- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.381
Ben ilk bebeğimi 3.860 ile normal doğurdum. Ama 4 kilo ile rekorkızlar günaydın bebeği iri olup normal doğum yapan varmı
Canım benim 33 ten beri aşağıda karnım.. Göğsüm ile karnım arası bir el fark var.. Bu bekler mi mevzusuna doktor bile birşey diyemez.. Bir saat içinde de olabilir, bir haftada da, bir ayda da.. Baş geliş olması çok güzel aslında.. Normali deneyebilirsin, kordon kaç tur dolanmış? Aslında tur da değil de, uzunluğu önemliymiş aslında..Kizlar karniniz asagi indi mi? Benim yaklasik 1 haftadir karnim asagida. Ay 1 hafta daha dursa gununu beklese diyorum ya. Bebegim gecen hafta ters makat dönmustu, dunku kontrolde bebegimin yine bas gelis pozisyonunu aldigini ogrendik. Kendisi de kararsiz yavrum :) Bizi durmadan sasirtiyor. Doktorum normal mi istersin dedi yok dedim zaten gun de verildi sezeryan olsun. Bebegime kordon dolandigi icin goze almak istemedim. Kizlar bebegimin başı baya inmiş asagiya ve 1 haftaya yakin karnim asagi indi. Bekler mi dersiniz 6 gun daha.
Gözünüz aydin .Simdi gelmistir bebisiniz .Selam kızlar sabahtan hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryana karar verdim kordondan dolayi. Önlüğümü giydim bebegime kavuşmayı bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kavusalim
Canim karnim indi demissin ya bariz belli oluyor mu asagi indigi? Cok acemiyim cookKizlar karniniz asagi indi mi? Benim yaklasik 1 haftadir karnim asagida. Ay 1 hafta daha dursa gununu beklese diyorum ya. Bebegim gecen hafta ters makat dönmustu, dunku kontrolde bebegimin yine bas gelis pozisyonunu aldigini ogrendik. Kendisi de kararsiz yavrum :) Bizi durmadan sasirtiyor. Doktorum normal mi istersin dedi yok dedim zaten gun de verildi sezeryan olsun. Bebegime kordon dolandigi icin goze almak istemedim. Kizlar bebegimin başı baya inmiş asagiya ve 1 haftaya yakin karnim asagi indi. Bekler mi dersiniz 6 gun daha.
Ben anlamıyorum benim ki indi mi inmedi mi ben hala kaburga altımda baskı hissediyorum ve zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorm ama bazıları aşağı inmiş karnın diyorKizlar karniniz asagi indi mi? Benim yaklasik 1 haftadir karnim asagida. Ay 1 hafta daha dursa gununu beklese diyorum ya. Bebegim gecen hafta ters makat dönmustu, dunku kontrolde bebegimin yine bas gelis pozisyonunu aldigini ogrendik. Kendisi de kararsiz yavrum :) Bizi durmadan sasirtiyor. Doktorum normal mi istersin dedi yok dedim zaten gun de verildi sezeryan olsun. Bebegime kordon dolandigi icin goze almak istemedim. Kizlar bebegimin başı baya inmiş asagiya ve 1 haftaya yakin karnim asagi indi. Bekler mi dersiniz 6 gun daha.
oyy Maşallah bende dün tekrar gittim 3.800 olmuş bugün 39+6 kızımın hiç gelesi yok sanırım 1bucuk parmak açıklık var bekliyorum ve korkuyorum
Offf allahım çok üzüldüm sen anlattıkça bu nasıl iştir ya nasıl anlamazlar ne olduğunu ...özel hastanemi doğum yaptığın yer aceba bi üniversite hastanesine mi götürsen ...sanada üzülme ağlama diycem canim ama çok iyi biliyorumki elinde değil yaşayan bilir ....bir kaç gündür girmiyorum mesajlar birikmiş insallah değer mesajlarda hayırlı haberlerinizi okurumkızlar
bebegime ilk cigerlerinde su var atamadi dendi. bi burundan sonra cigere tüp takildi. simdi yine buruna takip degistirmisler. cigerde takili dendi. sonrada cigerde cok enfeksiyon war duzelmiyo kotuye gitti dedi enfeksiyonmu dedigimde balgam atamiyo bla bla bla bos bos agzinda laf geveledi cocugum oyuncak olmus gibi ellerinde antibiyotigini degistirmisler. süt werdim bugun 3 kez sagip param parca yapti pompalari aglaya sizlana iyi olsun ewladim die disimi sıka sıka sagdim ama iyiye gitmeme demesi beni mahfetti koca cocuk herseyi yerinde 9 ay iyi dendi bi anda noldu ben anlamadim aklimi beynimi aldilar kimse anlamiyo derdimi sezeryan agrisi bi yerde goguslerim yarildi kan hep ewladim yatyo ne oldu bi anlmadj allahim kadir gecesi yuzu suyu hurmetine ewlatlarimizi bize bagisla
Maşallah canım rekor sende sanırım sağlıkla gelsin benişin inş kolay bi doğum olurYarın sezeryan günüm kızlar bakalım bizim tospik doktorun dediği gibi mi doğacak kafası 101 idi kilo 4200
Kordonun kac tur oldugunu soylemedi dr.um ama uzunlugunu goremedigini soylemisti. Birde minyon oldugum icin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum demsti bebis 3500a yaklasmis durumda.Canım benim 33 ten beri aşağıda karnım.. Göğsüm ile karnım arası bir el fark var.. Bu bekler mi mevzusuna doktor bile birşey diyemez.. Bir saat içinde de olabilir, bir haftada da, bir ayda da.. Baş geliş olması çok güzel aslında.. Normali deneyebilirsin, kordon kaç tur dolanmış? Aslında tur da değil de, uzunluğu önemliymiş aslında..
Benim bakinca belli oluyor asagi dogru uzadi karnim.gogus altim boş. Ve alt kisimda buyuk agirlik var seyime dogru. Bebek bazen kaburgama bir yerini dayayip canimi yakiyor ama ayni anda alttanda itikliyor. Ozllikle de oturdugumda gobegim tamamen bacaklarimin uzerinde oyle soyliyim :)Ben anlamıyorum benim ki indi mi inmedi mi ben hala kaburga altımda baskı hissediyorum ve zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorm ama bazıları aşağı inmiş karnın diyor
Benim inmedi canım hala top gibi duruyor önümde bakalım inecekmi zaten kanala yerlesmemisBenim bakinca belli oluyor asagi dogru uzadi karnim.gogus altim boş. Ve alt kisimda buyuk agirlik var seyime dogru. Bebek bazen kaburgama bir yerini dayayip canimi yakiyor ama ayni anda alttanda itikliyor. Ozllikle de oturdugumda gobegim tamamen bacaklarimin uzerinde oyle soyliyim :)
Valla benim yirmi dk da 80-100 arasında 10 adet sancım vardı.. Doktor, yokluyor seninki bayramı göremezsin demişti, üç hafta önce.. Ama hâlâ devam..Kızlar nst sonucumda bir tane 100 lük sancım çıktı. Diğerleri 40-50 civarında. Nasıl sizce
Allah Allah :) iki yengem var, inan 1.60 m yok boyları ama doğumları o kadar kolay olmuş ki.. Ne olduğunu anlamadık bile derler.. Boy ile çok ilgili değildir bence.. Biz millet olarak öyle 1.70 m üstü bayanlar değiliz ki.. Ama kordon uzunluğu önemli bir husus galiba.. Artık hayırlısı deyip güvenmekten başka çaremizde yok canım..Kordonun kac tur oldugunu soylemedi dr.um ama uzunlugunu goremedigini soylemisti. Birde minyon oldugum icin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum demsti bebis 3500a yaklasmis durumda.
olur mu guzelim allah razi olsun elimden geldigi kadar kendimi toparladim suan sut sagmak icin allahima surekli dua ediyorum isyanim yok weren alan her zaman o onun emrine de boynumuz kildan ince sadce annelik duygularimdan kendimi kontrol edemedigim bi durumda buldum ama tolarlaniyorum dus aldim yuruyus yapiyorum agri sancim azaliyo git git sisler de banyodan sonra inmis az sanki canim.AnneAslan drdan bilgi alabildin mi tekrar? Lütfen kendine dikkat et. Bebeğin birkaç gün sonra çıkacak inşallah ama sen kendini toparlayamazsın böyle yaparsan. Ödemler canını yakar. Sütün azalır. Psikolojin bozulur. Bunları düzeltmen zaman alır. Bebeğin her şeyi atlatmış olur ama sen verimsiz şekilde devam edersin. Böyle bir sonla karşılaşmayı mı istersin yoksa bebeği çıkana kadar kendini toparlayıp yavrusuna tüm gücüyle destek olan sağlıklı ve mutlu bir anne olmayı mı? Drumun bana söylediği bir şey var hep: 1 hafta 10 gün kuvözde kalıp sonrasında canınıza okuyan, her yeri dağıtan canavar gibi sağlıklı bir bebek olması mı yoksa sağlıksız doğan bir bebek mi? Bırak kuvözde kalsın derdi hep. Haklı da. Sürekli ağlayarak ve neden diye sorarak Allah'a da isyan etmiş oluruz. Şeker hastasıyım. Yavrum sapasağlam doğdu. Ben buna şükredeceğime 5 6 gün kuvözde kaldı diye sızlanırsam Allah verdiği nimetleri benden almaz mı? Kendine gelmen için biraz sert yazdıysam affola. Senin iyiliğin için. Sana üzüldüğüm için yazdım.
Ilk bebek mi canim? Ilk bebekte daha erken girermis kanala, diger gebeliklerde gec inermis doguma yakin.Benim inmedi canım hala top gibi duruyor önümde bakalım inecekmi zaten kanala yerlesmemis
Aslında ilk bebek ve kız.hem inmedi 28.haftadan beri basasagida hem de kız bebek ama ezberleri bozuyor kizimIlk bebek mi canim? Ilk bebekte daha erken girermis kanala, diger gebeliklerde gec inermis doguma yakin.
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallahDayımı kaybettim. Kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyorum. Bir yandan sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ailemden kimse kalmadı apar topar memlekete gittiler. Dualarınıza talibim ağlamaktan delirip tek başıma doğuracağım diye korkuyorum. Daha 2 saat önce tek derdim temizlikti şimdi onlar içerde ben sürekli ağlama halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?