- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.201
Dikişler geçtiği için evet , sonda takılan yerde de kuruluktan ve tahristendir muhtemelen , eğer idrar yaparken yanma vs varsa enfeksiyon kapmış olabilirsinKızlar doğumda doktor iki kere idrarımı boşaltmıştı sanırım ona sonda deniyor. Onu taktığı bölgede kaşıntı başladı bende. Normal dikişlerimde kaşınıyor, iyileştiği için oluyor diye düşünüyorum..
Ama sonda takılan yer ne alaka. ?
Acaba tahriş oldu ondan mı yoksa enfeksiyon falan mı kaptık.
kızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu mübarek gecede Rabbim şifa versin dualarımdasınızkızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla
Amin. Rabbim şifa versin bebeğine canım sana bağışlasın inşallah iyiye gidiyor haberini alasin bu günleri unuttursun Rabbim sağlıkla bebeğinle evine gidersin inşallahkızlar
Oda var canım ya yarın bi sağlık ocağına idrar vericem malum bebek var artık ha deyince hastaneye de gidemiyoruz zormuş gerçkten ama bi o kadar da güzel..Dikişler geçtiği için evet , sonda takılan yerde de kuruluktan ve tahristendir muhtemelen , eğer idrar yaparken yanma vs varsa enfeksiyon kapmış olabilirsin
İdrar o. Bende de oluyor. Bebe sıktığı için keseyi takrar idrar bosaltiyorBir sey sormak istiyorum. Lütfen cevap verin.
Nasil desem bilmiyorum da afedersiniz idrara çıktıktan sonra tam bitti derken, bittiğini hissederken sonradan gelen akıntı su mudur? Gündüz vakti oldu çamaşıra geldi. Hemen dus aldım. Ama şimdi gece tuvalete çıktığımda da sonradan yine geldi. Yani bu yarım kalmis idrar mi oluyor yoksa su mu? ://// az az geliyor. Öyle şar diye bir anda gelmedi. İlk defa oluyor. Acaba su böyle mi geldi bende? Su diyebilmem icin nasil bilecem? mecburen açık açık yazdım kusura bakmayın
allah razi olsun canim cok sagol 10 15 gün ayri kalcaz buna inandirdim kendimi artik allahim sabir kuwwet wersinAh canım benim yaa kıyamam ben ona.. şimdi anne olduğum için herşeyi daha iyi anlıyorum yeni olmasına rağmen,.
Anlaşılan sezaryen de bi sıkıntı olmuş ama bebek neden enfeksiyonn kapmış yani onu anlamadım ben. Kocaman bebek prematüre bile değil ki anlamadım bende çok geçmiş olsun sana da üzülme diyemem elde olan bisey değil canın evlâdın ama moralini yüksek tut yavruna bol bol pozitif sütler olsun inşalalh toparlarsınız ikiniz de en kısa sürede.. Dua ettim senin ve bebeğin için inşallah şu günde allahım kabul eder.
Bende insallah kavusurum yawruma canim cok zor bu aci herseyden cok aci allahim yardimcimiz olsun hepimizin benim gibi bekleyen herkesin sütle beslenmeye baslasa toparlansa yawas yawas baska saglikla kucagima alsam bascam bagrima kokusunu alamadim bol bol kokusunu cekcem icimeCanimm benim uzulme
Seni en iyi ben anlarim.10gun küvezde kaldi oglum.zehir oldu bana o 10gun zehir..kucama bile alamadan kuveze koydular.ama bak kavustuk sende kavusucaksin.iyi yerden bak olaya.sen kendini toparlicaksin sutun gelmis olcak.uzulme sakin
Rabbim hepinizden razi olsun kizlar cok sagolun hepinize tesekkur ederim dualariniz icin. rabbim kimseyi ewladiyla sinamasin insallah
Evet benim oğlumda nefes nefese kalıyor özellikle süt çok geldiğinde birde burnu tikaniksa dahada zorlanıyorEmziren annelere sorum olacak bebeğiniz emerekrn nefes nefese kalıyor mu? Bizimki hızlı hızlı emmeye çalışıyo ama nefesi yetmiyo tabi hızlı hızlı 3 kez çekip sonra derin derin nefes alıyor bir de burnu tıkandı şimdi hırıltı başladı inş hastalıktan değildir babası ve abisi hasta serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum şimdilik ama korkudan uyuyamıyorum da sürekli nefesini kontrol etmekten
Benim de karnim yamuluyor canim, icerdeki hareketleri can yakiyor artik buyuduler :) Benzer sıkıntılar bende de var. Gecede gunduz de her an sıcaktan yanıyorum. Yazdigim saatin de farkindaysan genelde ayaktayim cunku mide yanmalarim cok oluyor uyutmuyor. Kasık agrilarim oluyor ara ara. Yatakta donmek tam bir eziyet zaten agridan zor donuyorum. 1 hafta kaldi hem heyecan, hem korku, hem de sevinc var cok karisik duygular yasiyorum.Bende sizlerle aynıyım kızlar.simdilik normal doğumu bekkiyorum.yarin geçen p.tesi kendi doktoruma gitmiştim yarın nst için çağırdı öğlenden sonra.eger ki sezeryan olursa ben de bayramdan sonra isterim.benim bebek aşırı haraketli hiç durmuyor karnım yamuk yumuk oluyor.agrim sizim birseyim yok sadece ateş basmasindan öleceğim yanıyorum özellikle gece uyurken
@Bejan19
ucurtma_avcisi
@Sekercikiz
Inanki ayni seyi yasadim. Kipir kipir sert hareketler ettikce benim kasigim belim patlicakmi gibi baskili bi agri oldu. Ben de dk. sayayim dedim yok olmadi yapamadim. Sonra gidip biraz soluma yattim bakalim gececek mi diye bi sure sonra bebek sakinledi, agrim gecti tekrarlamadi.arkadaşlar bebek üç saattir hiç durmadan hareket ediyor ve sancı veriyor bana. galiba 20dkda bir falan kasılma da var hareketten dolayı emin olamıyorum. 36+5 bugün. acile gitmeli miyimhiç durmaz mı yani üç saattir birkaç dakika bile durmadı... böyle doğum sancısı olur mu
Teşekkür ederim cevabınız için nette çok fazla olumsuz şeyler Var dediğiniz gibi sürekli mor durumda değil sadece üzerinindegiştirdikten sonra morardıgını fark ettim bende belki üşüyordur diye düşündüm bugün çocuk doktoru muayenemiz var net olarak öğreneceğizMerhaba haziran anneleri ne durumda diye bakarken msjina denk geldim. 17 aylik kizim var ilk dogdugunda agladigi zaman ayaklari bilhassa ayak altlari morariyordu. Bizde cok korktuk nette malesef cok olumsuz seyler var ama dr umuz yenidogan bebeklerde bunun normal oldugunu soyledi zaten belki bir süre sonra tekrarlamadi. Netteki olumsuz seyler icin daha farkli bir kac bulgununda olmasi gerekiyor. Endiselenmeyin ama drunuzada bunu ilk gidiste sorun muhakkak.
Allahim tez vakitte sifasini versin insallah yavrunun. Cok zor gercekten, sana uzulme kendini uzme demekte sana haksizlik.. Ama herseyin guzel olacagina inanmalisin, inan pozitif dusundukce pozitif sonuclar alirsin. Evladin sagligina kavusacak, kucagina aldigin an bugunleri unutacaksin. Sadece inan ve sabret canim. Bugunler de gececek buna inan. Allahim hepimizin evlatlarini biz annelerine bagislasin.kızlar simdi süt sagdim
yawruma goturdum bugun hastaneden ben taburcu ediliyorum. yawrum kalcak burda iyiyim iyi olmaya calisiyorum hala kendimi kasmamdan sıkmamdan aglamamdan dolayi agrilarim war ama hic zor degil agrilarim. Sadce evladimsiz olmak yiyip bitiriyo beni cok isterdim gule oynaya dogum hikayemi anlatmak olsun bunada sukur ewladim korunakli bi yerde ve bana kavusmak icin cok ugrasyo eminim.Mücadele veryo bu 3 cü sabah demin yanina aldilar beni eldivenlede olsa dokundum sanki benim dokundugumu bildi meme arar gibi arandi yawrum.agizdan cigerine tup werilmis haldeydi gayet rahat gordum bilgi aldim cigerleri temizlendikce asamalar hafifliycekmis azcik azcik anne sutu de werilmeye baslamislar gece ben sagip wercem hergun saglikli olsun kalici bi hastalik problem olmasin duzene girsin kucaqima saglikla sihatle alim yeter . yawrumda o azmi gördüm hamileyken hep ayagini karnima bastirirdi bende sewerdim konusurdum hep deminde ayaklarina dokunup konustum beni hissetti sanki bildi ben oldugumu insallah en kisa zamanda kucagima alip ewimde olurum allahim herkese kaldiracagi yükler verirmis rabbim kimseyi ewladiyla imtihan etmesin
amin canim allah razi olsun dualarin icin . allahim tum hamilelere benim gibi dogum yapip bekleyenlere ewlat isteyenlere yar ve yardimci olsun ewlat acısı göstermesin rabbimAllahim tez vakitte sifasini versin insallah yavrunun. Cok zor gercekten, sana uzulme kendini uzme demekte sana haksizlik.. Ama herseyin guzel olacagina inanmalisin, inan pozitif dusundukce pozitif sonuclar alirsin. Evladin sagligina kavusacak, kucagina aldigin an bugunleri unutacaksin. Sadece inan ve sabret canim. Bugunler de gececek buna inan. Allahim hepimizin evlatlarini biz annelerine bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?