- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.241
İnşallah haftaya gelir artık .p.tesi kontrol var bakalım muayenede ne diyecek benim çatıya açılmaya falan da hiç bakılmadi ona bakacak canım günüm de dolmuş olacak bakalım.en geç doğuran haziran annelerinden olcam ben bu gidisle ama geç olsun bekliyorum işimiz yok inşallah rahat ve hayırlı doğumlar olurEvet bu gidişle temmuz annesi olcam 41 e kdr gelmez gibi gözüküyor canım sen heralde haftaya Doğum yaparsın hayırlısıyla
Evet aslında geç değil canım ama çevremde herkes Doğum yaptı gerçi onlar sezeryan oldu bende hevesleniyorum bakalım hayırlısıylaCanım ne olacağı belli olmuyor birden ağrı başlıyor ve 1 2 güne doğuruyorsun belim ağrıyor saat 2 den beri geçmedi benim yaklaştı sanırım ilk çocuğum 39+0 da gelmişti daha geç degilki 9 günümüz var
Bende aynıyım ama biz normali bekliyoruz 41 e kadar yolu var sabırsız bekliyorum gerçi agrım var seviniyorum cok-da stres yapmamak gerek çocuğa birşey olcak diye korkuyorum nasılsa 9 gün var zaten şancı geldi mi 2 güne doğuyor içini ferah tutEvet aslında geç değil canım ama çevremde herkes Doğum yaptı gerçi onlar sezeryan oldu bende hevesleniyorum bakalım hayırlısıyla
Sariligi atatması için sürekli emzirme gerek gündüzleri saatte bir geceleri iki saatte bir emziriyorum zor oluyor uyandırması ama geçmeye başladıMerhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?
Yok anca hastane işleri için çıkılıyor bizdeKızlar bebekleriniz nasıl
Sizler dışarı çıkıyormusunz bebeğinizin kırkı cikmadan.
Kentinin değil ama normal emzirme atleti kullandım hem atlete gerek kalmıyor rahat oluyorBana cevap verirseniz çok memnun olurum.aksam yemeğinden sonra hemen almam lazım.zor oldu bayağı.evde hep atlet giydim.sutyen gitmedim hamilelikte sikiyor gibiydi beni.bir tek dışarı çıkarken tanıyordum evde hep atletle rahat rahat geziyordum.artik takmam lazım hem emzirirken zor oluyor hemde goguslerim sarkacak:))
40+6 oluyoruz yarın canım.oy masallah kuzuyaaa subhanallahkac haftaliksin canim normal dogummu olcak senin ilk mi
İnşallah canım benim çok sağolmaşallah canım bebeğine , Insallah sezeryana falan gerek kalmadan bir an evvel bebeğini kucağına alırsın canım
Ben 2 tane aldım penye olanlardan. Şimdiden kullanıyorum normal sütyenden çok daha rahat oluyor sıcakta. Makinede 60 derecede yıkıyorum. 2 adet yeterli olur. Çok para vermenize gerek yok ben civilden ve bir tane de başka mağazadan aldım 1 er tane. Göğüs ucunu belli etmeyecek penyesi güzel bir ürün 17 TL. Ben öneririm.Bana cevap verirseniz çok memnun olurum.aksam yemeğinden sonra hemen almam lazım.zor oldu bayağı.evde hep atlet giydim.sutyen gitmedim hamilelikte sikiyor gibiydi beni.bir tek dışarı çıkarken tanıyordum evde hep atletle rahat rahat geziyordum.artik takmam lazım hem emzirirken zor oluyor hemde goguslerim sarkacak:))
Merhaba, güle güle büyütün bebeğinizi. Normal doğum mu oldu sezaryen mi?Selam kızlar ilk başlarda çok aktiftim sonradan giremedim kk ya, bende 17haziran babalar günün de 38+6 haftada kızıma kavuştum çok şükür rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat bereketli ömürler nasip etsin, doğum yapan tüm annelerin gözü aydın olsun, geriye kalan hamişler de bir nefeste sağ salim kucağına alsın inşallah evladını
İnşlah kolaylıkla yaparız canım bende normal istiyorum çatım da müsayitmiş biraz diyet yapcam inşlah 4 kiloyu geçmez bebişimBende aynıyım ama biz normali bekliyoruz 41 e kadar yolu var sabırsız bekliyorum gerçi agrım var seviniyorum cok-da stres yapmamak gerek çocuğa birşey olcak diye korkuyorum nasılsa 9 gün var zaten şancı geldi mi 2 güne doğuyor içini ferah tut
oyyyy hic gelmeye niyeti yok annesi bunun sanki pek rahati yerinde tombilik masallah nazar degmesin. ama bugune yarina kavusursun insallah saglikli sihatli40+6 oluyoruz yarın canım.İkinci bebeğim ilki de normal doğumdu.
Sağolasın canım benim, suyunda da azalma var denmişti. Sonra başka doktor normal demişti bugün yine azalma var dediler... İnternette araştırdım 5in altı anormal sayılıyormuş bizimki 4e düşmüş. O da takıldı kafama. Ultrasonda bakan Dr haftaya göre normal dedi ama kadın doğumcu azalmış yarın yine baktır suyuna azalıyorsa ona göre müdahale ederiz dedi. Gelseydi bir an önce.. ilerledikçe riskler artıyor.oyyyy hic gelmeye niyeti yok annesi bunun sanki pek rahati yerinde tombilik masallah nazar degmesin. ama bugune yarina kavusursun insallah saglikli sihatli
Inşallah canım benimde geçmese bari pazartesi 3600 dedi benim ilk oğlum 3600 doğdu zorlamasa bari diye düşünüyorum çİnşlah kolaylıkla yaparız canım bende normal istiyorum çatım da müsayitmiş biraz diyet yapcam inşlah 4 kiloyu geçmez bebişim
Ömürlü olsun masallahMerhaba bende doğurdum normalde 26 haziranda doğuracaktım suyum geliyordu azar azar Dr um riske girmek istemedi 20 haziranda doğurdum bebişim 3000gr çok şükür iyiyiz
Allah razı olsun kuzum aminnHadi insallah saglikla gelsin bebegin kuzum Rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?