- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.161
Seninde gözünaydın canım hepimizinki ömürlü sağlıklı olsun inşallah.Evet uyandırmak için altını açın dediler banada.Benimki uyanıyor saldırıyor tutuyor Memeyi ama bırakıyor ağlamaya başlıyor süt var neden böyle yapıyor anlam veremedim her zaman yapmıyor ama o ağladıkça ben üzülüyorum çoook düzelirler umarımGozunuzaydin cnm.ömürlu olsun ins.evet ayni sorun bende de war.zaten zorla uyandiriyorum altini aciyorum anca oyle aciyor gozlerini.emmeye basliyo ki 5dk olmadan gozler gene kapaniyor.veremiyorum memeyi agzina..ama hemsireler 2 satte bir emzir dedjler uyuyosa bile uyandir dediler
yapilir canim kan idrar felan herseye bakilir genel anestezimi istiyosun senBen varim :) 18 haziran sezeryan gunum. Ben de cok korkuyorum.. doktorum tahlillerden bahsetmedi hic bana da yapilacak mi acaba. Pazartesi gunu kontrolum var gidince sorcam.
ben39haftalikk oluyorm 18nde ya benle ayni olanlar bu hafta sezeryana.alinacak ama benm.doktor 39a birakti beni gerci nekadar anne karninda dursa okadar.iyi bakalm.oda beklicekmi 39u :) benmde 16haziran dogum gunum oglusmda 16nsda dogsa dogum gnu hediyem olrdu19 haziran canım benim 38+6 oluyorum heyecan var nişan tarihimiz hem benim diploma tarihim beklerse tabi oğluşum
seninle.tam ayniyiz canim bakalm 18i bekliceklermi :) nasilsin nasil.gidyor ne sikayetlerin varBende 18 haziranda sezeryana olucam kismetse
Yok canim spinal istiyorum, anesteziden daha cok korkuyorum uyanamam gibi. Birde bebisi o an gormek istiyorum.yapilir canim kan idrar felan herseye bakilir genel anestezimi istiyosun sen
bian once ogun gelsede bitse
Bizimki beklerse 18'ini babasiyla ayni gun dogacak :)ben39haftalikk oluyorm 18nde ya benle ayni olanlar bu hafta sezeryana.alinacak ama benm.doktor 39a birakti beni gerci nekadar anne karninda dursa okadar.iyi bakalm.oda beklicekmi 39u :) benmde 16haziran dogum gunum oglusmda 16nsda dogsa dogum gnu hediyem olrdu
Gözünuz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun şimdi nasilsinizKızlarrr bebeğim erken doğdu. 28 mayısta gerçekleşti doğum. Gebelik zehirlenmesi nedeniyle prematüre olarak doğdu.
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallahKızlar günaydın,
Spinal sezeryan ile kızımla Çarşamba günü kavuştuk bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum.
Bir şey sormak istiyorum hastanede süt eğitimi verirken 2 saatte bir uyandırıp emzirmemi istediler ama son bir kaç seferdir birşey farkettim uyandırdığımda huysuzlanmaya başladı emmek istemiyor emse bile uykuya geçemiyor.Bu sefer de vicdan yaptım uykusunu böldüğüm için mi yapıyor diye düşünmeye başladım siz nasıl yapıyorsunuz emzirmeyi? (Süt konusunda sıkıntımız Yok bu arada.)
Canım inşallah bekliycekler 39+1 olucak doğumları kismetse... benim doktorumun bekletme sebebi ciğer gelisimi tam anlamıyla 39 haftada tamamlaniyomus bi sikinti olmadikca erken almam dedi bakalım herşey kismet artık. .. çok sancilarim oluyor cikicakmis gibi alta baskı yapıyor bel ağrısından yürüyemiyorum artık bir yerlere tutunarak anca hareket edebiliyorum ... bide geceleri terde kalıyorum uyku yok zaten sürekli tuvaletteyim...mide yanmalarimda çok benden durumlar böyle işte... sen nasılsın pekiseninle.tam ayniyiz canim bakalm 18i bekliceklermi :) nasilsin nasil.gidyor ne sikayetlerin var
Benim doğum 26 haziranda kısmetse bekliyoruz heyecanlaDogum yapan annelere hayirli olsun rahat bir surec gecirirler insallah geriye kac kisi kaldi
18 haziran kismetse :)Dogum yapan annelere hayirli olsun rahat bir surec gecirirler insallah geriye kac kisi kaldi
hmm iyimis canm bn cesaretnedemiyorum o an uyaniik olmayaYok canim spinal istiyorum, anesteziden daha cok korkuyorum uyanamam gibi. Birde bebisi o an gormek istiyorum.
yaa neguzel 17side babalar gunu :)Bizimki beklerse 18'ini babasiyla ayni gun dogacak :)
bende ayni hersey canim.birtek bel agrisi yok ya bacaklarim cok agriyor yatakdan felan zar zor.kalkiyorumCanım inşallah bekliycekler 39+1 olucak doğumları kismetse... benim doktorumun bekletme sebebi ciğer gelisimi tam anlamıyla 39 haftada tamamlaniyomus bi sikinti olmadikca erken almam dedi bakalım herşey kismet artık. .. çok sancilarim oluyor cikicakmis gibi alta baskı yapıyor bel ağrısından yürüyemiyorum artık bir yerlere tutunarak anca hareket edebiliyorum ... bide geceleri terde kalıyorum uyku yok zaten sürekli tuvaletteyim...mide yanmalarimda çok benden durumlar böyle işte... sen nasılsın peki
Seninde gözünaydın canım hepimizinki ömürlü sağlıklı olsun inşallah.Evet uyandırmak için altını açın dediler banada.Benimki uyanıyor saldırıyor tutuyor Memeyi ama bırakıyor ağlamaya başlıyor süt var neden böyle yapıyor anlam veremedim her zaman yapmıyor ama o ağladıkça ben üzülüyorum çoook düzelirler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?