Kizlar dogumdan sonra pek takip edemedim. Stres falan yasadim cok, lohusa sendromunun adini degistirip kaynana sendromu demeleri gerek sanirim.. Geldiginden beri suyunu bile onune bekliyor esim hizmet ediyor. Dunden beri evimizde degil cunku esimle konustum ve burada bir arkadasi var degisiklik olsun dedi ona goturdu.. Annem yanimda o ilgileniyor benimle simdi. Geri donmek isterse de annemde kalacagimi soyleyecegim. Cunku yasadigim stresten dolayi sutum gelmedi, gelen sut damla damla su anda. Bu sebepten de kizim beslenemedi sariliga cevirdi, dun gece hastaneye yatisini yaptilar bu aksam 17.00de alacagiz kizimi. Durmadan agliyorum, napacagimi sasirdim. Nasil yeterim bilmiyorum, kizima yetebilecek miyim korkusu basladi. Emzirmeye calisiyorum gogus ucumu tutamiyor, silikon uc kullaniyorum onunla daha iyi tutuyor. Ama 2 cekip uykuya daliyor devamli cunku her cekiste sutum gelmiyor diye yorulup birakiyor

bu defa sagma makinasiyla sagip onu veriyorum, 2 memeden sagdigim süt 15 cc'yi gecmiyor.. Humana iciyorum, prolac damla kullaniyorum, bulgur, irmik helvasi, hurma... yok yok yok