2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya acaba bnimkide mi ole olucak.kullandigmz ilaclardan mi kesiliyor acaba
Canım benim rahminde pıhtı kalmıştı. Doktor dil altı verdi o birden bire kanama yaptı pıhtıyı etmek icin ondan sonra bi azaldı bayaa.. Şimdi geri başladı ne zaman bitecek acaba çokta sıkıldım..

Canım 41 i de geçirme yani nasıl deyim benim ki 39+5 te suni sancıyla oldu. Doğar doğmaz kakasını yaptı iyi ki de beklememişim. Suni sancıyı da düşünebilirsin

Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Doğum yapacağım hastanede fotoğraf cekimi fiyatlarını araştırdım bugün, 200-250 poz dvd teslim çekime 300 istiyorlar. 30×50 boyutunda albüm baskısı eklenirse 750 oluyor. 750 çok değilmi ya insanlar doğumu yapıyor o fiyata birkaç fotoğrafçıya dışardan albüm yaptırmak için sorayım dedim hani dvd teslim paketi alayım. Albümü sonra bastırırım gibi ikisi yapmadığını söyledi bir taneside daha pahalıya patlar dedi. Dışardan albüm basan yerler olmuyormu acaba ? Siz olsanız ne yapardınız?

bence bekleme doktorun dedigine uy cnm cunku ablaminda 41.haftada gelmeyince suni sanciyla dogum yapti ve bebek kakasini yedigi icin yogum bakimda kaldi hani gozunu korkutmak istemem ama riske atma derim. hayirli saglikli dogumlarr..

kızlar allahima sukurler olsun yuce rabbim yuzumuze bakyo duzelmeye baslamis yawrum kendi solunum cihazsiz nefes almaya baslamis agizindan burnundan cikarmislar herseyi ne sewindim allahim senden baska dayanagimiz yok rabbim her benim gibi olan ewladiyla imtihan yasayanlara guzel haberle ewlerine donmeyi nasip etsin yawrularina kavusmayi nasip etsin. dogum yapcaklara kolay dogumlar saglikli bi sekilde ewlerine gitmeyi nasip etsin.

Kizlarrr yaa bebjsleri nasil giydiriyorsunuz??benim oglanin uzerinde kisa kollu zibin bar altinda patikli alt.ama elleri soguk ayaklari burnu soguk normalmi buya?birde burnunda sumuk war cikamiyor.usudumu acaba ondan mi burnundaki sümuk??birde sanki aglarken bogazindan balgam sesi geliyor.bende korktum uzerine incecik uzun kollu ic zibin giydirdim ayagina corap elinede tekrar eldiven taktim

Kızlar tek tek alintilayamadim düşünenlere tebrik edenlere çok teşekkür ederim.göğüslerim çok kötü acidan kıvrana kıvrana emziriyorum böyle oolup çare bulan var mi
kuzum catlak mi oldu yara mi yani hic dert etme hemen geccek diyemem 5 gundur bende sagiyorum krem cesit cesit surdum gecmedi en son banyo yaptim sonra kendi sutumu surdum acik biraktim kurudu sonra saqmadanda sutumle islattim sonra sagma bitti yine surdum sutumu kuruyana kadar bekledim buqun yaralarim gecmeye acinin cok az kaldiqini farkettim mutlaka gunde iki kere dusunu al banyodanda iyilesiyo rahatliyo hemde lansinoh krem war oda iyi diyolar insallah hemen rahatlarsin en hassas sey ama yaralar gecince cok guzel emzirceksin rahat rahat

Canım 41 i de geçirme yani nasıl deyim benim ki 39+5 te suni sancıyla oldu. Doğar doğmaz kakasını yaptı iyi ki de beklememişim. Suni sancıyı da düşünebilirsin
Hic açılmam Yok o yüzden suni sancı almak istemedim yine sezaryene döner diye . Doktorum da kakadan dolayı beklemek İstemiyor hakkımızda hayırlısı artık çok teşekkür ederim fikir için :)

bence bekleme doktorun dedigine uy cnm cunku ablaminda 41.haftada gelmeyince suni sanciyla dogum yapti ve bebek kakasini yedigi icin yogum bakimda kaldi hani gozunu korkutmak istemem ama riske atma derim. hayirli saglikli dogumlarr..
Tek korkum kaka yemesi ama bir yandan da doğum doğal bir süreç olduğu için akışına bırakmak istiyorum bir de sanırım ben çok stres olduğum icin Bebek gelmiyor

Cok sevindim insallah cifte bayram yasarsin .Kuzun kucaginda olur bayramda

Tek korkum kaka yemesi ama bir yandan da doğum doğal bir süreç olduğu için akışına bırakmak istiyorum bir de sanırım ben çok stres olduğum icin Bebek gelmiyor
hic korkma stres yapma inan 41 de okadar dogum yapan varki. sen bekle cuma cumartesine kadar baktin hic beklemedigin an geldi bebis. ama gelmesede gidersin doktora suni sanciylada olsa zmani gecmeden riske atmamis olursun. benimde dun nisanim geldi 40.haftaya girdim doktora gittim ne acilma ne sanci beklemedeyim bakalim bizim cimcime nezman gelicek. hepimiz icin hayirli dogumlar olsun

Kızlar tek tek alintilayamadim düşünenlere tebrik edenlere çok teşekkür ederim.göğüslerim çok kötü acidan kıvrana kıvrana emziriyorum böyle oolup çare bulan var mi
gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün
Kremini sürmeye devam et
En iyisi ve mantıklısi lansinoh
Bebeğini emziricegin sur diger emzirmeden sil se yine emzir başka çare yok

Hepinizin bebekleri sanırım gece uykusundan muzdarip:))
Bizim fisirikta:))
Dün ilk gecemizdi
2 saate bir emzirdim uyandı cimcime bugün ikinci gecemiz
Dün banyo yaptırdık eşimle
Bayağı rahatladı
Sizleri ki nasıl bebeklerimiz yıkandığı suyu sevdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…