- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.121
Benim idrar yolu enfeksiyonu m var benim de geliyo bı kacdamla kilosuna ama senin yoksa hastahaneye git ped veriyorlar koyuyorsun renk değiştirirse bebeginsuyu oluyorBir sey sormak istiyorum. Lütfen cevap verin.
Nasil desem bilmiyorum da afedersiniz idrara çıktıktan sonra tam bitti derken, bittiğini hissederken sonradan gelen akıntı su mudur? Gündüz vakti oldu çamaşıra geldi. Hemen dus aldım. Ama şimdi gece tuvalete çıktığımda da sonradan yine geldi. Yani bu yarım kalmis idrar mi oluyor yoksa su mu? ://// az az geliyor. Öyle şar diye bir anda gelmedi. İlk defa oluyor. Acaba su böyle mi geldi bende? Su diyebilmem icin nasil bilecem? mecburen açık açık yazdım kusura bakmayın
İnsallah hepimize hayırlı doğumlar olsun. İnsanın istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalması uzucuHayirlisi boyleymis demekki canim uzme kendini. Bende hep normal istedim ama bebek makat gelis, sezeryan tarihime kadar duzelmeyecek gibi gorunuyor. Herseyde var bir hayir. Hem 4200 kilo diyorsun normal zorlar. 600 gr.kadar sapma olacagini dusunmuyorum. Genelde 200 -300 gram kadar sapma olabiliyor eksik veya fazla. Hayirli dogumlar olsun.
Hastaneye gitsem mi dedim. Ama gitmedim.Benim idrar yolu enfeksiyonu m var benim de geliyo bı kacdamla kilosuna ama senin yoksa hastahaneye git ped veriyorlar koyuyorsun renk değiştirirse bebeginsuyu oluyor
Hayırlısı olsun bana da 10 cm dedi özellikle iri olduğu için koluna omzuna bir şey olur diye istemiyor doktor hakkımızda hayırlısı olsun yine de günüme en yakın zamanı seçtim arife gunu dedi doktor da eşim istemedi bayrama kalmasını zaten ona kalsa hemen aldıracak çok merak ediyor bebeğiCanım bana da doktorum 102 cm geçince sezeryana alıyoruz demişti ztn benim bebişin başı da önde çünkü
Su herkeste birden gelmiyor bazılarında sizinti şeklinde olabiliyormus zaten 24 saate kadar sıkıntı olmaz bildiğim kadarıyla sabahı beklemende sorun olacağını sanmıyorum. sezeryan mıydı senin normal miHastaneye gitsem mi dedim. Ama gitmedim.tuvaletten sonra gelmesi beni ikilemde birakti. Herhalde su gelse bir anda, fazla miktarda gelir. Sabahi beklemeyi düşündüm
Normal istiyordum canim. Sezeryan için belirli bir gün falan vermedi. İnternette ben de aynı şekilde okudum. Sizinti şeklinde olabilir diye yaziyordu. Bir anda durduk yere az az gelse giderdim de tam tuvaletten sonra gelmesi gitmeye gerek yok diye düşündürdü. Devlete gidiyorum. Bugün pazar her gittigimde de sabit doktor yok. O yüzden gitmeye de heves etmedim açıkçasıSu herkeste birden gelmiyor bazılarında sizinti şeklinde olabiliyormus zaten 24 saate kadar sıkıntı olmaz bildiğim kadarıyla sabahı beklemende sorun olacağını sanmıyorum. sezeryan mıydı senin normal mi
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ selamet size bağışlasın üzülme ki sütun olsum bebek toparlansin inşallah bir an önceyok kuzum para ucret falan alinmiycakmis ole soylemisler esim ucretli sanmis ucret odemek icin inmis asagi. amniyon sıvısını atmasi lazimken 1 saat icinde atamamis bende anlam weremedim buqun serum wermisler makineye burundan solunuma baglamislar gördüm çıplak yatiyodu aglayarak dokunamadan indim yarin sabah 7 de goruceksin süt sagılıcak dedi
onu orda birakmak beni bitirdi ewladim kokusunu bile doyamadim
Anladım canım ama devam ederse bir baktır su kaybetmesi sorun çünkü bebeginNormal istiyordum canim. Sezeryan için belirli bir gün falan vermedi. İnternette ben de aynı şekilde okudum. Sizinti şeklinde olabilir diye yaziyordu. Bir anda durduk yere az az gelse giderdim de tam tuvaletten sonra gelmesi gitmeye gerek yok diye düşündürdü. Devlete gidiyorum. Bugün pazar her gittigimde de sabit doktor yok. O yüzden gitmeye de heves etmedim açıkçası
Normal istiyordum canim. Sezeryan için belirli bir gün falan vermedi. İnternette ben de aynı şekilde okudum. Sizinti şeklinde olabilir diye yaziyordu. Bir anda durduk yere az az gelse giderdim de tam tuvaletten sonra gelmesi gitmeye gerek yok diye düşündürdü. Devlete gidiyorum. Bugün pazar her gittigimde de sabit doktor yok. O yüzden gitmeye de heves etmedim açıkçası
Allah korusun ya, bilmiyordum boyle birsey. Dogumun her turlusu risk gercekten. En iyisi sartlar elverisliyse normal dogum yapmak. Ama sezeranin boyle bi riski oldugunu yeni ogrendim.Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.
Kizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.
hanimlar bende bugun bebegime kavustum cok sukur.rabbim hetkesin yardimcisi olsun.
Canım üzülme inşlah belki sıkıntısı hemen bitecek çıkaracaklar Kadir gecesinde bol bol dua et Rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsinhala yawrumu goremedim
Hadi ınsallah allah sağ sağlim kucaklarinıza almayı nasip etsinreoc
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin insallah
Hadi hayirli dogumlar canim, bizim planlarimiza gore uymuyorlar, bebislerin de bir plani oluyor :) Saglikli sihhatli al insallah kucagina.
Maşallah liste azalıyorsenle aynı gün gidecektik doğuma su an ben evde yatıyorum
Kurtuldun işte ne güzel aniden oldu bitti maslahh
Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Inşallah canım benim zorlamaktan olmuştu .. bırak kalkmayı oturmak haramdı hep yatardım yüz üstü .. çok zor.. umarım.en kısa zamanda geçer..
Hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsunAyy canım benim hadi hayırlısı ile al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canım doğum nasıl geçti iyi misinizHepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
Sağol canım ay ne bileyim hep birseyler çıkıyor gastronomi doktoruna görünecem inş sıkıntı çıkmaz günümüz bitti zaten hayırlısı inşCanim benim bir ara yükselmişti doktor demi ilacını 1 den 2ye çıkarmıştı o ağır gelmişti bana bire düşürunce tekrar normale dondu tekrar.ilaclar karaciğer i yoruyor sanırım ondan artmis olabilir seninde.bircok sebebi varmış ama doktor birşey çıkmaz demişti ilacı da azaltinca normale döndü
19 haziran canım benim 38+6 oluyorum heyecan var nişan tarihimiz hem benim diploma tarihim beklerse tabi oğluşum18haziranda sezeryan olacak annisler var mi sali gunu son muaynem.var anestesi gorecek kan tahlilleri felan yapilacak cok heycanli ve korkuyorum acayip duygular icindeyim
Doğum iyiydi ama öncesi çok kötüydü.Miniğim de kuvözde maalesef.Canım doğum nasıl geçti iyi misiniz
Bende 18 haziranda sezeryana olucam kismetse18haziranda sezeryan olacak annisler var mi sali gunu son muaynem.var anestesi gorecek kan tahlilleri felan yapilacak cok heycanli ve korkuyorum acayip duygular icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?