2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah

Bebek yüzünden vakit bulup foruma giremiyorum geçmişi tek tek okuyamadım doğum yapan arkadaşlarımız olmuş hayırlı olsun hepsine allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah biz 21 günlük olduk bile bebek olunca insan zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Baska 10 haziranda Dogum yapan var mi acaba
Sen de dogum yaptıysan hayirli olsun canım
Vallahi bir kaç gündür tam takip edemedim bende tam olarak bilemiyorum canım arada yapanları kaçırdım galiba...yok canım ben henüz yapmadım 18 haziran kismetse

Dogum yaptinmii :)) hadi gozun aydin Rabbim hayirli evlat eylesin bahtı ömrü guzel olsun. Sezeryan sonrasi dedigin gibu ne kadar erken ayaga kalkar yurursen o kadar cabuk iyilesme surecin oluyor.

Kızlar doğum yapan çok kişi olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepinize. Çok sevindim..

Darısı bizlerin başına inşallah bi avazda kurtulalim.

Ben çok stres olmaya başladım artık.40. Haftaya girmekle beraber stres geldi bana . Ne zaman doğacak diye diken üstündeyim . Az bir kasik sancim oluyor elim ayağım titriyo hemen acaba panik atak mi oldum ben ya

ewet canim ikimiz giryoruz ole sey olurmu ne sacma. ben iyce toparladjm kndimi canim bekliycez dua etcez sukretcez allahin izniyle saglikla aliriz yawrularimizi

evet ilk bnde bilmiyorumki gitsemmi gitmesemmi nisani gelip 1 hafta sora doguranlar var hafif belim agriyor ama simdimi gitsem agrim artincami gitsem bilemedim

Nisanda gitmenize gerek yok. Benimde nisandan 6gun sonra dgm oldu.dr.a soylemistim nisanum geldi diye ilgilenmedi bile. Dogumun basladigi anlamına gelmiyor yani nisan.evde sanci bekleyin.

Ay canim ya ben de hasta olcak gibiyim annemin 2 gundur faranjiti nuksetti bulasir mi bulasmaz mi derken bugun grip gibiyim.. burnum kasiniyo, hapsuruyorum, burnun akiyor. Benim de 18 haziran o zamana kadar toparlamak gerek. Pekmez iç canim. Bir de ılık ballı limonlu su iç. Bol limonlu tavuk suyu corba da iyi olur ama tavugu kaynatirken icine 1 tane de sogan atmak faydali oluyor. Aklima gelenler bunlar. Bir de tuzlu suyla gargara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…