2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
reoc gecmis olsun canim, Allah saglikla, bebeginle birlikte evinize cikmanizi da nasip etsin insallah. Fazla kalmadan cikar insallah yavrun. AnneAslan 'inda ayni sekilde duyunca neden oldu diye sasirmistim, bebekler zamaninda dogduklari icin. Halbuki olabiliyormus bilmiyordum. Uzmeyin kendinizi, bebislerin sizlere ihtiyaci var. Uzulmeyin, stres yapmayin ki bol sutunuz olsun. Hem ciger gelisimleri de tamamlanmis oldugu haftalar, cok erken dogan bebisler de oldu sayfamizda. Hayirlisiyla hepsi iyi oldu. Guzel dusunun kizlar, iyi olacak bebisleriniz

Seninde gözünaydın canım hepimizinki ömürlü sağlıklı olsun inşallah.Evet uyandırmak için altını açın dediler banada.Benimki uyanıyor saldırıyor tutuyor Memeyi ama bırakıyor ağlamaya başlıyor süt var neden böyle yapıyor anlam veremedim her zaman yapmıyor ama o ağladıkça ben üzülüyorum çoook düzelirler umarım

Ben varim :) 18 haziran sezeryan gunum. Ben de cok korkuyorum.. doktorum tahlillerden bahsetmedi hic bana da yapilacak mi acaba. Pazartesi gunu kontrolum var gidince sorcam.
yapilir canim kan idrar felan herseye bakilir genel anestezimi istiyosun sen
bian once ogun gelsede bitse

Uzun zamandır giremedim nete doğum yapan yeni annelerimiz olduğunu gördüm kızlar gözünüz aydın çok çükür o büyük güzel günü yaşamışsınız,bütün sayfaları okuyamadım çünkü çok fazla malum pc başında zor oturuyorum ama 1. sayfadan gördüm yeni anneleri.

19 haziran canım benim 38+6 oluyorum heyecan var nişan tarihimiz hem benim diploma tarihim beklerse tabi oğluşum
ben39haftalikk oluyorm 18nde ya benle ayni olanlar bu hafta sezeryana.alinacak ama benm.doktor 39a birakti beni gerci nekadar anne karninda dursa okadar.iyi bakalm.oda beklicekmi 39u :) benmde 16haziran dogum gunum oglusmda 16nsda dogsa dogum gnu hediyem olrdu

Bizimki beklerse 18'ini babasiyla ayni gun dogacak :)

Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah

seninle.tam ayniyiz canim bakalm 18i bekliceklermi :) nasilsin nasil.gidyor ne sikayetlerin var
Canım inşallah bekliycekler 39+1 olucak doğumları kismetse... benim doktorumun bekletme sebebi ciğer gelisimi tam anlamıyla 39 haftada tamamlaniyomus bi sikinti olmadikca erken almam dedi bakalım herşey kismet artık. .. çok sancilarim oluyor cikicakmis gibi alta baskı yapıyor bel ağrısından yürüyemiyorum artık bir yerlere tutunarak anca hareket edebiliyorum ... bide geceleri terde kalıyorum uyku yok zaten sürekli tuvaletteyim...mide yanmalarimda çok benden durumlar böyle işte... sen nasılsın peki

bende ayni hersey canim.birtek bel agrisi yok ya bacaklarim cok agriyor yatakdan felan zar zor.kalkiyorum

Aynen benim oglanda aynisini yapiyor cnm.2saatte bir uyandirin emzirin diolar kimiside uyuyan cocuk zaten acikinca uyancaktir dio.sasirdim wala.birde bu ara uyanik kaliyor baya.dun gece 2den 6ya kadar uyumadi.banyo etmisti dun emzirdjm bi uyuttum saat kaca kadar uyudu gece.ama sabahada dikti bizi basina

Selam canlar eskiden tek bir gönderi bile kaçırmadan okuyordum. Şimdi ne mümkün. Oğlum 10 günlük oldu hayirlisiyla. 2 gündür sarilik 15i görünce fotorerapi aldık. 1 gün hastanede kaldık. Şükür şimdi iyi. Bebeğinizi bol bol emzirin. Uyusa bile uyandırın. Ben bunları yaptığım halde sınıra yaklaştı.

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…