- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.461
Sagolun Allah razı olsun. Cok eziyetli, zordu hastanedeki calisanlar bile azarlayici insanlardı. Ama şükür ki geçtiMaşallah. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Darısı gününü bekleyen arkadaslar diyelim
benim arkadaşım en son 40+6 da Dogum yaptı ama 41-42 haftaya kadar da uzayabiliyor geç doğum deniyorKızlar bebekler en son kaç haftaya kadar bekliyor mesela 40+6 son mu oluyor yoksa 41 haftaya de devam ediyor mu
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallahArkadaşlar merhaba burda 2 gun önce yazmıştım. Cevap veren de olmustu. Suyum damla damla gelmis olabilir mi demistim. Ve evet gelen suymus. O gece sonradan bir anda su geldi. Hemen acile kostuk. Cok zorlu bir dogum oldu benim icin ama ben de doğum yaptım çok şükür. 10 haziran kadir gecesi annesiyim Allah'a çok şükürdogum yapmak cok zorlu bir surecmis. Ve acısını çeken çok mukaddes bir insanmis,bunu anladım. Normal dogum yaptim. Hic sancim olmadigi için 14 saat sancinin gelmesini, acilmanin olmasini bekledim. okuyamadim ama dogum yapanlara da hayırlı olsun. Yapacaklara da Allah kolaylıklar versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Baska 10 haziranda Dogum yapan var mi acabaGeçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah
Vallahi bir kaç gündür tam takip edemedim bende tam olarak bilemiyorum canım arada yapanları kaçırdım galiba...yok canım ben henüz yapmadım 18 haziran kismetseTeşekkür ederim Allah razı olsun. Baska 10 haziranda Dogum yapan var mi acaba
Sen de dogum yaptıysan hayirli olsun canım
Dogum yaptinmii :)) hadi gozun aydin Rabbim hayirli evlat eylesin bahtı ömrü guzel olsun. Sezeryan sonrasi dedigin gibu ne kadar erken ayaga kalkar yurursen o kadar cabuk iyilesme surecin oluyor.2800 doğdu canım doktor en fazla o kadar olur demişti yine de son kontrolde3kg 50 cm dedi 48 santim o kadar küçük kiucurtma_avcisi sezryan oldum Spinal biraz ağrı oldu arada olunca ağrı kesici alıyorum ama korktuğum gibi değil bol yürüyüş yaptım yatmadım daha çabuk iyi olursun
ewet canim ikimiz giryoruz ole sey olurmu ne sacma. ben iyce toparladjm kndimi canim bekliycez dua etcez sukretcez allahin izniyle saglikla aliriz yawrularimiziDevletten para almak için yaptıklarını düşünmeye başladım artık. Solunumu, şekeri, beslenmesi iyiymiş oğlumun. CRP de düşmeye başlamış. Daha ne 1 haftasından bahsediyorlar anlamadım. Dün beni umutlandırıp çarşamba çıkartırız niye dediler? Beklemekten başka çaremiz yok maalesef. Kilosu gözüne öyle geliyordur canım . Yarın sor ki için rahatlasın. Oğlumun kilosu düştü ama doğum kilosuyla 200 gr fark var gibi. Eşim hep bana görme hakkı verdi ama yarın o görsün yavrusunu. Siz ikiniz görebiliyor musunuz?
evet ilk bnde bilmiyorumki gitsemmi gitmesemmi nisani gelip 1 hafta sora doguranlar var hafif belim agriyor ama simdimi gitsem agrim artincami gitsem bilemedim
Allah yardimcin olsun inşallahVallahi bir kaç gündür tam takip edemedim bende tam olarak bilemiyorum canım arada yapanları kaçırdım galiba...yok canım ben henüz yapmadım 18 haziran kismetse
Amin Aminnn insallah cümlemiz hayırla büyütsün
Ay canim ya ben de hasta olcak gibiyimOfff kızlar bir boğazım agriyor ki sormayın bide öksürük başladı ciğerlerim sokuluyor resmen surda doğuma 6 gün kala hasta oldum...oğluşum hastaydı boğaz enfeksiyonu geçiriyordu 1 haftadır onu iyi etmeye uğraşırken ben yakalandım şimdide ne yapsam ne etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?