2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sevindim cnm sizin adınıza çok geçmiş olsun ...senide insallah zamanla tutar benim ilk oğlum tutmamışti makineyle sıkıp veriyodum gerçekten zor oluyor insallah seninki tutar

Canım çok geçmiş olsun bence hiç abartmiyorsun eşinle konuş düzgünce yani karşına al anlat sana daha fazla destek ve yardımcı olsun.yoksa zor ameliyatlı birsuru iş yapman üstelik birtane daha yavrun var
Çok alınganmisim ben halbuki ole nazlanmayi sewen isim yapilsin sewen biri degilim kimsenin eline bakmayi sewmem ama suan zor durumdayim acim war diyorum diyorum yardim ediyorum erkek halimle bu kadar yapabiliyorum diyo yetistirilmekten mi bilemiyorum benim abim hanimi grip olsa corba yapar bulasik yikar ew supurur benimkinin hic ew yikilsa umru degil bende istemem onlarin eline bakmak iki gune duzelcem eski halime gelcem zaten o zaman yalwarsada yaptirmam

Evet canım yetiştirmekten olabilir bazı erkekler hiç iş yapmamaya alışmış şimdi ona yaptığı iş çok geliyor olabilir ama bence naz yapmıyorsun ki yapsan da yeri canım okadar zor günler yaşıyorsun sonuçta ama geçecek hepsi içini ferah tut.

sadce bebegime kavusmak istiyorum canim insallah saglicakla gelcek bende hic kimsey i gormuycem o zamn naparsa yapsinlar diycem

Şu yazdıklarını sinirden çatlayarak okudum resmen... bırak yapma bişey yat dinlen çocuğun için iyi olan lazım senin o geldiğinde gücünü toplama lazım ...zaten psikolojikmen yıprandin bide böyle düşüncesiz insanlarla uğraşıp yorma kendini ...oğluna iki günlük çorba yap onu yedir sende ye Başka kimseye yapma açıkan yapsın yesin...komşuların geldiğinde de utanacak sen değilsin kaynanan kimse seni kinamaz herkes biliyo ki sen ameliyatlısin bırak o utansın ...esinede kv o kadar kizdim ki anlatamam ...Ama yapma lütfen hicbisey dikislerini patlatırsin olan sana olur kimseninde umrumda olmaz ...Allah görüyor sen onları Allaha havale et kendine de bu kadar eziyet etme lütfen ..çok sevdiğim bir atasözü vardır; üveye etme özünden bulursun ,geline etme kızından bulursun diye ...Ben böyle şeyler yaşadığımda hep söylerim kendi kendime ki kimseye ah edipte günaha görmeyim diye ..Rabbim böyle şeyler yaşayan herkesin yardımcısı olsun insallah

Sagolasin canim Allahrazi olsun, yok ya veremedim ve süpriz bebek oldugu icin sisko hamile kaldim hatirladigim kadariyla sen vermistin kilolari

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah

Belirli araloklarla bir kac dakika süren agrilar sancidir genelde,Allah yardimciniz olsun

yokkk kndimize gore yaptim yarin bir gun diyemez sana sunu yaptim diye allahim hemen iyilesmeyi nasip etsin tum dogum yapanlara cok zor bedenende psikolojik olarakta. cok sagol canim walla icimi dokmek iyi gelyo yoksa aglayip daha yipranyom

Ben 2 albüm 1 poster 55 fotoğraf baskısı ve dvd teslim 960 verdim. İlk gün ameliyathaneye giriş ve ameliyat esnasında fotolar çekti. Bebeğin cıkış anını falan. İkinci günde giyindik süslendik geldi o şekilde fotoğraflar çekti. Hastanenin fotoğrafçısını tuttuk biz dışardan geleni ameliyathaneye almıyolardı. Ben istanbuldayım arastırdım ama 1000 liradan aşağı bulamadım fiyatlar uçuk...

Sagolasin canim Allahrazi olsun, yok ya veremedim ve süpriz bebek oldugu icin sisko hamile kaldim hatirladigim kadariyla sen vermistin kilolari
Evet canim ben vermistim üstüne guatr ameliyatı oldum hormonlarım çalışmadı o süreçte geri aldım tabi ...bende kilolu hamile kaldim yani 77 ile doğumdan sonra vericez insallah sağlık olsun yeterki

yokkk kndimize gore yaptim yarin bir gun diyemez sana sunu yaptim diye allahim hemen iyilesmeyi nasip etsin tum dogum yapanlara cok zor bedenende psikolojik olarakta. cok sagol canim walla icimi dokmek iyi gelyo yoksa aglayip daha yipranyom
Aynen canim ya burası banada cok iyi geliyor ...sende ağlama artık canım ya...Allah sağlık sihat versin güç kuvvet versin yeterki gerisi olur ...

Ben kocaelideyim kızlar hastane paket yapmış kapı süsü,11 poz doğum fotosu,doğum,2 gün hastane masrafı,bebeğin ilk muayenesi 2900 tl bunlar. Fotoğraf için de burda bir dotoprafçıyla anlaştım albüm yapacak stüdyoda eşimle benim hamileyken siyah beyaz fotomuz sonra yenidoğan ve yine siyah beyaz bebekle fotomuzu çekecek. Bunlara 1000 tl vereceğiz. Büyük duvar resmi falan da hediye ediyor sanırım. Genel olarak fotoğrafçılar pahalı.

AnneAslan şu durumda naz yapmaman anormal olur zaten, peşinde pervane olmaları gerekirken tavırlarına bak birde. Ben o yüzden kayınvalideye bizzat söyledim evimde kimseyi istemiyorum. Ciddi anlamda bir cinnetle herşeyi çözerim. Eşine de yüz verme bence o evde yaşıyorsa ev konusunda sorumluluk almak zorunda, benim eşim öğleden sonra isten gelecek süpürge açacak mesela, ben bana yardım et demiyorum. Yardım bana zimmetli iş için olur. Kendisi yemek yemiyormu o zaman pisirmesini de bilecek bulasık yıkamasınıda

Senin söylediğin şekilde 2 albüm eklemeli olan pakette 1000 lira canım benim hastanede, ya albümü çok istiyorum ama bir yanımda pahalı diyor. Zaten dünya kadar masrafımız var dışardan sadece albüm bastırabilsem iyi olacaktı.

esim normalde herseyi yapardi yemek temizlik ilk hamileligimde cok guzel gecirdim bunda noldu bilmiyorum agrim oldu bu dogumda cocuk kuveze alindi bi suru sey esim tam tersi oldu yok gibi ruh gibi cocuk kuwezdeymis uzuluyomus oda yipranmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…