2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet bu gidişle temmuz annesi olcam 41 e kdr gelmez gibi gözüküyor canım sen heralde haftaya Doğum yaparsın hayırlısıyla
İnşallah haftaya gelir artık .p.tesi kontrol var bakalım muayenede ne diyecek benim çatıya açılmaya falan da hiç bakılmadi ona bakacak canım günüm de dolmuş olacak bakalım.en geç doğuran haziran annelerinden olcam ben bu gidisle ama geç olsun bekliyorum işimiz yok inşallah rahat ve hayırlı doğumlar olur

Evet aslında geç değil canım ama çevremde herkes Doğum yaptı gerçi onlar sezeryan oldu bende hevesleniyorum bakalım hayırlısıyla

Kizlar siz emzirme sütyeni aldinizmi.memnun musunuz ben bugün akşam çıkıp alacağım.emzirme sütyeni almamıştım cok zorlandim.pentiden memnun musunuz 3 al 2 öde var üç tane alayim

Evet aslında geç değil canım ama çevremde herkes Doğum yaptı gerçi onlar sezeryan oldu bende hevesleniyorum bakalım hayırlısıyla
Bende aynıyım ama biz normali bekliyoruz 41 e kadar yolu var sabırsız bekliyorum gerçi agrım var seviniyorum cok-da stres yapmamak gerek çocuğa birşey olcak diye korkuyorum nasılsa 9 gün var zaten şancı geldi mi 2 güne doğuyor içini ferah tut

Bana cevap verirseniz çok memnun olurum.aksam yemeğinden sonra hemen almam lazım.zor oldu bayağı.evde hep atlet giydim.sutyen gitmedim hamilelikte sikiyor gibiydi beni.bir tek dışarı çıkarken tanıyordum evde hep atletle rahat rahat geziyordum.artik takmam lazım hem emzirirken zor oluyor hemde goguslerim sarkacak:))

Sariligi atatması için sürekli emzirme gerek gündüzleri saatte bir geceleri iki saatte bir emziriyorum zor oluyor uyandırması ama geçmeye başladı

Kentinin değil ama normal emzirme atleti kullandım hem atlete gerek kalmıyor rahat oluyor

Ben 2 tane aldım penye olanlardan. Şimdiden kullanıyorum normal sütyenden çok daha rahat oluyor sıcakta. Makinede 60 derecede yıkıyorum. 2 adet yeterli olur. Çok para vermenize gerek yok ben civilden ve bir tane de başka mağazadan aldım 1 er tane. Göğüs ucunu belli etmeyecek penyesi güzel bir ürün 17 TL. Ben öneririm.

Merhaba, güle güle büyütün bebeğinizi. Normal doğum mu oldu sezaryen mi?

İnşlah kolaylıkla yaparız canım bende normal istiyorum çatım da müsayitmiş biraz diyet yapcam inşlah 4 kiloyu geçmez bebişim

oyyyy hic gelmeye niyeti yok annesi bunun sanki pek rahati yerinde tombilik masallah nazar degmesin. ama bugune yarina kavusursun insallah saglikli sihatli
Sağolasın canım benim, suyunda da azalma var denmişti. Sonra başka doktor normal demişti bugün yine azalma var dediler... İnternette araştırdım 5in altı anormal sayılıyormuş bizimki 4e düşmüş. O da takıldı kafama. Ultrasonda bakan Dr haftaya göre normal dedi ama kadın doğumcu azalmış yarın yine baktır suyuna azalıyorsa ona göre müdahale ederiz dedi. Gelseydi bir an önce.. ilerledikçe riskler artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…