- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.201
Senin doğum yarindi değil mi ? Peki şu Neden icilmiyor ki ? Benim normal olacak kısmetse, onda bile lavman yapmıyorlar hatta enerji verici şeyler yiyin diyorlar :) şekerleme , gofret meyvesuyu falanfrhnrfhn benim haftam senden geridir muhtemelen bende göğsümün biraz altında hissediyorum. Yanlara cok dayıyor kendini hareketleri dışardan izleniyor. 3 gündür daha rahat yiyebiliyorum. Aylardır açtım son bi kaç gündür doyduğumu hissediyorum. Gece çok yanmam oluyor onuda maden suyu yada bol soğuk su içerek geçiriyorum. Son gün ne yapacağım bilmiyorum ama bana yeme içme konusunda birşey demediler. Bende sormayı unuttum. Sanırım 12 de bırakmam gerekiyor susuzluğa nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Cuma günü olacak canım nasipse, ben bide kabızlık mevzusundan korkuyorum. Dikişler zorlanıyormuş falan yarın kayısı aldırıp komposto yapacağım birde internetten süt artırıcı bir karışım okumuştum ondan hazırlayacağım yanıma almak için. Suyu hemşire arkadaşıma sordum bugün ben çok yanıyorum hiçmi içemem diye anestezi etkisiyle aspire olursun ciğerlerine kaçma riski var dedi. Bebekler gibi kusabilirmişiz o an kendimizde olmadığımız içinde boğulma tehlikesi olurmuş.Senin doğum yarindi değil mi ? Peki şu Neden icilmiyor ki ? Benim normal olacak kısmetse, onda bile lavman yapmıyorlar hatta enerji verici şeyler yiyin diyorlar :) şekerleme , gofret meyvesuyu falan
Ay Allah korusun canım ya valla ben hiç bilgi sahibi değildim açıkçası sezaryen hakkında. Insallah rahat ve sıkıntısız bir doğum olur senin içinde, Bir an önce sağ salim alsak bebeklerimizi koynumuza da artık Dogum stresinden de kurtulsak hayırlısıylaCuma günü olacak canım nasipse, ben bide kabızlık mevzusundan korkuyorum. Dikişler zorlanıyormuş falan yarın kayısı aldırıp komposto yapacağım birde internetten süt artırıcı bir karışım okumuştum ondan hazırlayacağım yanıma almak için. Suyu hemşire arkadaşıma sordum bugün ben çok yanıyorum hiçmi içemem diye anestezi etkisiyle aspire olursun ciğerlerine kaçma riski var dedi. Bebekler gibi kusabilirmişiz o an kendimizde olmadığımız içinde boğulma tehlikesi olurmuş.
İnşallah normal doğumu kolaylıkla atlatırsınız canım, en azından bebeğin doğum anını görebileyim diye bugün spinal anestezi işini görüştüm anestezi doktoruyla neden yapamıyorum diye girilen damar inceymiş bende kan sulandırıcı kullandığım için basınca bağlı damar genişleyebilir felce neden olabilirmiş bile bile lades demiş oluruz dedi.
Canım Allahım yardımcın olsun sağ selamet gelsin kuzucuk kompostosu yap içine kuru üzüm ve kirazda bırak ben doğumdan sonra gaz sancısini çok çektim bunun için yanıma arkadaşım kuru dut kaynatıp getirdi onu yeyince rahatladım aklında olsun kuru dutu kaynatın yeyin inşallah kabızlık olmaz bide sistem değişmiş doğumdan sonra akşam yemek verdiler bana tuvalete gitmedim dedim birşey olmaz bağırsaklar çalışır dedi doktor inşallah seninde sıkıntın olmaz zorlu bir gebeligi bitiriyorsun hem çalıştın hem maşallah çok güzel hazırlık yaptın Allahım mükâfatını versin.Cuma günü olacak canım nasipse, ben bide kabızlık mevzusundan korkuyorum. Dikişler zorlanıyormuş falan yarın kayısı aldırıp komposto yapacağım birde internetten süt artırıcı bir karışım okumuştum ondan hazırlayacağım yanıma almak için. Suyu hemşire arkadaşıma sordum bugün ben çok yanıyorum hiçmi içemem diye anestezi etkisiyle aspire olursun ciğerlerine kaçma riski var dedi. Bebekler gibi kusabilirmişiz o an kendimizde olmadığımız içinde boğulma tehlikesi olurmuş.
İnşallah normal doğumu kolaylıkla atlatırsınız canım, en azından bebeğin doğum anını görebileyim diye bugün spinal anestezi işini görüştüm anestezi doktoruyla neden yapamıyorum diye girilen damar inceymiş bende kan sulandırıcı kullandığım için basınca bağlı damar genişleyebilir felce neden olabilirmiş bile bile lades demiş oluruz dedi.
Canım geçmiş olsun biz ilk doğumda yaşadık çok zor bir süreç ama geçiyor korkma bebeğini mama ile besle önce anne sütü ver sonra mama karni doymazsa sarilik düşmez geçmiş olsunCok sagol canimmm. Takip edemedim ama senin de yavrun sıkıntıda herhalde sebebini bilmiyorum okuyamadim da. Allah şifa versin . Allah yardimcimcisi olsun insallah. Bende emziriyorum ama mama Takviyesi yapalim dedi. Yeterli gelmiyor sütümannem yanimda onda da biraz duruyor. Sonra yine agliyor. İnşallah gecer bu zamanlar
Nst de sancılarım çıktı onlar oluyor arada ama doktor doğum sancısı değil dedi.80-100 sancılarım çıktı bana göre 3tane ama doktor yok dedi bekliyorum ben de nasıl birşey bilmiyorum da kanala da girmemis ondan mı önemsemedi acaba çıkan sancilari
Evet 40+1de gidicem kontrol için canım tabiki dogurmassam
Hiçbirşeye zaman harcama. Sadece sabah açken ve akşam yatmadan karpuz ye. Şükür olsun mevsimindeyiz .hamilelik kabizima ilaç karpuz kadar etkilemedi bileCuma günü olacak canım nasipse, ben bide kabızlık mevzusundan korkuyorum. Dikişler zorlanıyormuş falan yarın kayısı aldırıp komposto yapacağım birde internetten süt artırıcı bir karışım okumuştum ondan hazırlayacağım yanıma almak için. Suyu hemşire arkadaşıma sordum bugün ben çok yanıyorum hiçmi içemem diye anestezi etkisiyle aspire olursun ciğerlerine kaçma riski var dedi. Bebekler gibi kusabilirmişiz o an kendimizde olmadığımız içinde boğulma tehlikesi olurmuş.
Bence konu üyelerinin icinde en gec dogurani bulup ona madalya falan takmalıyızKızlar 40 haftasını doldurmuş doğumu bekleyen kaç kişi var acaba aramızda? Yarın yılın en uzun günü olacak bakalım gelecekler mi :)
Evet canım ben de sasirdim bana kalsa doguruyordum sancıları görünce iyice gaza geldim.doktora da hatta benim ağrım var bebek sertleşiyor falan diyorum adamda yok canım onlar doğum sancısı değil dedi,dogum oyle olsa iyiCanim eğer sancılar belli bir düzende Çıkmaz sa önemsemiyorlar
Hayır canım nst'de sancı çıkmadı üç kez baktı doktor dün. Bekliyoruz bakalım hayırla gelsinYani o kadar zorki o dikisleri nasil patlatmiyolar anlamiyorumsenin dogum oldumu canimm
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah geçecek bu kötü günler. Yavruna kavuşacaksınEwet canim yawrumu dogar dogmaz aldilar bir kere kucaqima almadan kuveze koydular solunum sıkıntısı wardi. bugun 12 gun oldu git gel yapiyoruz iyi olmak zorundayim sende ole yawrularimiz icin sütlerimiz gitmesin diye ilk zamanlar cok asiri agliyodum simdi kendimi cok tutuyorum. elbette gececek canim bu gunler bu gunleri hatirlayip konuscaz hatta gülerek böle cektik ettik diye anne olmak bu iste annelik kolay degil guzelim allahim daha buyuk acilarini gostermesin. ben 2 3 gune emzirmeye insallah cagrilirim da cikar artik kucaqima alirim yawrumu sende insallah hemen atlatirsin sıkıntını ewladinda düzelir annenden allah razi olsun dua et ona iyiki war onun gibi anneler.
yuzduk kuyruguna geldik denir ya canim suan ole hissediyorum insallah. Çok sagol guzel dileklerin içinAllah yardımcın olsun canım benim inşallah geçecek bu kötü günler. Yavruna kavuşacaksınmoral çok önemli moralini yüksek tut
Sağol canım pamuk su kullanıyorım ıslak mendili ilk 2 gün kullandık ne kadar dikkat etsek yine de oluyor.idrarını yaparken ağlıyordu erken sünnet dedi doktorTeşekkür ederim canım. Bez için ıslak mendile de dikkat edin. Islak mendili yikayip siliyorum ben. Yoksa direk silince pişik oluyor. Size de geçmiş olsun. Ben emziriyordum. Ama süt yeterli gelmiyor. Mama hic istemiyorum. Fakat doymasi için mecbur bir de ona baslayacaz
Uyku denen bir şey kalmadı cidden. Bizde de ayni. 40 günden sonra da mi 2 saatte kalkmak zorunda acaba
Sıcak havlu koy canım ya da banyoda sıcak su tutpazartesi sezeryan ile bebeginu kucagina alan annisler sutunuz geldimi bende haka yok
Hayırlı uğurlu olsun canım benim darısı bekleyenlerin başına insallahSelam kızlar ilk başlarda çok aktiftim sonradan giremedim kk ya, bende 17haziran babalar günün de 38+6 haftada kızıma kavuştum çok şükür rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat bereketli ömürler nasip etsin, doğum yapan tüm annelerin gözü aydın olsun, geriye kalan hamişler de bir nefeste sağ salim kucağına alsın inşallah evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?