- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.101
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunhanimlar bende bugun bebegime kavustum cok sukur.rabbim hetkesin yardimcisi olsun.
Oldu pazartesi haziran 11 de sabah saat 9:30 da sezeryanla alınacak hayırlısiyla inşallah kavusacagiz yavrumla.Sen koy cnm bence.gunun belli oldumu?
AminAllah korusun ya, bilmiyordum boyle birsey. Dogumun her turlusu risk gercekten. En iyisi sartlar elverisliyse normal dogum yapmak. Ama sezeranin boyle bi riski oldugunu yeni ogrendim.Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.
2.gebelikmi sizinOldu pazartesi haziran 11 de sabah saat 9:30 da sezeryanla alınacak hayırlısiyla inşallah kavusacagiz yavrumla.
Ağlamazsa ağlatıyolar canım bunları düşünüp stres olma.ağlayarak ciğerlerini açıyor bebişler o yüzden ağlatılması gerekKizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.
Canım küvezde kalan bebek için asla ücret talep edemezler yasak benim kızım 43 gün kaldı asla para alınmadı sadece il arası ambulansı ödedikYa canim yanlis anlama ama para icin oyle birsey uydurmus olamazlar degil mi? Sezeryanda bebekte hicbir zorlama olmadigi halde nasil olabilir solunum sıkıntısı anlamis degilim. Allah korusun normal dogumda zorlansa oksijensiz falan kalsa anlicam bu durumu.. Haftasi gayet iyi, kilosu masallah cok iyi.. yani sezeryani sebep gosterip bu sebepten olabiliyor demeleri falan. Iyice bir arastir sen yine de. Normal midir boyle olmasi diye. Aklima bilerek para almak icin yapiyolarmis gibi geliyor. Kimsenin gunahini almak istemem ama..
6 ekimde transferim olmustu 19 ekim sonuc aldım canım. Suan 37+3 teyiz doktorum 18 haziranda tahlilleri yapıp o haftaiçi almayı düşünüyor sezeryan olacak. Senin ne kadarlık Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahSağlıkla kucağınıza alın. Benim de transferim ekim ayında olmuştu siz kaç haftalık hamilesiniz? Erken değil mi doğum için?
Henuz belli degil ama brnim 19 haziranda olacak daha erken gelmezse18haziranda sezeryan olacak annisler var mi sali gunu son muaynem.var anestesi gorecek kan tahlilleri felan yapilacak cok heycanli ve korkuyorum acayip duygular icindeyim
AnneAslan canım kolay değil kucağına almadan küveze girmiş ama evladın sağlıklı kilosu da iyi birkaç gün içinde çıkar gelir annesinin kucağına sen içini ferah tut şu an onun için yapabileceğin en iyi şey süt sağmak toparlan ki yavruna süt verebil öpüyorum
Benim 18 haziran tahliller yapılacak 19-20-21 alınacak inşallah cok heyecanlıyım sizde durumlar nasıl18haziranda sezeryan olacak annisler var mi sali gunu son muaynem.var anestesi gorecek kan tahlilleri felan yapilacak cok heycanli ve korkuyorum acayip duygular icindeyim
Aaa senin sezeryan bugün müydü canım? Gözünüz aydın, analı babalı büyütün inşallah.. Nasılsın, bebeğin nasıl?hanimlar bende bugun bebegime kavustum cok sukur.rabbim hetkesin yardimcisi olsun.
Canım insanın başına herşey gelebilir.. Şuan yaşadığın olayda herkesin başına gelebilecek normal bir olay.. Neden bu kadar üzüyorsun kendini? Allah vermiş, doğumunu görmüşsün, şükürler olsun.. Demekki kavuşma gününüz bugün değilmiş, böyle düşün.. İnşallah çok kısa sürer, yarına kavuşursunuz.. Ama şu aşamada kendini böyle yıpratman, sürekli yavrum yok demen sana da bebeğine faydalı değil.. Olumlu düşün.. Şükret.. Rabbim vermiş.. Ufak bir desteğe ihtiyacı var.. Onu da alıp, daha güçlü gelecek inşallah yanına..reoc diye arkadasimiz wardi aklim bi yerde onda oda ani doguma gitti. ben iyiyim yawrum orda her odadan bebek sesi geliyo ben burda yawrumsuz kaldim bombos oda kokusu burnumda kaldi doyamadim dokunamadim yawruma elimde deil aglamamak cok yiprattim kendimi damar yoluyla besliyolar makineyede takili en azindan sutunu sagip wercez deselerdi bugun icim rahat etcekti ama yawrumun agzina süt degmedi insallah yarin duzeldi derler ben dayanamiycam rabbim en iyisini bilir ama ewlat cok zor
Evet2.gebelikmi sizin
Ben varim :) 18 haziran sezeryan gunum. Ben de cok korkuyorum.. doktorum tahlillerden bahsetmedi hic bana da yapilacak mi acaba. Pazartesi gunu kontrolum var gidince sorcam.18haziranda sezeryan olacak annisler var mi sali gunu son muaynem.var anestesi gorecek kan tahlilleri felan yapilacak cok heycanli ve korkuyorum acayip duygular icindeyim
haklisin bunada sukur canim. ama inan kendimi durduramadim aglamak elimde deil anliycan suan iyiyim yarini bekliuorimAaa senin sezeryan bugün müydü canım? Gözünüz aydın, analı babalı büyütün inşallah.. Nasılsın, bebeğin nasıl?
Canım insanın başına herşey gelebilir.. Şuan yaşadığın olayda herkesin başına gelebilecek normal bir olay.. Neden bu kadar üzüyorsun kendini? Allah vermiş, doğumunu görmüşsün, şükürler olsun.. Demekki kavuşma gününüz bugün değilmiş, böyle düşün.. İnşallah çok kısa sürer, yarına kavuşursunuz.. Ama şu aşamada kendini böyle yıpratman, sürekli yavrum yok demen sana da bebeğine faydalı değil.. Olumlu düşün.. Şükret.. Rabbim vermiş.. Ufak bir desteğe ihtiyacı var.. Onu da alıp, daha güçlü gelecek inşallah yanına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?