- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.441
Zaten yanılma payı var canım sağlıcakla kucağına aldın ya önemli olan o annesi sen onu buyutursun2800 doğdu canım doktor en fazla o kadar olur demişti yine de son kontrolde3kg 50 cm dedi 48 santim o kadar küçük kiucurtma_avcisi sezryan oldum Spinal biraz ağrı oldu arada olunca ağrı kesici alıyorum ama korktuğum gibi değil bol yürüyüş yaptım yatmadım daha çabuk iyi olursun
Geçmiş olsun canım güle güle büyüt bebisini darısı biz bekleyenlerin basinaBende doğum yaptım bebegimde bende iyiyiz şükür. Sezeryanda kurtarici yuruyus kizlar aklinizda olsun.Darısı beklwyenlerin başına
hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyütün bebeğinizi:) yürüyüş neden kurtarıcı dedin cnmBende doğum yaptım bebegimde bende iyiyiz şükür. Sezeryanda kurtarici yuruyus kizlar aklinizda olsun.Darısı beklwyenlerin başına
Canım geçmiş olsun benim dogum sırasında değil de 29 gunlilukken oğlum hastalandı zaturre dendi crp 13 tu çok yüksek yoğun bakımda kaldık kadın dogum hastanesinde diyeceğim şu orda iğne yapıyorlar antiboyotik tedavisi mesala 9 gün uygulanması lazım saatli olarak veya 7 gün öyle yapıyorlar crp 0 a düştü öyle çıktık ben 40 mi orda çıkardım ama masallah oğlum da hiç hasta olmadı ondan sonra ufak tefek burun akıntıları dışındaDevletten para almak için yaptıklarını düşünmeye başladım artık. Solunumu, şekeri, beslenmesi iyiymiş oğlumun. CRP de düşmeye başlamış. Daha ne 1 haftasından bahsediyorlar anlamadım. Dün beni umutlandırıp çarşamba çıkartırız niye dediler? Beklemekten başka çaremiz yok maalesef. Kilosu gözüne öyle geliyordur canım . Yarın sor ki için rahatlasın. Oğlumun kilosu düştü ama doğum kilosuyla 200 gr fark var gibi. Eşim hep bana görme hakkı verdi ama yarın o görsün yavrusunu. Siz ikiniz görebiliyor musunuz?
kaç saat sancı çektin canım anlatsana birazKorkma Allah yardım eder inşallah. Benim ki 40+5 te gelmişti. Sen sancın gelmeden gitmemeye çalış suni almamak için. Kendi sancınla daha hızlı ve kolay...
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbimGeçmiş i okuyamadım ama doğum yaptım kızlar darsisi size 50 cm 3.100 Gr
Aslinda şoyle birsey hissettim bikac gun once, karnim cok gergindi. Bebek karnimin icinde yan duruyor gibiydi sagda kafa solda popo sıkısmıs gibi rahatsizlik hissi veriyordu. Demekki donmek icin oyle bir hamle yapip sonrada dondu :):) fazla hareket yaptiginda ters doncek diye korkuyorum sırtının yerini de değiştiriyor bi o yana bi bu yana ilk cocugumda hareketleri pek hissetmiyordum son zaman dönmesin sezeryandan korkuyorum cunku senin ters dönmüş sonra normale dönmüş hiç farkettim mi
Sabah başlamıştı sancılarım sıklaşana kadar evde bekledim. Gece 10 buçukta hastaneye gittim 6cm açılma vardı. 2 saatte 10 cm oldu. 12bucukta doğumhaneye girdim. Doğumum dikişlerim falan 1 saat sürdü. Zordu tabi ama dayanılmayacak bisey yok.kaç saat sancı çektin canım anlatsana biraz
Benim de 30 haziran ya ben diyorum secim günü pazara denk gelsin ama hayırlısı zamanı gelince doğacak elbet :)Valla kaç kişi kaldık Dogum yapacak ? Kapanış bende artık 5 Temmuz ve normal , eğer gününü doldurursa :))
Maske taksin sana bulaşmaz belki ama bebeğe bulaşabilir bizde cunku 20 gunlukken yari kırk yapmistik cocuk hastalandi kimseye opturmeyinYa kizlar annemin kronik faranjiti var. Dun nuksetti.. Esim ise giderken beni anneme birakiyor her sabah.. Faranjit bulasir mi biliyor musunuz? Doguma 6 gun kaldi bana da bulassin istemiyorum dogum uzeri. Bir de bebekte dogacak ve annem yanimizda olacakti.
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallahKızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunGeçmiş i okuyamadım ama doğum yaptım kızlar darsisi size 50 cm 3.100 Gr
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallahBende doğum yaptım bebegimde bende iyiyiz şükür. Sezeryanda kurtarici yuruyus kizlar aklinizda olsun.Darısı beklwyenlerin başına
Maşallah. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Darısı gününü bekleyen arkadaslar diyelimArkadaşlar merhaba burda 2 gun önce yazmıştım. Cevap veren de olmustu. Suyum damla damla gelmis olabilir mi demistim. Ve evet gelen suymus. O gece sonradan bir anda su geldi. Hemen acile kostuk. Cok zorlu bir dogum oldu benim icin ama ben de doğum yaptım çok şükür. 10 haziran kadir gecesi annesiyim Allah'a çok şükürdogum yapmak cok zorlu bir surecmis. Ve acısını çeken çok mukaddes bir insanmis,bunu anladım. Normal dogum yaptim. Hic sancim olmadigi için 14 saat sancinin gelmesini, acilmanin olmasini bekledim. okuyamadim ama dogum yapanlara da hayırlı olsun. Yapacaklara da Allah kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?