2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bazen videolarda denk geliyorum, bazi bebekler dogdugunda aglamiyor. Aglamasi gerekmez mi? Ben de dusunuyorum normal mi diye. Merak ettim cunku eger bebegim aglamazsa o an panik yaparim muhtemelen.
Ağlamazsa ağlatıyolar canım bunları düşünüp stres olma.ağlayarak ciğerlerini açıyor bebişler o yüzden ağlatılması gerek

Canım küvezde kalan bebek için asla ücret talep edemezler yasak benim kızım 43 gün kaldı asla para alınmadı sadece il arası ambulansı ödedik

AnneAslan canım kolay değil kucağına almadan küveze girmiş ama evladın sağlıklı kilosu da iyi birkaç gün içinde çıkar gelir annesinin kucağına sen içini ferah tut şu an onun için yapabileceğin en iyi şey süt sağmak toparlan ki yavruna süt verebil öpüyorum

Sağlıkla kucağınıza alın. Benim de transferim ekim ayında olmuştu siz kaç haftalık hamilesiniz? Erken değil mi doğum için?
6 ekimde transferim olmustu 19 ekim sonuc aldım canım. Suan 37+3 teyiz doktorum 18 haziranda tahlilleri yapıp o haftaiçi almayı düşünüyor sezeryan olacak. Senin ne kadarlık Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

reoc diye arkadasimiz wardi aklim bi yerde onda oda ani doguma gitti. ben iyiyim yawrum orda her odadan bebek sesi geliyo ben burda yawrumsuz kaldim bombos oda kokusu burnumda kaldi doyamadim dokunamadim yawruma elimde deil aglamamak cok yiprattim kendimi damar yoluyla besliyolar makineyede takili en azindan sutunu sagip wercez deselerdi bugun icim rahat etcekti ama yawrumun agzina süt degmedi insallah yarin duzeldi derler ben dayanamiycam rabbim en iyisini bilir ama ewlat cok zor

hanimlar bende bugun bebegime kavustum cok sukur.rabbim hetkesin yardimcisi olsun.
Aaa senin sezeryan bugün müydü canım? Gözünüz aydın, analı babalı büyütün inşallah.. Nasılsın, bebeğin nasıl?

Canım insanın başına herşey gelebilir.. Şuan yaşadığın olayda herkesin başına gelebilecek normal bir olay.. Neden bu kadar üzüyorsun kendini? Allah vermiş, doğumunu görmüşsün, şükürler olsun.. Demekki kavuşma gününüz bugün değilmiş, böyle düşün.. İnşallah çok kısa sürer, yarına kavuşursunuz.. Ama şu aşamada kendini böyle yıpratman, sürekli yavrum yok demen sana da bebeğine faydalı değil.. Olumlu düşün.. Şükret.. Rabbim vermiş.. Ufak bir desteğe ihtiyacı var.. Onu da alıp, daha güçlü gelecek inşallah yanına..

18haziranda sezeryan olacak annisler var mi sali gunu son muaynem.var anestesi gorecek kan tahlilleri felan yapilacak cok heycanli ve korkuyorum acayip duygular icindeyim
Ben varim :) 18 haziran sezeryan gunum. Ben de cok korkuyorum.. doktorum tahlillerden bahsetmedi hic bana da yapilacak mi acaba. Pazartesi gunu kontrolum var gidince sorcam.

Kızlar bugün kontrolümz vardı bebis iyi şükür nst de sancı az bende ara ara hissediyorum. Kilosu 3 buçuk :) masallah aciklik 1 cm salı tekrar kontrol heyecanla bekliyoruz bebisi dogurmayanlar ne alemdesiniz.. doğuran kızlar sancı nasıl anlasiliyo nasıl başlıyo anlatır mısıniz

haklisin bunada sukur canim. ama inan kendimi durduramadim aglamak elimde deil anliycan suan iyiyim yarini bekliuorim

kizlar uykusuz her geceden selamlar:) hic giremez oldum buraya bebisten sonra resmen hayatim degisti:) sezeryan olan arkadaslara sormak istiyorum. Ya benim yururken ozellikle dikisimin sag tarafinda aci biber sürmüş gibi agrim oluyo. Normal mi acaba. Ne zaman diner bu acilar.

Bir sey sormak istiyorum. Lütfen cevap verin.
Nasil desem bilmiyorum da afedersiniz idrara çıktıktan sonra tam bitti derken, bittiğini hissederken sonradan gelen akıntı su mudur? Gündüz vakti oldu çamaşıra geldi. Hemen dus aldım. Ama şimdi gece tuvalete çıktığımda da sonradan yine geldi. Yani bu yarım kalmis idrar mi oluyor yoksa su mu? ://// az az geliyor. Öyle şar diye bir anda gelmedi. İlk defa oluyor. Acaba su böyle mi geldi bende? Su diyebilmem icin nasil bilecem? mecburen açık açık yazdım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…