2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uc kisi gelseler 300 mu verecektin :)) bana cok geldi acikcasi evinde cok kucukmus. On gun once iki kisi geldi bana 85m2 evim. Cam kapi perde hali mutfak dolaplarinin icini indirdiler temizlediler. Banyoda dahil tabiki. Sabah 9 gelip aksam 5 gittiler. Surekli onlar geliyor zaten ve 130tl veriyorum. Bundan sonra 150 ye gelecekler zam gelmis :) yasadigin sehirinde etkisi var. Acaba ne vereyim diye sorsan mi diyorum onlara.

günaydın kızlar bana da bugün dr sezeryan günü verdi 2. doğumum ama ilk sezeyanım olacak bebeğim e büyük diyor dr 4080 gr çıktı bugün hayırlısıyla inşallah çarşamba ben de bebeğimi alacağım kucağıma.. doğum yapmış annelere Allah analı babalı büyütsün yapacaklara kolaylık versin inşallah

Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah canim

Tanıdık ya söylemiyorlar bende bilemedim. Arkamdan konuşmasınlar diye panik oldum :)) yaşadığım şehirde istanbul taşı toprağı sözde altın olanından aldığımız nefes içinde para vercez yakında:) 250 versem yetermi 2 kisi icin ?

Gunaydin kizlar .
Tecrubeli annelere bir sorum var .Spinal sezeryande lavman yapılıyor mu her koşulda?

+1 aynen bizdede durum bu şekil

Ya simdi tek kiside gelse ayni isisi yapacak 2 kiside hatta 2 kisi olunca genelde birazda savsaklaniyor. Tek kisi gelecek birini bulsan 100 cebine kalir bence çok yani iki kisiler diye 250 vermek bilemedim canim ya.

Canım bulunduğun il ve ilçeye göre fiyatlar değişiyor 160-200 arası burada fiyatlar ben istanbuldayım mesela.2 kadın gelmesi ücretin 2 katına çıkmasını gerektirmiyor tam gün yerine yarım günde bitiriyorlar bana düzenli olarak 2 kişi gelir yarım günde dolap içleri hariç her işi yaparlar .ben 175 veriyorum

Evet tek kişi 120-140 a geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…