2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar bgn 38+5 olduk muayneden geliyorum 3856 kilo olmuş Benim tosun doktor çatı muaynesi yaptı haberim yoktu bgn yapacağından kendini kasma dedi kasmadım ama biraz acıdı çatın müsayit ama hiç açıklığın yok dedi kaç haftaya kadar bekliycez en son dedim 41 e kdr bekliyolarmış benim bu gidişle sezeryan olcak sanırım bu bebişin geleceği yok pazartesi tekrar gidicem benim haftamda olanların durumları ne acaba

Canım ben senden hemen hemen 1hafta ondeyim .39+4 günüm.en son 39+1 de3350 idi kilosu .çatı muayenesi yapmadı .dogmazsa eğer 40+1de muayene edecek adiklikvar mı diye bakacak ona göre karar veririz dedi.sanirim suni sancı ya da sezeryan ona karar vereceğiz ya da bekleme.acikcasi ben daha fazla beklemek istemiyorum.bebek kanala inmemisse zaten sezeryan isterim gibi düşünüyorum

Aynen bende senin gibi düşünüyorum ben geçen hafta sormuştum Çatı muaynesi ne zaman yapıyorsunuz diye ağrın sancın olursa yaparız demişti bu hafta 39 a yaklaştım diye yaptı hemen ama üzüldüm hiç açıklık yok sancı yok keşke oldaydı daha fazla kilo almadan normal Doğuma müsayit bir çatım varmış ama bu gidişle sezeryan olcak göbek çevresi önemli bizim için dedi baba meyve yemeyi azalt dedi birde

Suni sancı ile kanala iner mi bilemiyorum bir de ilk bebekte önceden kanala iniyormus ya nasıl iş inmedi bunlar kanala inse doğardi ya da doğar ama inmeden nasıl olur bilemiyorum.
Ben de zaten gebelik şekeri var yediklerime dikkat ediyorum öyle canımın istediğini yiyemedim pek canım.hakkimizda hayırlısı bakalım.aslinda benim nst de sancim da çıktı p.tesi günü ama düzensiz diye doktor önemsemedi.simdi yine ara ara oluyor ama mesela akşamüstü oluyor ya da gündüz sürekliliği yok yani

Çatı muayenesinden sonra benim de sanki adet sancısı gibi hafif bir sancım oldu ama daha hiç nst de sancıma bakmadılar sadece bebeğin kalp atışına bakıyorlar üniversite hastanesi olduğu için hep normal diyolardı bgn eşim konuştu başı büyük bi sıkıntı olurda sezeryan yapıyormusunuz diye merak etmeyin biz sizi riske atmayız ztn sürekli kontrol altında olur dedi hep doktorlar giriyormuş ztn orda Doğuma ebe yokmuş biraz rahatladı içim

Selam kızlar kontrolden geldim yine sancı yok. Suyunda azalma ve dwdi yarın yine ultrasonda baktır suyuna dedi. Ay sıkıldım artık valla çocuk da 3980 Gr olmuş
maşallah canım bebeğine , Insallah sezeryana falan gerek kalmadan bir an evvel bebeğini kucağına alırsın canım

Evet senin de bebişin başı büyüktü dilini
Hayırlısı canim bir sikinti gorurseler artık son anda bile sezeyana alıyorlar ya o yüzden içimizi ferah tutalim

Evet ya sabr gercekten Allah yardim ediyorbende yikiyorum her emzirmeden once sicak suyla masaj yapar gibi ama yara oldu krem de etki etmiyor pek

Süt parası nasıl alınıyor

Avent göğüs kalkanı bende ise yaradı yoksa kopacskti lanolini vurup kalkanı taktım iyilesti

Bende oyle yapıyorum mümkün okdugunca emzirmeye çalışıyorum. Size de geçmiş olsun. Sonradan dusen sarilik seviyesi yeniden cikmaz insallah. Bir de ondan korkuyorum
bizim olcumlerde arada cok fark yoktu 14 ten 13.6 ya dusmustu ama doktor endise etme kilo alimi var iyi dedi.bundan sonra yukselmesini beklemeyiz dedi bir ay sonraya rutin muayen3ye cagirdi.

Evet senin de bebişin başı büyüktü dilini
Hayırlısı canim bir sikinti gorurseler artık son anda bile sezeyana alıyorlar ya o yüzden içimizi ferah tutalim
Evet bu gidişle temmuz annesi olcam 41 e kdr gelmez gibi gözüküyor canım sen heralde haftaya Doğum yaparsın hayırlısıyla

Evet bu gidişle temmuz annesi olcam 41 e kdr gelmez gibi gözüküyor canım sen heralde haftaya Doğum yaparsın hayırlısıyla
Canım ne olacağı belli olmuyor birden ağrı başlıyor ve 1 2 güne doğuruyorsun belim ağrıyor saat 2 den beri geçmedi benim yaklaştı sanırım ilk çocuğum 39+0 da gelmişti daha geç degilki 9 günümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…