2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende nuk aldim cnm silikon damakli emzik.aliyo ogüruyo.atiyo dedigin gbi agzindan.dun gttim awent aldim 2li 50 liraya verdim onuda almiyo ya vakti war daha ufaklar ondanmi almiyo acaba??birde gazi her zaman ckmiyor.emzirirken gazini cikarmaya calisiom cikmiyo.bazen kucamdayken kendi kndine cikariyo.ama surekli uyanikken agliyo uzuluyorum

Zaten hep koynumda cnm..canimin ici degil canimin kendisi o... cnim oglummm❤muzik filan inan aklima gelmio aglayinca elim ayama dolasiyo
Evet canım anlıyorum seni, ben de ilk bebegimde panik olurdum ağladığında, Ne yapacağımı bilemezdim ama zaman ve tecrübe çok şey katıyor insana. O aglamalarda geçer Allah'ın izniyle o pamuk oğlusun

Ya kizimi uyandiramiyorum yapmadigim sey kalmadi tam 1 bucuk saattir uyandirmaya calisiyorum. Emzirmem lazim sizde de boyle mi?? Neden uyanmaz??
Canım bu sarılık belirtisi uyanması için altını aç,ayak tabanına vur yada burnunu sık doktorlar bize öğretti mutlaka sabah yada gece gidin acilden sarılık testi yaptırın 15 dk sonuç çıkıyor yükseldiyse uyanmaz vücudu sarı olur hafif göğsüne bastır sarı mi sakın ihmal etme 2 saatte bir emzir inşallah sarilik yoktur.

Canım geçmiş olsun aldın mı bebeğini kucağına Allahım analı babalı büyütsün inşallah sıkıntı yoktur bu l sütün olsun inşallah

Canim sarilik vardi zaten dun gece yatis yapildi o sebepten. 24 saat mor isikta kaldi.. rengi falan duzeldi, ama uyku hali hic duzelmiyor. Uyanamadigi icin emziremiyorum. Sagip zorla veriyorum neler yapiyorum 2 lokma sut verebileyim diye.

Sadece su ile mi kaynattın acaba karbonat fln koyuyormuş bazıları
Boş suyla kaynattım ben yeterli bence gerek yok karbonata falan

Hamile oldugumu uc gun once ogrendim. Kan testim de hamile oldugumu onayladi. Haziran annesi oluyorum bu durumda
Canım sen mart annesi oluyorsun heralde..
Tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin internetten..
Burda da tahmini doğum tarihini bilgilerine kaydederek gebelik takvimi oluşturabilirsin.. biz haziranda doğum yaptık/ yapıcaz diye burdayiz. Gecen sene Eylül ekimde falan öğrenmiştik gebeliği..

Resim yüklenmemiş ama almıyorsa almaz bazı bebekler hiçbirini tutmuyor canım ya

Yukleyemedim ki cnm yaa

Amin kesinlikle öyle Anne olunca anlarsın lafı gerçektende doğru imiş..

Sağol. Canım benim Allahın izni ile inşallah

Coook sevindim çok hem de. Inşallah emzirirsin canım kucağına almak bile çok güzel bana ilk yatış yapildığın da verdiler cok ağladigi için birdaha da vermediler veremeykz dediler

Sağlıkla kucağına al inşallah bu günlerde geçecek.

Saat 4. Ben artık tuvalette yatmaya karar verdim nede olsa birazdan yine gelecem .)) )) )) sabaha kadar yatamıyorum ama sabah akşama kadar rahat yatiyorum nasil oluyor anlamiyorum

Allah razi olsun canim cok sagol. Darısı hepimizin başına yawrularimizi alip güle oynaya ewlerimize gitmeyi de nasip etsin rabbim heycandan su saat oldu uyuyamadim

Ya kizimi uyandiramiyorum yapmadigim sey kalmadi tam 1 bucuk saattir uyandirmaya calisiyorum. Emzirmem lazim sizde de boyle mi?? Neden uyanmaz??
bezini ac canim genelde ole uyanir bebekler uykuya dusmesine izinbwerme mazallah allah korusun sariligi yukselebilir su zamanlar sık emzirilmesi lazim kucuk bebeklerde uykuya duser bu zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…