- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.901
Kanıyorsa götür canım k vit yapıyolar gerekli görürlerseSağlık ocağına danışmadım. Altından kanıyo arada. Bugün de cok huysuz uyumuyo ağlıyo acaba ağrısımı var diyorum bende.
Yaa ben daha ne bebeğin ne kendinin çantasını hazirlamadimCanım aynı gün doğum yapacağız ben sen bi de hayat ne garip var üç kişi olduk tabi benimki de beklerse ağrılarım var . Hamilelikte çoğu kişide basur oluyor bebek aşağıya doğru baskı yaptığı için .bu arada ne tahlili yaptırdın.ben pazartesi sabah yaptıracakmısim
Canım bebek doğduğunda işi bıraktigimizdan doğuma kadarki zamana ait para yatiyormus.kalanlari ise rapor bitiminde yatırıyorlar bizde o şirketine bağlıymış bizimki heray göstermiyor bütün izin bittiğinde yatacakÇalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar doğum ödeneğini ziyaret ne zaman alacağız ne zaman yatar bilginiz varmı birde tamamımi yatar. doğum öncesi ve sonrası diyemi yatar.
Evet çok mutlu oldum iyiki varlar, senin 18 inde dimi bayramı atlatsak hayırlısıylaCok guzel olmus canim :) boyle dusunceli arkadaslarin oldugu icin sanslisin. Benim de 10 gun kaldi. Hayirlisiyla gelsin minnoslar.
Geçmiş olsun kuzuyaHayırlı cumalar kızlar. Oğlumun göbeği bu durumda 16 gün oldu daha içerdeki parça düşmedi.yarın dr a gidicez.
Gözün aydın sağlıkla büyüt evladını su gelebilecek en iyi yerde gelmişCumartesi günü 38+6da bebeğimi kucagıma aldım kızlar..
Hastaneye kontrole gitmiştik nst de yatarken suyum geldi , hastaneye kosturmaya gerek kalmadı:)
Çok şükür iyiyiz.. Allah dogum bekleyen herkesim yardımcısı olsun, kuzularınıza saglıkla kavusun inşallah
Doğum yaptigim yerdede alındı , saglik ocagindaki ebem aradi dogumdan 5 gün sonra gel topuktan kan alınacak dedi bizim canimBirde DOGUM YAPAN ARKADASLAR BEBEGİNİZİN TOPUK KANİNİ NE ZAMAN VE NEREDE aldırdı iz.İLK DOGUM YAPTİGİNİZ HASTANEDEMİ ALİNDİ?
SAGLİK OCAGİNDADA aldırdınizmi .KACİNCİ GUN VERDİNİZ
BU BİLGİ COK ONEMLİ BEN UNUTTUM LUTFEN CEVAP YAZİN
Biz bayram öncesi yapacağız Perşembe arefe ya o yüzden bayrama kalırsa geçebileceği için arfe vereceğiz.3_6 gün arasında alınması lazımmış.ilk alım hastanede doğum yaptığın yerde.ikisini karşılaştırıyor larmş işte. Önemli bişey topuk kanı.11 Haziran'da doğum yapanlar sizlerde aref günü öğleye kadar muhakkak verin ogled n sonra tatilDoğum yaptigim yerdede alındı , saglik ocagindaki ebem aradi dogumdan 5 gün sonra gel topuktan kan alınacak dedi bizim canim
Amin canım. Son iki gün kaldı çok şükür. Doğumdan sonra müsait olunca yaz buraya.reoc cNim allahim seninde yardimcin olsun rabbim saglikli sihatli kavustursun yawrunla insallah
Şu an sen nasıl idare ediyorsun? Krem mi kullanıyorsun? Bende dünden beri acı vardı ama tahriş sanıyordum . Basur olduğunu sabah fark ettim. Müthiş rahatsız edici. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. Yanma azaldı biraz ama hala acı çekiyorum. Ah bu bebişler! Bu hamileliğimde resmen paçavraya döndüm :) Büyüyünce kıymet bilseler bari.Bende de var canım çok moralim bozulmuştu hiç kabızlık yaşamadım zorlamayla ilgisi yokmuş bebis büyüdükçe baskidan şişme oluyormus dogumdan sonra geçer diyorlar hiçte sevmem bide normal doğum bekliyorum
Ne güzel! Tahlilin içeriğini bilmiyorum ama sanırım ne tür anesteziye uygun olduğuma dair tahliller. Yarın anestezi uzmanıyla görüşünce sana haber veririm canım. İlk doğumda tahlil yapılmamıştı ama bunda istediler . Ağrı ve kasılma bende de artmaya başladı . Bir gece ansızın gelebilirim deyip gelmese bari bu bebişler.Canım aynı gün doğum yapacağız ben sen bi de hayat ne garip var üç kişi olduk tabi benimki de beklerse ağrılarım var . Hamilelikte çoğu kişide basur oluyor bebek aşağıya doğru baskı yaptığı için .bu arada ne tahlili yaptırdın.ben pazartesi sabah yaptıracakmısim
Depentten 1 paket koydum ben çantama biberonu da kaynamis suyun içind e beklettimYaa ben daha ne bebeğin ne kendinin çantasını hazirlamadimbir türlü fırsat bulamadım.hersey haİr dün yıkadım bitti sadece çantaya konulacak inanın isim bitmiyor bu saat oldu hala isim var şöyle uzanıp yatamadım son son yarın cockkkkk geç kalacağım yatacağım pazarda pazartesi doğum son bitti sabah uyumalari.
Depend cantaniza kaç tane koydunuz
Ve biberonuzu nasıl temizlediniz kaynatipmi?
tamam canım zaten dogumu atlatim serumlar falan bitip ayaklaNdiktan sonra mutlaka yazarim. uzerimi guzelce giyip yurumelere basladiktan sonra sıkıntı kalmiyoAmin canım. Son iki gün kaldı çok şükür. Doğumdan sonra müsait olunca yaz buraya.
Şu an sen nasıl idare ediyorsun? Krem mi kullanıyorsun? Bende dünden beri acı vardı ama tahriş sanıyordum . Basur olduğunu sabah fark ettim. Müthiş rahatsız edici. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. Yanma azaldı biraz ama hala acı çekiyorum. Ah bu bebişler! Bu hamileliğimde resmen paçavraya döndüm :) Büyüyünce kıymet bilseler bari.
Ay canım daha dün konuştuk nasıl oldu birden mi geldi sancin neler tavsiye edersin hele anlat.. masallah sana ve bebeğine sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin RabbimKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
Doğum öncesi izninden 9 gün öncesi, 32. Haftadan 9 gün önce oluyor.. Senin kastettiğin sata göre belirlenen doğum tarihinden 9 gün öncesi galiba.. Benim bildiğim de sata göre belirlenen tarihe göre hesaplar yapılır, 32+0'dan sonra iznin başlar.. İstersen 37+0'a kadar olan aralıkta çalışabilirsin.. İzne ayrıldığın andan itibaren 16 haftalık iznin başlar..Calisan annelere bi sorum var, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznimiz var ya. Ben dogum oncesi iznimden 9 gun once dogum yapacagim. Bu 9 gun dogum sonrasi 8 haftama eklenecek mi? Eklenmiyor diye de duydum, bazilari eklenir diyor.
Evet cnm ıvf di bizimkide, normal istiyordum ama olamadı canım, su geldi ama bebiş kanala girmemişti henüz, kakasını yapmış 39. Haftada oda suyun gelmesini tetiklemiş acilen sezeryana aldılar.. epidural oldum. Bekleyip riske atmak istemedim. Saglıklı oldunlarda hayırlısı artık:)Canım senin de ıvf idi değil mi ? Normal doğum oldu galiba çok güzel :) suyu önce gelenlerin doğumu daha kolay oluyormuş eğer suyum gelirse denemeye karar verdim çok ağrım var bakalım
Al bendende o kadar :) annem 2.Çocukta cirtladin diyo :))) bende ağrı yanma birsey yok ben Afedersin yıkarken elim değdi de anladim ay bu nee demişim sürekli kontrol ediyorum büyüyor mu diye ama normal doğumda büyüyecek bence. Sonra çözümüne bakicam bebis gelsinde. Zeytinyağı yumuşatır diye biliyorum az kaldı az daha sabır canımAmin canım. Son iki gün kaldı çok şükür. Doğumdan sonra müsait olunca yaz buraya.
Şu an sen nasıl idare ediyorsun? Krem mi kullanıyorsun? Bende dünden beri acı vardı ama tahriş sanıyordum . Basur olduğunu sabah fark ettim. Müthiş rahatsız edici. Zeytinyağı ve kantaron karışımı sürdüm. Yanma azaldı biraz ama hala acı çekiyorum. Ah bu bebişler! Bu hamileliğimde resmen paçavraya döndüm :) Büyüyünce kıymet bilseler bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?