• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağolasın canım benim, suyunda da azalma var denmişti. Sonra başka doktor normal demişti bugün yine azalma var dediler... İnternette araştırdım 5in altı anormal sayılıyormuş bizimki 4e düşmüş. O da takıldı kafama. Ultrasonda bakan Dr haftaya göre normal dedi ama kadın doğumcu azalmış yarın yine baktır suyuna azalıyorsa ona göre müdahale ederiz dedi. Gelseydi bir an önce.. ilerledikçe riskler artıyor.
tabiki canim allahim saglicakla kavustursun tez zamanda insallah

Ay benim yeni haberim oldu. Allah bol sifa versin canim benimm. Hic kendini bosa üzüp yipratma. Bende yogun bakimda nasil bebekler gordum Allah'a hamd olsun dedim. Kalpten dolayi, beyin kanamasindan dolayi yatan bebekler var. Allah onlara da sifa versin. Onlarin anneleri ne yapsin yazik. O yüzden her zaman şükret dua et canim. Bizden daha kotuleri var de. Hic aglayip üzme kendini.

Evet bende surekli emzirmeye çalışıyorum. Gerçekten cok yipratici oluyorr. Her dakika saat takip etmek. Ama İnşallah saglikli olmasi onemli. Size de geçmiş olsun kardeşim :)

Iyi beslenmesi onemliymis zaten. Masallah sizde çok cikmamis.

Gecsin de bir daha olmasın insallah. Saglik her şeyden onemli canim
İlk bas cok yiprandim da simdidi gucluyum ayaktayim canim dedigin gibi ole kuzular war ki 6 aylik dogmus kalp sorunu beyin kanamasi turlu turlu zorluk yasayan rabbim sifalarini wersin onlari goruncede agladim anneleriyle evlat elinde olsa kendi evladin gibi oluyo annelerin hepsine. kendi cocugumuz gibi kardesimiz gibi duaci olduk birbirimize allah hepinizden razi olsun canim. atlatcaz bu gunleri az kaldi

Merhaba kızlar ,bayramın ikinci günü normLdoğum yaptım bende . Çok şükür güzelce kavuştuk .3050 gr doğdu kızım . 12 saat emzirmekte çok zorlandım ,sonra almaya başladı kendi isteğiyle . Bizde de sarılık çıktı maalesef . 10 dedi yarın tekrar bakıp karar vereck 15 olursa eğer tedaviye başlarız dedi. Aslında artık çok güzel emiyor ama neden geçmiyor. Doğunca hepatit B aşısı oldu sarılık ile aynıymış nette öyle yazıyor o yapmış olabilir mi acaba . Benim göğüs uçları da felaket acıyor kanamaya başladı .lansinoh sürüyorum acısını biraz alıyor .

Günaydın canlarım, yatış işlemlerini hallettik. Bekliyoruz şimdi 9.30 gibi operasyona alırlar diye düşünüyorum. Gece bi ara kalktım karnım taş gibiydi bebekte sıfır hareket çok korktum. Yarım saat karnıma masaj yaparak gezdim evde şükür hareket ettide tekrar uyudum. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarınıza talibiz görüşmek üzere

Silikon göğüs ucunu doktor söyledi aldım taktim emmeye basladıgı an kan içinde kaldı.. niye öyle oldu tam sokamadım sanırım:KK43: şimdide korkuyorum yapmaya..
Kalkan aldım ama ondanda cok hava almıyor sanırım sürekli takmıyorum:KK43: sagol yinede
Canım kalkanın delikli olanını kullan ben lanolin sürüp kalkanı takıyorum sürekli her emzirmede öyle iyileşti yapmayınca tekrar başlıyor bi de kahverengi alanın hepsini vermeye çalış bebeğe benimki almadı bi türlü belki seninki alır

Evet canım gayet iyiler

Canım ne kadara aldın ben internettenb120 ye aldım owli marka

Canım valla benim en çok kullandigim battaniyeler oldu..
Alt degistirme ortusu tek kullanimlik olanlar cunku yenidogan bebekler altini acinca tuvaletini sık yapıyor. Bebek çantası sana tavsiyem decathlon da hem uygun hem güzel çantalar var sırt çantası o tarz bişey alman.. ve yelek canım gerçi senin ki kısa geliyor örme yelek giyer. Ben penye yelek kullanıyorum uyanınca.
Bir de banyo süngerini unutma ciltleri çok hassas oluyor. Pisik kremi alma onun yerine sudocrem öneririm. Hava sıcak şimdi koltuk altları boynu falan pişiyor ben heryerine sürüyorum çokta iyi geliyor..
Depend Benim doğumdan sonra kurtarıcım oldu. 7 tane kullandım ama iyiki almışım.
Süt gelmeye başladıktan sonra da göğüs pedi kesinlikle canım.. Ben bunları hep önceden alıp koymuştum. Göğüs pedim bitmek üzere bile 20 günlük olduk bugün. Emzirme atleti ve sütyeni de çok kullanışlı..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalalh
Ben de 120 ye aldım canım

Günaydın canlarım, yatış işlemlerini hallettik. Bekliyoruz şimdi 9.30 gibi operasyona alırlar diye düşünüyorum. Gece bi ara kalktım karnım taş gibiydi bebekte sıfır hareket çok korktum. Yarım saat karnıma masaj yaparak gezdim evde şükür hareket ettide tekrar uyudum. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarınıza talibiz görüşmek üzere
Hadi bakalım canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah . :)

Canım kalkanın delikli olanını kullan ben lanolin sürüp kalkanı takıyorum sürekli her emzirmede öyle iyileşti yapmayınca tekrar başlıyor bi de kahverengi alanın hepsini vermeye çalış bebeğe benimki almadı bi türlü belki seninki alır
Acıkınca çıldırıp memeye saldırıyor, ucunu çekiyor falan işimiz zor bu miniklerle:(
Sagol canım

Ya kızlar.. İki cm açılmam varmış.. Çarşamba sıyırma yaptığından kanamam vardı.. Nst de birkaç sancı çıktı.. Yatış yapalım dedi doktor 9'da.. Eve gideyim dedi, gitsende iki saat sonra gelirsin dedi ama hâlâ ara ara sancı dışında birşey yok.. Hep ya su gelsin ya sancı sıklaşsın öyle geleyim diyordum ama bu doktorlar bildiğini okuyorlar..
Açıklığa bakarken de elleri işe ittirdikçe ittiriyorlar.. Varsa vardır.. Parmakla mı açmaya çalışıyorlar anlamadım.. Hem bugün ikizler burcunun son günü :) bunu da geçeyim istiyordum..

A aeengineer Sancin düzenli olunca 5 dk ya düşünce git bence hastanede iyice stres oluyorsun evde çekmek daha iyi bende ilkinde 2 cm açılma vardi sabah 9 da eve geldim akşam 5 te gidince 6 cm olmus dusun yani o kadar saat hastanede saat 9 da doğmuştu bide 4 saat sonra doğum oldu üstüne

Ya kızlar.. İki cm açılmam varmış.. Çarşamba sıyırma yaptığından kanamam vardı.. Nst de birkaç sancı çıktı.. Yatış yapalım dedi doktor 9'da.. Eve gideyim dedi, gitsende iki saat sonra gelirsin dedi ama hâlâ ara ara sancı dışında birşey yok.. Hep ya su gelsin ya sancı sıklaşsın öyle geleyim diyordum ama bu doktorlar bildiğini okuyorlar..
Açıklığa bakarken de elleri işe ittirdikçe ittiriyorlar.. Varsa vardır.. Parmakla mı açmaya çalışıyorlar anlamadım.. Hem bugün ikizler burcunun son günü :) bunu da geçeyim istiyordum..
Canım benim Eğer doktorun çok fazla ısrar etmiyorsa benim düşüncem de evde kalman, Daha rahat olur senin için , stressiz bir şekilde sancini Evde bekler , ev içinde hafif yürüyüşler yapar dinlenirsin ara ara. Doktorlar muayene ederken gerçekten tetikliyor doğumu. Insallah Insallah suyunla sancinla normal olur doğumun, Sen de çok bekledin. Dualarım seninle canım, aynen bu gün ikizlerin Son günü :))

Kızlar merhaba 5 haziran doğumluyuz bugün 14 günlük olduk kıyafet olarak ne giydiriyorsunuz? Gün olarak aynı olan var mı?
Benim 5 haziran canim ben hastane çıkışlari ve onun tarzında alt üst takımlari giydiriyom. Icine ic zibin uzun kollu üst ,, patikli alt . Uyurken Muslin bexe sariyorum serinse gündüzleri ve aksamlari penye battaniye örtüyorum. Benim minnak Üşüyor çabuk altını temizlerken bile hapsurmaya başlıyor :KK48:

Az önce sana o kadar cevap yazdım tel. Dondu cevap silinmiş :)) canım dualarım seninle inşallah bugünü geçirip ( ikizlerin Son günü :))) suyunla , sancinla bi doğum geçirirsin. Sen de çok bekledin normal olsun inşallah. Eğer doktorun çok ısrarcı değil ise evde kal, stressiz rahat rahat dinlen. Yürü. Dualarım seninle canım inşallah gönlünden geçen olsun:dua:

Kizlar dogumdan sonra pek takip edemedim. Stres falan yasadim cok, lohusa sendromunun adini degistirip kaynana sendromu demeleri gerek sanirim.. Geldiginden beri suyunu bile onune bekliyor esim hizmet ediyor. Dunden beri evimizde degil cunku esimle konustum ve burada bir arkadasi var degisiklik olsun dedi ona goturdu.. Annem yanimda o ilgileniyor benimle simdi. Geri donmek isterse de annemde kalacagimi soyleyecegim. Cunku yasadigim stresten dolayi sutum gelmedi, gelen sut damla damla su anda. Bu sebepten de kizim beslenemedi sariliga cevirdi, dun gece hastaneye yatisini yaptilar bu aksam 17.00de alacagiz kizimi. Durmadan agliyorum, napacagimi sasirdim. Nasil yeterim bilmiyorum, kizima yetebilecek miyim korkusu basladi. Emzirmeye calisiyorum gogus ucumu tutamiyor, silikon uc kullaniyorum onunla daha iyi tutuyor. Ama 2 cekip uykuya daliyor devamli cunku her cekiste sutum gelmiyor diye yorulup birakiyor :( bu defa sagma makinasiyla sagip onu veriyorum, 2 memeden sagdigim süt 15 cc'yi gecmiyor.. Humana iciyorum, prolac damla kullaniyorum, bulgur, irmik helvasi, hurma... yok yok yok :(

Merhaba kızlar bugün yine gittim kontrole. Doktor alttan da bir yoklayalım dedi başını iyice dayamış bebek çok güzel dedi rahim ağzı arkaya doğru onu çevirelim dedi uğraştı biraz. Gelsin artık dedi salıya kadar gelmezse suni vericez dedi. Şimdi hafif hafif 10 dkda bir sancı gibi geliyor yanılmıyorsam. Bekliyorum bakalım...

Merhaba kızlar bugün yine gittim kontrole. Doktor alttan da bir yoklayalım dedi başını iyice dayamış bebek çok güzel dedi rahim ağzı arkaya doğru onu çevirelim dedi uğraştı biraz. Gelsin artık dedi salıya kadar gelmezse suni vericez dedi. Şimdi hafif hafif 10 dkda bir sancı gibi geliyor yanılmıyorsam. Bekliyorum bakalım...
Sende benim gibi bende gittim kontrole açılma varmı diye kurcalattim belki dogumu başlatır diye kilosu da olmuş baya şancı falanda yok kendi sancimin gelmesini beklicem

Bugün yarın gelir o zaman canım, doktorlar el attı mı o iş tamam :)) benim de pazartesi günü kontrolüm var, baktiracagim alttan muayene etsin :))

Kizlar dogumdan sonra pek takip edemedim. Stres falan yasadim cok, lohusa sendromunun adini degistirip kaynana sendromu demeleri gerek sanirim.. Geldiginden beri suyunu bile onune bekliyor esim hizmet ediyor. Dunden beri evimizde degil cunku esimle konustum ve burada bir arkadasi var degisiklik olsun dedi ona goturdu.. Annem yanimda o ilgileniyor benimle simdi. Geri donmek isterse de annemde kalacagimi soyleyecegim. Cunku yasadigim stresten dolayi sutum gelmedi, gelen sut damla damla su anda. Bu sebepten de kizim beslenemedi sariliga cevirdi, dun gece hastaneye yatisini yaptilar bu aksam 17.00de alacagiz kizimi. Durmadan agliyorum, napacagimi sasirdim. Nasil yeterim bilmiyorum, kizima yetebilecek miyim korkusu basladi. Emzirmeye calisiyorum gogus ucumu tutamiyor, silikon uc kullaniyorum onunla daha iyi tutuyor. Ama 2 cekip uykuya daliyor devamli cunku her cekiste sutum gelmiyor diye yorulup birakiyor :KK43: bu defa sagma makinasiyla sagip onu veriyorum, 2 memeden sagdigim süt 15 cc'yi gecmiyor.. Humana iciyorum, prolac damla kullaniyorum, bulgur, irmik helvasi, hurma... yok yok yok :KK43:

Gelir canım benim de gelmemişti. Merak etme. Göğüs ucunu da zorla tuttur ben tam 3 gün uğraştım artık kollarımda derman kalmamıştı. O başını geriye doğru çektikçe ben bastırdım. Resmen kavga eder gibiydik. En sonunda alıştırdım. Artacak sütün zamanla allah öyle bi yaratıyor ki sen sütün onun küçücük midesine yeter. Sütüm yok yetmiyor gelmiyor deme. Içinden bile geçirme gerçekten etkiliyor. Emzirirken bebeğini izle. Çoğalır inşallah

Back
X