2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam sekercikiz beni hatirladinmi ,7.takimda beraberdik :) Rabbim sirunsuz sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ya evet hatırladım canim ve çok mutlu oldum seni gördüğüme nasılsın çocuklarin nasil sevindim yeniden hamile olmana rabbim bir azda kurtatsin insallah verebildimmi kilolari artık doğumdan sonrada Orda görüşürüz tekrardan

Gözünuz aydın canım çok sevindim bu habere en kısa zamanda evinize geçersiniz insallah

Ben varim canim. Allah sana da hayirli dogum, kolay dogum nasip etsin. Hemoroid vardi. Ama ikinmayla falan daha belirgin oldu. Agrisini da hissedihisse yani. Olan oldu ama artik bitkisel çözüm yoluna bakmak istiyorum. Biraz kendime geleyim de... Normal doguma engel değil normal yaptim.

Allah razı olsun Myhsa Allah sizin de evladinizi hayirli etsin. Dogum yapan tüm arkadaslara kolaylıklar, ferahliklar olsun

Peki ameliyat olmuş muydun öncesinde hemoroidden ziyade çatlaktan canım? Ben 2 kez çatlak ameliyatı oldum.

Sizə benim fotografciyi tavsiye edə bilirim daha uyğun. Bura yazarsam remain olur ozele yazin instegramini vereyim. Yabanci oldugu icin ucuz

Hmm gecmis olsun cnm.Bana ebe surekli karnimin alt kismina masaj yap burasi sertlesicek yumasak kalmasin demisti.Ultrsondada dr bakti parca faln kalmamisti Ihmal etme cnm.Dikislerin iyilestimi bni boyle sag bacagima dogru kestiler dikislerim cok agriyor krem de yazmamis sadece vajinal fitil
Goguslerimde cok aciyo sagiyorum kendimi bebis uyuyunca cok sisiyor

Herkese merhaba. Pazartesi günü doğum yaptim. Kizimda bende iyiyiz şükür. Spinalle sezeryan oldum. Kızım 3 kilo doğdu 38+2de. Sezeryandan sonra cok sancim oldu karnıma dokunamiyordum nefes alamiyordum.6-7 agri kesiciden sobra rahatladım biraz. Sütüm gelmedi mama veriyorum. Göğüslerim yara bere içinde ama çok şükür rabbime.

Merhabalar, tecrübeli annelere bir şey danışmak istiyorum. Bebek doğunca mama bulundurmak gerekiyor mu? Doğmadan almalı mı yoksa bebek doğduktan sonra süt durumuna göre mi almalıyız mamayı?

Peki ameliyat olmuş muydun öncesinde hemoroidden ziyade çatlaktan canım? Ben 2 kez çatlak ameliyatı oldum.
Hayir olmadim. Dogumla birlikte olmak istemistim ama o da olmadi. Bence genel cerrahiye bir git ona muayene ol hemoroid icin, catlak için. O daha iyi bilgi verir öyle düşünüyorum. En azından seni canli canli muayene eder. Dogum yolu icin daha dogru bir bilgi verir. Dogum icin zamanin varmis ne de olsa. Bir görün derim

Canım benim hemoroid sorunum yok ama fissürden 2 kez operasyon geçirdim. Kendi doktorum normal doğum için çok uygun olduğumu ama fissür ameliyatımın normal doğumda yırtılma olasılığının yüksek olmasından sezeryan olmam gerektiğini düşünüyor. Bu arada hemoroid operasyonunu lohusayken sakın olma iyileşme süreci çok kolay değil ve ağrılı. Birde operasyon olacaksan kesinlikle ankara da mevlüt topbaş var dr meşhur ona git. Ben en son ona gidip huzura erdim.

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar doğum sedasyon oldu yani spinal ve hafif bayittilar doğumdan sonra malesef gazım çıkmadı gaz agirisi boynuma vurdu kipirdayamadim istemsiz çığlık attim o bağırdım ki eşim ne yapacağını şaşırdı çok fazla ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor bol kahve için bide bebeğim yanımda ama kuvez icinde sarılık başlamış mama veriyorum ama yinede sarılık oldu anlamadım Blackbluee1 canım 12 haziran doğumlu oldu kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…