2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Benim sabah 8:30'da olacak canim. Ilk dogum, spinal uygun olacak mi hic bilmiyorum ama test vs yaparlar mi acaba bunun icin?
Yapiyolar canım gider gitmez ilk kan aliyolar ...sonra odaya alıp önlüğü giydiriyolar ... sonda takıyorlar... kan sonuçlarin geliyo bilgisayara girişlerini yapılıyor imzaliyosun...sonra spinalı yapiyolar ve Dogum anı yani bendeki surec böyle işlemiştı.. ama doğumhane çok soğuk oluyor ve titriyosun hem soğuktan hem heyecan ve korkudan herkes bir taraftan seni rahatlatmaya çalışıyor iğne olurken hiç hareket etmemen lazım ama benim dişlerim takirdiyodu resmen kendime hakim olamiyodum ... ne günlerdi şimdi o hallerim gözümün önüne geldide sesli güldüm. ..

Evet dogumhanenin soguk oldugunu duymustum muhtemelen cikinca battaniye falan isticem :)) ayaklarima corap falan. Zaten ben corapsiz duramiyorum yaz kışm biraz antikayim

Ayyy inanmıyorum ne kadar güzel ve ince düşünmüşler çok sevindim senin adına canim ....çok severim böyle düşünceli insanları ..

Doğum hikayelerini okudukça artik hadi gelsin diyor insan :)))) artik ruyalarima giriyor cidden. Benim de bir yerde toplanma çok var

38+7 olduk bizde :) son zamanlar yavaş geçiyor
Aynen tatlim geçmiyor bir türlü bide insanın gözü doğum yapan kızları sohbetleri arıyor az kişi kaldık ...

Selam kızlar ben de bugün tam 36+0 ım gerçekten geçmiyor su son zamanlar, kontrolüm vardı bugün artık biliyorsunuz ki burda ultrason vs olmuyor zaten 19. Haftadan beri ama ebeler elleriyle kontrol ediyor ve bugün kafasının kanalda olduğunu söyledi, doğumun da yakın olduğunu Aslında benim adet tarihine göre 25 haziran dı ama geç döllenme, ultrasonda ufak çıkma ihtimali de göz önünde olunca Temmuz 5 e sarkmisti ama ben de temmuzu bulmaz diyorum hayırlısı olsun ama artık bebiş haberlerini aldıkça sabrım kalmıyor :)

Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Evet dogumhanenin soguk oldugunu duymustum muhtemelen cikinca battaniye falan isticem :)) ayaklarima corap falan. Zaten ben corapsiz duramiyorum yaz kışm biraz antikayim
Çorap oluyor zaten ayağında canım sadece çorap kalıyor oylece soyunuyosun ameliyat onlugu giyiyosun uyanincada ya battaniye veriyolar yada ısıtıcı koyuyorlar içine zaten üşüyorum diyerek uyanıyorsun

Ben prima premium care aldım cnm oglumda da bunu kullanmıştım çok memnun kalmıştım
fotosunu atamadim aldiklarinin esimin prima premium care almis canim oda 2 numarasini almis
islak mendilde slepyy zeytin yagli almis bana kotex ultra uzun gece almis begendim aldiklarini bezde avuc icim kadar ne kucuk unutmusum walla herseyi

Prima premium çare aldık 2 numara sleepy alcaktım bulamadım 2 numara büyük gelirse 1 numara sleepy almayı düşünüyorum
bende sleepy can bebe molfix kafam corba oldu esime de dedi bana birak hatun hastanenin yanindan alcam dedi prima premium care almis aynen 2 numara baktim actim bezi gayet guzel čiş göstergeli falan 1 numara almamasina sewindim buda gayet ufak yenidogana tam yani

fotosunu atamadim aldiklarinin esimin prima premium care almis canim oda 2 numarasini almis
islak mendilde slepyy zeytin yagli almis bana kotex ultra uzun gece almis begendim aldiklarini bezde avuc icim kadar ne kucuk unutmusum walla herseyi
1 beden 2-5
2 beden 3-6kg mis canım.buyuk gelmez bence
Ben 1 beden 108 li aldım bitince sleeppy denerim diyorum

kızlar benden son durumlari weriyorum heycan full tavan daha bisi yemiycem bu saatten sonra kan ilacimi icicem yatmadan da en son banyo yapcam birazdan oglumuda yikiycam hastene cantami son kez kontrol ettim bebisin kendimin hersey hazir. bezi islak mendili kremi falan koydum son olarak
bu son gecem ewladim karnimda allahim hepimize guzel dogumlar nasip etsin. kimim kimsem yok dua istiycem bana dua edin unutnayin benide dualarinizda su ramazan gunu ben hepinize ediyorum
agrim sancim olmasin herseyi guzel atlatim saglikli sihatli ewimize gecelim . sabah 7 de hastanede olcam esimle gitcem ameliyata girmeden yazabilirsem yazarim size de

Dogum yapan anneler biz 5 gunluk olduk bebegin gobeginden kötü bir koku geliyor dr.normal dedi ama ben hic duymadim gormedim kimseden oyle koktugunu. Gobegi siyahlasmis ama dusmedi daha.Sizinde oyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…