- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.921
Dün gece bende oyleydim.karnim bozulmuş gibi ağrıdı.kızlar ben hiç iyi degilim bugun neden bilmiyorum midem bozuk gibi karnım agriyo bebek yawas hareket ediyo bide yatsamda agriyo karnim ter basıyo bunaliyorum
bugun gecse bi atsam kendimi yarin sabah hasteye korkmuycam
Ben 32.hafta hazır etmiştim bazı şeyleri de dün bitirdim . Ben depend 3 tane koydum bir gün kkaliniyor hastanede biberon koymadım kullanmayacağım çünkü bebek alışıyor mama verilirse de kaşık ya da siringayla veririmYaa ben daha ne bebeğin ne kendinin çantasını hazirlamadimbir türlü fırsat bulamadım.hersey haİr dün yıkadım bitti sadece çantaya konulacak inanın isim bitmiyor bu saat oldu hala isim var şöyle uzanıp yatamadım son son yarın cockkkkk geç kalacağım yatacağım pazarda pazartesi doğum son bitti sabah uyumalari.
Depend cantaniza kaç tane koydunuz
Ve biberonuzu nasıl temizlediniz kaynatipmi?
Öyle canım hayırlı sağlıklı olsunlar gerisi çok önemli değil.çok şükür kavusmussun darısı başımaEvet cnm ıvf di bizimkide, normal istiyordum ama olamadı canım, su geldi ama bebiş kanala girmemişti henüz, kakasını yapmış 39. Haftada oda suyun gelmesini tetiklemiş acilen sezeryana aldılar.. epidural oldum. Bekleyip riske atmak istemedim. Saglıklı oldunlarda hayırlısı artık:)
Canım epidural mi genel anestezi mi olmasına bazı tahliller yapılıp öyle karar vereceklermiş o tahliller sana yapıldı mı nedir diye soracaktımKonu ne canim gecmisi okuyamadim ben?
Canım ben eşofman takımımı koymuştum. Ama kv deler kirli çamaşır sanıp eve götürmüşlerdi. Bende pijamalarımla çıktım. O an pekte umrumda olmadı neyle çıktığım vallahiTesettürlü arkadaşlar hastaneden çıkarken yanınıza ne koydunuz ne giyceksiniz eski pantolonlarım kıyafetlerim olmuyor ne koysam bilemedim valize
Ben chicco aldım verdim emmedi. İlkinde nuk kullanmıştım. Bide nuk alıp deniycem. Şuan oğlum beni yalancı emzik olarak kullanıyo. Memede uyuyo ve ucunu bırakmıyo öyle uyumak istiyo. Göğüs uclarım zaten yara.cok zor oluyo. Büyük oğlumda kullandım rahat ettim ben.Kizlar emzik aldınız mi ben vermiyecektim almadim vermeyide dusunmedim . Kaynanam malum biliyorsunuz sınavım şu aralar bebegim coook ağlıyor mus erkek çocuk cok aglarsa yumurtaliklarina birsey olur yarım olur mus diyip duruyor . Tabi size sorma sebebim o degil Bebegimin memeyi tam kavramasini saglar mi emzik emmesini guclendirirse almak istiyorum . Alan kullanan arkadaslar ne önerir.
Ben gittiğim kıyafetle çıkacağım canım göbek malum öyle hemen inmiyormus.bol boydan bi elbisem var onu giyeceğimTesettürlü arkadaşlar hastaneden çıkarken yanınıza ne koydunuz ne giyceksiniz eski pantolonlarım kıyafetlerim olmuyor ne koysam bilemedim valize
oy masallah sizeDün gece bende oyleydim.karnim bozulmuş gibi ağrıdı.
Akşam kalktım yer değiştirdim.o iyi geldi ağrı kesildi tekrar yatağa geçtim.biraz kestirdim alarm çaldı.kizimin bugün karne günüydü karne almak için heyecanla uyandık gittik uykulu uykulu aldık geldik.
:))Sonra ise geri koyuldum sanciyida ağrıyı unuttum.simdi işim yeni bitti:)) yemek yapacagim
Sleepy yi çok beğenen var ben de tavsiye üzerine aldım ama bilmiyorum kullanınca görücez artık.aslında huggies yenidoğan çok güzeldi kızımda kullanmıştım ama bu sleepy de kimyasal bişey yokmuş daha sağlıklı diye bunu tercih ettim bu sefer canımkızlar bez ne aldiniz hastane icin bebege ben bezi unutmusum eşime diyim alsın. hangisi daha iyi bilemedim ben
Evet canim 18'inde sabah 8:30'da kismetse. Insallah beklerler :) Ama sansliyim, dr.um bayramda hastanede olacakmis. Yine de 18'inde gelsin isterim. Hem bayram cikmis olur, hem de eşimin de dogum gunu 18 Haziran.Evet çok mutlu oldum iyiki varlar, senin 18 inde dimi bayramı atlatsak hayırlısıyla
Canim dr bana dogumdan 12 saat once birak dedi dogum sonrasi icin bisi demediKızlar ben kan sulandırıcı kullanıyorum.doktorum doğumdan birgun öncede vur dedi.dogum günü vurma yanında getir biz doğumdan sonra vuracağız dedi.kan sulandırıcı igne kullananlar sizler ne zaman birakacaksiniz
Canım benim vücudum narkozu kabul etmiyor malesef soyledim onlarda öyle iş olmaz diye inanmadılar denedi gördüler6 kez deneme çok iddialı olmuş canım yaolmuyosa olmuyordur beden bu kadar çok deneme yaptılarki
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun sende kavustun sonunda bebisine darısı biz geride kalanlara insallahKizlar merhaba bn dun gece saat 02:45 te dogum yaptm.Normal dogum oldu.Cok sukur bnde bebegimde iyiyiz.Dikisim var agriyor.saat gece 12 gibi sancilarim basladi 2 3 dakika da bir geliyordu. Saat 1 kadar durdm evde dayanilacak gibi degikdi 2 de hastaneye geldik.6 cm acilmam vardi Nstde de sancilarim 150 180 arasi cikiyordu.Sukur dogurdm 45 dakikada❤❤zordu ama degdi :)
Bana onceden soylenen, 16 haftanin 8i dogum oncesi, 8i dogum sonrasi olarak geciyor. Dogum oncesi raporu ayri veriliyor ve 38.haftada dogum gerceklesirse kalan 2 hafta yanıyor.. Dogum olayindan sonra tekrar bir dogum raporu veriliyor 8 haftalik. Yani dogum oncesi raporundan kalan gunleri dogum sonrasi raporuna eklememis oluyor. Bana anlatilan bu sekildeydi. Sonradan degistigi soyleniyor cunku cok sacma o sekilde. Kimse vaktinden once dogum yapmak istemez sonucta, neden once dogum yaptik diye 1-2 hafta erken dönüs yapalim. Mantikli olan da sat.a gore ciktigin haftadan itibaren 16 hafta izin kullanilmasi.Doğum öncesi izninden 9 gün öncesi, 32. Haftadan 9 gün önce oluyor.. Senin kastettiğin sata göre belirlenen doğum tarihinden 9 gün öncesi galiba.. Benim bildiğim de sata göre belirlenen tarihe göre hesaplar yapılır, 32+0'dan sonra iznin başlar.. İstersen 37+0'a kadar olan aralıkta çalışabilirsin.. İzne ayrıldığın andan itibaren 16 haftalık iznin başlar..
Ben prima premium yenidogan aldim canim 0 numara. 1 paket aldim zaten icinde 30 tane falan oluyor.kızlar bez ne aldiniz hastane icin bebege ben bezi unutmusum eşime diyim alsın. hangisi daha iyi bilemedim ben
esimde simdi herkes sleepy aliyo demisti canim tamm bende sleepy aldirim o zaman cok saolll denemekte fayda war. ben oglumda ilk canbebe kullanmistim yanlis hatirlamiyosam 5 sene gecti sonucta. iyi oldu sordugum sagolSleepy yi çok beğenen var ben de tavsiye üzerine aldım ama bilmiyorum kullanınca görücez artık.aslında huggies yenidoğan çok güzeldi kızımda kullanmıştım ama bu sleepy de kimyasal bişey yokmuş daha sağlıklı diye bunu tercih ettim bu sefer canım
İnşallah canım, sagolÖyle canım hayırlı sağlıklı olsunlar gerisi çok önemli değil.çok şükür kavusmussun darısı başıma
Bizimse 20sinde 8.30 benimde dr um çok şükür ki bayramda hastanedeEvet canim 18'inde sabah 8:30'da kismetse. Insallah beklerler :) Ama sansliyim, dr.um bayramda hastanede olacakmis. Yine de 18'inde gelsin isterim. Hem bayram cikmis olur, hem de eşimin de dogum gunu 18 Haziran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?