- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.341
emzirdikten gazini cikardiktan sonra agzina veriyorum emzigi bazen cok guzel cekip uykuya daliyor bazende resmen 5 mt uzaga firlatip miziklanmaya devam ediyor.tamamen keyfine gore aliyor.diger cocuklarim bukadarinida almamislardi biraz umudum var oyuzden surekli yanimda tasiyorum vericem surekli nuk silikon kullaniyoruz.
Kucağımda uyuyor beşiğine yatırınca uyanıyor bal kızım. Uykusu da var dalamadı bir türlü. Ninni söyleye söyleye uyutuyorum çoğu zaman. Internetten açtım bu sefer inşallah uyur.
Aynen bizde oleyiz cnm.besigine yatirinca uyaniyor.uyanikkende surekli agliyor
Aynen canım emziğe de alıştırmadık hiç almıyor emzik verince öğürüyor. O yüzden emzikle de uyutamiyorum. Haftaya 2 aylık olcaz.
Masallah cnm.bizimde bu sali 40imiz cikacak sukur.biz seninle ayni haftada dogum yaptik sanirim dimi?35+3 te
Evet canım anlıyorum seni, ben de ilk bebegimde panik olurdum ağladığında, Ne yapacağımı bilemezdim ama zaman ve tecrübe çok şey katıyor insana. O aglamalarda geçer Allah'ın izniyle o pamuk oğlusunZaten hep koynumda cnm..canimin ici degil canimin kendisi o... cnim oglummm❤muzik filan inan aklima gelmio aglayinca elim ayama dolasiyo
Canım bu sarılık belirtisi uyanması için altını aç,ayak tabanına vur yada burnunu sık doktorlar bize öğretti mutlaka sabah yada gece gidin acilden sarılık testi yaptırın 15 dk sonuç çıkıyor yükseldiyse uyanmaz vücudu sarı olur hafif göğsüne bastır sarı mi sakın ihmal etme 2 saatte bir emzir inşallah sarilik yoktur.Ya kizimi uyandiramiyorum yapmadigim sey kalmadi tam 1 bucuk saattir uyandirmaya calisiyorum. Emzirmem lazimsizde de boyle mi?? Neden uyanmaz??
Canım geçmiş olsun aldın mı bebeğini kucağına Allahım analı babalı büyütsün inşallah sıkıntı yoktur bu l sütün olsun inşallahGünaydın canlarım, yatış işlemlerini hallettik. Bekliyoruz şimdi 9.30 gibi operasyona alırlar diye düşünüyorum. Gece bi ara kalktım karnım taş gibiydi bebekte sıfır hareket çok korktum. Yarım saat karnıma masaj yaparak gezdim evde şükür hareket ettide tekrar uyudum. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarınıza talibiz görüşmek üzere
Canim sarilik vardi zaten dun gece yatis yapildi o sebepten. 24 saat mor isikta kaldi.. rengi falan duzeldi, ama uyku hali hic duzelmiyor. Uyanamadigi icin emziremiyorum. Sagip zorla veriyorum neler yapiyorum 2 lokma sut verebileyim diye.Canım bu sarılık belirtisi uyanması için altını aç,ayak tabanına vur yada burnunu sık doktorlar bize öğretti mutlaka sabah yada gece gidin acilden sarılık testi yaptırın 15 dk sonuç çıkıyor yükseldiyse uyanmaz vücudu sarı olur hafif göğsüne bastır sarı mi sakın ihmal etme 2 saatte bir emzir inşallah sarilik yoktur.
Boş suyla kaynattım ben yeterli bence gerek yok karbonata falanSadece su ile mi kaynattın acaba karbonat fln koyuyormuş bazıları
Canım sen mart annesi oluyorsun heralde..Hamile oldugumu uc gun once ogrendim. Kan testim de hamile oldugumu onayladi. Haziran annesi oluyorum bu durumda
Resim yüklenmemiş ama almıyorsa almaz bazı bebekler hiçbirini tutmuyor canım yaAyyy yaaa takvimim silinmisduygulandim bian..kizlar bu emzik olayi gerekli bence.benim pasa surekli memede duracak orda uyucak.uyanikken surekli agliyor.sizlerde durum nasil?uykuya dalmasi zor oluyor baya.yatiriyorum besige uyaniyor devamli.emzik aldim awent ama sanirim ultra soft almamisim Blackbluee1 bak resim yukluyorum.bunuda almiyo :/ yaaa
Boş suyla kaynattım ben yeterli bence gerek yok karbonata falan
Canım sen mart annesi oluyorsun heralde..
Tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin internetten..
Burda da tahmini doğum tarihini bilgilerine kaydederek gebelik takvimi oluşturabilirsin..biz haziranda doğum yaptık/ yapıcaz diye burdayiz. Gecen sene Eylül ekimde falan öğrenmiştik gebeliği..
Resim yüklenmemiş ama almıyorsa almaz bazı bebekler hiçbirini tutmuyor canım ya
Geçmiş olsun çok üzüldüm ilk bebeğini çok hassas oluyor insan
Ben herzaman her ortamda diyorum anne olmak çok zor evladına bişey olacakmış diye onu hep korumak kollamak h p onu düşünmek çok zor .anne olmak bu işte hep onu düşünüyorsun hep onun iyiliğini sağlığını düşünüyorsun
Ben sekiz yıl çocuk yapmadım ikinciyi cokkkk düşündüm bu sorumluluğun altına girmek çok büyük cesaret annelik velhasıl zor zanaat
Allah bebeklerimizin korusun iyilik sağlık versin
Herkesin bebeğime sağlıklı hayırlı ömür versin yarabbim
Beybisi123 canım benim çok geçmiş olsun, Insallah küçük kuzu hemencecik toparlar ve tekrar evine yatağına döner. Sen moralini yüksek tut biliyorum zor ama sütün için , kendin ve bebeğin için. Allah'ın izniyle geçecek bu zor zamanlar .
bugun 14 gunu geride biraktim yawrumu orda birakali sabir canim benim herseyin basi. sağlikli olsunlar yeterki. anne olmak zor allahim tum annelere guc kuwwet wersin insallah canim. simdi yawrumu gordum bende ilk defa mutlu haber aldim. sukur rabbime emzirmeye cagirabilirlermis yarin onun icin dua ediyorum simdi canim ilk kez alcam kuzumu kucagima. insallah sende hemen kavusursun.
Allah razi olsun canim cok sagol. Darısı hepimizin başına yawrularimizi alip güle oynaya ewlerimize gitmeyi de nasip etsin rabbim heycandan su saat oldu uyuyamadimCoook sevindim çok hem de. Inşallah emzirirsin canım kucağına almak bile çok güzel bana ilk yatış yapildığın da verdiler cok ağladigi için birdaha da vermediler veremeykz dediler
Sağlıkla kucağına al inşallah bu günlerde geçecek.
hayir canim sakin panikleme nisan gelince hemen dogum gelmiyo agri falan kasilman warmiKızlar nisan geldiuyanik kimse varmı ? Neyapmam lazm yardm edin. Panik yapcam yalnzmevde.
bezini ac canim genelde ole uyanir bebekler uykuya dusmesine izinbwerme mazallah allah korusun sariligi yukselebilir su zamanlar sık emzirilmesi lazim kucuk bebeklerde uykuya duser bu zamanlarYa kizimi uyandiramiyorum yapmadigim sey kalmadi tam 1 bucuk saattir uyandirmaya calisiyorum. Emzirmem lazimsizde de boyle mi?? Neden uyanmaz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?