- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.221
Uc kisi gelseler 300 mu verecektin :)) bana cok geldi acikcasi evinde cok kucukmus. On gun once iki kisi geldi bana 85m2 evim. Cam kapi perde hali mutfak dolaplarinin icini indirdiler temizlediler. Banyoda dahil tabiki. Sabah 9 gelip aksam 5 gittiler. Surekli onlar geliyor zaten ve 130tl veriyorum. Bundan sonra 150 ye gelecekler zam gelmis :) yasadigin sehirinde etkisi var. Acaba ne vereyim diye sorsan mi diyorum onlara.Selam kızlar temizlik yaptıran arkadaşlardan fikir alayım dedim. Benim evim 2+1 70 mt kare bir tanıdığım gelip temizlerim demişti.2 kişi geldiler. Camlar silinicek kapılar sadece salonun perde ve fonları yıkanıcak diğerlerini biz yapmıştık. Mutfak dolap dahil silinicek tuvalet banyo temizliği birde yerler var. Halılar yıkamadan gelmişti oda temizlendikce halısı seriliyor. Bana arkadaslarım tek kisi 150 180 e geliyor demişti. Ben 200 veririm diye düşünmüştüm. Şimdi 2 kisi geldiler ya 200 azmı tanıdığım insanlar hak geçsin istemiyorum. Sizce ne kadar vermeliyim
Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah canimgünaydın kızlar bana da bugün dr sezeryan günü verdi 2. doğumum ama ilk sezeyanım olacak bebeğim e büyük diyor dr 4080 gr çıktı bugün hayırlısıyla inşallah çarşamba ben de bebeğimi alacağım kucağıma.. doğum yapmış annelere Allah analı babalı büyütsün yapacaklara kolaylık versin inşallah
Tanıdık ya söylemiyorlar bende bilemedim. Arkamdan konuşmasınlar diye panik oldum :)) yaşadığım şehirde istanbul taşı toprağı sözde altın olanından aldığımız nefes içinde para vercez yakında:) 250 versem yetermi 2 kisi icin ?Uc kisi gelseler 300 mu verecektin :)) bana cok geldi acikcasi evinde cok kucukmus. On gun once iki kisi geldi bana 85m2 evim. Cam kapi perde hali mutfak dolaplarinin icini indirdiler temizlediler. Banyoda dahil tabiki. Sabah 9 gelip aksam 5 gittiler. Surekli onlar geliyor zaten ve 130tl veriyorum. Bundan sonra 150 ye gelecekler zam gelmis :) yasadigin sehirinde etkisi var. Acaba ne vereyim diye sorsan mi diyorum onlara.
Hayır canım bana yapılmadı sonda takıldı sadeceGunaydin kizlar .
Tecrubeli annelere bir sorum var .Spinal sezeryande lavman yapılıyor mu her koşulda?
Planli bir dogum muydu canim peki sancin filan tuttu da oyle mi gittin?Hayır canım bana yapılmadı sonda takıldı sadece
Planlı değildi sancim geldi kasilmam oldu öyle gittim erken doğum oldu zaten benimkiPlanli bir dogum muydu canim peki sancin filan tuttu da oyle mi gittin?
+1 aynen bizdede durum bu şekilBenim de karnim yamuluyor canim, icerdeki hareketleri can yakiyor artik buyuduler :) Benzer sıkıntılar bende de var. Gecede gunduz de her an sıcaktan yanıyorum. Yazdigim saatin de farkindaysan genelde ayaktayim cunku mide yanmalarim cok oluyor uyutmuyor. Kasık agrilarim oluyor ara ara. Yatakta donmek tam bir eziyet zaten agridan zor donuyorum. 1 hafta kaldi hem heyecan, hem korku, hem de sevinc var cok karisik duygular yasiyorum.
Insallah bana da yapılmaz. Bebeginiz nasil toparlandi mi?Planlı değildi sancim geldi kasilmam oldu öyle gittim erken doğum oldu zaten benimki
Ya simdi tek kiside gelse ayni isisi yapacak 2 kiside hatta 2 kisi olunca genelde birazda savsaklaniyor. Tek kisi gelecek birini bulsan 100 cebine kalir bence çok yani iki kisiler diye 250 vermek bilemedim canim ya.Tanıdık ya söylemiyorlar bende bilemedim. Arkamdan konuşmasınlar diye panik oldum :)) yaşadığım şehirde istanbul taşı toprağı sözde altın olanından aldığımız nefes içinde para vercez yakında:) 250 versem yetermi 2 kisi icin ?
Çok şükür toparlandi. İnşallah yapılmaz sezaryen olacağı kesin miInsallah bana da yapılmaz. Bebeginiz nasil toparlandi mi?
Cok sevindim. Allah bagislasin .Evet temmuzda insallah .Saglik problemlerim nedeniyle sezeryan olcak.Çok şükür toparlandi. İnşallah yapılmaz sezaryen olacağı kesin mi
Canım bulunduğun il ve ilçeye göre fiyatlar değişiyor 160-200 arası burada fiyatlar ben istanbuldayım mesela.2 kadın gelmesi ücretin 2 katına çıkmasını gerektirmiyor tam gün yerine yarım günde bitiriyorlar bana düzenli olarak 2 kişi gelir yarım günde dolap içleri hariç her işi yaparlar .ben 175 veriyorumSelam kızlar temizlik yaptıran arkadaşlardan fikir alayım dedim. Benim evim 2+1 70 mt kare bir tanıdığım gelip temizlerim demişti.2 kişi geldiler. Camlar silinicek kapılar sadece salonun perde ve fonları yıkanıcak diğerlerini biz yapmıştık. Mutfak dolap dahil silinicek tuvalet banyo temizliği birde yerler var. Halılar yıkamadan gelmişti oda temizlendikce halısı seriliyor. Bana arkadaslarım tek kisi 150 180 e geliyor demişti. Ben 200 veririm diye düşünmüştüm. Şimdi 2 kisi geldiler ya 200 azmı tanıdığım insanlar hak geçsin istemiyorum. Sizce ne kadar vermeliyim
Amin cümlemizin sorun ne canımCok sevindim. Allah bagislasin .Evet temmuzda insallah .Saglik problemlerim nedeniyle sezeryan olcak.
Evet tek kişi 120-140 a geliyorSelam kızlar temizlik yaptıran arkadaşlardan fikir alayım dedim. Benim evim 2+1 70 mt kare bir tanıdığım gelip temizlerim demişti.2 kişi geldiler. Camlar silinicek kapılar sadece salonun perde ve fonları yıkanıcak diğerlerini biz yapmıştık. Mutfak dolap dahil silinicek tuvalet banyo temizliği birde yerler var. Halılar yıkamadan gelmişti oda temizlendikce halısı seriliyor. Bana arkadaslarım tek kisi 150 180 e geliyor demişti. Ben 200 veririm diye düşünmüştüm. Şimdi 2 kisi geldiler ya 200 azmı tanıdığım insanlar hak geçsin istemiyorum. Sizce ne kadar vermeliyim
Kızlar ben adet oldum tam da 40. gündeBu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum. Aranızda doğumdan sonra adeti başlayan var mı erkenden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?