beri yazamadım pek canım.. Ama sağolsun arkadaşlar doktor ismi vermişlerdi.. Dün o doktora gittim.. Direk muayene ederken, ne güzel başı aşağıda normal doğum pozisyonunu almış dedi.. Şaşırdım.. Hiç nasıl bir doğum istiyorsun demedi.. Belki ben sezaryen diyecektim ve o böyle dediği için rahatsız olacaktım.. Ama umursamadı.. Yani derdi, kendi rahatlığı değildi.. Memnun oldum bu yüzden.. Bizde doğuma gelirsen ebeler kontrol eder, vakti gelince beni ararlar dedi.. Yani gece gelecekte olsa, rahatsız değildi.. İçimi rahatlattı yani.. En azından aksilik olmazsa normali deneyebileceğim.. Yine çatı muayenesi yaparken, aaa ne güzel çatın var dedi.. Tabi açılman yokta dedi.. Zaten normalde 40ım, diğer doktor satı yakaladı demişti.. Bende geç döllenme vardı normalde.. Bu doktor geç döllenmeye göre söyledi.. Bu durumda 38'in içindeyim.. Yani doktor, sağolsun baya baya beni 10 dk da normal doğum havasına soktu.. Mutluyum çok şükür..
Sen nasılsın canım, bebeğin nasıl? Hazırlıklarını tamamlayabildin mi?
Ne yaptın canım geçti mi?
Kız bende dün yazdığın mesajı alıntılıyordum, bir gece ansızın gelebilir diye.. Sm2014'te öyle diyordu, gece gitmişti hastaneye.. Dikkat et sende bir gece gidersin yazacaktım ama doğum olmuş bile maşallah.. 6cm'e kadar iyi açılmışsın valla.. Allahtan sancın vardı ki açılmanda doğumunda hızlı olmuş, çok şükür.. Gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah, sağlıkla, sıhhatle..
Canım çok temiz görünüyor kızarıklık şişlik akıntı vs bişey yok.bence %70 lik alkolü günde 3 kez damlat hızlı kuruyup düşmesini sağlar.illaki düşecektir, sağlık ocağına falan danıştın mı hiç?Hayırlı cumalar kızlar. Oğlumun göbeği bu durumda 16 gün oldu daha içerdeki parça düşmedi.yarın dr a gidicez.
Hayırlı olsun canım benim de ağrılarım var adet ağrısı gibi nst de sancılarım çıktı dün . Sen de böyle olunca bana da olabilir şimdi .benim de suyum gelirse normal doğum u denerim ama bizde kimsede önce şu gelmiyor günlerce çekilen sancı oluyor. Hayırlı evlat olsun inşallahKizlar merhaba ben de dun dogum yaptim. 38+2yken. 3 kilo dogdu kizim. Aslinda sezaryen icin 13 hazirana gun almistk.yani o zaman 39 haftalik olmus oluyordum. 2 3 gundur gece ayni saatlerde adet sancisi gbi sancim oluyordu. Dun gece de baya sancim oldu kalktm lavaboya gidecektm cok hafif bi sizinti geldi ic camasirima tutamadm. Esim de korktu geldi lavaboya. Idrar gibi degildi. Sonra da nisanim geldi :/ tabi sezaryen icin gun alinca normal dogum sancilarindan cok korktum. Sancı sıkligım baya azaldi tabi elim ayagima dolasti hemen hastaneye gttik. Nst de sancilar baya yuksek cikti dogum sancisi dediler. Hemen doktorumu aradilar ve doktorum geldi. O sanci beni braz da olsa yordugu icn ameliyathane yolu gozume cok guzel gorundu hic korkmadm belime igne yapildi saniyesnde sancim kesildi zaten. Sonra doktorum geldi. Bebegimin aglama sesini duyduktan sonra bi anda uyutuldm. Ayni zamanda doktor miyomumu da almayi dusunuyordu. Miyom derinde olunca beni uyutmak istemisler. Uyandigimda ilk bebegimi sordm iyi dediler goremeynce korktm tabi bi de anestezi aldigm icn kendime anca gelebildm. Bebegin gayet iyi dediler. Bi de kustum uyaninca ama hayal meyal hatirliyorm ruya gibiydi ameliyathane sonrasi. Sonra odaya alindm melek kizimi getirdiler onu izlemeye doyamadim oyle ki guzel canim kizim..
Miyomum oldugu icin en bastan beri sezaryen fikrine adapte olmustm ama son 2 ay doktorm miyomn cok buyuk olmadigini normal dogum yapabilcegimi soyledi. Bi ara kendimi normal doguma adapte etsem de son zamanlarda tekrar korkup vazgectim. Ameliyat sonrasi doktorumla konustugumuzda doktor miyomun sadece yarisini aldigini soyledi. Diger yarisi gomulu oldugu icin tuplere zarar vermemek adina yarisina dokunmamis. Sezaryenle mantikli bi karar almissin cunku miyomun sekli de farkliydi zaten normal dogum yapamazmissin her halukarda sezaryene alirmisiz dedi. En azindan normal dogurabilirmiydm diye dusunmeme gerek kalmadi. Zaten onemli olan miniklerin bi sekilde dunyaya gelmesiymis yontemin cok bi onemi yok benm icin. Ama dikis agrilarm sizliyor taniki zorluklarini yasiyorum.
Amin canım inşallah.. Bakalım benim sata göre geç döllenme var.. İnşallah ya hemen ya bayramdan sonra gelir..Bu sene kizlar rahat beklemiyor gibi.icerde kipir kıpır yolu bulamıyor minnoş
Ben de bayrama denk gelmesinden korkuyorum ama napalim artık hayirkisi.seninde gününü doldurmana az kalmış canım.hayirli doğumlar inşallah hepimize
Amin canım inşallah, hepimizin kolay doğumları olur.. Çok şükür, hastane biraz kalabalık filan ama sırf bu desteği için giderim.. Oğlanlar haftasını doldurur derler ama bekletmemiş seninki :) ikinci de kolay ve erken olduğuna göre, seninde yakın o zaman.. İnşallah bir avazda kurtulalım..A aeengineer canım çok sevindim doktorunun seni cesaretlendirmesine ve senin istediğin normal doğumdan yana olmasınaİnşallah bundan sonrası hayırlısı ile sancilarin gelsin ve rahat bir şekilde doğumun olsun canım. Ben de bekliyorum bakalım , oğlum 38. Haftada doğmuştu bakalım kızım ne zaman gelecek ama bu aralar adet sancısı gibi ağrılar , kasılmalar dikkat çekici bir şekilde arttı umarım bir hafta sonra gelir :)) Artık sabırsızlanıyorum ve çok yorgun hissediyorum kendimi
ewet canim sezeryan olcak yarin sabah hala inanamiyorum yarin bi kuzum daha olcanaRabbim yardimcin olsun canim insallah sag salim meleklerimize kavusuruz bizde bekliyoruz halasezeryan mi olacak senin
Yaa geleceği zamanı bilmek de bambaşka sağlıkla kavuş melegine inşallah canım ❤ewet canim sezeryan olcak yarin sabah hala inanamiyorum yarin bi kuzum daha olcana
yemek bile yiyemiyorum. heycan korku panik sakarlık halimi bi görsen zaten dombili gibi sis heryerim. evde is birakmama pesindeyim daha yapamam edemem diyorum. ewe gelince mis gibi olsun diyorum. bilmiyorum canim bi yonden guzel bi yonden keske biraz daha bekleseydi bi hafta falan diyorum kimsesiz olunca ana baba akraba olmayinca insan elli tane sey dusunuyo agliyorum kimsem olmuycak yanimda esim ogluma bakabilcekmi diye dusunuyorum kaynanam yanima gelcek ben yaninda rahat edemiycem sezeryan olunca gaz cikarmasi tuwalete gitmesi üst degistirmek gerekiyo terledikce ben ondan cekinirim esim hic duramiyo zawallim ay desem bembeyaz oluyoYaa geleceği zamanı bilmek de bambaşka sağlıkla kavuş melegine inşallah canım ❤
Dışkı yumuşak canım. Hatta ishal gibi olduğundan acaba tahriş mi oldu diyordum ama meğer basurmuş. Geçme ihtimali var diyorsun yani. Şu an çok yanıyor ve acıyor. Yerimden kalkarken çok fenayım. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. İnşallah acıyı azaltır an azından. Sağ olasın bilgilendirdiğin için.Ayy o çok kötü bende hamileliğin basında olmuştumcanım bitkisel bir ilaç var dışkıyı yumusatiyor onu kullan o rahatlatıyor birde orası kuru kalmasın kremler var onlardan kullan çok geçmiş olsun..
Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah herşey gönlünce kolay geçer evet hafta olarak erken degilmi neden acil alınması mi gerekti yarın bu saatlerdeyemek bile yiyemiyorum. heycan korku panik sakarlık halimi bi görsen zaten dombili gibi sis heryerim. evde is birakmama pesindeyim daha yapamam edemem diyorum. ewe gelince mis gibi olsun diyorum. bilmiyorum canim bi yonden guzel bi yonden keske biraz daha bekleseydi bi hafta falan diyorum kimsesiz olunca ana baba akraba olmayinca insan elli tane sey dusunuyo agliyorum kimsem olmuycak yanimda esim ogluma bakabilcekmi diye dusunuyorum kaynanam yanima gelcek ben yaninda rahat edemiycem sezeryan olunca gaz cikarmasi tuwalete gitmesi üst degistirmek gerekiyo terledikce ben ondan cekinirim esim hic duramiyo zawallim ay desem bembeyaz oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?