- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.181
Bence de çok kalması daha iyi canım 39 ideal inş beklerler o günü deben39haftalikk oluyorm 18nde ya benle ayni olanlar bu hafta sezeryana.alinacak ama benm.doktor 39a birakti beni gerci nekadar anne karninda dursa okadar.iyi bakalm.oda beklicekmi 39u :) benmde 16haziran dogum gunum oglusmda 16nsda dogsa dogum gnu hediyem olrdu
Selam canlareskiden tek bir gönderi bile kaçırmadan okuyordum. Şimdi ne mümkün. Oğlum 10 günlük oldu hayirlisiyla. 2 gündür sarilik 15i görünce fotorerapi aldık. 1 gün hastanede kaldık. Şükür şimdi iyi. Bebeğinizi bol bol emzirin. Uyusa bile uyandırın. Ben bunları yaptığım halde sınıra yaklaştı.
inAllah canm daha kendmi ozmana motive edemedm bde erken olmasnBence de çok kalması daha iyi canım 39 ideal inş beklerler o günü de
ay valla.bende geceleri acayip ter basiyor :/ bacaklarim agriyor sisti ayaklarm felandaBende sizlerle aynıyım kızlar.simdilik normal doğumu bekkiyorum.yarin geçen p.tesi kendi doktoruma gitmiştim yarın nst için çağırdı öğlenden sonra.eger ki sezeryan olursa ben de bayramdan sonra isterim.benim bebek aşırı haraketli hiç durmuyor karnım yamuk yumuk oluyor.agrim sizim birseyim yok sadece ateş basmasindan öleceğim yanıyorum özellikle gece uyurken
Bejan19
ucurtma_avcisi
Sekercikiz
Ben 33+0 dayım. Ben normal doğumu zorlayacağım. Doktorumla da konuştum sezaryan önermişti malum tüp bebek olduğu için. Ama ben istemiyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebiliriz.6 ekimde transferim olmustu 19 ekim sonuc aldım canım. Suan 37+3 teyiz doktorum 18 haziranda tahlilleri yapıp o haftaiçi almayı düşünüyor sezeryan olacak. Senin ne kadarlık Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba, sağlıkla büyütün bebeğinizi. Hayırlı olsun. Sancılardan sonra normal doğum mu oldu? Toparlanabildiniz mi hemen?Arkadaşlar benim hikayem pek iyi başlamadı. Suyum geldikten yarım saat sonra sancılar başladı. Yalancı sancı mı doğum sancısı mı nasıl ayırt edebilirim diyorsunuz ya emin olun ayırt edebilirsiniz. Resmen ölüm gibiydi sancılar.Ameliyatım 11deydi. O saate kadar sancı çektim. Ameliyathanede bebeğimi göstermediler bile. Hemen kuvöze alındı. Şeker takibi ve solunum sıkıntısı için almışlar. 5 gün kalacakmış. Hastane hiç hoşuma gitmedi. Sütü sağıp verin bile demedi kadın doğum servisi. Yenidoğan bölümünden sağ sütünü dediler de sağmaya başladık. Sütüm az da olsa var. Bebeğimi ancak akşam 10da gördüm. Kucağıma bile aldım. Nasıl güzel baktı yüzüme. Kedi gibi beni dinledi . Öpemedim ama dokundum, konuştum. Çok şükür bugünümüze.
Evet tüp oldugu için önce bunu konusmustuk ama benim gecen kontrolumde bebeğin plesantasının haznede oldugunu söyledi riske atmak istemedim bende. Her türlü olacak sonucta bişekilde :) Hayırlısıyla inşallah canım kucagımıza alırız.Ben 33+0 dayım. Ben normal doğumu zorlayacağım. Doktorumla da konuştum sezaryan önermişti malum tüp bebek olduğu için. Ama ben istemiyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebiliriz.
Merhaba haziran anneleri ne durumda diye bakarken msjina denk geldim. 17 aylik kizim var ilk dogdugunda agladigi zaman ayaklari bilhassa ayak altlari morariyordu. Bizde cok korktuk nette malesef cok olumsuz seyler var ama dr umuz yenidogan bebeklerde bunun normal oldugunu soyledi zaten belki bir süre sonra tekrarlamadi. Netteki olumsuz seyler icin daha farkli bir kac bulgununda olmasi gerekiyor. Endiselenmeyin ama drunuzada bunu ilk gidiste sorun muhakkak.Merhaba kızlar geçmişi biraz okudum da çok fazlada bakamadım bu şikayeti yazan olduğumu kızım 10 günlük oldu bugün beşinci gününde sarılık değeri 22 ydi iki gün fototerapi aldı 9.7 ile taburcu olduk cuma günü yarın kontrolümüz var yüzünde sarılık kalmadı birazcık gözlerimizde var. Benim sorum sizin de bebeklerinizde el ayak morarması var mı daha öncesinde yoktu eşim bugün ellerinin mor olduğunu fark etti bende altını değiştirirken ayaklarının mor olduğunu gördüm nette birsürü şey var sizce acile gidelim mi kontrolü mü bekleyelim sabah
Ben de aynı durum dayım insan inanamıyor. Çok az kaldı inş hayırlısıyla kavusuruzinAllah canm daha kendmi ozmana motive edemedm bde erken olmasncok tirsiyorm
Canım benim 39 da bende merak ediyorum bekleyecek mi diye inşallah beklerlerben39haftalikk oluyorm 18nde ya benle ayni olanlar bu hafta sezeryana.alinacak ama benm.doktor 39a birakti beni gerci nekadar anne karninda dursa okadar.iyi bakalm.oda beklicekmi 39u :) benmde 16haziran dogum gunum oglusmda 16nsda dogsa dogum gnu hediyem olrdu
Bende aynı durumdayım sıcaktan uyuyamıyorum bizimki de aynı sebepten bekletiyor bakalımCanım inşallah bekliycekler 39+1 olucak doğumları kismetse... benim doktorumun bekletme sebebi ciğer gelisimi tam anlamıyla 39 haftada tamamlaniyomus bi sikinti olmadikca erken almam dedi bakalım herşey kismet artık. .. çok sancilarim oluyor cikicakmis gibi alta baskı yapıyor bel ağrısından yürüyemiyorum artık bir yerlere tutunarak anca hareket edebiliyorum ... bide geceleri terde kalıyorum uyku yok zaten sürekli tuvaletteyim...mide yanmalarimda çok benden durumlar böyle işte... sen nasılsın peki
kızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla
rabbim yardimciniz olsun insallah bebegini bian once kucagina alirsin iy dusun kotu dusunme stres yapma bu mubarek gunde rabbim dualarini kabul etsin bol bol dua et hayirli haberlerini bekliyoruz..kızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla
Off kıyamam yavruma niye böyle olmuş ki bende hiç duymadım sezeryanda böyle bi risk olduğunu bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah bir an önce iyi olurkızlar
canım ben bu mübarek gecede Insallah Rabbim derdinize derman olsun , Seni anlıyorum zor bir durum üzülme diyemem çünkü anneyiz biz elde değil ama hastane Neden net bir bilgi vermiyor anlamadım. Zamanında Dogum oldu, enfeksiyon demişler , balgam atamıyor demişler. Bu nedir yahukızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?