- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.961
Ben oğlumda ilk 2 numara kullanmıştım 1 no hiç kullanmadim 3600 doğmuştu bunda da kullanmam heralde 3-6 kilo sonuçtabende sleepy can bebe molfix kafam corba oldu esime de dedi bana birak hatun hastanenin yanindan alcam dedi prima premium care almis aynen 2 numara baktim actim bezi gayet guzel čiş göstergeli falan 1 numara almamasina sewindim buda gayet ufak yenidogana tam yani
ben yarin dogurmus olcam allahin izniyle kuzumDoğurmayan kaç kişi kaldık burda ..
doktorum bana 3 kiloyu gecmis bebisin dedi 3.200 falan dedi bezde tam olur ona gore yarin dogum olsun bi bakalim pitirciga kuzum nasil merakliyim heycanliyimBen oğlumda ilk 2 numara kullanmıştım 1 no hiç kullanmadim 3600 doğmuştu bunda da kullanmam heralde 3-6 kilo sonuçta
Neden kendi sancilarini beklemiyorsun canım ? 6 günün varmış daha , bayrama denk gelmesin diye mi ?Merhaba kizlar bende şuan itibariyle 40a girmek uzereyim..
Pazartesi gunu hastaneye yaticam ve bebisi suni sanciyla kucagima alicam insallah
hic dogucak gibi gozukmedigi icin boyle bi yola basvurduk doktorumla malum haftaya bayram...
Allah hepimize bebisleri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
günlerimiz ayni seninle . Bakalım kim önce doğuracak :) bayramı geçirir miyiz geçirmez miyiz çok merak e diyorum . Doktor pazartesi alttan bakacam dedi çok tedirginimGünaydın kızlar
Doğum yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun bebeklerinizi güle güle buyutun kızlar darısı henüz doğurmayanlarin başına bize
Ben de kız bebek bekliyorum 37+5oldu bugün.dogsa doğar ama dün saglik ocağina gittim ebe kalp atışlarını dinledi.bana daha zaman var gibi geldi dedi çünkü çok asiri haraketli kanala yerleşince böyle olmuyormus herhalde
Topuk konu için 5.gun gelin dedi .sanirim sağlık ocağına göre değişiyor.5.gunden sonra da 1.ayda geleceksiniz dedi sarılık aşısının ikinci dozu için brosur verdi
Göğüs ucunu yoksa ya da içe dönükse fazla uyarmadan masaj yapmaya başla dedi.
Evet canım sağlıkla kavuşalım prenseslerimizeSat.larimiz da ayniymis seninle :)
Bende çok mutlu oldum doğuma az kala moral oldu Allah hepimizin karşısına iyi düşünceli insanlar çıkarsınAyyy inanmıyorum ne kadar güzel ve ince düşünmüşler çok sevindim senin adına canim ....çok severim böyle düşünceli insanları ..
Oh iyi yapmış güle güle kullansın kuzucuk ...yaaa demi ne kadar ufaciklar diyorum bunlar ne zaman büyüyecekte adam olucaklarfotosunu atamadim aldiklarinin esiminprima premium care almis canim oda 2 numarasini almis
islak mendilde slepyy zeytin yagli almis bana kotex ultra uzun gece almis begendim aldiklarini bezde avuc icim kadar ne kucuk unutmusum walla herseyi
Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle hiç korkma herşey çok güzel olucak ...kızlar benden son durumlari weriyorum heycan full tavandaha bisi yemiycem bu saatten sonra kan ilacimi icicem yatmadan da en son banyo yapcam birazdan oglumuda yikiycam hastene cantami son kez kontrol ettim bebisin kendimin hersey hazir. bezi islak mendili kremi falan koydum son olarak
bu son gecem ewladim karnimda allahim hepimize guzel dogumlar nasip etsin. kimim kimsem yok dua istiycem bana dua edin unutnayin benide dualarinizda su ramazan gunu ben hepinize ediyorum
agrim sancim olmasin herseyi guzel atlatim saglikli sihatli ewimize gecelim . sabah 7 de hastanede olcam esimle gitcem ameliyata girmeden yazabilirsem yazarim size de
Valla cok sanslisin karsilikli kiymet bilmek, deger vermek cok onemli seyler. Yapım geregi hep ince dusunurum, kimin sıkıntısı olsa paylasıp hafifletmek isterim. Kimin sevinci olsa paylasip cogaltmak.. Ilgi, alaka, manevi destek arkadasliklarda cok onemli ben hep boyle seylere dikkat etmisimdir. Ama ne yazikki bir iki yakin arkadasim dısıda hicbirinden karsiligini ayni sekilde goremedim.. Bugun o yuzden cok duygusaldim sayili gunler kaldi ya ondan midir bilmem. Bugune kadar kim icin ince dusunup manevi destekte bulunduysam hicbiri arayip sormadi nasilsin diye, dogumun ne zaman diye bile sormadi... Haketmedigin sekilde bir tutum sergilendiginde zoruna gidiyor, bugun butun gun bunlari dusundum.Bende çok mutlu oldum doğuma az kala moral oldu Allah hepimizin karşısına iyi düşünceli insanlar çıkarsın
Hayirli haberlerini alalim canim, Allah bir avazda kurtarsin. Evladini saglikla al kucagina hayirlisiya insallah.kızlar benden son durumlari weriyorum heycan full tavandaha bisi yemiycem bu saatten sonra kan ilacimi icicem yatmadan da en son banyo yapcam birazdan oglumuda yikiycam hastene cantami son kez kontrol ettim bebisin kendimin hersey hazir. bezi islak mendili kremi falan koydum son olarak
bu son gecem ewladim karnimda allahim hepimize guzel dogumlar nasip etsin. kimim kimsem yok dua istiycem bana dua edin unutnayin benide dualarinizda su ramazan gunu ben hepinize ediyorum
agrim sancim olmasin herseyi guzel atlatim saglikli sihatli ewimize gecelim . sabah 7 de hastanede olcam esimle gitcem ameliyata girmeden yazabilirsem yazarim size de
hormonlardan olsa gerek ,bende eşim de dahil herkes öyle batıyor ki ,kimse arayıp sormuyor halimi merak eden yok ,eşim 2 hafta şehir dışındaydı kimse ne sordu ne merak etti ,iyice sinirlendim akraba arkadaş dahil.eşim desen sanki gebelik depresyonuna o girdi ,isten gelip erkenden yatıyor . Herkes sinir bozucu :-(Valla cok sanslisin karsilikli kiymet bilmek, deger vermek cok onemli seyler. Yapım geregi hep ince dusunurum, kimin sıkıntısı olsa paylasıp hafifletmek isterim. Kimin sevinci olsa paylasip cogaltmak.. Ilgi, alaka, manevi destek arkadasliklarda cok onemli ben hep boyle seylere dikkat etmisimdir. Ama ne yazikki bir iki yakin arkadasim dısıda hicbirinden karsiligini ayni sekilde goremedim.. Bugun o yuzden cok duygusaldim sayili gunler kaldi ya ondan midir bilmem. Bugune kadar kim icin ince dusunup manevi destekte bulunduysam hicbiri arayip sormadi nasilsin diye, dogumun ne zaman diye bile sormadi... Haketmedigin sekilde bir tutum sergilendiginde zoruna gidiyor, bugun butun gun bunlari dusundum.
İnşallah canım ya bekliyoruz bakalım.p.tesi doktor bana nst gir dedi 11inde gidicem ama alttan bakmayacak herhalde doğum anında falan mı bakcak anlamadım ben.bana kafası büyük seni zorlar diyor ben de sezeryan olsun tamam demiyorum bakalım.kafada sınıra yaklaşıyor zaten ama ben normali denemek istiyorum hayırlısı bakalım canım.günlerimiz ayni seninle . Bakalım kim önce doğuracak :) bayramı geçirir miyiz geçirmez miyiz çok merak e diyorum . Doktor pazartesi alttan bakacam dedi çok tedirginim
İnşallah sağlıklı güzelce doğumlar yaparız hepimiz . Doguranlara gözünüz aydin ,en kısa zamanda iyilesirsiniz inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?