- 12 Aralık 2017
- 48
- 98
- 88
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.481
Ben anlamıyorum benim ki indi mi inmedi mi ben hala kaburga altımda baskı hissediyorum ve zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorm ama bazıları aşağı inmiş karnın diyor
gitmedim doktora sancinda yok ama gitsemmi diye dusunuyodum. simdi gitsem bosuna bide alttan bakicaklar falan en iysi dediginiz gibi gitmiyip sanciyi beklemek.Nisanda gitmenize gerek yok. Benimde nisandan 6gun sonra dgm oldu.dr.a soylemistim nisanum geldi diye ilgilenmedi bile. Dogumun basladigi anlamına gelmiyor yani nisan.evde sanci bekleyin.
bu konuyla ben de ilgiliyim ben de de aynıları var doktorum da net bir şey demeedi,deneyimlerinizi yazın arkadaşlar:) hamileleiğin süresince sana sıkıntı oldular mıKızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inş. Bebeklerinizi sağlıkla büyütün darısı doğum bekleyen bizlerin başına:)
Ben size birşey danışmak istiyorum. Normal doğum yapanlar hemoroid ya da fissür çatlağı oluştu mu ıkınırken? Ben 2 kez anal fissür ameliyatı oldum ve doktorum bu yüzden doğumuma karar veremedi henüz normal mi sezeryan mı? Doğum öncesi fissür yabda hemoroid ameliyatı olup normal doğum yapan var mı aranızda?
Ben dr kurbanı oldum bu yüzden. Aradım nişanım geldi diye hemen gel dedi. Gidincede suni sancı çektim sabahtan akşama kadar sonra sezaryen. Çok pişmanım gittiğim için. Dr önemli bu noktada işte. Gel diyolar gidiyoruz tehlikeye atmamak için..Nisanda gitmenize gerek yok. Benimde nisandan 6gun sonra dgm oldu.dr.a soylemistim nisanum geldi diye ilgilenmedi bile. Dogumun basladigi anlamına gelmiyor yani nisan.evde sanci bekleyin.
Alışmaya alıştık canım da sanırım gaz sancıları başlayacak gece uykusu bitti emiyor yatıyor 15 dk sonra bı daha ağlıyor . Onu bı düzene sokarsak süper olacak :) göbek düştü , göbeğinde iltihapa benzer sarı renk kaldı doktor krem verdi bı de onla uğraşıyoruz. Nasıl geçti anlamadım günler :) Siz nasılsınız yoktur inşallah sıkıntı. Bu arada doğum yapanlardan gördüklerimMyhsa @fnd_50 beniim @Mutlugunlergelecek Kızlar neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl. Bugün 13 günlük olduk alışabildiniz mi?
Canım alıştık aslında ama 3 gündür burun tıkanıklığı sümükle uğraşıyoruz ona takılıyorum biraz 2 günden beri de alttan gazı oluyor kuvrım kuvrım bu 2 nedenden dolayı uykular da bozulduMyhsa @fnd_50 beniim @Mutlugunlergelecek Kızlar neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl. Bugün 13 günlük olduk alışabildiniz mi?
Ben sabahtan beri kaç damla sıktım o serumdan bilmiyorum çocuğun burnunu zedelemekten korkuyorum ama açılmadı gitti burnuBenimkide öyle hırıltı sesi geliyo hatta bana balgamı var gibi bile geldi. Dr a sorduk yok öyle bişey dedi. 2-3 damla serum fizyolojik sıkın dedi
Ben sabahtan beri kaç damla sıktım o serumdan bilmiyorum çocuğun burnunu zedelemekten korkuyorum ama açılmadı gitti burnu
Amin canım Sağol. Yürüdükce iyi oluyorsun hastanede biri sadece hemsireyle yürüyüş yaptı sonra kalkamadi ayağa. Ben sürekli yürüdüm ama ağrim yok değil var Dr yürüdukçe daha çabuk iyilesecegimi söyledihayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyütün bebeğinizi:) yürüyüş neden kurtarıcı dedin cnm
Teşekkür ederim canım aynen öyle wc gaz olayı çabuk ve kolay oluyorsevil35 güle güle büyüt bebeğini. Yürüyüş gerçekten önemli. Narkozun etkisinden daha çabuk kurtulduğumuz gibi vücut da kendini daha çabuk toparlıyor . Geçmiş olsun.
Gozunuz aydin Allah bagislasin.Kızlar selam ben doğum yaptım kombine sezeryanla 3040 gr doğdu oğlışumzaten bu kadar bekliyordum herşey yolunda gitti elhamdulillah daha 2 saat oldu çıkalı ama sütüm geldi az da olsa en büyük korkum buydu.doğum öncesi humanayı içtim sanırım onun faydası ilk bebeğimde sütüm 2 gün gelmemişti humana aklınızda olsun sizin de
Canım çok teşekkür ederim cumlemizin insallah
Canım benim teşekkür ederim sanada geçmiş olsun...Ay canim ya ben de hasta olcak gibiyimannemin 2 gundur faranjiti nuksetti bulasir mi bulasmaz mi derken bugun grip gibiyim.. burnum kasiniyo, hapsuruyorum, burnun akiyor. Benim de 18 haziran o zamana kadar toparlamak gerek. Pekmez iç canim. Bir de ılık ballı limonlu su iç. Bol limonlu tavuk suyu corba da iyi olur ama tavugu kaynatirken icine 1 tane de sogan atmak faydali oluyor. Aklima gelenler bunlar. Bir de tuzlu suyla gargara.
Yok canım nisanda gitmenize gerek yok o rahim ağzını yumusadigini,rahmin doğuma hazırlandığını gösteriyor ...suyun gelmedikçe sancı olmadikca gitmene gerek yok benimki geleli 3 hafta oluyor ....Kızlar sanırım nişan geldi 9 da az kan kahverengi leke bi de beyaz akıntı geldi hemen banyoya girdim işlerimi hallettim şimdi bekliyorum sizin fikirleriniz ne hastaneye gitsem mi bilemedim
Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSagolun Allah razı olsun. Cok eziyetli, zordu hastanedeki calisanlar bile azarlayici insanlardı. Ama şükür ki geçti
Evet cidden oyleCanım benim teşekkür ederim sanada geçmiş olsun...hem aynı zamanda hastalandik hem aynı gün doğuma gidicez kismetse senle
Canım benim bugün son kontrol haftaya çarşamba Doğum benimde haftada birdiSelam kızlar kontrolden çıktık 3200 gr güzel kuzum, çok şükür herşey yolunda. Haftaya çarşamba son kontrol var cumaya kızıma kavuşuyorum inşallahson hafta haftada bir muayene geç değil dimi. Çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?