- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.301
Ay hadi bakalım bekliyoruz, sancı gelmesi lazım çocuk hazır dedi doktor sancı gelince doğurursun hemen dedi gidip gelip hurma yiyorumBugün yarın gelir o zaman canım, doktorlar el attı mı o iş tamam :)) benim de pazartesi günü kontrolüm var, baktiracagim alttan muayene etsin :))
Benim kastettiğim 432 tl iki paranın toplamı.. İlk çocukta doğum parası 300 tl, süt parası da 132 tl diye biliyorum.. Bazı yerler süt parasını 149 tl diye de yazmışlar.. Tam bilemiyorum.. Ama en az 432 tl..
Benimde içten aynı şeyler oldu dün.. Bende açılıyorum herhalde dedim . Bugün randevum vardı.. Bir parmak açıklık var dedi doktor.. Birde sıyırma hareketi yaptı, hızlansın diye.. Demek doğru hissetmişim.
Allah bağışlasın canım, gözün aydın.. Aslında göğüs için herşeyi denemişsin.. Silikon uç ve göğüs kalkanı kalıyor geriye.. Birde onları al bakalım, inşallah düzelir hemen.. Birde garmastan diye bir ilaçta iyiymiş, araştır istersen..
Hemen çıkmışsın hastaneden.. Yürümende Vs sorun yoktu değil mi? Ebeler nasıldı, açıklığı nasıl kontrol ettiler? zorladılar mı seni? Yine dikiş atılırken ağrı Vs hissettin mi? Çok meraktayım.. Bende bugün gittim, bir parmak açıklık var dedi..
Allah yardımcınız olsun canım.. Ne yaptınız, nasılsınız?
Yok canım eşin ssk lı ya, o yüzden süt parasını da alırsınız.. Evli olmak ve evde birinin ssk'sının olması ve daha önce almamış olmak gerekiyor.. Bir defa veriliyormuş yani.. 132 tl mi 149 tl mi ne..
Ah canım benim Allah sabır versin inşallah bir an önce iyileşir minik kuzun. Güçlü ol bebeğin için bir de üzüntüden sütüne bişey olmasın.Bebeğim dün öğlenden beri yoğun bakımdaÇok çok kötüyüm.
Sarılık değeri 12.5
Crp değeri 20 çıktıkanında enfeksiyon olduğu için ve vücut susuz kaldığı için yatış yapıldı 7 gün kesin kalacak kızlar çok çok kötüyüm . 2 gün ne güzel beraber kalmıştık evde. Herşey çok güzeldi. Şimdi beşiği bomboş ev sessiz. Araba geçiyor bebek ağlaması sanıyorum kedi sesini bile benzetiyorum Gözümün yaşı dinmiyor metanetli olmaya çalışıyorum ama elimde değil.
Günde 2 defa görebiliyoruz o da kuvezin içinde zaten toplam da 5 dakika görebiliyoruzkucağıma alamıyorum. Emzirmek de yasak . Sütümü sağıp veriyorum. Göğüs pedimi bir çıkarttım az önce sütler akti hep yerlere üstüme boşa gitti yavrum olsaydı emerdi ne olur dua edin 7 günden 2si gitti daha 5 gün var çok çok zorr
Kizlar dogumdan sonra pek takip edemedim. Stres falan yasadim cok, lohusa sendromunun adini degistirip kaynana sendromu demeleri gerek sanirim.. Geldiginden beri suyunu bile onune bekliyor esim hizmet ediyor. Dunden beri evimizde degil cunku esimle konustum ve burada bir arkadasi var degisiklik olsun dedi ona goturdu.. Annem yanimda o ilgileniyor benimle simdi. Geri donmek isterse de annemde kalacagimi soyleyecegim. Cunku yasadigim stresten dolayi sutum gelmedi, gelen sut damla damla su anda. Bu sebepten de kizim beslenemedi sariliga cevirdi, dun gece hastaneye yatisini yaptilar bu aksam 17.00de alacagiz kizimi. Durmadan agliyorum, napacagimi sasirdim. Nasil yeterim bilmiyorum, kizima yetebilecek miyim korkusu basladi. Emzirmeye calisiyorum gogus ucumu tutamiyor, silikon uc kullaniyorum onunla daha iyi tutuyor. Ama 2 cekip uykuya daliyor devamli cunku her cekiste sutum gelmiyor diye yorulup birakiyorbu defa sagma makinasiyla sagip onu veriyorum, 2 memeden sagdigim süt 15 cc'yi gecmiyor.. Humana iciyorum, prolac damla kullaniyorum, bulgur, irmik helvasi, hurma... yok yok yok
Ah canım benim Allah sabır versin inşallah bir an önce iyileşir minik kuzun. Güçlü ol bebeğin için bir de üzüntüden sütüne bişey olmasın.
Canim Rabbim sabir versin, hersey guzel olacak once buna inan. Ben de 1 gun evde yavrumla kaldim 2.gun sarilik 19a yukseldigi icin yatisini yaptilar dun gece besigi bostu, insan gercekten cok kotu hissediyorBebeğim dün öğlenden beri yoğun bakımdaÇok çok kötüyüm.
Sarılık değeri 12.5
Crp değeri 20 çıktıkanında enfeksiyon olduğu için ve vücut susuz kaldığı için yatış yapıldı 7 gün kesin kalacak kızlar çok çok kötüyüm . 2 gün ne güzel beraber kalmıştık evde. Herşey çok güzeldi. Şimdi beşiği bomboş ev sessiz. Araba geçiyor bebek ağlaması sanıyorum kedi sesini bile benzetiyorum Gözümün yaşı dinmiyor metanetli olmaya çalışıyorum ama elimde değil.
Günde 2 defa görebiliyoruz o da kuvezin içinde zaten toplam da 5 dakika görebiliyoruzkucağıma alamıyorum. Emzirmek de yasak . Sütümü sağıp veriyorum. Göğüs pedimi bir çıkarttım az önce sütler akti hep yerlere üstüme boşa gitti yavrum olsaydı emerdi ne olur dua edin 7 günden 2si gitti daha 5 gün var çok çok zorr
okudum yasadiklarim bi kez daha bastan yasatmis gibi oldum en iyi suan seni ben anlarim kuzum nolur uzulme nolurr aglama desemde bos biliyorum ama sutun gidicek bak aglarsan lutfen yapma boyle kuweze aldilar duzelcek gunu belli en azindan dualarim senin yawrunla bak ben ve bizim gibi daha bi cok anne bekliyo ben hic kucagima alamadim kokladim bile yawrumu emzirmedim daha hic. 14 gundur yattigim yeri yedigimi ictigimi bilmiyorum senin halindeyim amaa aglama dus al masaj yap sut damarlarin dolar simdi agri yapmasin bol bol dua et lutfen aglamak bombos onlar bizi hissediyoBebeğim dün öğlenden beri yoğun bakımdaÇok çok kötüyüm.
Sarılık değeri 12.5
Kızlar bebek biberonunu ilk nasıl sterilize ettiniz
okudum yasadiklarim bi kez daha bastan yasatmis gibi oldum en iyi suan seni ben anlarim kuzum nolur uzulme nolurr aglama desemde bos biliyorum ama sutun gidicek bak aglarsan lutfen yapma boyle kuweze aldilar duzelcek gunu belli en azindan dualarim senin yawrunla bak ben ve bizim gibi daha bi cok anne bekliyo ben hic kucagima alamadim kokladim bile yawrumu emzirmedim daha hic. 14 gundur yattigim yeri yedigimi ictigimi bilmiyorum senin halindeyim amaa aglama dus al masaj yap sut damarlarin dolar simdi agri yapmasin bol bol dua et lutfen aglamak bombos onlar bizi hissediyo
Canim Rabbim sabir versin, hersey guzel olacak once buna inan. Ben de 1 gun evde yavrumla kaldim 2.gun sarilik 19a yukseldigi icin yatisini yaptilar dun gece besigi bostu, insan gercekten cok kotu hissediyorRabbim hickimsenin evladinin ayagina tas degdirmesin, acil sifalar diliyorum canim
Sadece su ile mi kaynattın acaba karbonat fln koyuyormuş bazılarıKaynattım canım ben
Ah canım benim Allah sabır versin inşallah bir an önce iyileşir minik kuzun. Güçlü ol bebeğin için bir de üzüntüden sütüne bişey olmasın.
Geçmiş olsun çok üzüldüm ilk bebeğini çok hassas oluyor insanSağol canım inşallah..
Inan ağzımdan bir yudum geçmesin istiyorum canım yemek yemek istemiyor ama mecbur sırf sütüm gitmesin diye yiyorum. Ama ağlamamak elimde değil
Sizede geçmiş olsunCanim Rabbim sabir versin, hersey guzel olacak once buna inan. Ben de 1 gun evde yavrumla kaldim 2.gun sarilik 19a yukseldigi icin yatisini yaptilar dun gece besigi bostu, insan gercekten cok kotu hissediyorRabbim hickimsenin evladinin ayagina tas degdirmesin, acil sifalar diliyorum canim
Gelir Allah'ın izniyle, valla normal doğum bekleyen hepimize duam Allah suyumuzla sancimizla Dogum yapmayı nasip etsin inşallahAy hadi bakalım bekliyoruz, sancı gelmesi lazım çocuk hazır dedi doktor sancı gelince doğurursun hemen dedi gidip gelip hurma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?