2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar ben hiç iyi degilim bugun neden bilmiyorum midem bozuk gibi karnım agriyo bebek yawas hareket ediyo bide yatsamda agriyo karnim ter basıyo bunaliyorum
bugun gecse bi atsam kendimi yarin sabah hasteye korkmuycam
Dün gece bende oyleydim.karnim bozulmuş gibi ağrıdı.
Akşam kalktım yer değiştirdim.o iyi geldi ağrı kesildi tekrar yatağa geçtim.biraz kestirdim alarm çaldı.kizimin bugün karne günüydü karne almak için heyecanla uyandık gittik uykulu uykulu aldık geldik.
:))Sonra ise geri koyuldum sanciyida ağrıyı unuttum.simdi işim yeni bitti:)) yemek yapacagim

Ama gün içinde ara ara oldu sancı ağrim oldu.
Karnım bozulmuş gibi
Pazartesi bir gelse doğum var hayırlısıyla.
Herkez karnindayk n rahat diyor
Ben asla katılmıyorum
Benim içinde doğunca daha kolay bebek bakmak daha iyi bence sağlıklı dogsunda bizde sağlıklı olalimda bakarız insalhh büyür cimcimeler

Ben 32.hafta hazır etmiştim bazı şeyleri de dün bitirdim . Ben depend 3 tane koydum bir gün kkaliniyor hastanede biberon koymadım kullanmayacağım çünkü bebek alışıyor mama verilirse de kaşık ya da siringayla veririm

Öyle canım hayırlı sağlıklı olsunlar gerisi çok önemli değil.çok şükür kavusmussun darısı başıma

Tesettürlü arkadaşlar hastaneden çıkarken yanınıza ne koydunuz ne giyceksiniz eski pantolonlarım kıyafetlerim olmuyor ne koysam bilemedim valize
Canım ben eşofman takımımı koymuştum. Ama kv deler kirli çamaşır sanıp eve götürmüşlerdi. Bende pijamalarımla çıktım. O an pekte umrumda olmadı neyle çıktığım vallahi zaten hastaneden çıkıp arabaya bindim.

Ben chicco aldım verdim emmedi. İlkinde nuk kullanmıştım. Bide nuk alıp deniycem. Şuan oğlum beni yalancı emzik olarak kullanıyo. Memede uyuyo ve ucunu bırakmıyo öyle uyumak istiyo. Göğüs uclarım zaten yara.cok zor oluyo. Büyük oğlumda kullandım rahat ettim ben.

Tesettürlü arkadaşlar hastaneden çıkarken yanınıza ne koydunuz ne giyceksiniz eski pantolonlarım kıyafetlerim olmuyor ne koysam bilemedim valize
Ben gittiğim kıyafetle çıkacağım canım göbek malum öyle hemen inmiyormus.bol boydan bi elbisem var onu giyeceğim

oy masallah size
ben bugun esimden dolayida stres yaptim ondan da kendimi iyi hissetmiyorum galba yarin sabah dogum esim hala iste we gece cok gec gelcek ben cok bunaldim tek basima gecti dort duvar arasjnda bu hamileligim hic bisi yapamadim son gun bi hava almak istedim oda olmadi bi tanede cocuk olunca daha da bunaliyo insan oglum surekli disari cikalim diyo uzuluyo agliyo. ben yetemiyorum ona kosamiyorum pesinden gezdiremiyorum uzuluyorum hep cok duygusallastim

kızlar bez ne aldiniz hastane icin bebege ben bezi unutmusum eşime diyim alsın. hangisi daha iyi bilemedim ben
Sleepy yi çok beğenen var ben de tavsiye üzerine aldım ama bilmiyorum kullanınca görücez artık.aslında huggies yenidoğan çok güzeldi kızımda kullanmıştım ama bu sleepy de kimyasal bişey yokmuş daha sağlıklı diye bunu tercih ettim bu sefer canım

Evet çok mutlu oldum iyiki varlar, senin 18 inde dimi bayramı atlatsak hayırlısıyla
Evet canim 18'inde sabah 8:30'da kismetse. Insallah beklerler :) Ama sansliyim, dr.um bayramda hastanede olacakmis. Yine de 18'inde gelsin isterim. Hem bayram cikmis olur, hem de eşimin de dogum gunu 18 Haziran.

6 kez deneme çok iddialı olmuş canım yaolmuyosa olmuyordur beden bu kadar çok deneme yaptılarki
Canım benim vücudum narkozu kabul etmiyor malesef soyledim onlarda öyle iş olmaz diye inanmadılar denedi gördüler beni deneme tahtası yaptılar bugün belimin ağrısından oturup kalkamıyorum ve onlarida hayırla anıyorum her defasında

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun sende kavustun sonunda bebisine darısı biz geride kalanlara insallah

Bana onceden soylenen, 16 haftanin 8i dogum oncesi, 8i dogum sonrasi olarak geciyor. Dogum oncesi raporu ayri veriliyor ve 38.haftada dogum gerceklesirse kalan 2 hafta yanıyor.. Dogum olayindan sonra tekrar bir dogum raporu veriliyor 8 haftalik. Yani dogum oncesi raporundan kalan gunleri dogum sonrasi raporuna eklememis oluyor. Bana anlatilan bu sekildeydi. Sonradan degistigi soyleniyor cunku cok sacma o sekilde. Kimse vaktinden once dogum yapmak istemez sonucta, neden once dogum yaptik diye 1-2 hafta erken dönüs yapalim. Mantikli olan da sat.a gore ciktigin haftadan itibaren 16 hafta izin kullanilmasi.

esimde simdi herkes sleepy aliyo demisti canim tamm bende sleepy aldirim o zaman cok saolll denemekte fayda war. ben oglumda ilk canbebe kullanmistim yanlis hatirlamiyosam 5 sene gecti sonucta. iyi oldu sordugum sagol

Evet canim 18'inde sabah 8:30'da kismetse. Insallah beklerler :) Ama sansliyim, dr.um bayramda hastanede olacakmis. Yine de 18'inde gelsin isterim. Hem bayram cikmis olur, hem de eşimin de dogum gunu 18 Haziran.
Bizimse 20sinde 8.30 benimde dr um çok şükür ki bayramda hastanede bende bayramı atlatsın istiyorum yoksa gelen giden çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…