- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.501
Gözün aydın sağlıkla büyüt evladını humana bende aldım içeyim o zaman ne kadar önce başlamıştınKızlar selam ben doğum yaptım kombine sezeryanla 3040 gr doğdu oğlışumzaten bu kadar bekliyordum herşey yolunda gitti elhamdulillah daha 2 saat oldu çıkalı ama sütüm geldi az da olsa en büyük korkum buydu.doğum öncesi humanayı içtim sanırım onun faydası ilk bebeğimde sütüm 2 gün gelmemişti humana aklınızda olsun sizin de
Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunKızlar selam ben doğum yaptım kombine sezeryanla 3040 gr doğdu oğlışumzaten bu kadar bekliyordum herşey yolunda gitti elhamdulillah daha 2 saat oldu çıkalı ama sütüm geldi az da olsa en büyük korkum buydu.doğum öncesi humanayı içtim sanırım onun faydası ilk bebeğimde sütüm 2 gün gelmemişti humana aklınızda olsun sizin de
Ay evet ya bide onlara bulaştırmak var ...biran önce iyileşmesi lazım. ..Evet cidden oyleama dikkat etmek lazim az zaman kaldi hayirlisiyla. Bebislerin bizlere ihtiyaci olacak, saglam kalmaliyiz.
Bizim de gece uykuları sıkıntılı emiyor hemen uyanıyor geri uyku düzenimiz dışında pek sıkıntı yok gaz sancımız henüz yok goöbegimiz de 5. Gün düştü.Alışmaya alıştık canım da sanırım gaz sancıları başlayacak gece uykusu bitti emiyor yatıyor 15 dk sonra bı daha ağlıyor . Onu bı düzene sokarsak süper olacak :) göbek düştü , göbeğinde iltihapa benzer sarı renk kaldı doktor krem verdi bı de onla uğraşıyoruz. Nasıl geçti anlamadım günler :) Siz nasılsınız yoktur inşallah sıkıntı. Bu arada doğum yapanlardan gördüklerim @xra221 ve @Zeneze gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsün,görmediklerim de sizin de hayırlı olsun evlatlarınız inşallah
Canım alıştık aslında ama 3 gündür burun tıkanıklığı sümükle uğraşıyoruz ona takılıyorum biraz 2 günden beri de alttan gazı oluyor kuvrım kuvrım bu 2 nedenden dolayı uykular da bozuldu
Doğumlarımız aynı gündü benim de kanamam çok azaldı adet kanaması gibi bile değil. Ilk 3 gün olmuştu benimde. Şuan baya az
Bnimkide ole cnm kanamam cok Az ilk 3 gun olmustu normal bi kanamaydi simdi leke gibi
Tabiki iyi geliyor burnundaki sümüklerin daha kolay dışarı çıkmasını sağlıyor burnunda 2-3 damla ya da tıkalılık durumuna göre daha fazla sıkanilirsin sonra aspiratörle çekeceksinKizlar bu serum fizyolojik su cocugun burnunami skiliyor ya bizim oglaninda sanki burnu tikali gibi hatta balgam war gibi ses gelio bogazindan.iyi geliyormu serum fizyolojik su???
Canım ya benimki tekrardan çoğaldı bugün 12 günlük olduk hala adet oluyormuşum gibi devam ediyor.
Benimki de uzun uzun emiyo. 15 dk uyuyup uyanıyo dediğin gibi kısa kısa. Acaba doymuyomu diye düşünüyorum ben. Neden uyumuyolar. Cok fazla emziriyorum bu yüzden 20 gündür göğüs uçlarım yara ve iyileşmediAlışmaya alıştık canım da sanırım gaz sancıları başlayacak gece uykusu bitti emiyor yatıyor 15 dk sonra bı daha ağlıyor . Onu bı düzene sokarsak süper olacak :) göbek düştü , göbeğinde iltihapa benzer sarı renk kaldı doktor krem verdi bı de onla uğraşıyoruz. Nasıl geçti anlamadım günler :) Siz nasılsınız yoktur inşallah sıkıntı. Bu arada doğum yapanlardan gördüklerim @xra221 ve @Zeneze gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsün,görmediklerim de sizin de hayırlı olsun evlatlarınız inşallah
Bir gün önce başladım canımGözün aydın sağlıkla büyüt evladını humana bende aldım içeyim o zaman ne kadar önce başlamıştın
Teşekkür ederim canımCheescake2 Canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun canımCheescake2 gözünüz aydın canım, Allah hayırla, sağlıkla ve kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Sağol canım aminGeçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun
Allah razı olsunGozunuz aydin Allah bagislasin.
Selam sekercikiz beni hatirladinmi ,7.takimda beraberdik :) Rabbim sirunsuz sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahVallahi bir kaç gündür tam takip edemedim bende tam olarak bilemiyorum canım arada yapanları kaçırdım galiba...yok canım ben henüz yapmadım 18 haziran kismetse
Amin canım cümlemizinki inşallahGözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?