kızlar simdi süt sagdim
yawruma goturdum bugun hastaneden ben taburcu ediliyorum. yawrum kalcak burda iyiyim iyi olmaya calisiyorum hala kendimi kasmamdan sıkmamdan aglamamdan dolayi agrilarim war ama hic zor degil agrilarim. Sadce evladimsiz olmak yiyip bitiriyo beni cok isterdim gule oynaya dogum hikayemi anlatmak olsun bunada sukur ewladim korunakli bi yerde ve bana kavusmak icin cok ugrasyo eminim.Mücadele veryo bu 3 cü sabah demin yanina aldilar beni eldivenlede olsa dokundum sanki benim dokundugumu bildi meme arar gibi arandi yawrum.

agizdan cigerine tup werilmis haldeydi gayet rahat gordum bilgi aldim cigerleri temizlendikce asamalar hafifliycekmis azcik azcik anne sutu de werilmeye baslamislar gece ben sagip wercem hergun saglikli olsun kalici bi hastalik problem olmasin duzene girsin kucaqima saglikla sihatle alim yeter . yawrumda o azmi gördüm hamileyken hep ayagini karnima bastirirdi bende sewerdim konusurdum hep deminde ayaklarina dokunup konustum beni hissetti sanki bildi ben oldugumu insallah en kisa zamanda kucagima alip ewimde olurum allahim herkese kaldiracagi yükler verirmis rabbim kimseyi ewladiyla imtihan etmesin