2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence de çok kalması daha iyi canım 39 ideal inş beklerler o günü de

Canim senmi farkettin sariligi goturdun dr.a. banada sari gibi geliyor teni ama annemler degil diyor.

Bende sizlerle aynıyım kızlar.simdilik normal doğumu bekkiyorum.yarin geçen p.tesi kendi doktoruma gitmiştim yarın nst için çağırdı öğlenden sonra.eger ki sezeryan olursa ben de bayramdan sonra isterim.benim bebek aşırı haraketli hiç durmuyor karnım yamuk yumuk oluyor.agrim sizim birseyim yok sadece ateş basmasindan öleceğim yanıyorum özellikle gece uyurken
Bejan19
ucurtma_avcisi
Sekercikiz

ay valla.bende geceleri acayip ter basiyor :/ bacaklarim agriyor sisti ayaklarm felanda

Merhaba kızlar geçmişi biraz okudum da çok fazlada bakamadım bu şikayeti yazan olduğumu kızım 10 günlük oldu bugün beşinci gününde sarılık değeri 22 ydi iki gün fototerapi aldı 9.7 ile taburcu olduk cuma günü yarın kontrolümüz var yüzünde sarılık kalmadı birazcık gözlerimizde var. Benim sorum sizin de bebeklerinizde el ayak morarması var mı daha öncesinde yoktu eşim bugün ellerinin mor olduğunu fark etti bende altını değiştirirken ayaklarının mor olduğunu gördüm nette birsürü şey var sizce acile gidelim mi kontrolü mü bekleyelim sabah

Ben 33+0 dayım. Ben normal doğumu zorlayacağım. Doktorumla da konuştum sezaryan önermişti malum tüp bebek olduğu için. Ama ben istemiyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebiliriz.

Merhaba, sağlıkla büyütün bebeğinizi. Hayırlı olsun. Sancılardan sonra normal doğum mu oldu? Toparlanabildiniz mi hemen?

Ben 33+0 dayım. Ben normal doğumu zorlayacağım. Doktorumla da konuştum sezaryan önermişti malum tüp bebek olduğu için. Ama ben istemiyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebiliriz.
Evet tüp oldugu için önce bunu konusmustuk ama benim gecen kontrolumde bebeğin plesantasının haznede oldugunu söyledi riske atmak istemedim bende. Her türlü olacak sonucta bişekilde :) Hayırlısıyla inşallah canım kucagımıza alırız.

Merhaba haziran anneleri ne durumda diye bakarken msjina denk geldim. 17 aylik kizim var ilk dogdugunda agladigi zaman ayaklari bilhassa ayak altlari morariyordu. Bizde cok korktuk nette malesef cok olumsuz seyler var ama dr umuz yenidogan bebeklerde bunun normal oldugunu soyledi zaten belki bir süre sonra tekrarlamadi. Netteki olumsuz seyler icin daha farkli bir kac bulgununda olmasi gerekiyor. Endiselenmeyin ama drunuzada bunu ilk gidiste sorun muhakkak.

Merhaba;
Gecen yıl bugünleri düşünüyordum sizler aklıma geldiniz dogum yapanlar var 2017 haziran annesiyim gecen yıl bu zamanlar suyum mu gelcek nişan mı gelcek sancı nasıl bişey bunları düşünüp devamlı yürüyüş yapıyor ve hurma yiyordum:) 25 haziran da bayramdı o zaman normal dogumla oğluşumu doğurmayı nasip etti allah... cok güzel bir doğumdu hepinize nasip etsin sonrasıda rahat olmustu hep kendim tuttum bebeğimi hastaneye gelenleri oturarak karsılamıstım makyaj malzemelerinizi yanınıza almayı unutmayın:) doğumdan sonra oyle şarıl şarıl süt falanda gelmiyor korkmayın zamanla düZene giriyor sık sık emzirmeyle göğüs kalkanı sayesinde yara da olmamıstı göğsümde tavsiye ederim
Sormak istedikleriniz olursa doğum ve sonrası için yazımı alıntı yaprak sorun

kızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla

Canım benim 39 da bende merak ediyorum bekleyecek mi diye inşallah beklerler

Bende aynı durumdayım sıcaktan uyuyamıyorum bizimki de aynı sebepten bekletiyor bakalım

Ah canım benim yaa kıyamam ben ona.. şimdi anne olduğum için herşeyi daha iyi anlıyorum yeni olmasına rağmen,.
Anlaşılan sezaryen de bi sıkıntı olmuş ama bebek neden enfeksiyonn kapmış yani onu anlamadım ben. Kocaman bebek prematüre bile değil ki anlamadım bende çok geçmiş olsun sana da üzülme diyemem elde olan bisey değil canın evlâdın ama moralini yüksek tut yavruna bol bol pozitif sütler olsun inşalalh toparlarsınız ikiniz de en kısa sürede.. Dua ettim senin ve bebeğin için inşallah şu günde allahım kabul eder.

rabbim yardimciniz olsun insallah bebegini bian once kucagina alirsin iy dusun kotu dusunme stres yapma bu mubarek gunde rabbim dualarini kabul etsin bol bol dua et hayirli haberlerini bekliyoruz..

Kızlar doğumda doktor iki kere idrarımı boşaltmıştı sanırım ona sonda deniyor. Onu taktığı bölgede kaşıntı başladı bende. Normal dikişlerimde kaşınıyor, iyileştiği için oluyor diye düşünüyorum..
Ama sonda takılan yer ne alaka. ?
Acaba tahriş oldu ondan mı yoksa enfeksiyon falan mı kaptık.

Off kıyamam yavruma niye böyle olmuş ki bende hiç duymadım sezeryanda böyle bi risk olduğunu bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah bir an önce iyi olur

canım ben bu mübarek gecede Insallah Rabbim derdinize derman olsun , Seni anlıyorum zor bir durum üzülme diyemem çünkü anneyiz biz elde değil ama hastane Neden net bir bilgi vermiyor anlamadım. Zamanında Dogum oldu, enfeksiyon demişler , balgam atamıyor demişler. Bu nedir yahu İnşallah en kısa zamanda toparlar küçük kuzu bu mübarek gecenin hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…