2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim 33 ten beri aşağıda karnım.. Göğsüm ile karnım arası bir el fark var.. Bu bekler mi mevzusuna doktor bile birşey diyemez.. Bir saat içinde de olabilir, bir haftada da, bir ayda da.. Baş geliş olması çok güzel aslında.. Normali deneyebilirsin, kordon kaç tur dolanmış? Aslında tur da değil de, uzunluğu önemliymiş aslında..

Selam kızlar sabahtan hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryana karar verdim kordondan dolayi. Önlüğümü giydim bebegime kavuşmayı bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kavusalim
Gözünüz aydin .Simdi gelmistir bebisiniz .
Canim karnim indi demissin ya bariz belli oluyor mu asagi indigi? Cok acemiyim cook

Ben anlamıyorum benim ki indi mi inmedi mi ben hala kaburga altımda baskı hissediyorum ve zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorm ama bazıları aşağı inmiş karnın diyor

Kızlar bebeğinizin burnu tıkanıyor mu? Ne sıklıkla burnunu temizliyorsunuz? Bizimkinin burnu hep hırıl hırış her gün 1-2 kez serım fizyolojik ve aspiratörle temizlemek zorunda kalıyorum pek önerilmese de mevbur temizliyorum hırıltıda bebğim nefes alamıyor

Offf allahım çok üzüldüm sen anlattıkça bu nasıl iştir ya nasıl anlamazlar ne olduğunu ...özel hastanemi doğum yaptığın yer aceba bi üniversite hastanesine mi götürsen ...sanada üzülme ağlama diycem canim ama çok iyi biliyorumki elinde değil yaşayan bilir ....bir kaç gündür girmiyorum mesajlar birikmiş insallah değer mesajlarda hayırlı haberlerinizi okurum

Kordonun kac tur oldugunu soylemedi dr.um ama uzunlugunu goremedigini soylemisti. Birde minyon oldugum icin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum demsti bebis 3500a yaklasmis durumda.

Ben anlamıyorum benim ki indi mi inmedi mi ben hala kaburga altımda baskı hissediyorum ve zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorm ama bazıları aşağı inmiş karnın diyor
Benim bakinca belli oluyor asagi dogru uzadi karnim.gogus altim boş. Ve alt kisimda buyuk agirlik var seyime dogru. Bebek bazen kaburgama bir yerini dayayip canimi yakiyor ama ayni anda alttanda itikliyor. Ozllikle de oturdugumda gobegim tamamen bacaklarimin uzerinde oyle soyliyim :)

Benim inmedi canım hala top gibi duruyor önümde bakalım inecekmi zaten kanala yerlesmemis

Kızlar nst sonucumda bir tane 100 lük sancım çıktı. Diğerleri 40-50 civarında. Nasıl sizce
Valla benim yirmi dk da 80-100 arasında 10 adet sancım vardı.. Doktor, yokluyor seninki bayramı göremezsin demişti, üç hafta önce.. Ama hâlâ devam..

Kordonun kac tur oldugunu soylemedi dr.um ama uzunlugunu goremedigini soylemisti. Birde minyon oldugum icin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum demsti bebis 3500a yaklasmis durumda.
Allah Allah :) iki yengem var, inan 1.60 m yok boyları ama doğumları o kadar kolay olmuş ki.. Ne olduğunu anlamadık bile derler.. Boy ile çok ilgili değildir bence.. Biz millet olarak öyle 1.70 m üstü bayanlar değiliz ki.. Ama kordon uzunluğu önemli bir husus galiba.. Artık hayırlısı deyip güvenmekten başka çaremizde yok canım..

olur mu guzelim allah razi olsun elimden geldigi kadar kendimi toparladim suan sut sagmak icin allahima surekli dua ediyorum isyanim yok weren alan her zaman o onun emrine de boynumuz kildan ince sadce annelik duygularimdan kendimi kontrol edemedigim bi durumda buldum ama tolarlaniyorum dus aldim yuruyus yapiyorum agri sancim azaliyo git git sisler de banyodan sonra inmis az sanki canim.
Allahim verdi arslanim o benim allahim kimseye ewlat acisi wermesin zor sabrini da ona gore veryo sukur her gunumuze.

Karın inme durumunu bende anlamıyorum ya , Nasıl anlaşılıyor ki, rahat nefes alıyorum , göğüs altım boş ama sanki başından beri böyleydi bir de bu ikinci de çok fazla kaburgalarima darbe almadım :) oğlumda tam tersiydi. Tek sıkıntı koltukta otururken bacaklarımı açmam gerekiyor yoksa rahat oturamıyorum karnım bacaklarıma dayanıyor Acaba o mu inmiş demek :)))

Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…