- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.561
Çatlak sanırım dediğin şeyleri yapıyorum ama aynı gibi inşallah geçer yoksa kanamaya başlayacakkuzum catlak mi oldu yara mi yani hic dert etme hemen geccek diyemem 5 gundur bende sagiyorum krem cesit cesit surdum gecmedi en son banyo yaptim sonra kendi sutumu surdum acik biraktim kurudu sonra saqmadanda sutumle islattim sonra sagma bitti yine surdum sutumu kuruyana kadar bekledim buqun yaralarim gecmeye acinin cok az kaldiqini farkettim mutlaka gunde iki kere dusunu al banyodanda iyilesiyo rahatliyo hemde lansinoh krem war oda iyi diyolar insallah hemen rahatlarsin en hassas sey ama yaralar gecince cok guzel emzirceksin rahat rahat
Senin de hayırlı olsun canımgözün aydın
Allah analı babalı büyütsün
Kremini sürmeye devam et
En iyisi ve mantıklısi lansinoh
Bebeğini emziricegin sur diger emzirmeden sil se yine emzir başka çare yok
Yaa kolaymı doğumun her türlüsü zor insandan insan meydana geliyor.İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar doğum sedasyon oldu yani spinal ve hafif bayittilar doğumdan sonra malesef gazım çıkmadı gaz agirisi boynuma vurdu kipirdayamadim istemsiz çığlık attim o bağırdım ki eşim ne yapacağını şaşırdı çok fazla ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor bol kahve için bide bebeğim yanımda ama kuvez icinde sarılık başlamış mama veriyorum ama yinede sarılık oldu anlamadımBlackbluee1 canım 12 haziran doğumlu oldu kuzum.
Canım ben avent in göğüs ucu Kalkanını aldım hani göğüs ucu olmayanlar da kullanabiliyor her emzirmeden sonra garmastan ve lansinoh sürdüm kapattım göğüs pedi de koydum iki gün Maddcassol kullandım ve arada açıp havalandırdım direk çamaşıra temas edince çok acıyor kalkan sayesinde krem etki ediyor ve nemli kalıyorKızlar tek tek alintilayamadim düşünenlere tebrik edenlere çok teşekkür ederim.göğüslerim çok kötü acidan kıvrana kıvrana emziriyorum böyle oolup çare bulan var mi
kanamaz insallah canim sabret nolur geccek sen kuru tut bakteriler nemli olunca yarayi buyutyomus inssallah kisa zamanda rahat emzirirsinÇatlak sanırım dediğin şeyleri yapıyorum ama aynı gibi inşallah geçer yoksa kanamaya başlayacak
Plastik ufak olanları mi diyorsun yoksa kapak gibi olanlar mi inşallah geçer bakalımCanım ben avent in göğüs ucu Kalkanını aldım hani göğüs ucu olmayanlar da kullanabiliyor her emzirmeden sonra garmastan ve lansinoh sürdüm kapattım göğüs pedi de koydum iki gün Maddcassol kullandım ve arada açıp havalandırdım direk çamaşıra temas edince çok acıyor kalkan sayesinde krem etki ediyor ve nemli kalıyor
Tebrik ederim. Sende benim gibi merakliydin nihayet atlatdin darisi bekleyenlerin basinaİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar doğum sedasyon oldu yani spinal ve hafif bayittilar doğumdan sonra malesef gazım çıkmadı gaz agirisi boynuma vurdu kipirdayamadim istemsiz çığlık attim o bağırdım ki eşim ne yapacağını şaşırdı çok fazla ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor bol kahve için bide bebeğim yanımda ama kuvez icinde sarılık başlamış mama veriyorum ama yinede sarılık oldu anlamadımBlackbluee1 canım 12 haziran doğumlu oldu kuzum.
Ben daha doğurmadım saf göğüsün ucunda beyaz tıkaç gibi bişey var emince geçer mi sence? Köpük gibi koparasım var )) ama acı yara yok şimdilik bazen sarı şu oluÇatlak sanırım dediğin şeyleri yapıyorum ama aynı gibi inşallah geçer yoksa kanamaya başlayacak
Aminnn insallah hayırlısıyla kucağımıza alırız . Benim de akşam üzeri nişanım geldi ama sancım Yok beklemedeyim ben de, insallah çok gecikmeden gelirler :)hic korkma stres yapma inan 41 de okadar dogum yapan varki. sen bekle cuma cumartesine kadar baktin hic beklemedigin an geldi bebis. ama gelmesede gidersin doktora suni sanciylada olsa zmani gecmeden riske atmamis olursun. benimde dun nisanim geldi 40.haftaya girdim doktora gittim ne acilma ne sanci beklemedeyim bakalim bizim cimcime nezman gelicek. hepimiz icin hayirli dogumlar olsun
iy bak dogumun habercisiymis nisan gelmesi demeki yakindir gelmeleri. hadi hayirlisi olsun ikimiz icindeAminnn insallah hayırlısıyla kucağımıza alırız . Benim de akşam üzeri nişanım geldi ama sancım Yok beklemedeyim ben de, insallah çok gecikmeden gelirler :)
Kızlar oğlusum geldi şükür iyiyiz ikimizde 38 de geldi tam sezeryan 3.100 doğdu ağrım var ama ilaç veriliyor uyanıkken emdi ama uyurken cok zor doğum yapacaklar dependten çok getirin ben az getirdim wc ye kalkmak zor oluyor sonra anlatırım hikayemi buradaki yorumlar çok faydalı oldu herkese teşekkür.
Canım ben de 12sinde dogurdum spinal sezeryan çok şükür saglikliyiz 51 cm 3900 kilo kafası 38 cm doktorun dediği gibi kafa buyukmusİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar doğum sedasyon oldu yani spinal ve hafif bayittilar doğumdan sonra malesef gazım çıkmadı gaz agirisi boynuma vurdu kipirdayamadim istemsiz çığlık attim o bağırdım ki eşim ne yapacağını şaşırdı çok fazla ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor bol kahve için bide bebeğim yanımda ama kuvez icinde sarılık başlamış mama veriyorum ama yinede sarılık oldu anlamadımBlackbluee1 canım 12 haziran doğumlu oldu kuzum.
Kızlar oğlusum geldi şükür iyiyiz ikimizde 38 de geldi tam sezeryan 3.100 doğdu ağrım var ama ilaç veriliyor uyanıkken emdi ama uyurken cok zor doğum yapacaklar dependten çok getirin ben az getirdim wc ye kalkmak zor oluyor sonra anlatırım hikayemi buradaki yorumlar çok faydalı oldu herkese teşekkür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?