2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dikişler geçtiği için evet , sonda takılan yerde de kuruluktan ve tahristendir muhtemelen , eğer idrar yaparken yanma vs varsa enfeksiyon kapmış olabilirsin

Canimm benim uzulme
Seni en iyi ben anlarim.10gun küvezde kaldi oglum.zehir oldu bana o 10gun zehir..kucama bile alamadan kuveze koydular.ama bak kavustuk sende kavusucaksin.iyi yerden bak olaya.sen kendini toparlicaksin sutun gelmis olcak.uzulme sakin

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu mübarek gecede Rabbim şifa versin dualarımdasınız

Amin. Rabbim şifa versin bebeğine canım sana bağışlasın inşallah iyiye gidiyor haberini alasin bu günleri unuttursun Rabbim sağlıkla bebeğinle evine gidersin inşallah

arkadaşlar bebek üç saattir hiç durmadan hareket ediyor ve sancı veriyor bana. galiba 20dkda bir falan kasılma da var hareketten dolayı emin olamıyorum. 36+5 bugün. acile gitmeli miyim hiç durmaz mı yani üç saattir birkaç dakika bile durmadı... böyle doğum sancısı olur mu

Dikişler geçtiği için evet , sonda takılan yerde de kuruluktan ve tahristendir muhtemelen , eğer idrar yaparken yanma vs varsa enfeksiyon kapmış olabilirsin
Oda var canım ya yarın bi sağlık ocağına idrar vericem malum bebek var artık ha deyince hastaneye de gidemiyoruz zormuş gerçkten ama bi o kadar da güzel..

İdrar o. Bende de oluyor. Bebe sıktığı için keseyi takrar idrar bosaltiyor

allah razi olsun canim cok sagol 10 15 gün ayri kalcaz buna inandirdim kendimi artik allahim sabir kuwwet wersin

Bende insallah kavusurum yawruma canim cok zor bu aci herseyden cok aci allahim yardimcimiz olsun hepimizin benim gibi bekleyen herkesin sütle beslenmeye baslasa toparlansa yawas yawas baska saglikla kucagima alsam bascam bagrima kokusunu alamadim bol bol kokusunu cekcem icime

Emziren annelere sorum olacak bebeğiniz emerekrn nefes nefese kalıyor mu? Bizimki hızlı hızlı emmeye çalışıyo ama nefesi yetmiyo tabi hızlı hızlı 3 kez çekip sonra derin derin nefes alıyor bir de burnu tıkandı şimdi hırıltı başladı inş hastalıktan değildir babası ve abisi hasta serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum şimdilik ama korkudan uyuyamıyorum da sürekli nefesini kontrol etmekten

Evet benim oğlumda nefes nefese kalıyor özellikle süt çok geldiğinde birde burnu tikaniksa dahada zorlanıyor

Benim de karnim yamuluyor canim, icerdeki hareketleri can yakiyor artik buyuduler :) Benzer sıkıntılar bende de var. Gecede gunduz de her an sıcaktan yanıyorum. Yazdigim saatin de farkindaysan genelde ayaktayim cunku mide yanmalarim cok oluyor uyutmuyor. Kasık agrilarim oluyor ara ara. Yatakta donmek tam bir eziyet zaten agridan zor donuyorum. 1 hafta kaldi hem heyecan, hem korku, hem de sevinc var cok karisik duygular yasiyorum.

Inanki ayni seyi yasadim. Kipir kipir sert hareketler ettikce benim kasigim belim patlicakmi gibi baskili bi agri oldu. Ben de dk. sayayim dedim yok olmadi yapamadim. Sonra gidip biraz soluma yattim bakalim gececek mi diye bi sure sonra bebek sakinledi, agrim gecti tekrarlamadi.

Teşekkür ederim cevabınız için nette çok fazla olumsuz şeyler Var dediğiniz gibi sürekli mor durumda değil sadece üzerinindegiştirdikten sonra morardıgını fark ettim bende belki üşüyordur diye düşündüm bugün çocuk doktoru muayenemiz var net olarak öğreneceğiz

kızlar simdi süt sagdim
yawruma goturdum bugun hastaneden ben taburcu ediliyorum. yawrum kalcak burda iyiyim iyi olmaya calisiyorum hala kendimi kasmamdan sıkmamdan aglamamdan dolayi agrilarim war ama hic zor degil agrilarim. Sadce evladimsiz olmak yiyip bitiriyo beni cok isterdim gule oynaya dogum hikayemi anlatmak olsun bunada sukur ewladim korunakli bi yerde ve bana kavusmak icin cok ugrasyo eminim.Mücadele veryo bu 3 cü sabah demin yanina aldilar beni eldivenlede olsa dokundum sanki benim dokundugumu bildi meme arar gibi arandi yawrum. agizdan cigerine tup werilmis haldeydi gayet rahat gordum bilgi aldim cigerleri temizlendikce asamalar hafifliycekmis azcik azcik anne sutu de werilmeye baslamislar gece ben sagip wercem hergun saglikli olsun kalici bi hastalik problem olmasin duzene girsin kucaqima saglikla sihatle alim yeter . yawrumda o azmi gördüm hamileyken hep ayagini karnima bastirirdi bende sewerdim konusurdum hep deminde ayaklarina dokunup konustum beni hissetti sanki bildi ben oldugumu insallah en kisa zamanda kucagima alip ewimde olurum allahim herkese kaldiracagi yükler verirmis rabbim kimseyi ewladiyla imtihan etmesin

Allahim tez vakitte sifasini versin insallah yavrunun. Cok zor gercekten, sana uzulme kendini uzme demekte sana haksizlik.. Ama herseyin guzel olacagina inanmalisin, inan pozitif dusundukce pozitif sonuclar alirsin. Evladin sagligina kavusacak, kucagina aldigin an bugunleri unutacaksin. Sadece inan ve sabret canim. Bugunler de gececek buna inan. Allahim hepimizin evlatlarini biz annelerine bagislasin.

amin canim allah razi olsun dualarin icin . allahim tum hamilelere benim gibi dogum yapip bekleyenlere ewlat isteyenlere yar ve yardimci olsun ewlat acısı göstermesin rabbim

Selam kızlar temizlik yaptıran arkadaşlardan fikir alayım dedim. Benim evim 2+1 70 mt kare bir tanıdığım gelip temizlerim demişti.2 kişi geldiler. Camlar silinicek kapılar sadece salonun perde ve fonları yıkanıcak diğerlerini biz yapmıştık. Mutfak dolap dahil silinicek tuvalet banyo temizliği birde yerler var. Halılar yıkamadan gelmişti oda temizlendikce halısı seriliyor. Bana arkadaslarım tek kisi 150 180 e geliyor demişti. Ben 200 veririm diye düşünmüştüm. Şimdi 2 kisi geldiler ya 200 azmı tanıdığım insanlar hak geçsin istemiyorum. Sizce ne kadar vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…