2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben anlamıyorum benim ki indi mi inmedi mi ben hala kaburga altımda baskı hissediyorum ve zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorm ama bazıları aşağı inmiş karnın diyor

Eşimin yengesi geçen indiğini anlamak için göğsümün altından itibaren elini koydu o şekilde anlaşılıyormuş yanlış hatırlamıyorsam dört ya da beş parmağı düzgün duruyorsa inmiş oluyormuş. Bana bayağı inmiş dedi.

Kızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inş. Bebeklerinizi sağlıkla büyütün darısı doğum bekleyen bizlerin başına:)
Ben size birşey danışmak istiyorum. Normal doğum yapanlar hemoroid ya da fissür çatlağı oluştu mu ıkınırken? Ben 2 kez anal fissür ameliyatı oldum ve doktorum bu yüzden doğumuma karar veremedi henüz normal mi sezeryan mı? Doğum öncesi fissür yabda hemoroid ameliyatı olup normal doğum yapan var mı aranızda?

Nisanda gitmenize gerek yok. Benimde nisandan 6gun sonra dgm oldu.dr.a soylemistim nisanum geldi diye ilgilenmedi bile. Dogumun basladigi anlamına gelmiyor yani nisan.evde sanci bekleyin.
gitmedim doktora sancinda yok ama gitsemmi diye dusunuyodum. simdi gitsem bosuna bide alttan bakicaklar falan en iysi dediginiz gibi gitmiyip sanciyi beklemek.

bu konuyla ben de ilgiliyim ben de de aynıları var doktorum da net bir şey demeedi,deneyimlerinizi yazın arkadaşlar:) hamileleiğin süresince sana sıkıntı oldular mı

Nisanda gitmenize gerek yok. Benimde nisandan 6gun sonra dgm oldu.dr.a soylemistim nisanum geldi diye ilgilenmedi bile. Dogumun basladigi anlamına gelmiyor yani nisan.evde sanci bekleyin.
Ben dr kurbanı oldum bu yüzden. Aradım nişanım geldi diye hemen gel dedi. Gidincede suni sancı çektim sabahtan akşama kadar sonra sezaryen. Çok pişmanım gittiğim için. Dr önemli bu noktada işte. Gel diyolar gidiyoruz tehlikeye atmamak için..

Myhsa @fnd_50 beniim @Mutlugunlergelecek Kızlar neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl. Bugün 13 günlük olduk alışabildiniz mi?
Alışmaya alıştık canım da sanırım gaz sancıları başlayacak gece uykusu bitti emiyor yatıyor 15 dk sonra bı daha ağlıyor . Onu bı düzene sokarsak süper olacak :) göbek düştü , göbeğinde iltihapa benzer sarı renk kaldı doktor krem verdi bı de onla uğraşıyoruz. Nasıl geçti anlamadım günler :) Siz nasılsınız yoktur inşallah sıkıntı. Bu arada doğum yapanlardan gördüklerim xra221 ve Z Zeneze gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsün,görmediklerim de sizin de hayırlı olsun evlatlarınız inşallah

Ben sabahtan beri kaç damla sıktım o serumdan bilmiyorum çocuğun burnunu zedelemekten korkuyorum ama açılmadı gitti burnu

Kizlar bu serum fizyolojik su cocugun burnunami skiliyor ya bizim oglaninda sanki burnu tikali gibi hatta balgam war gibi ses gelio bogazindan.iyi geliyormu serum fizyolojik su???

Kızlar selam ben doğum yaptım kombine sezeryanla 3040 gr doğdu oğlışum zaten bu kadar bekliyordum herşey yolunda gitti elhamdulillah daha 2 saat oldu çıkalı ama sütüm geldi az da olsa en büyük korkum buydu.doğum öncesi humanayı içtim sanırım onun faydası ilk bebeğimde sütüm 2 gün gelmemişti humana aklınızda olsun sizin de

hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyütün bebeğinizi:) yürüyüş neden kurtarıcı dedin cnm
Amin canım Sağol. Yürüdükce iyi oluyorsun hastanede biri sadece hemsireyle yürüyüş yaptı sonra kalkamadi ayağa. Ben sürekli yürüdüm ama ağrim yok değil var Dr yürüdukçe daha çabuk iyilesecegimi söyledi

Gozunuz aydin Allah bagislasin.

Canım benim teşekkür ederim sanada geçmiş olsun... hem aynı zamanda hastalandik hem aynı gün doğuma gidicez kismetse senle

Kızlar sanırım nişan geldi 9 da az kan kahverengi leke bi de beyaz akıntı geldi hemen banyoya girdim işlerimi hallettim şimdi bekliyorum sizin fikirleriniz ne hastaneye gitsem mi bilemedim
Yok canım nisanda gitmenize gerek yok o rahim ağzını yumusadigini,rahmin doğuma hazırlandığını gösteriyor ...suyun gelmedikçe sancı olmadikca gitmene gerek yok benimki geleli 3 hafta oluyor ....

Canım benim bugün son kontrol haftaya çarşamba Doğum benimde haftada birdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…