- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.541
Ya evet hatırladım canim ve çok mutlu oldum seni gördüğümeSelam sekercikiz beni hatirladinmi ,7.takimda beraberdik :) Rabbim sirunsuz sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Gözünuz aydın canım çok sevindim bu habere en kısa zamanda evinize geçersiniz insallahkızlar allahima sukurler olsun yuce rabbim yuzumuze bakyo duzelmeye baslamis yawrum kendi solunum cihazsiz nefes almaya baslamis agizindan burnundan cikarmislar herseyi ne sewindim allahim senden baska dayanagimiz yok rabbim her benim gibi olan ewladiyla imtihan yasayanlara guzel haberle ewlerine donmeyi nasip etsin yawrularina kavusmayi nasip etsin. dogum yapcaklara kolay dogumlar saglikli bi sekilde ewlerine gitmeyi nasip etsin.
Aaa öyle bi damla mi varmış adıni yazarmisın canım bide nasıl kullandiginiDoktorum süt artırıcı damla vardı onu damlatılarak içiyorum iyi artırdı sutu kizlar
750 banada çok geliyo canım ya, albüm bastırma işini araştıracağım. 300 lük paketi alasım varKronik unutkan
Bence o kadar para verme gunah
İnan o an geçsin diyorsun o resimler bir anlık o kadar para cok
amin canimmm benimGözünuz aydın canım çok sevindim bu habere en kısa zamanda evinize geçersiniz insallah
Ben varim canim. Allah sana da hayirli dogum, kolay dogum nasip etsin. Hemoroid vardi. Ama ikinmayla falan daha belirgin oldu. Agrisini da hissedihisse yani. Olan oldu ama artik bitkisel çözüm yoluna bakmak istiyorum. Biraz kendime geleyim de... Normal doguma engel değil normal yaptim.Kızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inş. Bebeklerinizi sağlıkla büyütün darısı doğum bekleyen bizlerin başına:)
Ben size birşey danışmak istiyorum. Normal doğum yapanlar hemoroid ya da fissür çatlağı oluştu mu ıkınırken? Ben 2 kez anal fissür ameliyatı oldum ve doktorum bu yüzden doğumuma karar veremedi henüz normal mi sezeryan mı? Doğum öncesi fissür yabda hemoroid ameliyatı olup normal doğum yapan var mı aranızda?
Allah razı olsunAlışmaya alıştık canım da sanırım gaz sancıları başlayacak gece uykusu bitti emiyor yatıyor 15 dk sonra bı daha ağlıyor . Onu bı düzene sokarsak süper olacak :) göbek düştü , göbeğinde iltihapa benzer sarı renk kaldı doktor krem verdi bı de onla uğraşıyoruz. Nasıl geçti anlamadım günler :) Siz nasılsınız yoktur inşallah sıkıntı. Bu arada doğum yapanlardan gördüklerim @xra221 ve Z Zeneze gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsün,görmediklerim de sizin de hayırlı olsun evlatlarınız inşallah
Peki ameliyat olmuş muydun öncesinde hemoroidden ziyade çatlaktan canım? Ben 2 kez çatlak ameliyatı oldum.Ben varim canim. Allah sana da hayirli dogum, kolay dogum nasip etsin. Hemoroid vardi. Ama ikinmayla falan daha belirgin oldu. Agrisini da hissedihisse yani. Olan oldu ama artik bitkisel çözüm yoluna bakmak istiyorum. Biraz kendime geleyim de... Normal doguma engel değil normal yaptim.
Sizə benim fotografciyi tavsiye edə bilirim daha uyğun. Bura yazarsam remain olur ozele yazin instegramini vereyim. Yabanci oldugu icin ucuzKızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Doğum yapacağım hastanede fotoğraf cekimi fiyatlarını araştırdım bugün, 200-250 poz dvd teslim çekime 300 istiyorlar. 30×50 boyutunda albüm baskısı eklenirse 750 oluyor. 750 çok değilmi ya insanlar doğumu yapıyor o fiyata birkaç fotoğrafçıya dışardan albüm yaptırmak için sorayım dedim hani dvd teslim paketi alayım. Albümü sonra bastırırım gibi ikisi yapmadığını söyledi bir taneside daha pahalıya patlar dedi. Dışardan albüm basan yerler olmuyormu acaba ? Siz olsanız ne yapardınız?
Hastane dışarıdan organizasyon firması ve fotoğrafçı kabul etmiyor malesefSizə benim fotografciyi tavsiye edə bilirim daha uyğun. Bura yazarsam remain olur ozele yazin instegramini vereyim. Yabanci oldugu icin ucuz
Hmm gecmis olsun cnm.Bana ebe surekli karnimin alt kismina masaj yap burasi sertlesicek yumasak kalmasin demisti.Ultrsondada dr bakti parca faln kalmamisti Ihmal etme cnm.Dikislerin iyilestimi bni boyle sag bacagima dogru kestiler dikislerim cok agriyor krem de yazmamis sadece vajinal fitilCanım benim rahminde pıhtı kalmıştı. Doktor dil altı verdi o birden bire kanama yaptı pıhtıyı etmek icin ondan sonra bi azaldı bayaa.. Şimdi geri başladı ne zaman bitecek acaba çokta sıkıldım..
Çok kötü. Benimki de etmiyordu ama ozeldir odam olacak o zaman neden size para vereyim devletde de yaparım falan dedim skandal cikardim etdilerHastane dışarıdan organizasyon firması ve fotoğrafçı kabul etmiyor malesef
Hayir olmadim. Dogumla birlikte olmak istemistim ama o da olmadi. Bence genel cerrahiye bir git ona muayene ol hemoroid icin, catlak için. O daha iyi bilgi verir öyle düşünüyorum. En azından seni canli canli muayene eder. Dogum yolu icin daha dogru bir bilgi verir. Dogum icin zamanin varmis ne de olsa. Bir görün derimPeki ameliyat olmuş muydun öncesinde hemoroidden ziyade çatlaktan canım? Ben 2 kez çatlak ameliyatı oldum.
Canım benim hemoroid sorunum yok ama fissürden 2 kez operasyon geçirdim. Kendi doktorum normal doğum için çok uygun olduğumu ama fissür ameliyatımın normal doğumda yırtılma olasılığının yüksek olmasından sezeryan olmam gerektiğini düşünüyor. Bu arada hemoroid operasyonunu lohusayken sakın olma iyileşme süreci çok kolay değil ve ağrılı. Birde operasyon olacaksan kesinlikle ankara da mevlüt topbaş var dr meşhur ona git. Ben en son ona gidip huzura erdim.Hayir olmadim. Dogumla birlikte olmak istemistim ama o da olmadi. Bence genel cerrahiye bir git ona muayene ol hemoroid icin. O daha iyi bilgi verir öyle düşünüyorum. En azından seni canli canli muayene eder. Dogum yolu icin daha dogru bir bilgi verir. Dogum icin zamanin varmis ne de olsa. Bir görün derim
Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallahHerkese merhaba. Pazartesi günü doğum yaptim. Kizimda bende iyiyiz şükür. Spinalle sezeryan oldum. Kızım 3 kilo doğdu 38+2de. Sezeryandan sonra cok sancim oldu karnıma dokunamiyordum nefes alamiyordum.6-7 agri kesiciden sobra rahatladım biraz. Sütüm gelmedi mama veriyorum. Göğüslerim yara bere içinde ama çok şükür rabbime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?