2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaa ben daha ne bebeğin ne kendinin çantasını hazirlamadimbir türlü fırsat bulamadım.hersey haİr dün yıkadım bitti sadece çantaya konulacak inanın isim bitmiyor bu saat oldu hala isim var şöyle uzanıp yatamadım son son yarın cockkkkk geç kalacağım yatacağım pazarda pazartesi doğum son bitti sabah uyumalari.
Depend cantaniza kaç tane koydunuz
Ve biberonuzu nasıl temizlediniz kaynatipmi?

Çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar doğum ödeneğini ziyaret ne zaman alacağız ne zaman yatar bilginiz varmı birde tamamımi yatar. doğum öncesi ve sonrası diyemi yatar.
Canım bebek doğduğunda işi bıraktigimizdan doğuma kadarki zamana ait para yatiyormus.kalanlari ise rapor bitiminde yatırıyorlar bizde o şirketine bağlıymış bizimki heray göstermiyor bütün izin bittiğinde yatacak
Topuk kanı için dün son sağlık ocağı kontrolümde bana 5.gun gel dedi hemşire.saglik ocağının numarası varsa sor cunku bazı arkadaşlar 3.gun diye yazmıştı.bir de ilk Hastanede alacaklar topuk kanı 5.gun biz de alcaz dediler

Tesettürlü arkadaşlar hastaneden çıkarken yanınıza ne koydunuz ne giyceksiniz eski pantolonlarım kıyafetlerim olmuyor ne koysam bilemedim valize

Gözün aydın sağlıkla büyüt evladını su gelebilecek en iyi yerde gelmiş

Doğum yaptigim yerdede alındı , saglik ocagindaki ebem aradi dogumdan 5 gün sonra gel topuktan kan alınacak dedi bizim canim

Kizlar emzik aldınız mi ben vermiyecektim almadim vermeyide dusunmedim . Kaynanam malum biliyorsunuz sınavım şu aralar bebegim coook ağlıyor mus erkek çocuk cok aglarsa yumurtaliklarina birsey olur yarım olur mus diyip duruyor . Tabi size sorma sebebim o degil Bebegimin memeyi tam kavramasini saglar mi emzik emmesini guclendirirse almak istiyorum . Alan kullanan arkadaslar ne önerir.

Doğum yaptigim yerdede alındı , saglik ocagindaki ebem aradi dogumdan 5 gün sonra gel topuktan kan alınacak dedi bizim canim
Biz bayram öncesi yapacağız Perşembe arefe ya o yüzden bayrama kalırsa geçebileceği için arfe vereceğiz.3_6 gün arasında alınması lazımmış.ilk alım hastanede doğum yaptığın yerde.ikisini karşılaştırıyor larmş işte. Önemli bişey topuk kanı.11 Haziran'da doğum yapanlar sizlerde aref günü öğleye kadar muhakkak verin ogled n sonra tatil

reoc cNim allahim seninde yardimcin olsun rabbim saglikli sihatli kavustursun yawrunla insallah
Amin canım. Son iki gün kaldı çok şükür. Doğumdan sonra müsait olunca yaz buraya.
Şu an sen nasıl idare ediyorsun? Krem mi kullanıyorsun? Bende dünden beri acı vardı ama tahriş sanıyordum . Basur olduğunu sabah fark ettim. Müthiş rahatsız edici. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. Yanma azaldı biraz ama hala acı çekiyorum. Ah bu bebişler! Bu hamileliğimde resmen paçavraya döndüm :) Büyüyünce kıymet bilseler bari.

Ne güzel! Tahlilin içeriğini bilmiyorum ama sanırım ne tür anesteziye uygun olduğuma dair tahliller. Yarın anestezi uzmanıyla görüşünce sana haber veririm canım. İlk doğumda tahlil yapılmamıştı ama bunda istediler . Ağrı ve kasılma bende de artmaya başladı . Bir gece ansızın gelebilirim deyip gelmese bari bu bebişler.

Depentten 1 paket koydum ben çantama biberonu da kaynamis suyun içind e beklettim

tamam canım zaten dogumu atlatim serumlar falan bitip ayaklaNdiktan sonra mutlaka yazarim. uzerimi guzelce giyip yurumelere basladiktan sonra sıkıntı kalmiyo

A
Ay canım daha dün konuştuk nasıl oldu birden mi geldi sancin neler tavsiye edersin hele anlat.. masallah sana ve bebeğine sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin Rabbim

Calisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
Doğum öncesi izninden 9 gün öncesi, 32. Haftadan 9 gün önce oluyor.. Senin kastettiğin sata göre belirlenen doğum tarihinden 9 gün öncesi galiba.. Benim bildiğim de sata göre belirlenen tarihe göre hesaplar yapılır, 32+0'dan sonra iznin başlar.. İstersen 37+0'a kadar olan aralıkta çalışabilirsin.. İzne ayrıldığın andan itibaren 16 haftalık iznin başlar..

kızlar ben hiç iyi degilim bugun neden bilmiyorum midem bozuk gibi karnım agriyo bebek yawas hareket ediyo bide yatsamda agriyo karnim ter basıyo bunaliyorum
bugun gecse bi atsam kendimi yarin sabah hasteye korkmuycam

Canım senin de ıvf idi değil mi ? Normal doğum oldu galiba çok güzel :) suyu önce gelenlerin doğumu daha kolay oluyormuş eğer suyum gelirse denemeye karar verdim çok ağrım var bakalım
Evet cnm ıvf di bizimkide, normal istiyordum ama olamadı canım, su geldi ama bebiş kanala girmemişti henüz, kakasını yapmış 39. Haftada oda suyun gelmesini tetiklemiş acilen sezeryana aldılar.. epidural oldum. Bekleyip riske atmak istemedim. Saglıklı oldunlarda hayırlısı artık:)

Al bendende o kadar :) annem 2.Çocukta cirtladin diyo :))) bende ağrı yanma birsey yok ben Afedersin yıkarken elim değdi de anladim ay bu nee demişim sürekli kontrol ediyorum büyüyor mu diye ama normal doğumda büyüyecek bence. Sonra çözümüne bakicam bebis gelsinde. Zeytinyağı yumuşatır diye biliyorum az kaldı az daha sabır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…