• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayyy yaaa takvimim silinmis :( duygulandim bian..kizlar bu emzik olayi gerekli bence.benim pasa surekli memede duracak orda uyucak.uyanikken surekli agliyor.sizlerde durum nasil?uykuya dalmasi zor oluyor baya.yatiriyorum besige uyaniyor devamli.emzik aldim awent ama sanirim ultra soft almamisim Blackbluee1 Blackbluee1 bak resim yukluyorum.bunuda almiyo :/ yaaa

Ayyy yaaa takvimim silinmis :KK43: duygulandim bian..kizlar bu emzik olayi gerekli bence.benim pasa surekli memede duracak orda uyucak.uyanikken surekli agliyor.sizlerde durum nasil?uykuya dalmasi zor oluyor baya.yatiriyorum besige uyaniyor devamli.emzik aldim awent ama sanirim ultra soft almamisim Blackbluee1 Blackbluee1 bak resim yukluyorum.bunuda almiyo :/ yaaa
Aynı benim bebeğimde hepsi öyledir bu donemde ağlar uyanır emer yatar.baska bişey yapmaz uyanıkken de ağlar.40 çıkınca ama çok değişiyor emin ol buna
Tecrübeyle sabit

Ayyy yaaa takvimim silinmis :KK43: duygulandim bian..kizlar bu emzik olayi gerekli bence.benim pasa surekli memede duracak orda uyucak.uyanikken surekli agliyor.sizlerde durum nasil?uykuya dalmasi zor oluyor baya.yatiriyorum besige uyaniyor devamli.emzik aldim awent ama sanirim ultra soft almamisim Blackbluee1 Blackbluee1 bak resim yukluyorum.bunuda almiyo :/ yaaa
Bebekler bazen sadece yakınlık istiyor canım daha çok ufaklar , Eğer karnının tok olduğundan eminsen , işin de yoksa Al koynuna keyif yapın ana oğul :anne: yada yatağına koyup rahatlatıcı müzik açabilirsin canım belki rahatlar:emir_bebek:

emzirdikten gazini cikardiktan sonra agzina veriyorum emzigi bazen cok guzel cekip uykuya daliyor bazende resmen 5 mt uzaga firlatip miziklanmaya devam ediyor.tamamen keyfine gore aliyor.diger cocuklarim bukadarinida almamislardi biraz umudum var oyuzden surekli yanimda tasiyorum vericem surekli nuk silikon kullaniyoruz.

Kızlar akşam yatarken bebeklerimizin üstüne ne ortuyorsunuz.penye battaniyemi polarmi ortuyorsunuz.
Birde bebeklerimizin göbeği kuruyup dustukten sonra kururken kanadımı biraz
bizim bir hafta oldu gobegi duseli hala arada kanli .badisi kanlaniyor hicbirsey surmuyorum bezinin o kismini hala kivirarak bezluyorum hava alsin diye.yavas yavas azaliyo sanki.
ben bazen kisa kollu bazen kolsuz citcitl8 badi onun ustune uzunkol alltan patikli takim giydiriyorum icten ayaklarinda corap var.ayak tabanlarindan usutmesin gaz olmasin diye.gece yatarkende penye battaniye setlerin icinden cikan etek bezi dedikleri penyeleri ortuyorum.

kızlar sezeryan yapanlar sonda takıldiya bize bugun dogum yapali 14 gun oluyo benim afedersiniz kucuk tuvaletimi yaparken iskence cekiyom resmen agri sizi bi arada yasiyom bol su iciyorum surekli de sizde oldumu olduysa cozum buldunuz mu cok kotuuyum
ewt hassasiyet olusturuyor gercekten.ayni benimde 13 gun oldu benimde.sondayi uyusunda takin demistim.iyikide uyusmadan taktirmamisim kimbilur o nasil acitirdi

Aynen canım seni şimdi daha iyi anlıyorum rabbim yardımcin olsun seninde. Inşallah herşey güzel olacak . Sende üzme kendini çok çok zor ama dediğin gibi hissediyorlar kuzularımız . Keşke kucağıma alabilsem. Onu irda bırakıp eve gelmek işkenceden de beter çok zor. :KK43:
bugun 14 gunu geride biraktim yawrumu orda birakali sabir canim benim herseyin basi. sağlikli olsunlar yeterki. anne olmak zor allahim tum annelere guc kuwwet wersin insallah canim. simdi yawrumu gordum bende ilk defa mutlu haber aldim. sukur rabbime emzirmeye cagirabilirlermis yarin onun icin dua ediyorum simdi canim ilk kez alcam kuzumu kucagima. insallah sende hemen kavusursun.

ewt hassasiyet olusturuyor gercekten.ayni benimde 13 gun oldu benimde.sondayi uyusunda takin demistim.iyikide uyusmadan taktirmamisim kimbilur o nasil acitirdi
bende uyusunca taktirdim canim aynen ole daha da acitirdi kesin. tuvalete gidiyorum korkarak yine sızı olcak diye. insallah cabuk gecer :KK17:

Kızlar akşam yatarken bebeklerimizin üstüne ne ortuyorsunuz.penye battaniyemi polarmi ortuyorsunuz.
Birde bebeklerimizin göbeği kuruyup dustukten sonra kururken kanadımı biraz
Ben penye battaniyesi var onu seriyorum uzerine. Ama gobegi daha dun dustu kanadigini gormedim henuz

Kızlar sancım 7dkda bir gelmeye başladı çocuk da hareket ediyor bekleyeyim değil mi çok şiddetli değil sancılarım
7 dakikada bir yine sıkmış, doktorun ne diyor ? Dayanabiliyormusun sancilara ? Istersen biraz daha bekle 5 dakikada bire düşüp biraz daha seni zorladimi gidersin Eğer çok uzak değil ise hastane.

7 dakikada bir yine sıkmış, doktorun ne diyor ? Dayanabiliyormusun sancilara ? Istersen biraz daha bekle 5 dakikada bire düşüp biraz daha seni zorladimi gidersin Eğer çok uzak değil ise hastane.
Dayanabiliyorum canım, hastanede 5-10dk uzaklıkta. Doktor sancı olursa gel dedi ebeler 5dkda bire düşünce gelirsin demişti anlatırken. Su nişan bişey de gelmedi akıntı var hafif sarımsı ama öyle kahverengi kanlı falan değil.

Dayanabiliyorum canım, hastanede 5-10dk uzaklıkta. Doktor sancı olursa gel dedi ebeler 5dkda bire düşünce gelirsin demişti anlatırken. Su nişan bişey de gelmedi akıntı var hafif sarımsı ama öyle kahverengi kanlı falan değil.
Hadi hayırlısı canım ne guzel darısı biz doguramayanlarin basina:dua:

O zaman ebelerin dediği gibi 5 dakikada bir olunca gidersin canım, Şu veya nişan olmasına gerek yok , Bazen açılma arttıkça geliyor ya da sancılar iyice siddetlendimi doktor patlatıyor suyu. Hadi bakalım Allah bir avazda kurtarsın seni canım:dua:

Bebekler bazen sadece yakınlık istiyor canım daha çok ufaklar , Eğer karnının tok olduğundan eminsen , işin de yoksa Al koynuna keyif yapın ana oğul :anne: yada yatağına koyup rahatlatıcı müzik açabilirsin canım belki rahatlar:emir_bebek:

Zaten hep koynumda cnm..canimin ici degil canimin kendisi o... cnim oglummm❤muzik filan inan aklima gelmio aglayinca elim ayama dolasiyo:(

Back
X