2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözün aydın sağlıkla büyüt evladını humana bende aldım içeyim o zaman ne kadar önce başlamıştın

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Bizim de gece uykuları sıkıntılı emiyor hemen uyanıyor geri uyku düzenimiz dışında pek sıkıntı yok gaz sancımız henüz yok goöbegimiz de 5. Gün düştü.

Kizlar bu serum fizyolojik su cocugun burnunami skiliyor ya bizim oglaninda sanki burnu tikali gibi hatta balgam war gibi ses gelio bogazindan.iyi geliyormu serum fizyolojik su???
Tabiki iyi geliyor burnundaki sümüklerin daha kolay dışarı çıkmasını sağlıyor burnunda 2-3 damla ya da tıkalılık durumuna göre daha fazla sıkanilirsin sonra aspiratörle çekeceksin

Benimki de uzun uzun emiyo. 15 dk uyuyup uyanıyo dediğin gibi kısa kısa. Acaba doymuyomu diye düşünüyorum ben. Neden uyumuyolar. Cok fazla emziriyorum bu yüzden 20 gündür göğüs uçlarım yara ve iyileşmedi

Vallahi bir kaç gündür tam takip edemedim bende tam olarak bilemiyorum canım arada yapanları kaçırdım galiba...yok canım ben henüz yapmadım 18 haziran kismetse
Selam sekercikiz beni hatirladinmi ,7.takimda beraberdik :) Rabbim sirunsuz sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Merhaba öncelikle ben forumda yeniyim . 12 haziran itibariyle 40 haftamı bitirdim bebeğim hala gelmeye niyetli değil baskı yapmıyormuş . Doktorum cuma ya da cumartesi günü yatırıp suni sancı başlamak istiyor ben Pazartesi gününe kadar beklemek istiyorum ama çeşitli riskleri varmış bebeğin kilosu da 3.700 . 4 kiloyu geçerse doktorum normal yaptıramayacağını söylüyor . Doğum şekli değil bebeğin sağlığı önemli olan tabi ama doğal olan tercihim her zaman . Sizce ne yapmalıyım Bebek kendiliğinden gelir mi beklesem , benimle aynı durumda olan var mı ? Fikirleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…