2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aynen oyle canim aynen oyle bende ondan uzuluyorum iste aglamama sebep dedikleri beni ne tatmin ediyo ne kafamdakileri cewapliyo. bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo simdi gittim gordum yawrumu tabi tutamadim kendimi agladim yine zayiflamis 1 kilo gitmis nerdeyse ole incecik kalmis bacaklari yuzu cokmus neyse kilosu korkutmuyo dedim icimden sonra durumu nasil dedim kan gazı testi yaptik iyiydi duzelmisti simdi yine alcaz kan tekrar bakcaz uyuttuk bebegi dedi rahatlasin yorulmasin diye dedi hareketsiz yatiyodu. sakince sordum ben bastan beri kafam da oturtamadim bi cigerinde sivi var dediniz bi enfeksiyon dendi benim kafam almiyo dedim. sonra anne karninda olan bisey bu demez mi ben olamaz dedim ben surekli takiplerime gittim kan idrar testimi aksatmadim bu zamana kadar hic bi problem yoktu oglum haftasi ileri olarak dogdu kilosu cok guzel di doktor hatta masallahi war dedi hep simdi enfeksiyonu sizden kapmis anne karninda diyosunuz dedim. bugun tekrar nefes duzelmesi icin burundan kuwwetli hava verceklermis kafam yine corba gibi oldu geldim ewe kaldim ama allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin seninkinin kilosu falan dusmus mu benimki epey zayif geldi gozume

Kızlar öyle böyle derken 9 ay bitti. Sıra bende yarın sezeryan olacağım dualarınızda yer verin lütfen herşey yolunda gitsin aslında rahattım ama akşama doğru heyecan ve stres basmaya başladı beni
Allah kolaylık versin canım, inşallah sorunsuz, sağlıkla, sıhhatle kavuşursunuz birbirinize..

İlk bebeğin mi canım
Benim ilk bebeğim herhalde nisan gelse giderim gibi geliyor çünkü doktor suyun gelirse ağrın sancin olursa gel dedi
evet ilk bnde bilmiyorumki gitsemmi gitmesemmi nisani gelip 1 hafta sora doguranlar var hafif belim agriyor ama simdimi gitsem agrim artincami gitsem bilemedim

Git açılmak varmı diye bakarlar benimde geldikten 2 gün sonra oldu dogum .belimden kasıklarına ağrı girmisti 2 gece sonra düzenli sekle döndü
İlk bebeğin mi canım
Benim ilk bebeğim herhalde nisan gelse giderim gibi geliyor çünkü doktor suyun gelirse ağrın sancin olursa gel dedi
saolun kizlar cevapladiginiz icin agrim artarsa gidecegim simdilik beklemedeyim..

Benim öyleydi bi hafta sancıları da hissettim hatta ama sezaryen gününü bekledi

xra221 canım bebeğin kaç kg doğdu kilosundan dolayı biraz huzursuzdun sanki ultrasonda ki ile aynı mı
2800 doğdu canım doktor en fazla o kadar olur demişti yine de son kontrolde3kg 50 cm dedi 48 santim o kadar küçük ki ucurtma_avcisi sezryan oldum Spinal biraz ağrı oldu arada olunca ağrı kesici alıyorum ama korktuğum gibi değil bol yürüyüş yaptım yatmadım daha çabuk iyi olursun

Devletten para almak için yaptıklarını düşünmeye başladım artık. Solunumu, şekeri, beslenmesi iyiymiş oğlumun. CRP de düşmeye başlamış. Daha ne 1 haftasından bahsediyorlar anlamadım. Dün beni umutlandırıp çarşamba çıkartırız niye dediler? Beklemekten başka çaremiz yok maalesef. Kilosu gözüne öyle geliyordur canım . Yarın sor ki için rahatlasın. Oğlumun kilosu düştü ama doğum kilosuyla 200 gr fark var gibi. Eşim hep bana görme hakkı verdi ama yarın o görsün yavrusunu. Siz ikiniz görebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…