2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de tam bu sebeple gitmiştim doktora hem de daha küçüktü bebeğim, 1000 grdi. Meğer idrarın kalanı akiyormus. Sen yine de kontrol et kendini başka zaman da geliyor mu yoksa idrardan kalkınca mı geliyor sadece.

AnneAslan aynı gün doğum yaptık. Benim tontonum da kuvözde. Lütfen kendini bu kadar hırpalama. Hem senin vücudun toparlanır hem de bebeğin iyi bir bakım alır. Nasıl ki günümüzde normal doğum yapan insan bulmak zorsa kuvöze girmeyen bebeğe rastlamak da zor. 4-5 günde çıkacaklar . Ya ömür boyu sürecek bir sıkıntısı olsaydı? Şükredelim bol bol. Birkaç gün daha sabret canım.Sonu güzel olacak.

Ayyy iki çocukla valla delirmek üzereyim :) birinin cisi gelir tuvalete koştur bu arada öbürü de mememde emer. Ya da yine emzirirken diğerini sırtımda mama sandalyesinden indirmeye çalışırım. Allah sağlıklarını almasın evlatlarımın cok güzel bı duygu,bı o kadar da yorucu :) buraya da çok giremiyorum. Doğuran arkadaslarimizin gözü aydin

ayni seyleri yasadik wede ayni gun senle canim ewlatlarimizin kaderi birmis bende gordum bebegimi daha yeni icime su serpildi süt sagima basliycam bende buqun gun ici yawrum duzene girsin werceklermis sütü simdi damar yolundan beslenyo. allahim onlara saqlikli sihatli kavusmayi nasip etsin tek dilegim o duam o herkes ewladini saglikli sihatli alsin kucagina bugun deilmis yawrularimizi almak kucagimiza bana seni bugun taburcu ederiz dediler ben yarin sabaha kadar kalmak istiyorum taburcu olmak istemiyorum sen ne zamana cikcaksin kuzum hastaneden ben asiri duygusaldim doguma girmeden doguma girdim gordum bi kez dogum aninda beni odaya aldilar bizimkiler yanima gelmedi esim yok sonra gelenin yuzu dusuk falan nolyo dedim solemiyolar ustunu giydirip gelcekmis bebek merak etme diyo esim kaynanam ben tabi hemen hissettim elimde olmadan agladim bendrn bisi sakliyonuz diye sonra aglama krizi oldu simdi iyiyim canim kendimi toparladim

Kızlar benim doğum hikayem maaleseg

Doğum iyiydi ama öncesi çok kötüydü.Miniğim de kuvözde maalesef.
Aaa seninkide mi üzüldüm ya çok geçmiş olsun biran önce sağlıkla cikarlar insallah ve kavuşursunuz ...Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun canim

Çok geçmiş olsun canim biran önce düzelir ve yanına gelir insallah

2-3 hafta olunca benimde olacağım bu sanırım :)) allah bağışlasın acılarını göstermesin zor olcak ama ilerde rahat ederiz inşallah

Gözün aydın canım inşallah küvezden de bi an önce sağlıklı şekilde çıkar

en kısa sürede yanına sağlıklıca gelir inşallah

Ya anneaslanin bebeği de kuvezde neden böyle oldu ki ? Üzülme canım tez zamanda kavusursunuz inşallah

AnneAslan ve reoc kızlar çok geçmiş olsun ikinize de , gözünüz aydın. Insallah bebekleriniz de çarçabuk iyi olacak ve evlerinize gideceksiniz miniklerinizle. Onların kokusu bir bakışı her türlü zorluğu sıkıntıyı unutturuyor

Kızlar günaydın,
Spinal sezeryan ile kızımla Çarşamba günü kavuştuk bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum.
Bir şey sormak istiyorum hastanede süt eğitimi verirken 2 saatte bir uyandırıp emzirmemi istediler ama son bir kaç seferdir birşey farkettim uyandırdığımda huysuzlanmaya başladı emmek istemiyor emse bile uykuya geçemiyor.Bu sefer de vicdan yaptım uykusunu böldüğüm için mi yapıyor diye düşünmeye başladım siz nasıl yapıyorsunuz emzirmeyi? (Süt konusunda sıkıntımız Yok bu arada.)

Kizlr Hepinizden Allah razi olsun biz yarin taburcu olduk oglusumla.Darisi dogurmayanlara .

Kizlar bide bana doktor ilac falan yazdi .Dikislerim icinde krem yerine Biokadin vajinal suppozituar yazmis.Nasil kullanildigini bilen var mi esim almis ilacrami sormamis nasil kullanildigini

Gozunuzaydin cnm.ömürlu olsun ins.evet ayni sorun bende de war.zaten zorla uyandiriyorum altini aciyorum anca oyle aciyor gozlerini.emmeye basliyo ki 5dk olmadan gozler gene kapaniyor.veremiyorum memeyi agzina..ama hemsireler 2 satte bir emzir dedjler uyuyosa bile uyandir dediler

Kizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.
Benimki de aglamadi neden aglamiyor diye sordum simdi aglar dediler ve o an agladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…