2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Senin doğum yarindi değil mi ? Peki şu Neden icilmiyor ki ? Benim normal olacak kısmetse, onda bile lavman yapmıyorlar hatta enerji verici şeyler yiyin diyorlar :) şekerleme , gofret meyvesuyu falan

Senin doğum yarindi değil mi ? Peki şu Neden icilmiyor ki ? Benim normal olacak kısmetse, onda bile lavman yapmıyorlar hatta enerji verici şeyler yiyin diyorlar :) şekerleme , gofret meyvesuyu falan
Cuma günü olacak canım nasipse, ben bide kabızlık mevzusundan korkuyorum. Dikişler zorlanıyormuş falan yarın kayısı aldırıp komposto yapacağım birde internetten süt artırıcı bir karışım okumuştum ondan hazırlayacağım yanıma almak için. Suyu hemşire arkadaşıma sordum bugün ben çok yanıyorum hiçmi içemem diye anestezi etkisiyle aspire olursun ciğerlerine kaçma riski var dedi. Bebekler gibi kusabilirmişiz o an kendimizde olmadığımız içinde boğulma tehlikesi olurmuş.
İnşallah normal doğumu kolaylıkla atlatırsınız canım, en azından bebeğin doğum anını görebileyim diye bugün spinal anestezi işini görüştüm anestezi doktoruyla neden yapamıyorum diye girilen damar inceymiş bende kan sulandırıcı kullandığım için basınca bağlı damar genişleyebilir felce neden olabilirmiş bile bile lades demiş oluruz dedi.

Ay Allah korusun canım ya valla ben hiç bilgi sahibi değildim açıkçası sezaryen hakkında. Insallah rahat ve sıkıntısız bir doğum olur senin içinde, Bir an önce sağ salim alsak bebeklerimizi koynumuza da artık Dogum stresinden de kurtulsak hayırlısıyla

Canım Allahım yardımcın olsun sağ selamet gelsin kuzucuk kompostosu yap içine kuru üzüm ve kirazda bırak ben doğumdan sonra gaz sancısini çok çektim bunun için yanıma arkadaşım kuru dut kaynatıp getirdi onu yeyince rahatladım aklında olsun kuru dutu kaynatın yeyin inşallah kabızlık olmaz bide sistem değişmiş doğumdan sonra akşam yemek verdiler bana tuvalete gitmedim dedim birşey olmaz bağırsaklar çalışır dedi doktor inşallah seninde sıkıntın olmaz zorlu bir gebeligi bitiriyorsun hem çalıştın hem maşallah çok güzel hazırlık yaptın Allahım mükâfatını versin.

Canım geçmiş olsun biz ilk doğumda yaşadık çok zor bir süreç ama geçiyor korkma bebeğini mama ile besle önce anne sütü ver sonra mama karni doymazsa sarilik düşmez geçmiş olsun

Canim eğer sancılar belli bir düzende Çıkmaz sa önemsemiyorlar

Hiçbirşeye zaman harcama. Sadece sabah açken ve akşam yatmadan karpuz ye. Şükür olsun mevsimindeyiz .hamilelik kabizima ilaç karpuz kadar etkilemedi bile

Kızlar 40 haftasını doldurmuş doğumu bekleyen kaç kişi var acaba aramızda? Yarın yılın en uzun günü olacak bakalım gelecekler mi :)
Bence konu üyelerinin icinde en gec dogurani bulup ona madalya falan takmalıyız bi akrabam 42 çi haftada doğurmuştu. Ben 38e dün girdim ama 1 aydır ilsyanlardayim dayanamıyorum artik

Canim eğer sancılar belli bir düzende Çıkmaz sa önemsemiyorlar
Evet canım ben de sasirdim bana kalsa doguruyordum sancıları görünce iyice gaza geldim.doktora da hatta benim ağrım var bebek sertleşiyor falan diyorum adamda yok canım onlar doğum sancısı değil dedi,dogum oyle olsa iyi

Dün doktor doğumhanedeki nst'ye girmemi istedi. Benle birlikte dört kişi vardı biri yeni doğum yapmış ikisi sancı çekiyordu. İlk kez böyle çaresiz hissettim kendimi. Kadınlar çığlık çığlığa bağırıyor ve elimden hiçbir şey gelmiyordu Ağlayıp onlar için dua etmekle yetindim. Allah kurtarsın tüm hamileleri kadın olmak gerçekten çok zor. İnşallah kurtulmuşlardır.

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah geçecek bu kötü günler. Yavruna kavuşacaksın moral çok önemli moralini yüksek tut

Selam kızlar ilk başlarda çok aktiftim sonradan giremedim kk ya, bende 17haziran babalar günün de 38+6 haftada kızıma kavuştum çok şükür rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat bereketli ömürler nasip etsin, doğum yapan tüm annelerin gözü aydın olsun, geriye kalan hamişler de bir nefeste sağ salim kucağına alsın inşallah evladını

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah geçecek bu kötü günler. Yavruna kavuşacaksın moral çok önemli moralini yüksek tut
yuzduk kuyruguna geldik denir ya canim suan ole hissediyorum insallah. Çok sagol guzel dileklerin için rabbim ewlatlarimizi korusun onlari bizlere bagislasin

Sağol canım pamuk su kullanıyorım ıslak mendili ilk 2 gün kullandık ne kadar dikkat etsek yine de oluyor.idrarını yaparken ağlıyordu erken sünnet dedi doktor

Hayırlı uğurlu olsun canım benim darısı bekleyenlerin başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…