2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çatlak sanırım dediğin şeyleri yapıyorum ama aynı gibi inşallah geçer yoksa kanamaya başlayacak

Yaa kolaymı doğumun her türlüsü zor insandan insan meydana geliyor.
Su an doğum yapmış arkadaşlar hepimiz ağrılarının la göğüs yaramizlq emzirmeye uykusuLukla mücadele ediyoruz
Doğum sonrası bebek bakimi zor
Anne olmak zor
Doğum yaraları zor
Göğüs ağrısı yarası zor
Benide su doğum sonrası terlemek öldürüyor yerin suyun içinde kaldım
Halsizim.
Bebeği emzirirken su içinde dahada kalıyorum.
Göğsüm ağrıyorve üstüne üstlük eşimin yeğenleri gelecek birazdan terminale onları almaya gitti bayram için memlekete geliyorlar Nuh n bizde kalacaklar yarın öğlen gidecekler .ben yerinden bile zor kalkıyorum.yavas yavaş hareket ediyorum anca bebegime bakiyorum

Kızlar tek tek alintilayamadim düşünenlere tebrik edenlere çok teşekkür ederim.göğüslerim çok kötü acidan kıvrana kıvrana emziriyorum böyle oolup çare bulan var mi
Canım ben avent in göğüs ucu Kalkanını aldım hani göğüs ucu olmayanlar da kullanabiliyor her emzirmeden sonra garmastan ve lansinoh sürdüm kapattım göğüs pedi de koydum iki gün Maddcassol kullandım ve arada açıp havalandırdım direk çamaşıra temas edince çok acıyor kalkan sayesinde krem etki ediyor ve nemli kalıyor

Plastik ufak olanları mi diyorsun yoksa kapak gibi olanlar mi inşallah geçer bakalım

Göğüs ucu yarasını Allah kimseye vermesin benimkinden kan damlıyordu evomere diye bi krem var ben ondan fayda gördüm birde her emzirmeden önce ve sonra kendi sütünüzle silin kremleyin ve streç filme kahverengi alanı sarin 3 günde geçti benim yaralar

Tebrik ederim. Sende benim gibi merakliydin nihayet atlatdin darisi bekleyenlerin basina

Aminnn insallah hayırlısıyla kucağımıza alırız . Benim de akşam üzeri nişanım geldi ama sancım Yok beklemedeyim ben de, insallah çok gecikmeden gelirler :)

Kızlar oğlusum geldi şükür iyiyiz ikimizde 38 de geldi tam sezeryan 3.100 doğdu ağrım var ama ilaç veriliyor uyanıkken emdi ama uyurken cok zor doğum yapacaklar dependten çok getirin ben az getirdim wc ye kalkmak zor oluyor sonra anlatırım hikayemi buradaki yorumlar çok faydalı oldu herkese teşekkür.

Kızlar bebeişlerin tırnaklarını kestiniz mi? Ben kırılma olanları elimle alıyordum ama artık kırılma yok ve sertleşmiş yarın kesmeyi düşünüyorum çok uzunlar

Allah anali babali buyutsun insallah

Canım ben de 12sinde dogurdum spinal sezeryan çok şükür saglikliyiz 51 cm 3900 kilo kafası 38 cm doktorun dediği gibi kafa buyukmus

Kızlar ben çok kötüyüm doğum yapanlar bilirler doğum sancısı mı bu yoksa normal mi ?

Gece 10 dan beri bebek çok hareket ediyor ve aşağıya baskı yapıyor vajinaya sancı giriyor nefes alamıyorum bi kaç saniye canımdan can gidiyor belirli aralıklarla oluyor. Biraz uyumuşum 2 den sonra şimdi yine başladı. Birde karnımda çok sertleşme var kasiklarim ağrıyor dokunamıyorum bile . Ilk doğum tecrubesizlik iste

Doktordaydık dün bebek kanalın üstünde dedi daha tam girmemiş dedi. Salı gününe kontrol verdi sorun yoksa iki günde bir kontrol olarak devam edecek. Suyu vs iyi dedi. Salı günü alttan muayene edecek eğer bir sorun vs varsa suni sancı vereceğim dedi.

Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı evlat olsun inşallah.

Diğer doğum yapan arkadaşlar geçmişe çok bakamadım, hepinizin bebişlerinize hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah .

Ben de bugün yaptım,bebeğin hareketleri yavaşlamıştı, Dr da acilen sezeryana aldı, spinal oldum ama ameliyat baya zor geçti, bebeğimde yeni doğan ünitesinde müşahede altında tutuluyor,daha günümüz vardı bizim, 37 haftalık 3 kilo doğdu kızım,

Tekrardan hepinize çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

Uzun zamandır girmiyordum. Maşallah ne kadar çok doğum yapan olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepinize kızlar. Sizin maraton şimdiden başlamış

Benim sezaryen günüm belli oldu 25 haziran. Benle aynı günü olan var mı? 39 haftalık olucak 37. Haftada 28000 gr Dı. Ama bence daha küçüktür çünkü karnım çok küçük. Suyu iyi gelişimi Bi hafta geri dedi doktor. Kızım minyon olacak galiba 2 buck yaşında oğlum 3050 gr doğmuştu hala öyle zayıf. İnşallah buna yükleniyorum son hafta diye çerez süt et. İşe yarar umarım

Sizin uyguladığınız ve sonuç ldığ7noz son hafta kilo aldırma için bişey var mı ?

Çantamı hazırladım devlette spinal yapacağım. Kuzunun ve benim ilk giyeceklerimi ayrı ayrı koydum. Göğüs ucuma zeytinyağı sürüyorum lanolin aldım ama henüz kullanmaya başlamadım.

Kurtulanlar bize dua etsin. Sezeryanden sonra yürüyüş cidden çok önemli o gece neredeyse hep yürüdüm ve çabuk toparşanmıştım ilkinde. İnşallah bu da güzel geçer.

Hepimize kolay doğumlar diliyorum, doğum yapanlara da güç kuvvet.. Bebişlerine güzel uykular Annelere daha çok dinlenme Vakti

Ya kızlar merhaba biz 39+5 olduk hala geleceği yok galiba bu paşanın. Valla sabirsizlaniyorum insan bi an önce olsun istiyo yani sitres olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…