2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben oğlumda ilk 2 numara kullanmıştım 1 no hiç kullanmadim 3600 doğmuştu bunda da kullanmam heralde 3-6 kilo sonuçta

Merhaba kizlar bende şuan itibariyle 40a girmek uzereyim..
Pazartesi gunu hastaneye yaticam ve bebisi suni sanciyla kucagima alicam insallah
hic dogucak gibi gozukmedigi icin boyle bi yola basvurduk doktorumla malum haftaya bayram...
Allah hepimize bebisleri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Ben oğlumda ilk 2 numara kullanmıştım 1 no hiç kullanmadim 3600 doğmuştu bunda da kullanmam heralde 3-6 kilo sonuçta
doktorum bana 3 kiloyu gecmis bebisin dedi 3.200 falan dedi bezde tam olur ona gore yarin dogum olsun bi bakalim pitirciga kuzum nasil merakliyim heycanliyim

Neden kendi sancilarini beklemiyorsun canım ? 6 günün varmış daha , bayrama denk gelmesin diye mi ?

Merhaba, benim 3 gündür sağ ve sol kasıklarımda ve karnıma yayılan sancı dalgası dolaşıyor. Kasılma ve sancı ayrımı nedir tam bilemediğim için bu durumumu; ''adet hissiyatı ile gaz sancısı arası bir sıkıntı hali'' diye tanımlayabiliyorum. Uyku uyuyamıyorum zira sağa döndüğümde abaküs bilyesi gibi ağrı hoop o tarafa kayıyor, sola döndüğümde bu sefer sol taraftan ağrı giriyor. Düz yatmak zaten mümkün değil. İnanılmaz derecede bitkinim. İlaveten -çok afedersiniz -bağırsaklarımı bozmuşum gibi değişik sesler geliyor karnımdan. Midem de kelebekli.
Dr. randevumu öne çektim yarın gideceğim ancak buradan yazmadan edemedim. Bunu tecrübe eden var mı aranızda arkadaşlar? Ne olabilir?

günlerimiz ayni seninle . Bakalım kim önce doğuracak :) bayramı geçirir miyiz geçirmez miyiz çok merak e diyorum . Doktor pazartesi alttan bakacam dedi çok tedirginim
İnşallah sağlıklı güzelce doğumlar yaparız hepimiz . Doguranlara gözünüz aydin ,en kısa zamanda iyilesirsiniz inşallah .

Merhaba arkadaşlar bizde günümüzü aldık 12 haziran inşallah sıkıntı çıkmadan doğumdan cikarim 3. Sezeryan doktor biraz korkuttu son tahlilde Jan değeri düşük şeker yüksek çıktı eski dikiş yerinde sıkıntı var dedi dua eder dua bekleriz sizden selamlar

fotosunu atamadim aldiklarinin esimin prima premium care almis canim oda 2 numarasini almis
islak mendilde slepyy zeytin yagli almis bana kotex ultra uzun gece almis begendim aldiklarini bezde avuc icim kadar ne kucuk unutmusum walla herseyi
Oh iyi yapmış güle güle kullansın kuzucuk ...yaaa demi ne kadar ufaciklar diyorum bunlar ne zaman büyüyecekte adam olucaklar

Kızlar bende hastane çantasına sleppy koydum birde goon aldım denemek için ama sanırım en sızdırmaz prima premiummuş malum ilk zamanlar kakaları sıvı oluyormuş elimdekiler bitsin ondan da alabilirim

Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle hiç korkma herşey çok güzel olucak ...

Bende çok mutlu oldum doğuma az kala moral oldu Allah hepimizin karşısına iyi düşünceli insanlar çıkarsın
Valla cok sanslisin karsilikli kiymet bilmek, deger vermek cok onemli seyler. Yapım geregi hep ince dusunurum, kimin sıkıntısı olsa paylasıp hafifletmek isterim. Kimin sevinci olsa paylasip cogaltmak.. Ilgi, alaka, manevi destek arkadasliklarda cok onemli ben hep boyle seylere dikkat etmisimdir. Ama ne yazikki bir iki yakin arkadasim dısıda hicbirinden karsiligini ayni sekilde goremedim.. Bugun o yuzden cok duygusaldim sayili gunler kaldi ya ondan midir bilmem. Bugune kadar kim icin ince dusunup manevi destekte bulunduysam hicbiri arayip sormadi nasilsin diye, dogumun ne zaman diye bile sormadi... Haketmedigin sekilde bir tutum sergilendiginde zoruna gidiyor, bugun butun gun bunlari dusundum.

Hayirli haberlerini alalim canim, Allah bir avazda kurtarsin. Evladini saglikla al kucagina hayirlisiya insallah.

hormonlardan olsa gerek ,bende eşim de dahil herkes öyle batıyor ki ,kimse arayıp sormuyor halimi merak eden yok ,eşim 2 hafta şehir dışındaydı kimse ne sordu ne merak etti ,iyice sinirlendim akraba arkadaş dahil.eşim desen sanki gebelik depresyonuna o girdi ,isten gelip erkenden yatıyor . Herkes sinir bozucu :-(

İnşallah canım ya bekliyoruz bakalım.p.tesi doktor bana nst gir dedi 11inde gidicem ama alttan bakmayacak herhalde doğum anında falan mı bakcak anlamadım ben.bana kafası büyük seni zorlar diyor ben de sezeryan olsun tamam demiyorum bakalım.kafada sınıra yaklaşıyor zaten ama ben normali denemek istiyorum hayırlısı bakalım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…