2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
20 gün oldu doğum yapalı, ama göğüs uçlarım çok kötü kızlar yarıldı kanıyor geçmiyor.. emzirmek işkence oldu. Denemediğim ilaç kalmadı. Ne yapsam bilmiyorum depresyona girdim ağlamaktan

20 gün oldu doğum yapalı, ama göğüs uçlarım çok kötü kızlar yarıldı kanıyor geçmiyor.. emzirmek işkence oldu. Denemediğim ilaç kalmadı. Ne yapsam bilmiyorum depresyona girdim ağlamaktan
Geçmiş olsun canım.. Silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullansan.. Denedin mi? Yine tahin üstündeki yağ ve garmastan iyi geliyormuş.. Allah şifa versin inşallah..

Arkadaslar, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?

Ona gerek yokki doğumdan sonra belli oluyor süt ememeyince yada kuvezlik doğarsa alınır boşuna alma canm

Simdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigim yanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum kizlar.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?

Geçmiş olsun canım.. Silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullansan.. Denedin mi? Yine tahin üstündeki yağ ve garmastan iyi geliyormuş.. Allah şifa versin inşallah..
Silikon göğüs ucunu doktor söyledi aldım taktim emmeye basladıgı an kan içinde kaldı.. niye öyle oldu tam sokamadım sanırım şimdide korkuyorum yapmaya..
Kalkan aldım ama ondanda cok hava almıyor sanırım sürekli takmıyorum sagol yinede

Ay benim yeni haberim oldu. Allah bol sifa versin canim benimm. Hic kendini bosa üzüp yipratma. Bende yogun bakimda nasil bebekler gordum Allah'a hamd olsun dedim. Kalpten dolayi, beyin kanamasindan dolayi yatan bebekler var. Allah onlara da sifa versin. Onlarin anneleri ne yapsin yazik. O yüzden her zaman şükret dua et canim. Bizden daha kotuleri var de. Hic aglayip üzme kendini.
Canım geçmiş olsun biz ilk doğumda yaşadık çok zor bir süreç ama geçiyor korkma bebeğini mama ile besle önce anne sütü ver sonra mama karni doymazsa sarilik düşmez geçmiş olsun
Evet bende surekli emzirmeye çalışıyorum. Gerçekten cok yipratici oluyorr. Her dakika saat takip etmek. Ama İnşallah saglikli olmasi onemli. Size de geçmiş olsun kardeşim :)
bizim olcumlerde arada cok fark yoktu 14 ten 13.6 ya dusmustu ama doktor endise etme kilo alimi var iyi dedi.bundan sonra yukselmesini beklemeyiz dedi bir ay sonraya rutin muayen3ye cagirdi.
Iyi beslenmesi onemliymis zaten. Masallah sizde çok cikmamis.
Sariligi atatması için sürekli emzirme gerek gündüzleri saatte bir geceleri iki saatte bir emziriyorum zor oluyor uyandırması ama geçmeye başladı
Gecsin de bir daha olmasın insallah. Saglik her şeyden onemli canim

Selam kızlar şükür kavuşturana ...beni düşünüp soran ve güzel dileklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadim insallah herkes iyidir ...
Bizim doğum surecimiz biraz aksiliklerle başlayıp oylede devam etti malesef ...18 haziranda Sabah 8.30 ta gelin dedi doktorumuz gittik girişimiz odaya yerlesmemiz derken saat 11.30 oldu tamam dedik ameliyata alinicaz o sırada normal doğum yapan bir kadın bayılmış onu acilen sezeryana almışlar bizim sırada sarktı böylece sonra öğle molası derken saat 13.30 oldu tamam şimdi giriyoruz ve acil bir hasta daha ...tabi ben bu sırada açlıktan ve susuzluktan oluyorum kızımda içereden vuruyoda vuruyor açlıktan garibim ...ve en sonunda 15.30 da ameliyata alındık genel anesteziyle 17 de uyandım karnımda ki kanı bosaltiyolardi ve ben bagiriyodum... sonra asonsor bozuldu şansımıza başka bir odada gece 12 ye kadar bekletildik sonra yuruttuler ve odamıza geçtik tabi bu sırada ağrılarım tavan sürekli bağırıyorum lütfen bi ağrı kesici daha diye...tabi bunlar olurken kızım sıkıntıya girmiş ve kakasını yapmış uc gün boyunca sürekli kan aldılar bi sikinti varmi diye kızımdan allahtan yememiş ve enfeksiyon oluşmadı kendi acimi unutupp ona uzulmekten sutumde gelmedi hala mama veriyoruz ...ve 3 günün ardından cikmamiza izin verdiler ...simdi evimizdeyiz ..yarın yine kan vermeye gidicez insallah oda temiz çıkar önümüzdeki şu bir ay çok önemliymiş bizim için herhangi bir enfeksiyon gelişmemesi gerekiyormuş insallah ta olmaz. .yani hastanenin hatasını biz çektik erkenden alinsaydik belkide hiç kakasını yapmiycakti ...neyse vardır her şerde bir hayır diyip bugunumuze şükrediyoruz ..kızımda oglumda yataklarında sağlıcakla yatıyorlar ..benim doğum hikayemde böyleydi işte kızlar ...

Ci
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün.

Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. O nasıl bir sorimsuzluktur hastanede , verdikleri saate göre ayarliyorsun kendini ona göre son son yiyorsun içiyorsun bekleme stresi falan. neyseki şimdi evdesiniz şükür. Bol sütlü günler dilerim

Kızlar ben PENTİDEN 85 C EMZİRME SUTYENİ ALDİM.ama büyük gibi yanlardan 80 mi alsaydim sizler kaç numara aldınız.pentiden emzirme sütyeni alıp kullananlar bana bilgi verirse sevinirim.ben emzirme dönemi bitince de kullanırım diye kaplı olanlardan aldım

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Maalesef hastanelerde sorumsuzluk çok... Allah akıl versin onlara da...

Kızlar @Babylicious dan doğumdan bu yana haber alan oldumu
Evet canım gayet iyiler

Markası owli ebebekten aldım
Canım ne kadara aldın ben internettenb120 ye aldım owli marka

Canım valla benim en çok kullandigim battaniyeler oldu..
Alt degistirme ortusu tek kullanimlik olanlar cunku yenidogan bebekler altini acinca tuvaletini sık yapıyor. Bebek çantası sana tavsiyem decathlon da hem uygun hem güzel çantalar var sırt çantası o tarz bişey alman.. ve yelek canım gerçi senin ki kısa geliyor örme yelek giyer. Ben penye yelek kullanıyorum uyanınca.
Bir de banyo süngerini unutma ciltleri çok hassas oluyor. Pisik kremi alma onun yerine sudocrem öneririm. Hava sıcak şimdi koltuk altları boynu falan pişiyor ben heryerine sürüyorum çokta iyi geliyor..
Depend Benim doğumdan sonra kurtarıcım oldu. 7 tane kullandım ama iyiki almışım.
Süt gelmeye başladıktan sonra da göğüs pedi kesinlikle canım.. Ben bunları hep önceden alıp koymuştum. Göğüs pedim bitmek üzere bile 20 günlük olduk bugün. Emzirme atleti ve sütyeni de çok kullanışlı..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalalh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…