2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım aynı gün doğum yapacağız ben sen bi de hayat ne garip var üç kişi olduk tabi benimki de beklerse ağrılarım var . Hamilelikte çoğu kişide basur oluyor bebek aşağıya doğru baskı yaptığı için .bu arada ne tahlili yaptırdın.ben pazartesi sabah yaptıracakmısim

Calisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
9 gun önceden kastınız sezeryan olacagi icin normal d.tarihinden once 9 gun mu acaba ?

Eve
Calisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
Evet ekleniyormus canım önceden eklenmjyormus artık ekleniyor

Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah herşey gönlünce kolay geçer evet hafta olarak erken degilmi neden acil alınması mi gerekti yarın bu saatlerde
ikinci sezeryanda 38 haftadan sonra bekletmiyolar canim sancim cikti 100 lerde cokta sertlesyo toplanyo karnim tabi elim ayagimin durmamasi is guc yapmamdanda oluyo bu bazen. tam 38 hafta oldum alinmis olcak .doktor sadce biraz kilo alirdi oda zaten simdi emzirdikce alir. merak etme dedi sezeryanda riske atamam dedi normale doner cocuk sıkıntı olur dedi

Bende de var canım çok moralim bozulmuştu hiç kabızlık yaşamadım zorlamayla ilgisi yokmuş bebis büyüdükçe baskidan şişme oluyormus dogumdan sonra geçer diyorlar hiçte sevmem bide normal doğum bekliyorum

Sağlık ocağına danışmadım. Altından kanıyo arada. Bugün de cok huysuz uyumuyo ağlıyo acaba ağrısımı var diyorum bende.

Doğumdan önce kullanmadığın günler Doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum canım ama net bir bilgim YÖK sgk veya kurum un özlük ü filan varsa ona sor daha net bilgi alırsın

Canım senin de ıvf idi değil mi ? Normal doğum oldu galiba çok güzel :) suyu önce gelenlerin doğumu daha kolay oluyormuş eğer suyum gelirse denemeye karar verdim çok ağrım var bakalım

Çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar doğum ödeneğini ziyaret ne zaman alacağız ne zaman yatar bilginiz varmı birde tamamımi yatar. doğum öncesi ve sonrası diyemi yatar.

Birde DOGUM YAPAN ARKADASLAR BEBEGİNİZİN TOPUK KANİNİ NE ZAMAN VE NEREDE aldırdı iz.İLK DOGUM YAPTİGİNİZ HASTANEDEMİ ALİNDİ?
SAGLİK OCAGİNDADA aldırdınizmi .KACİNCİ GUN VERDİNİZ
BU BİLGİ COK ONEMLİ BEN UNUTTUM LUTFEN CEVAP YAZİN

Maşallah analı babalı büyüsün ne güzel boyle kolay dogumlari okudukça moral oluyor darısı başımıza inşallah kızmı bebeğin canım kaç kg doğdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…