- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.141
Ben de tam bu sebeple gitmiştim doktora hem de daha küçüktü bebeğim, 1000 grdi. Meğer idrarın kalanı akiyormus. Sen yine de kontrol et kendini başka zaman da geliyor mu yoksa idrardan kalkınca mı geliyor sadece.Bir sey sormak istiyorum. Lütfen cevap verin.
Nasil desem bilmiyorum da afedersiniz idrara çıktıktan sonra tam bitti derken, bittiğini hissederken sonradan gelen akıntı su mudur? Gündüz vakti oldu çamaşıra geldi. Hemen dus aldım. Ama şimdi gece tuvalete çıktığımda da sonradan yine geldi. Yani bu yarım kalmis idrar mi oluyor yoksa su mu? ://// az az geliyor. Öyle şar diye bir anda gelmedi. İlk defa oluyor. Acaba su böyle mi geldi bende? Su diyebilmem icin nasil bilecem? mecburen açık açık yazdım kusura bakmayın
ayni seyleri yasadik wede ayni gun senle canim ewlatlarimizin kaderi birmis bende gordum bebegimi daha yeni icime su serpildi süt sagima basliycam bende buqun gun ici yawrum duzene girsin werceklermis sütü simdi damar yolundan beslenyo. allahim onlara saqlikli sihatli kavusmayi nasip etsin tek dilegim o duam o herkes ewladini saglikli sihatli alsin kucagina bugun deilmis yawrularimizi almak kucagimiza bana seni bugun taburcu ederiz dediler ben yarin sabaha kadar kalmak istiyorum taburcu olmak istemiyorum sen ne zamana cikcaksin kuzum hastaneden ben asiri duygusaldim doguma girmeden doguma girdim gordum bi kez dogum aninda beni odaya aldilar bizimkiler yanima gelmedi esim yok sonra gelenin yuzu dusuk falan nolyo dedim solemiyolar ustunu giydirip gelcekmis bebek merak etme diyo esim kaynanam ben tabi hemen hissettim elimde olmadan agladim bendrn bisi sakliyonuz diye sonra aglama krizi oldu simdi iyiyim canim kendimi toparladimAnneAslan aynı gün doğum yaptık. Benim tontonum da kuvözde. Lütfen kendini bu kadar hırpalama. Hem senin vücudun toparlanır hem de bebeğin iyi bir bakım alır. Nasıl ki günümüzde normal doğum yapan insan bulmak zorsa kuvöze girmeyen bebeğe rastlamak da zor. 4-5 günde çıkacaklar . Ya ömür boyu sürecek bir sıkıntısı olsaydı? Şükredelim bol bol. Birkaç gün daha sabret canım.Sonu güzel olacak.
Aaa seninkide mi üzüldüm ya çok geçmiş olsun biran önce sağlıkla cikarlar insallah ve kavuşursunuz ...Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun canimKızlar benim doğum hikayem maaleseg
Doğum iyiydi ama öncesi çok kötüydü.Miniğim de kuvözde maalesef.
Çok geçmiş olsun canim biran önce düzelir ve yanına gelir insallahArkadaşlar benim hikayem pek iyi başlamadı. Suyum geldikten yarım saat sonra sancılar başladı. Yalancı sancı mı doğum sancısı mı nasıl ayırt edebilirim diyorsunuz ya emin olun ayırt edebilirsiniz. Resmen ölüm gibiydi sancılar.Ameliyatım 11deydi. O saate kadar sancı çektim. Ameliyathanede bebeğimi göstermediler bile. Hemen kuvöze alındı. Şeker takibi ve solunum sıkıntısı için almışlar. 5 gün kalacakmış. Hastane hiç hoşuma gitmedi. Sütü sağıp verin bile demedi kadın doğum servisi. Yenidoğan bölümünden sağ sütünü dediler de sağmaya başladık. Sütüm az da olsa var. Bebeğimi ancak akşam 10da gördüm. Kucağıma bile aldım. Nasıl güzel baktı yüzüme. Kedi gibi beni dinledi . Öpemedim ama dokundum, konuştum. Çok şükür bugünümüze.
2-3 hafta olunca benimde olacağım bu sanırım :)) allah bağışlasın acılarını göstermesin zor olcak ama ilerde rahat ederiz inşallahAyyy iki çocukla valla delirmek üzereyim :) birinin cisi gelir tuvalete koştur bu arada öbürü de mememde emer. Ya da yine emzirirken diğerini sırtımda mama sandalyesinden indirmeye çalışırım. Allah sağlıklarını almasın evlatlarımın cok güzel bı duygu,bı o kadar da yorucu :) buraya da çok giremiyorum. Doğuran arkadaslarimizin gözü aydin
yaaKızlar benim doğum hikayem maaleseg
Doğum iyiydi ama öncesi çok kötüydü.Miniğim de kuvözde maalesef.
Gözün aydın canım inşallah küvezden de bi an önce sağlıklı şekilde çıkarArkadaşlar benim hikayem pek iyi başlamadı. Suyum geldikten yarım saat sonra sancılar başladı. Yalancı sancı mı doğum sancısı mı nasıl ayırt edebilirim diyorsunuz ya emin olun ayırt edebilirsiniz. Resmen ölüm gibiydi sancılar.Ameliyatım 11deydi. O saate kadar sancı çektim. Ameliyathanede bebeğimi göstermediler bile. Hemen kuvöze alındı. Şeker takibi ve solunum sıkıntısı için almışlar. 5 gün kalacakmış. Hastane hiç hoşuma gitmedi. Sütü sağıp verin bile demedi kadın doğum servisi. Yenidoğan bölümünden sağ sütünü dediler de sağmaya başladık. Sütüm az da olsa var. Bebeğimi ancak akşam 10da gördüm. Kucağıma bile aldım. Nasıl güzel baktı yüzüme. Kedi gibi beni dinledi . Öpemedim ama dokundum, konuştum. Çok şükür bugünümüze.
en kısa sürede yanına sağlıklıca gelir inşallahkızlar hepiniz cok sagolun ayri ayri cewap wermedim özür dilerim kusura bakmayin beni merak etmissiniz. durumum suan soyle saat 10 da ameliyatta girdim ciktim solunum sıkıntı olduqunu soylediler ben aglamaktam acimi unuttum kuveze almislar bebegimi dogdugu an gosterdi doktor baskada gormedim. serumlarim bitti ustumu giydim suan ayaga kalktim ben gayet iyiyim. ama 1 hafta kalcak kuwezde süt sagma olayi olcakmis ben emzirmek istiyorum 3.400 dogmus bende anlamadim neden oldu diyorum sezeryanda oluyo diyolar simdi cikip gorcem sadce dokunamiycam koklayamiycam mahfoldum. agla agla
insallah hemen duzelir werirler yawrumu hemen insallah bi hafta beklemez insallah dua edin lutfen
Ya anneaslanin bebeği de kuvezde neden böyle oldu ki ? Üzülme canım tez zamanda kavusursunuz inşallahArkadaşlar benim hikayem pek iyi başlamadı. Suyum geldikten yarım saat sonra sancılar başladı. Yalancı sancı mı doğum sancısı mı nasıl ayırt edebilirim diyorsunuz ya emin olun ayırt edebilirsiniz. Resmen ölüm gibiydi sancılar.Ameliyatım 11deydi. O saate kadar sancı çektim. Ameliyathanede bebeğimi göstermediler bile. Hemen kuvöze alındı. Şeker takibi ve solunum sıkıntısı için almışlar. 5 gün kalacakmış. Hastane hiç hoşuma gitmedi. Sütü sağıp verin bile demedi kadın doğum servisi. Yenidoğan bölümünden sağ sütünü dediler de sağmaya başladık. Sütüm az da olsa var. Bebeğimi ancak akşam 10da gördüm. Kucağıma bile aldım. Nasıl güzel baktı yüzüme. Kedi gibi beni dinledi . Öpemedim ama dokundum, konuştum. Çok şükür bugünümüze.
Kızlar günaydın,
Spinal sezeryan ile kızımla Çarşamba günü kavuştuk bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum.
Bir şey sormak istiyorum hastanede süt eğitimi verirken 2 saatte bir uyandırıp emzirmemi istediler ama son bir kaç seferdir birşey farkettim uyandırdığımda huysuzlanmaya başladı emmek istemiyor emse bile uykuya geçemiyor.Bu sefer de vicdan yaptım uykusunu böldüğüm için mi yapıyor diye düşünmeye başladım siz nasıl yapıyorsunuz emzirmeyi? (Süt konusunda sıkıntımız Yok bu arada.)
Benimki de aglamadi neden aglamiyor diye sordum simdi aglar dediler ve o an agladiKizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?