- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.881
Ekleniyor canımCalisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
Canım aynı gün doğum yapacağız ben sen bi de hayat ne garip var üç kişi olduk tabi benimki de beklerse ağrılarım var . Hamilelikte çoğu kişide basur oluyor bebek aşağıya doğru baskı yaptığı için .bu arada ne tahlili yaptırdın.ben pazartesi sabah yaptıracakmısimDrdan geldik. Doğum ptesi olacak inşallah. Bugün ben de tahlil yaptırdım. Anestezi dru istedi. Öğle arası olduğundan anestezi uzmanıyla görüşemedik . Yarın gidip konuşacağız. Saat kesinleşecek. Bu tontiş bekler inşallah . NSTde bir tane 55lik sancı çıktı. 100e dek normal gerçi ama son günlerde sancılar arttı. Umarım bekler minnoş. Basur yüzünden canım çok acıyor. Onu da keşke halledebilsem birkaç güne kadar.
9 gun önceden kastınız sezeryan olacagi icin normal d.tarihinden once 9 gun mu acaba ?Calisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
Evet ekleniyormus canım önceden eklenmjyormus artık ekleniyorCalisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
ikinci sezeryanda 38 haftadan sonra bekletmiyolar canim sancim cikti 100 lerde cokta sertlesyo toplanyo karnim tabi elim ayagimin durmamasi is guc yapmamdanda oluyo bu bazen. tam 38 hafta oldum alinmis olcak .doktor sadce biraz kilo alirdi oda zaten simdi emzirdikce alir. merak etme dedi sezeryanda riske atamam dedi normale doner cocuk sıkıntı olur dediRabbim yardımcınız olsun canım inşallah herşey gönlünce kolay geçer evet hafta olarak erken degilmi neden acil alınması mi gerekti yarın bu saatlerde
Bende de var canım çok moralim bozulmuştu hiç kabızlık yaşamadım zorlamayla ilgisi yokmuş bebis büyüdükçe baskidan şişme oluyormus dogumdan sonra geçer diyorlar hiçte sevmem bide normal doğum bekliyorumBir bu eksikti. Basur oluşmuş. İki gündür zaten acı vardı ama ihtimal vermemiştim. Kabız değilim. Aksine günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum. Basur olan arkadaşlar vardı grupta. Doğum sonrası geçer mi? Şu an ne yapabilirim? Doğumdan sonra tuvalete çıkamama sorunu olursa basur daha da can yakacak diye korkuyorumOf yaaa!
Evet sezeryan olacagi icin 9 gun once olacak dogumum.9 gun önceden kastınız sezeryan olacagi icin normal d.tarihinden once 9 gun mu acaba ?
Ekleniyor canım
Eve
Evet ekleniyormus canım önceden eklenmjyormus artık ekleniyor
Ekleniyor izinde sat baz alındığı icin 8 hafta dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi her sekilde 16 hafta hakkınız.Evet sezeryan olacagi icin 9 gun once olacak dogumum.
Sağlık ocağına danışmadım. Altından kanıyo arada. Bugün de cok huysuz uyumuyo ağlıyo acaba ağrısımı var diyorum bende.Canım çok temiz görünüyor kızarıklık şişlik akıntı vs bişey yok.bence %70 lik alkolü günde 3 kez damlat hızlı kuruyup düşmesini sağlar.illaki düşecektir, sağlık ocağına falan danıştın mı hiç?
Doğumdan önce kullanmadığın günler Doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum canım ama net bir bilgim YÖK sgk veya kurum un özlük ü filan varsa ona sor daha net bilgi alırsınCalisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
Canım senin de ıvf idi değil mi ? Normal doğum oldu galiba çok güzel :) suyu önce gelenlerin doğumu daha kolay oluyormuş eğer suyum gelirse denemeye karar verdim çok ağrım var bakalımCumartesi günü 38+6da bebeğimi kucagıma aldım kızlar..
Hastaneye kontrole gitmiştik nst de yatarken suyum geldi , hastaneye kosturmaya gerek kalmadı:)
Çok şükür iyiyiz.. Allah dogum bekleyen herkesim yardımcısı olsun, kuzularınıza saglıkla kavusun inşallah
Maşallah analı babalı büyüsün ne güzel boyle kolay dogumlari okudukça moral oluyor darısı başımıza inşallah kızmı bebeğin canım kaç kg doğdu?Cumartesi günü 38+6da bebeğimi kucagıma aldım kızlar..
Hastaneye kontrole gitmiştik nst de yatarken suyum geldi , hastaneye kosturmaya gerek kalmadı:)
Çok şükür iyiyiz.. Allah dogum bekleyen herkesim yardımcısı olsun, kuzularınıza saglıkla kavusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?