- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.401
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunKızlar çok şukur ben doğum yaptım.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun bebeğimde bende iyiyyiz.uzun zaman sonra tekrar anne oldum.
Küçük bebek ozlemisiz.cok güzel bir duygu.dogum yapacaklara şimdiden bol şans.
Korkmayın oluyor bitiyor.allah bebeğinize de sizede sağlık versin
Ben de sabret oğlum diyorum ama bakalım inş beklerlerEvet benimki de başini yerlestirmis ve basi da baya inmis asagi artik.6 gun daha sabretsek super olcak insallah.
Dün dedikleriyle bugün dedikleri tutmuyor. Dr dün çarşamba çıkar demişti bugün de 1 haftaya çıkar dedi. Aslında her şeyi iyiymiş ama kanda enfeksiyon varmış. Baştan bize söylenmedi dedik . Baştan beri vardı dedi . Anne karnından almıştır diyor . Drum hep tahlil yapıyordu enfeksiyon yoktu deyince de bazen görünmeyen enfeksiyon oluyor dedi . Kaka neden yutmuş deyince öyle bir şey yoktu demez mi? Her şey saçma sapan. Neye inancağımı şaşırdım. Ben yarın çıkaracağımızı sanırken 1 haftadan bahsediyorlar. Neyse... Hayırlısı artık.reoc canim peki sen ne durumdasin kuzucuk nasil oldu.
Insallah sag salim kucagina alirsin .Karnın aşağı indiğini nasıl anlıyorsun ben anlayamadım ters aşağıya baskı çok yürüyemiyorum kontrolde pazartesi günüKizlar karniniz asagi indi mi? Benim yaklasik 1 haftadir karnim asagida. Ay 1 hafta daha dursa gununu beklese diyorum ya. Bebegim gecen hafta ters makat dönmustu, dunku kontrolde bebegimin yine bas gelis pozisyonunu aldigini ogrendik. Kendisi de kararsiz yavrum :) Bizi durmadan sasirtiyor. Doktorum normal mi istersin dedi yok dedim zaten gun de verildi sezeryan olsun. Bebegime kordon dolandigi icin goze almak istemedim. Kizlar bebegimin başı baya inmiş asagiya ve 1 haftaya yakin karnim asagi indi. Bekler mi dersiniz 6 gun daha.
Asagi dogru uzamis gibi gorunuyor disardan bakinca ve gogus altim bosalmis durumda. Birde oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor gobegim tum agirligiyla.Insallah sag salim kucagina alirsin .Karnın aşağı indiğini nasıl anlıyorsun ben anlayamadım ters aşağıya baskı çok yürüyemiyorum kontrolde pazartesi günü
Gözün aydin canım maşallah.Allah anali babalı büyütsün sana da çok geçmiş olsunGeçmiş i okuyamadım ama doğum yaptım kızlar darsisi size 50 cm 3.100 Gr
Gözünüz aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsinGeçmiş i okuyamadım ama doğum yaptım kızlar darsisi size 50 cm 3.100 Gr
Teşekkür ederim benimde indi sanırım ama poposunu bi kaldırıyor göğsüme kadar aşağıda da baskı var ondan bilemedimAsagi dogru uzamis gibi gorunuyor disardan bakinca ve gogus altim bosalmis durumda. Birde oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor gobegim tum agirligiyla.
Masallah Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahGeçmiş i okuyamadım ama doğum yaptım kızlar darsisi size 50 cm 3.100 Gr
Korkma Allah yardım eder inşallah. Benim ki 40+5 te gelmişti. Sen sancın gelmeden gitmemeye çalış suni almamak için. Kendi sancınla daha hızlı ve kolay...oyy Maşallah bende dün tekrar gittim 3.800 olmuş bugün 39+6 kızımın hiç gelesi yok sanırım 1bucuk parmak açıklık var bekliyorum ve korkuyorum
Benimkide öyle hırıltı sesi geliyo hatta bana balgamı var gibi bile geldi. Dr a sorduk yok öyle bişey dedi. 2-3 damla serum fizyolojik sıkın dedi@xra221 @Hayat ne garip gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi kilosu iyidir umarım xra221 normal mi yaptın?
Aynen asagi inmis durumda ama gerinir gibi yaptiginda poposu kaburgami itiyor benim de :)@
Teşekkür ederim benimde indi sanırım ama poposunu bi kaldırıyor göğsüme kadar aşağıda da baskı var ondan bilemedim
:) fazla hareket yaptiginda ters doncek diye korkuyorum sırtının yerini de değiştiriyor bi o yana bi bu yana ilk cocugumda hareketleri pek hissetmiyordum son zaman dönmesin sezeryandan korkuyorum cunku senin ters dönmüş sonra normale dönmüş hiç farkettim miAynen asagi inmis durumda ama gerinir gibi yaptiginda poposu kaburgami itiyor benim de :)
Nisan kanlı ve afedersin sümük gibi oluyor öyle ağrı falan olmamıştı bendekizlar nisan gelince kanlimi oluyor benim az once degisik bir akintim geldi ama kirmizi degil hafifte karnim agriyo acaba nisanmidir
yok kanli degildi ama farkliydi. son zmanlarya aklima direk o geliyorNi
Nisan kanlı ve afedersin sümük gibi oluyor öyle ağrı falan olmamıştı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?