- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.521
Canım benim rahminde pıhtı kalmıştı. Doktor dil altı verdi o birden bire kanama yaptı pıhtıyı etmek icin ondan sonra bi azaldı bayaa.. Şimdi geri başladı ne zaman bitecek acaba çokta sıkıldım..Ya acaba bnimkide mi ole olucak.kullandigmz ilaclardan mi kesiliyor acaba
Canım 41 i de geçirme yani nasıl deyim benim ki 39+5 te suni sancıyla oldu. Doğar doğmaz kakasını yaptı iyi ki de beklememişim. Suni sancıyı da düşünebilirsinMerhaba öncelikle ben forumda yeniyim . 12 haziran itibariyle 40 haftamı bitirdim bebeğim hala gelmeye niyetli değil baskı yapmıyormuş . Doktorum cuma ya da cumartesi günü yatırıp suni sancı başlamak istiyor ben Pazartesi gününe kadar beklemek istiyorum ama çeşitli riskleri varmış bebeğin kilosu da 3.700 . 4 kiloyu geçerse doktorum normal yaptıramayacağını söylüyor . Doğum şekli değil bebeğin sağlığı önemli olan tabi ama doğal olan tercihim her zaman . Sizce ne yapmalıyım Bebek kendiliğinden gelir mi beklesem , benimle aynı durumda olan var mı ? Fikirleriniz için teşekkür ederim
Canım senin kaç haftalık su an bende çarşamba istedim aslında haftasonu giriyor doktor oralarda olsun birde pazara seçim var diye ama ne kadar dursa kar dedi kabul etmedi. 37+3 üz biz 38+5 te almış olacakCanım benim bugün son kontrol haftaya çarşamba Doğum benimde haftada birdi
bence bekleme doktorun dedigine uy cnm cunku ablaminda 41.haftada gelmeyince suni sanciyla dogum yapti ve bebek kakasini yedigi icin yogum bakimda kaldi hani gozunu korkutmak istemem ama riske atma derim. hayirli saglikli dogumlarr..Merhaba öncelikle ben forumda yeniyim . 12 haziran itibariyle 40 haftamı bitirdim bebeğim hala gelmeye niyetli değil baskı yapmıyormuş . Doktorum cuma ya da cumartesi günü yatırıp suni sancı başlamak istiyor ben Pazartesi gününe kadar beklemek istiyorum ama çeşitli riskleri varmış bebeğin kilosu da 3.700 . 4 kiloyu geçerse doktorum normal yaptıramayacağını söylüyor . Doğum şekli değil bebeğin sağlığı önemli olan tabi ama doğal olan tercihim her zaman . Sizce ne yapmalıyım Bebek kendiliğinden gelir mi beklesem , benimle aynı durumda olan var mı ? Fikirleriniz için teşekkür ederim
kuzum catlak mi oldu yara mi yani hic dert etme hemen geccek diyemem 5 gundur bende sagiyorum krem cesit cesit surdum gecmedi en son banyo yaptim sonra kendi sutumu surdum acik biraktim kurudu sonra saqmadanda sutumle islattim sonra sagma bitti yine surdum sutumu kuruyana kadar bekledim buqun yaralarim gecmeye acinin cok az kaldiqini farkettim mutlaka gunde iki kere dusunu al banyodanda iyilesiyo rahatliyo hemde lansinoh krem war oda iyi diyolar insallah hemen rahatlarsin en hassas sey ama yaralar gecince cok guzel emzirceksin rahat rahatKızlar tek tek alintilayamadim düşünenlere tebrik edenlere çok teşekkür ederim.göğüslerim çok kötü acidan kıvrana kıvrana emziriyorum böyle oolup çare bulan var mi
Teşekkürler bende öyle yapayım o zamanBir gün önce başladım canım
Ben suan 38+0 ım 39t0 da alacakCanım senin kaç haftalık su an bende çarşamba istedim aslında haftasonu giriyor doktor oralarda olsun birde pazara seçim var diye ama ne kadar dursa kar dedi kabul etmedi. 37+3 üz biz 38+5 te almış olacak
Hic açılmam Yok o yüzden suni sancı almak istemedim yine sezaryene döner diye . Doktorum da kakadan dolayı beklemek İstemiyor hakkımızda hayırlısı artık çok teşekkür ederim fikir için :)Canım 41 i de geçirme yani nasıl deyim benim ki 39+5 te suni sancıyla oldu. Doğar doğmaz kakasını yaptı iyi ki de beklememişim. Suni sancıyı da düşünebilirsin
Tek korkum kaka yemesibence bekleme doktorun dedigine uy cnm cunku ablaminda 41.haftada gelmeyince suni sanciyla dogum yapti ve bebek kakasini yedigi icin yogum bakimda kaldi hani gozunu korkutmak istemem ama riske atma derim. hayirli saglikli dogumlarr..
Cok sevindim insallah cifte bayram yasarsin .Kuzun kucaginda olur bayramdakızlar allahima sukurler olsun yuce rabbim yuzumuze bakyo duzelmeye baslamis yawrum kendi solunum cihazsiz nefes almaya baslamis agizindan burnundan cikarmislar herseyi ne sewindim allahim senden baska dayanagimiz yok rabbim her benim gibi olan ewladiyla imtihan yasayanlara guzel haberle ewlerine donmeyi nasip etsin yawrularina kavusmayi nasip etsin. dogum yapcaklara kolay dogumlar saglikli bi sekilde ewlerine gitmeyi nasip etsin.
amin canim amin insallah sukur rabbime cumlemize saglila sihatle ewlatlarimiza kavusmayi nasip etsinCok sevindim insallah cifte bayram yasarsin .Kuzun kucaginda olur bayramda
hic korkma stres yapma inan 41 de okadar dogum yapan varki. sen bekle cuma cumartesine kadar baktin hic beklemedigin an geldi bebis. ama gelmesede gidersin doktora suni sanciylada olsa zmani gecmeden riske atmamis olursun. benimde dun nisanim geldi 40.haftaya girdim doktora gittim ne acilma ne sanci beklemedeyim bakalim bizim cimcime nezman gelicek. hepimiz icin hayirli dogumlar olsunTek korkum kaka yemesiama bir yandan da doğum doğal bir süreç olduğu için akışına bırakmak istiyorum bir de sanırım ben çok stres olduğum icin Bebek gelmiyor
gözün aydınKızlar tek tek alintilayamadim düşünenlere tebrik edenlere çok teşekkür ederim.göğüslerim çok kötü acidan kıvrana kıvrana emziriyorum böyle oolup çare bulan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?