2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zaten yanılma payı var canım sağlıcakla kucağına aldın ya önemli olan o annesi sen onu buyutursuncook geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun benim dogum sırasında değil de 29 gunlilukken oğlum hastalandı zaturre dendi crp 13 tu çok yüksek yoğun bakımda kaldık kadın dogum hastanesinde diyeceğim şu orda iğne yapıyorlar antiboyotik tedavisi mesala 9 gün uygulanması lazım saatli olarak veya 7 gün öyle yapıyorlar crp 0 a düştü öyle çıktık ben 40 mi orda çıkardım ama masallah oğlum da hiç hasta olmadı ondan sonra ufak tefek burun akıntıları dışında

Aslinda şoyle birsey hissettim bikac gun once, karnim cok gergindi. Bebek karnimin icinde yan duruyor gibiydi sagda kafa solda popo sıkısmıs gibi rahatsizlik hissi veriyordu. Demekki donmek icin oyle bir hamle yapip sonrada dondu :)

kaç saat sancı çektin canım anlatsana biraz
Sabah başlamıştı sancılarım sıklaşana kadar evde bekledim. Gece 10 buçukta hastaneye gittim 6cm açılma vardı. 2 saatte 10 cm oldu. 12bucukta doğumhaneye girdim. Doğumum dikişlerim falan 1 saat sürdü. Zordu tabi ama dayanılmayacak bisey yok.

Ya kizlar annemin kronik faranjiti var. Dun nuksetti.. Esim ise giderken beni anneme birakiyor her sabah.. Faranjit bulasir mi biliyor musunuz? Doguma 6 gun kaldi bana da bulassin istemiyorum dogum uzeri. Bir de bebekte dogacak ve annem yanimizda olacakti.

Yeni doğum yapan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum.gozunuz aydin.ömürlü olsunlar ins..haziran yari oldu nerdeyse sira temmuz annelerine geliyor:)hos bizim bebisler pek hazirani beklemediler benim oglus gibi❤❤artik cok gecmisi okuyamiyorum kizlar bu ara gaz skısmalarimiz var ara ara hepinize hayirli aksamlarrrr opuyorum.bu arada takvimin silinmesine 8 gun kalmis.ayyy bi duygulandim((

Maske taksin sana bulaşmaz belki ama bebeğe bulaşabilir bizde cunku 20 gunlukken yari kırk yapmistik cocuk hastalandi kimseye opturmeyin

Arkadaşlar merhaba burda 2 gun önce yazmıştım. Cevap veren de olmustu. Suyum damla damla gelmis olabilir mi demistim. Ve evet gelen suymus. O gece sonradan bir anda su geldi. Hemen acile kostuk. Cok zorlu bir dogum oldu benim icin ama ben de doğum yaptım çok şükür. 10 haziran kadir gecesi annesiyim Allah'a çok şükür dogum yapmak cok zorlu bir surecmis. Ve acısını çeken çok mukaddes bir insanmis,bunu anladım. Normal dogum yaptim. Hic sancim olmadigi için 14 saat sancinin gelmesini, acilmanin olmasini bekledim. okuyamadim ama dogum yapanlara da hayırlı olsun. Yapacaklara da Allah kolaylıklar versin

Maşallah. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Darısı gününü bekleyen arkadaslar diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…