- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.221
azcikgeliyor doymuyor mama veriyom bian once cogalir insAllah :/Sıcak havlu koy canım ya da banyoda sıcak su tut
Canım ben senden hemen hemen 1hafta ondeyim .39+4 günüm.en son 39+1 de3350 idi kilosu .çatı muayenesi yapmadı .dogmazsa eğer 40+1de muayene edecek adiklikvar mı diye bakacak ona göre karar veririz dedi.sanirim suni sancı ya da sezeryan ona karar vereceğiz ya da bekleme.acikcasi ben daha fazla beklemek istemiyorum.bebek kanala inmemisse zaten sezeryan isterim gibi düşünüyorumSelam kızlar bgn 38+5 olduk muayneden geliyorum 3856 kilo olmuş Benim tosun doktor çatı muaynesi yaptı haberim yoktu bgn yapacağından kendini kasma dedi kasmadım ama biraz acıdı çatın müsayit ama hiç açıklığın yok dedi kaç haftaya kadar bekliycez en son dedim 41 e kdr bekliyolarmış benim bu gidişle sezeryan olcak sanırım bu bebişin geleceği yok pazartesi tekrar gidicem benim haftamda olanların durumları ne acaba
Aynen bende senin gibi düşünüyorum ben geçen hafta sormuştum Çatı muaynesi ne zaman yapıyorsunuz diye ağrın sancın olursa yaparız demişti bu hafta 39 a yaklaştım diye yaptı hemen ama üzüldüm hiç açıklık yok sancı yok keşke oldaydı daha fazla kilo almadan normal Doğuma müsayit bir çatım varmış ama bu gidişle sezeryan olcak göbek çevresi önemli bizim için dedi baba meyve yemeyi azalt dedi birdeCanım ben senden hemen hemen 1hafta ondeyim .39+4 günüm.en son 39+1 de3350 idi kilosu .çatı muayenesi yapmadı .dogmazsa eğer 40+1de muayene edecek adiklikvar mı diye bakacak ona göre karar veririz dedi.sanirim suni sancı ya da sezeryan ona karar vereceğiz ya da bekleme.acikcasi ben daha fazla beklemek istemiyorum.bebek kanala inmemisse zaten sezeryan isterim gibi düşünüyorum
Suni sancı ile kanala iner mi bilemiyorum bir de ilk bebekte önceden kanala iniyormus ya nasıl iş inmedi bunlar kanala inse doğardi ya da doğar ama inmeden nasıl olur bilemiyorum.Aynen bende senin gibi düşünüyorum ben geçen hafta sormuştum Çatı muaynesi ne zaman yapıyorsunuz diye ağrın sancın olursa yaparız demişti bu hafta 39 a yaklaştım diye yaptı hemen ama üzüldüm hiç açıklık yok sancı yok keşke oldaydı daha fazla kilo almadan normal Doğuma müsayit bir çatım varmış ama bu gidişle sezeryan olcak göbek çevresi önemli bizim için dedi baba meyve yemeyi azalt dedi birde
Çatı muayenesinden sonra benim de sanki adet sancısı gibi hafif bir sancım oldu ama daha hiç nst de sancıma bakmadılar sadece bebeğin kalp atışına bakıyorlar üniversite hastanesi olduğu için hep normal diyolardı bgn eşim konuştu başı büyük bi sıkıntı olurda sezeryan yapıyormusunuz diye merak etmeyin biz sizi riske atmayız ztn sürekli kontrol altında olur dedi hep doktorlar giriyormuş ztn orda Doğuma ebe yokmuş biraz rahatladı içimSuni sancı ile kanala iner mi bilemiyorum bir de ilk bebekte önceden kanala iniyormus ya nasıl iş inmedi bunlar kanala inse doğardi ya da doğar ama inmeden nasıl olur bilemiyorum.
Ben de zaten gebelik şekeri var yediklerime dikkat ediyorum öyle canımın istediğini yiyemedim pek canım.hakkimizda hayırlısı bakalım.aslinda benim nst de sancim da çıktı p.tesi günü ama düzensiz diye doktor önemsemedi.simdi yine ara ara oluyor ama mesela akşamüstü oluyor ya da gündüz sürekliliği yok yani
oy masallah kuzuyaaa subhanallahSelam kızlar kontrolden geldim yine sancı yok. Suyunda azalma ve dwdi yarın yine ultrasonda baktır suyuna dedi. Ay sıkıldım artık valla çocuk da 3980 Gr olmuş
maşallah canım bebeğine , Insallah sezeryana falan gerek kalmadan bir an evvel bebeğini kucağına alırsın canımSelam kızlar kontrolden geldim yine sancı yok. Suyunda azalma ve dwdi yarın yine ultrasonda baktır suyuna dedi. Ay sıkıldım artık valla çocuk da 3980 Gr olmuş
Evet senin de bebişin başı büyüktü diliniÇatı muayenesinden sonra benim de sanki adet sancısı gibi hafif bir sancım oldu ama daha hiç nst de sancıma bakmadılar sadece bebeğin kalp atışına bakıyorlar üniversite hastanesi olduğu için hep normal diyolardı bgn eşim konuştu başı büyük bi sıkıntı olurda sezeryan yapıyormusunuz diye merak etmeyin biz sizi riske atmayız ztn sürekli kontrol altında olur dedi hep doktorlar giriyormuş ztn orda Doğuma ebe yokmuş biraz rahatladı içim
Hadi insallah saglikla gelsin bebegin kuzum Rabbim yardimcin olsunHayır canım nst'de sancı çıkmadı üç kez baktı doktor dün. Bekliyoruz bakalım hayırla gelsin
Evet ya sabr gercekten Allah yardim ediyorTahin üzerindeki yağı sürdüm ben.birde emmeye başladığında hemen süt gelmediginden çok çekiyordu çok canım yaniyordu onada şöyle çözüm buldum emdirmeden önce sıcak suyla yikiyorum goguslerimi sonra emmeye başlamadan az sıkıyorum süt geliyor göğsün kahverengi kısmını tamamını aldirmaya çalış bebise. Agzina gogsunu degdir cok acinca agzini besmele sonrada ver sakin ucunu kaptirma cok acır.biraz sabır acı azalacak. Şimdi benim ilk aldığında az acıyor emerkenki dayanilmayacak değil çok şükür
Markası owli ebebekten aldımMerhaba, nasıl bir korse kullanıyorsunuz? Kademeli olanlardan mı? Markası nedir?
Çok sağol canım inşallah öyle olurCanım minik bebekler daha çabuk toparlanir boşver milleti sen önemli sağlıklı olmasi elhamdülillah bu ne zorluklarla dogurduk onları hiç takma kafana sağlıkla büyüsün kuzucuk
Sor canım bize de söyle hemen kullanan da var geç kullanan da var anlamadımSanah akşam 3 ay yazmış ama ordaki 3 ay 3 ay sonra mı yoksa 3 ay boyunca mı onu bilemedim doktora soracağım
Süt parası nasıl alınıyorİlk çocukta 432 değil 200 diye biliyorum ben ikincide 400 üçüncüde 600
Süt parası da 142 TL sanırım
Ben başvurdum kimliğini de çıkarttık 25 temmuzdan sonra ödenecek.kagit verdiler.
Bide çalışan bayanlar
Doğum ödeneğini ne zaman alacağız doğum raporunu işverene verdim
Sskdada gözüküyor temmuzda ödenir mi acaba
Avent göğüs kalkanı bende ise yaradı yoksa kopacskti lanolini vurup kalkanı taktım iyilestiKızlar 19 haziran gece saat 02.30 da oğlumu kucağıma aldım.. Normal doğum ile.. zoru bir süreçti çok şükür atlattık. Bugün öğlende hastaneden çıktık . Çok şükür ikimizde saglikliyiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz :) yakın zaman da doğum hikayemi yazarım inşallah..
Bu arada emziriyorum ama çok canım acıyorzeytinyağı lansinoh ve tahin üstünde ki yağı sürüyorum ama faydasını hemen göremeyeceğim sanırım . Emzirmek çok zor, bebeğinde sürekli emmek istiyor yavrum . Başka çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi ? Rabbim hepimizin evlatlarına saglik versin. Kavuşmayı bekleyen hamisleredr kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
bizim olcumlerde arada cok fark yoktu 14 ten 13.6 ya dusmustu ama doktor endise etme kilo alimi var iyi dedi.bundan sonra yukselmesini beklemeyiz dedi bir ay sonraya rutin muayen3ye cagirdi.Bende oyle yapıyorum mümkün okdugunca emzirmeye çalışıyorum. Size de geçmiş olsun. Sonradan dusen sarilik seviyesi yeniden cikmaz insallah. Bir de ondan korkuyorum
Evet bu gidişle temmuz annesi olcam 41 e kdr gelmez gibi gözüküyor canım sen heralde haftaya Doğum yaparsın hayırlısıylaEvet senin de bebişin başı büyüktü dilini
Hayırlısı canim bir sikinti gorurseler artık son anda bile sezeyana alıyorlar ya o yüzden içimizi ferah tutalim
Canım ne olacağı belli olmuyor birden ağrı başlıyor ve 1 2 güne doğuruyorsun belim ağrıyor saat 2 den beri geçmedi benim yaklaştı sanırım ilk çocuğum 39+0 da gelmişti daha geç degilki 9 günümüz varEvet bu gidişle temmuz annesi olcam 41 e kdr gelmez gibi gözüküyor canım sen heralde haftaya Doğum yaparsın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?