2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

reoc canim peki sen ne durumdasin kuzucuk nasil oldu.
Dün dedikleriyle bugün dedikleri tutmuyor. Dr dün çarşamba çıkar demişti bugün de 1 haftaya çıkar dedi. Aslında her şeyi iyiymiş ama kanda enfeksiyon varmış. Baştan bize söylenmedi dedik . Baştan beri vardı dedi . Anne karnından almıştır diyor . Drum hep tahlil yapıyordu enfeksiyon yoktu deyince de bazen görünmeyen enfeksiyon oluyor dedi . Kaka neden yutmuş deyince öyle bir şey yoktu demez mi? Her şey saçma sapan. Neye inancağımı şaşırdım. Ben yarın çıkaracağımızı sanırken 1 haftadan bahsediyorlar. Neyse... Hayırlısı artık.

Işte ben tüm vucudumu kasmışım soguk değildi hastane baya sıcaktı. Ama yine de titreme girdi birden

Insallah sag salim kucagina alirsin .Karnın aşağı indiğini nasıl anlıyorsun ben anlayamadım ters aşağıya baskı çok yürüyemiyorum kontrolde pazartesi günü

Insallah sag salim kucagina alirsin .Karnın aşağı indiğini nasıl anlıyorsun ben anlayamadım ters aşağıya baskı çok yürüyemiyorum kontrolde pazartesi günü
Asagi dogru uzamis gibi gorunuyor disardan bakinca ve gogus altim bosalmis durumda. Birde oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor gobegim tum agirligiyla.

@
Asagi dogru uzamis gibi gorunuyor disardan bakinca ve gogus altim bosalmis durumda. Birde oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor gobegim tum agirligiyla.
Teşekkür ederim benimde indi sanırım ama poposunu bi kaldırıyor göğsüme kadar aşağıda da baskı var ondan bilemedim

oyy Maşallah bende dün tekrar gittim 3.800 olmuş bugün 39+6 kızımın hiç gelesi yok sanırım 1bucuk parmak açıklık var bekliyorum ve korkuyorum
Korkma Allah yardım eder inşallah. Benim ki 40+5 te gelmişti. Sen sancın gelmeden gitmemeye çalış suni almamak için. Kendi sancınla daha hızlı ve kolay...

Aynen asagi inmis durumda ama gerinir gibi yaptiginda poposu kaburgami itiyor benim de :)
:) fazla hareket yaptiginda ters doncek diye korkuyorum sırtının yerini de değiştiriyor bi o yana bi bu yana ilk cocugumda hareketleri pek hissetmiyordum son zaman dönmesin sezeryandan korkuyorum cunku senin ters dönmüş sonra normale dönmüş hiç farkettim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…