2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim idrar yolu enfeksiyonu m var benim de geliyo bı kacdamla kilosuna ama senin yoksa hastahaneye git ped veriyorlar koyuyorsun renk değiştirirse bebeginsuyu oluyor

İnsallah hepimize hayırlı doğumlar olsun. İnsanın istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalması uzucu

Benim idrar yolu enfeksiyonu m var benim de geliyo bı kacdamla kilosuna ama senin yoksa hastahaneye git ped veriyorlar koyuyorsun renk değiştirirse bebeginsuyu oluyor
Hastaneye gitsem mi dedim. Ama gitmedim. tuvaletten sonra gelmesi beni ikilemde birakti. Herhalde su gelse bir anda, fazla miktarda gelir. Sabahi beklemeyi düşündüm

Canım bana da doktorum 102 cm geçince sezeryana alıyoruz demişti ztn benim bebişin başı da önde çünkü
Hayırlısı olsun bana da 10 cm dedi özellikle iri olduğu için koluna omzuna bir şey olur diye istemiyor doktor hakkımızda hayırlısı olsun yine de günüme en yakın zamanı seçtim arife gunu dedi doktor da eşim istemedi bayrama kalmasını zaten ona kalsa hemen aldıracak çok merak ediyor bebeği

Hastaneye gitsem mi dedim. Ama gitmedim. tuvaletten sonra gelmesi beni ikilemde birakti. Herhalde su gelse bir anda, fazla miktarda gelir. Sabahi beklemeyi düşündüm
Su herkeste birden gelmiyor bazılarında sizinti şeklinde olabiliyormus zaten 24 saate kadar sıkıntı olmaz bildiğim kadarıyla sabahı beklemende sorun olacağını sanmıyorum. sezeryan mıydı senin normal mi

Su herkeste birden gelmiyor bazılarında sizinti şeklinde olabiliyormus zaten 24 saate kadar sıkıntı olmaz bildiğim kadarıyla sabahı beklemende sorun olacağını sanmıyorum. sezeryan mıydı senin normal mi
Normal istiyordum canim. Sezeryan için belirli bir gün falan vermedi. İnternette ben de aynı şekilde okudum. Sizinti şeklinde olabilir diye yaziyordu. Bir anda durduk yere az az gelse giderdim de tam tuvaletten sonra gelmesi gitmeye gerek yok diye düşündürdü. Devlete gidiyorum. Bugün pazar her gittigimde de sabit doktor yok. O yüzden gitmeye de heves etmedim açıkçası

Canım hayırlı olsun Rabbim sağ selamet size bağışlasın üzülme ki sütun olsum bebek toparlansin inşallah bir an önce

Anladım canım ama devam ederse bir baktır su kaybetmesi sorun çünkü bebegin

Benim ilk gebeligimin sonunda kacirmalarim bu sekildeydi :)
Bitti diye dusunup kalktigim an kendiliginden akar giderdi.Ayaga kalkinca basinctan kalani bosalirmis mesanenin.
Ama tabii ki kontrolde fayda var.Ezbere konusmak cok yanlis olur boyle son zamanda bide.

Allah korusun ya, bilmiyordum boyle birsey. Dogumun her turlusu risk gercekten. En iyisi sartlar elverisliyse normal dogum yapmak. Ama sezeranin boyle bi riski oldugunu yeni ogrendim.Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.

Bu normal dogumda da mevcut sezeryanda daha fazla mevcut tabii ama kesin degil canim.Hic sorunda yasanmaz genelde.

Kizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.

Benim kizim hic aglamadi canim.
Gozleride tamamen acik butun ilk fotolarinda.Sonradan cok az mikirdanmisti aglamak bile sayilmaz,onda da yanagima yanagini dayayinca susmustu.
Ama cidden tedirgin oluyor insan :)

Hadi ınsallah allah sağ sağlim kucaklarinıza almayı nasip etsin reoc

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin insallah

Hadi hayirli dogumlar canim, bizim planlarimiza gore uymuyorlar, bebislerin de bir plani oluyor :) Saglikli sihhatli al insallah kucagina.

Herkeslere günaydın
reoc AnneAslan hayırlı doğumlar dilerim kızlar sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah.

Maşallah liste azalıyorsenle aynı gün gidecektik doğuma su an ben evde yatıyorum
Kurtuldun işte ne güzel aniden oldu bitti maslahh

Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Inşallah canım benim zorlamaktan olmuştu .. bırak kalkmayı oturmak haramdı hep yatardım yüz üstü .. çok zor.. umarım.en kısa zamanda geçer..

Ayy canım benim hadi hayırlısı ile al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun

Sağol canım ay ne bileyim hep birseyler çıkıyor gastronomi doktoruna görünecem inş sıkıntı çıkmaz günümüz bitti zaten hayırlısı inş

Arkadaşlar benim hikayem pek iyi başlamadı. Suyum geldikten yarım saat sonra sancılar başladı. Yalancı sancı mı doğum sancısı mı nasıl ayırt edebilirim diyorsunuz ya emin olun ayırt edebilirsiniz. Resmen ölüm gibiydi sancılar.Ameliyatım 11deydi. O saate kadar sancı çektim. Ameliyathanede bebeğimi göstermediler bile. Hemen kuvöze alındı. Şeker takibi ve solunum sıkıntısı için almışlar. 5 gün kalacakmış. Hastane hiç hoşuma gitmedi. Sütü sağıp verin bile demedi kadın doğum servisi. Yenidoğan bölümünden sağ sütünü dediler de sağmaya başladık. Sütüm az da olsa var. Bebeğimi ancak akşam 10da gördüm. Kucağıma bile aldım. Nasıl güzel baktı yüzüme. Kedi gibi beni dinledi . Öpemedim ama dokundum, konuştum. Çok şükür bugünümüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…