- 12 Aralık 2017
- 48
- 98
- 88
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.261
Aynen kuzum sen çok güçlüsün maşallah sanayuzduk kuyruguna geldik denir ya canim suan ole hissediyorum insallah. Çok sagol guzel dileklerin içinrabbim ewlatlarimizi korusun onlari bizlere bagislasin
Geçmiş olsun canım.. Silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullansan.. Denedin mi? Yine tahin üstündeki yağ ve garmastan iyi geliyormuş.. Allah şifa versin inşallah..20 gün oldu doğum yapalı, ama göğüs uçlarım çok kötü kızlaryarıldı kanıyor geçmiyor.. emzirmek işkence oldu. Denemediğim ilaç kalmadı. Ne yapsam bilmiyorum depresyona girdim ağlamaktan
İkinci bebekler daha kolay geliyormuş canım inşlah senin de öyle olurInşallah canım benimde geçmese bari pazartesi 3600 dedi benim ilk oğlum 3600 doğdu zorlamasa bari diye düşünüyorum ç
Ay inşallah canım hepimizin öyle olur insallajİkinci bebekler daha kolay geliyormuş canım inşlah senin de öyle olur
Ona gerek yokki doğumdan sonra belli oluyor süt ememeyince yada kuvezlik doğarsa alınır boşuna alma canmArkadaslar, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?
Tesekkur ederim canim.galiba en mantiklisi buOna gerek yokki doğumdan sonra belli oluyor süt ememeyince yada kuvezlik doğarsa alınır boşuna alma canm
Silikon göğüs ucunu doktor söyledi aldım taktim emmeye basladıgı an kan içinde kaldı.. niye öyle oldu tam sokamadım sanırımGeçmiş olsun canım.. Silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullansan.. Denedin mi? Yine tahin üstündeki yağ ve garmastan iyi geliyormuş.. Allah şifa versin inşallah..
Ay benim yeni haberim oldu. Allah bol sifa versin canim benimm. Hic kendini bosa üzüp yipratma. Bende yogun bakimda nasil bebekler gordum Allah'a hamd olsun dedim. Kalpten dolayi, beyin kanamasindan dolayi yatan bebekler var. Allah onlara da sifa versin. Onlarin anneleri ne yapsin yazik. O yüzden her zaman şükret dua et canim. Bizden daha kotuleri var de. Hic aglayip üzme kendini.Ewet canim yawrumu dogar dogmaz aldilar bir kere kucaqima almadan kuveze koydular solunum sıkıntısı wardi. bugun 12 gun oldu git gel yapiyoruz iyi olmak zorundayim sende ole yawrularimiz icin sütlerimiz gitmesin diye ilk zamanlar cok asiri agliyodum simdi kendimi cok tutuyorum. elbette gececek canim bu gunler bu gunleri hatirlayip konuscaz hatta gülerek böle cektik ettik diye anne olmak bu iste annelik kolay degil guzelim allahim daha buyuk acilarini gostermesin. ben 2 3 gune emzirmeye insallah cagrilirim da cikar artik kucaqima alirim yawrumu sende insallah hemen atlatirsin sıkıntını ewladinda düzelir annenden allah razi olsun dua et ona iyiki war onun gibi anneler.
Evet bende surekli emzirmeye çalışıyorum. Gerçekten cok yipratici oluyorr. Her dakika saat takip etmek. Ama İnşallah saglikli olmasi onemli. Size de geçmiş olsun kardeşim :)Canım geçmiş olsun biz ilk doğumda yaşadık çok zor bir süreç ama geçiyor korkma bebeğini mama ile besle önce anne sütü ver sonra mama karni doymazsa sarilik düşmez geçmiş olsun
Iyi beslenmesi onemliymis zaten. Masallah sizde çok cikmamis.bizim olcumlerde arada cok fark yoktu 14 ten 13.6 ya dusmustu ama doktor endise etme kilo alimi var iyi dedi.bundan sonra yukselmesini beklemeyiz dedi bir ay sonraya rutin muayen3ye cagirdi.
Gecsin de bir daha olmasın insallah. Saglik her şeyden onemli canimSariligi atatması için sürekli emzirme gerek gündüzleri saatte bir geceleri iki saatte bir emziriyorum zor oluyor uyandırması ama geçmeye başladı
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün.Selam kızlar şükür kavuşturana ...beni düşünüp soran ve güzel dileklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadim insallah herkes iyidir ...
Bizim doğum surecimiz biraz aksiliklerle başlayıp oylede devam etti malesef ...18 haziranda Sabah 8.30 ta gelin dedi doktorumuz gittik girişimiz odaya yerlesmemiz derken saat 11.30 oldu tamam dedik ameliyata alinicaz o sırada normal doğum yapan bir kadın bayılmış onu acilen sezeryana almışlar bizim sırada sarktı böylece sonra öğle molası derken saat 13.30 oldu tamam şimdi giriyoruz ve acil bir hasta daha ...tabi ben bu sırada açlıktan ve susuzluktan oluyorum kızımda içereden vuruyoda vuruyor açlıktan garibim ...ve en sonunda 15.30 da ameliyata alındık genel anesteziyle 17 de uyandım karnımda ki kanı bosaltiyolardi ve ben bagiriyodum... sonra asonsor bozuldu şansımıza başka bir odada gece 12 ye kadar bekletildik sonra yuruttuler ve odamıza geçtik tabi bu sırada ağrılarım tavan sürekli bağırıyorum lütfen bi ağrı kesici daha diye...tabi bunlar olurken kızım sıkıntıya girmiş ve kakasını yapmış uc gün boyunca sürekli kan aldılar bi sikinti varmi diye kızımdan allahtan yememiş ve enfeksiyon oluşmadı kendi acimi unutupp ona uzulmekten sutumde gelmedi hala mama veriyoruz ...ve 3 günün ardından cikmamiza izin verdiler ...simdi evimizdeyiz ..yarın yine kan vermeye gidicez insallah oda temiz çıkar önümüzdeki şu bir ay çok önemliymiş bizim için herhangi bir enfeksiyon gelişmemesi gerekiyormuş insallah ta olmaz. .yani hastanenin hatasını biz çektik erkenden alinsaydik belkide hiç kakasını yapmiycakti ...neyse vardır her şerde bir hayır diyip bugunumuze şükrediyoruz ..kızımda oglumda yataklarında sağlıcakla yatıyorlar ..benim doğum hikayemde böyleydi işte kızlar ...
Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. O nasıl bir sorimsuzluktur hastanede , verdikleri saate göre ayarliyorsun kendini ona göre son son yiyorsun içiyorsun bekleme stresi falan.Selam kızlar şükür kavuşturana ...beni düşünüp soran ve güzel dileklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadim insallah herkes iyidir ...
Bizim doğum surecimiz biraz aksiliklerle başlayıp oylede devam etti malesef ...18 haziranda Sabah 8.30 ta gelin dedi doktorumuz gittik girişimiz odaya yerlesmemiz derken saat 11.30 oldu tamam dedik ameliyata alinicaz o sırada normal doğum yapan bir kadın bayılmış onu acilen sezeryana almışlar bizim sırada sarktı böylece sonra öğle molası derken saat 13.30 oldu tamam şimdi giriyoruz ve acil bir hasta daha ...tabi ben bu sırada açlıktan ve susuzluktan oluyorum kızımda içereden vuruyoda vuruyor açlıktan garibim ...ve en sonunda 15.30 da ameliyata alındık genel anesteziyle 17 de uyandım karnımda ki kanı bosaltiyolardi ve ben bagiriyodum... sonra asonsor bozuldu şansımıza başka bir odada gece 12 ye kadar bekletildik sonra yuruttuler ve odamıza geçtik tabi bu sırada ağrılarım tavan sürekli bağırıyorum lütfen bi ağrı kesici daha diye...tabi bunlar olurken kızım sıkıntıya girmiş ve kakasını yapmış uc gün boyunca sürekli kan aldılar bi sikinti varmi diye kızımdan allahtan yememiş ve enfeksiyon oluşmadı kendi acimi unutupp ona uzulmekten sutumde gelmedi hala mama veriyoruz ...ve 3 günün ardından cikmamiza izin verdiler ...simdi evimizdeyiz ..yarın yine kan vermeye gidicez insallah oda temiz çıkar önümüzdeki şu bir ay çok önemliymiş bizim için herhangi bir enfeksiyon gelişmemesi gerekiyormuş insallah ta olmaz. .yani hastanenin hatasını biz çektik erkenden alinsaydik belkide hiç kakasını yapmiycakti ...neyse vardır her şerde bir hayır diyip bugunumuze şükrediyoruz ..kızımda oglumda yataklarında sağlıcakla yatıyorlar ..benim doğum hikayemde böyleydi işte kızlar ...
Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Maalesef hastanelerde sorumsuzluk çok... Allah akıl versin onlara da...Selam kızlar şükür kavuşturana ...beni düşünüp soran ve güzel dileklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadim insallah herkes iyidir ...
Allah sağlıkla kavuştursunÇantam hazır pazartesi için
Sezaryeni bekliyorum gözüm kapalı....
Evet canım gayet iyilerKızlar @Babylicious dan doğumdan bu yana haber alan oldumu
Canım ne kadara aldın ben internettenb120 ye aldım owli markaMarkası owli ebebekten aldım
Canım valla benim en çok kullandigim battaniyeler oldu..Simdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigimyanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum kizlar.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?